02-10-07

Moslimimmigranten destabiliseren Denemarken

moslimrelschoppersTijdens een demonstratie van sympathisanten van het Ungdomshus (een voormalig krakersbolwerk) werden demonstranten door islamisten opgeroepen om de politie aan te vallen. Toen ze dit weigerden kregen ze klappen. Een cameraploeg van de Deense publieke omroep die dit wilde filmen moest in allerijl vluchten om het vege lijf te redden.

De demonstraties van het Ungdomshus (jongerenhuis en ex-krakersbolwerk in Kopenhagen) donderdagavond eindigden in rellen en geweld, zo gewelddadig dat DR's (Dansk Radio = publieke omroep Denemarken) cameraploeg vertelde dat ze zich nog nooit zo bedreigd hebben gevoeld op andere plaatsen in de wereld zoals Afghanistan, Basra en in de Balkan als op deze avond in Nørrebro.

LEES HIER VERDER

23:03 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Dit hoort bij de gewoonten van deze 'mensen'. Een verrijking de multicultuur, dat voel je toch? alle gekheid op een stokje! eruit met dergelijk krapuul. het wordt hoogtijd dat er tegen bendes keihard word opgetreden. haar eigen land + familiehereniging !

Gepost door: jos | 03-10-07

wees gerust Jos ... Hier hoeven we voorlopig niks te vrezen ,want ze krijgen alles wat hun hartje maar lust! ...toch ongenoegen ! betogingske ,beetje vandalisme wat brandstichting ,groot bakkers opzetten (zoals bij het overlijden van die opgesloten crimineel te Brussel )
Vlug wat VZW kes bij en extra bepampering,door onze correcte broekscheiters met steun van minder begaafden zoals PC500...

Gepost door: Rene | 03-10-07

Moslim destabiliseert UZG In de kliniek Gasthuisberg te Leuven ligt al 3 weken, onder 24/24h politiebewaking, een asielzoeker uit eeen centrum in St Truiden, wegens tbc. Hij weigert zich te laten behandelen, want het zal beter toeven zijn in het UZ dan in het AC.

Eens kijken van waar hij afkomstig is.. aha, van Tsjetsjenie, een moslim dus, dat moet toeval zijn...

Gepost door: Jef | 03-10-07

Misschien had hij beter aan Poetin hulp gevraagd.

Gepost door: Janice | 03-10-07

De commentaren zijn gesloten.