03-10-07

Maingain zei reeds in 2004...

In 2004 zei FDF-voorzitter Olivier Maingain al dat de Vlaamse regering en het Vlaams parlement maar beter uit Brussel konden verhuizen en naar Antwerpen trekken, "daar waar het zo tolerante Vlaanderen nog veel werk heeft om het succes van het fascistische Vlaams Blok te counteren", riep hij toen."Het confederale project is onverenigbaar met het discours over de aanwezigheid in Brussel", luidde het toen bij de Brusselse Vlamingenhaters van het FDF.

Maingain reageerde toen op de verklaringen die de voormalige sp.a-voorzitter Steve 'gratis' Stevaert deed in het DHL-dossier.
Hij stelde de geldstromen naar Brussel in vraag indien dat gewest de uitbreiding van het koerierbedrijf tegen zou houden.
Volgens Maingain liet Stevaert nu zijn ware gelaat zien en werd duidelijk dat zijn partij meegaat in de "ultranationalistische stroom in een Vlaanderen dat meer en meer het Vlaams Blok volgt". Straf gesproken voor een Franstalige extremistische fascist van het FDF.
"Vlaanderen zal Brussel niet kunnen chanteren, omdat over de democratie en de Brusselse autonomie niet te marchanderen valt", zei hij verder.

Het FDF waarschuwde in dat verband ook alle Franstaligen die bereid waren in te stemmen met de splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde in ruil voor meer geld voor Brussel. Het FDF wees er tot slot op dat het imago van ons land veel meer werd aangetast door het stijgende succes van het Vlaams Blok dan door het stellen van "legitieme voorwaarden" in het DHL-dossier.


Het imago van ons land zou nog veel erger aangetast worden mocht men in het buitenland evenveel en dan liefst waarheidsgetrouwe informatie ontvangen over het FDF en wat minder leugens over het Vlaams Belang. Een partij dat nu net die Franstalige imperialisten liefst willen zien verdwijnen omdat ze toevallig wel in de eerste plaats een separatistische en geen racistische partij is.
Het was trouwens niet Filip Dewinter die op een kameel door Schaarbeek reed om de allochtonen te schofferen, maar wel de toenmalige racistsiche FDF burgemeester Nols met zijn aparte loketten voor vreemdelingen en Vlamingen.

Laat ons dan maar doen wat Maingain zegt en alles al naar Antwerpen halen.
Desondanks blijft Brussel in Vlaanderen liggen, hoezeer ze het ook aan Wallonië willen annexeren, want dat is hun uiteindelijke doel, bezetten, verfransen, veroveren en annexeren. De grijpgrage Franstaligen hebben nooit genoeg. We mogen deze keer in geen geval toegeven.

23:04 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

onderhandelingen de onderhandelingen worden ondertussen verdergezet zonder Bartje en zijn NVa, kwestie van alles onder tsjeven te kunnen bedisselen, en zonder het FDF om Bartje te sussen dat ie er niet bij mag zijn.

de tsjeven van Yves en Herman hebben nu vrij spel om op geheime plaatsen geheime (voorlopig) spelletjes te spelen. het ziet er slecht uit voor Vlaanderen.

Leterme kan nu nergens nog naartoe, hij moet federaal zijn ding gaan doen, en daarvoor zullen weer de schandelijkste toegevingen aan de franskiljons gedaan worden.

Gepost door: fee | 04-10-07

Janice, WIJ gaan niet toegeven, maar onze eigen vlaamse politieke corrupte gezagslieden (inclusief het clubje rechterlijke macht, al corrupter dan de waalse sossenpartijen) zullen er voor zorgen dat vlaanderen weer plat op zijn buik zal glijden EN betalen.
Arm Vlaanderen!
NU moeten we afscheiden, niet later want van uitstel komt afstel!!!

Gepost door: Ovi | 04-10-07

We zouden nog eens massaal op straat moeten komen om onze eisen kracht bij te zetten, zoals we een paar jaar geleden deden samen met de burgemeesters van de Brusselse randgemeenten.

Gepost door: Janice | 04-10-07

Reken maar niet teveel op de VVB Janice!

Gepost door: Herman | 05-10-07

Nee, ik weet het. Te duur om zoiets nog eens te organiseren. En de mensen komen enkel als de bussen gratis zijn...jammer.

Gepost door: Janice | 05-10-07

De commentaren zijn gesloten.