03-10-07

Slachtoffer frituutoverval komt zaterdag ook

Al eerder schreef ik over de brutale en extreem gewelddadige overval in frituur El Corazon waarbij de dochter van één van onze districtsraadsleden zwaar werd gewond. Ze zegt zelf dat ze, dank zij de snelle reactie van voorbijgangers die de politie hebben verwittigd, nog in leven is.
Hersenschudding, zevenvoudige kaakbeenbreuken, bloeduitstortingen, tanden los, bont en blauw en een hoofdwonde...
De kranten hebben er niets over geschreven. Het mocht niet of ze vonden het de moeite niet waard.

Gisteren heeft het slachtoffer mij opgebeld om te zeggen dat ze absoluut naar ons feestje wil komen op zaterdag 6 oktober. KLIK HIER Dat vind ik bewonderenswaardig en ik zal er voor zorgen dat ze, ook al valt het praten haar zwaar, haar verhaal kan doen voor alle aanwezigen.

De drie 'minderjarige' daders zijn weliswaar gevat, maar hoelang zal het duren vooraleer ze weer onze straten onveilig maken?
De kranten weigeren deze misdaad te publiceren, 'wiens brood men eet, diens woord men spreekt' natuurlijk. Dergelijke voorvallen zij dagelijkse kost in Antwerpen en dat moet nu eens eindelijk stoppen. Wat de kranten verzwijgen, publiceren wij, Bart Debie, Angeltjes en ik.

00:01 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Jij vindt het blijkbaar ook niet de moeite waard om over het proces van VB-kid van Hans Van Themsche te berichten. Nochtans is dit proces overal nieuwsitem nr 1, alleen het Vlaams Belang negeert het. Uit schaamte wellicht?

Gepost door: PC500 | 03-10-07

p(o)c(o)500
daar is blijkbaar al zoveel over gezegd dat de waalse krant le soir het zelfs de moeite niet meer vindt om aan dat krapuul woorden vuil te maken. of zouden de vlaamse kranten een andere bedoeling hebben? pc! weet gij ook waarom de vlaamse kranten niet berichten over gevallen zoals dit hierboven? zouden de linkies beschaamd zijn in al da krapuul dat ze hier binnengehaald hebben?

Gepost door: jos | 03-10-07

poco 500
na een beetje zoekwerk vond ik toch een paar artikeltjes bij le soir over vt! maar ook niets over de 'incidenten' met allochtoons krapuul dat ons 'eigen volk' aanvalt of vermoordt. uit schaamte wellicht?

Gepost door: jos | 03-10-07

Kan je niet gewoon een antwoord geven op een (lastige) vraag ipv over wat anders te beginnen? Zaniken over allochtonen wast jouw VB echt niet witter.

Gepost door: PC500 | 03-10-07

pc de snul Wij van het Belang veroordelen deze psychopaat evenzeer als iedereen, van Temsche is duidelijk gestoord en dient opgesloten voor altijd, dat geeft uw bruine vriendjes geen vrijgeleide om onze kinderen om dezelfde racistische redenen te molesteren!!!dat ze steeds in groep opereren maakt deel uit van een bewuste strategie uitgedacht door linkse "straathoekwerkers" die zelfs de slachtoffers aanwijzen, omgekeerd racisme mag dus wél van PC500 daar heeft dit sujet geen enkele moeite mee, net zoals het feit dat enkele leeghoofdige kickboxers een man doodschoppen, of de hersens inslaan met een stalen buis ,of dertienjarige meisjes verkrachten in het Boulaertpark, ik draai er ook mijn hand niet voor om u even te verbouwen ,uw provocaties vragen er gewoon om

Gepost door: lowieke staal | 03-10-07

Vb'er waar haalt PC500 het gegeven vandaan dat Hans VT een VB'er is? en waarom moet het VB zich schamen?

en verder: er is en wordt al genoeg media circus gedraaid omtrent dit schandelijk misdrijf, de zogenaamd eerste 'racistische' moord, want een (bv) beroepschauffeur dood stampen en kloppen is natuurlijk géén racistische misdaad.

het geval Van Temsche is inderdaad overal hét nieuwsitem nr1, hoe zou dat komen denk je?

het Vb heeft geen uitstaans met geschifte misdadigers zoals HVT, en dat de feiten weerzinwekkend zijn weet iedereen, maar dat is het molesteren van een buschauffeur ook of het in mekaar stampen van een argeloze reiziger in de metro en het moorden om een mp3 speler.

PC500 laat zichzelf van alles wijsmaken en hersenspoelen en denkt zelf te weinig na over wat hij hoort en ziet, een argeloos schaap in een bleitende kudde.

Gepost door: fee | 03-10-07

@lowieke: "uitgedacht door linkse "straathoekwerkers"

Aha, een KOMPLOT! Hihi, nu draait ons lowieke helemaal door :)

Ben jij ook zo iemand die beweert dat niemand op de maan is geland, dat 9/11 door Bush werd opgezet, dat Hitler en Rudolf Hess nog in leven zijn, dat .. dat.. als.. als.. :)

Gepost door: PC500 | 03-10-07

@fee: "waar haalt PC500 het gegeven vandaan dat Hans VT een VB'er is?"

Zijn eigen verklaring.

Gepost door: PC500 | 03-10-07

zalig zijn de armen van geest..... maar liefst 5 reacties PC is overgelukkig ,al die aandacht ,dat orgasme ,die belangstelling voor "zijn" meelijwekkende postings...Ik gun hem dat speeltje

Gepost door: Rene | 03-10-07

PC500, ik schreef net dat wij dingen publiceren die de kranten naast zich neerleggen. Leer dus eerst eens begrijpend lezen vooraleer je commentaar geeft.

Over Hans Van Themsche heb ik al geschreven, en ik hoop dat hij zwaar gestraft wordt, net als alle andere moordenaars van welke origine dan ook.

Waar jij het vandaan haalt dat het Vlaams Belang zich zou moeten schamen om een gruwelijke misdaad die iemand beging die niets met het Vlaams Belang te maken heeft is mij een raadsel. Maar ik merk wel de teneur die er in de media heerst en waar sommigen, zoals uzelf, graag intrappen.

Leer nu eens eindelijk voor jezelf denken, zonder die linkse indoctrinatie!!

Is burgemeester Pyra (Groen!) een moordenares geworden omdat haar vader een collaborateur was? Is Borgignon een moordenaar omdat zijn grootvader naar het Oostfront trok? Zie je nu zelf niet in hoe idioot deze stelling is?
Want indien het zo is dat men de zonen en kleinzonen van eventuele collaborateurs of Oostfrontstrijders met de vinger moet wijzen en daarom als potentiële moordenaars moeten geclassificeerd worden, dan vrees ik dat het koningshuis ook meteen op het lijstje moet komen. Tenslotte was de vader van Albert en Boudewijn de enige die Hitler de hand schudde terwijl zijn nicht op de thee bij Mussolini zat.

Wat er niet wordt gezegd op het proces is dat Van Themsche geen sigaret rookte, maar een joint en waarschijnlijk onder invloed van drugs was tijdens zijn moordraid. Dat mag waarschijnlijk niet gezegd worden omdat drugs gebruiken anti-rechts is.

Gepost door: Janice | 03-10-07

PC 500 ! Met belangstelling je (beetje) agressieve berichten hier gelezen.
Meer van dat!
Schrijf ook eens hoeveel dagen je al normaal gewerkt hebt, dat is nl. het wereldje waar wij ons thuisvoelen.
En als je dan ziet hoe velen het hier best kunnen waarmaken zonder werken, begrijp je waarom velen
onder ons niet kunnen begrijpen waarom dat allemaal zomaar kan.

@Janice: gebruik aUb het woord collabarateur niet meer zo lichtzinnig!
Vroeger betekende dat iemand die met de bezetter meeheulde onder één of andere vorm,
tegenwoordig zijn dat ALLE politiekers die - hoewel ze zich "democratisch" noemen - hun eigen land (en ook ons dus!) verraden onder de meest verscheiden vormen.
Eén partij doet daar (nog) niet aan mee, maar daarom hoort ze ook niet bij die zgn. én zelfverklaarde democratische partijen.
Dus PC500 : ik ben benieuwd waar je zo allemaal gewerkt hebt. Of zat je gewoon op school? De lezers hier willen je beter leren kennen om je redenering te kunnen volgen.

Gepost door: Francis | 03-10-07

Aan het slachtoffer van de frituuroverval! Ik voel met je mee en hoop dat je zo vlug mogelijk herstelt.
Maar je moet begrijpen dat onze media (kranten, radio en tv) enkel die berichten kunnen brengen die ze mogen brengen!
Berichten die de goede zaak dienen, die het VB enigszins in verlegenheid zouden kunnen brengen, die de multiculturele vlam kunnen aanwakkeren, die ons geliefd Belgiê op de wereldkaart kunnen zetten.
Daarom werd wat jou overkwam niet vermeld, terecht dus.
De daders gaan natuurlijk vrijuit en zullen door hun vrienden en sponsors geloofd worden om hun heldendaad: want zij strijden voor de goede zaak!
Al wat je doet als minderjarige telt immers niet, en indien nodig wordt die minderjarigheid uitgebreid.
Dat is het land waarin we tot nader order leven...
En het ergste
is
dat zovele mensen hier hun mond niet durven opendoen,
en met de verkiezingen keer op keer
dezelfde figuren steunen die het "mooie weer" hier maken.En terwijl ik dit schrijf, kijk ik buiten en zie ik (figuurlijk!) hoe mooi het weer hier is!
Geen nood echter!(Ik wil je nog wat moed geven!)
We hebben hier een burgemeester die ECHT om zijn mensen geeft (hij is jou al zeker komen bezoeken) en de Directeur van de Veiligheid zorgt ervoor dat zoiets niet (of nooit) meer kan voorkomen!
STERKTE!

Gepost door: Mirko | 03-10-07

straathoekwerkers de nieuwe spionnen @ het PoCoke
lowieke: "uitgedacht door linkse "straathoekwerkers"

Aha, een KOMPLOT! Hihi, nu draait ons lowieke helemaal door :)

Ben jij ook zo iemand die beweert dat niemand op de maan is geland, dat 9/11 door Bush werd opgezet, dat Hitler en Rudolf Hess nog in leven zijn, dat .. dat.. als.. als.. :)

Feit: op de dageraadplaats "werkt" al jaren een marokaan als straathoekwerker,hij is de enige die de bruine meute de baas kan,dat hijzelf daarbij deald is blijkbaar bon ton nietwaar ?
Feit : dat er rond het stuivenberg "straathoekwerkers" (betaald) mee in de jeugdbendes zitten en waar autochtone kinderen een plaatsje op het speelplein mogen 'kopen' of, geen geld eraf met een pak slaag
Feit : dat idioten zoals gij daar blind voor zijn zegt alles over uzelf
en ja hitler leeft!!hij is 25 en woont om de hoek
en dagelijks reis ik naar de maan en terug
En der rudolf is jammerlijk eergisteren door tram 12 overreden daarvoor zijde te laat
moronGepost door: lowieke staal | 03-10-07

Utrecht In de wijk 'Kanaleneiland' in Utrecht gaat het samenscholingsverbod in voor 80 'jongeren', in NL betekent dat een mengeling van marokkanen en antillianen. Groepjes van meer als 5 man zullen worden opgepakt en meegenomen, voor de rechter gebracht binnen 14 dagen. Tot 15 okt alleen verwittiging, daarna den bak in.

Zojuist in het journaal een marokkaanse 'straathoekwerker' met het bekende hatelijke smoelwerk, die nog wat kwam uitdagen voor de lens: "pak ons maar als je kan!"

Van straathoekwerkers verlos ons Heer.

Gepost door: Jef | 03-10-07

wapenhandelaar schuldig? dat de jongeling Hans Van Temsche zomaar een wapenwinkel kan binnenstappen, een moordwapen met bijhorende munitie kan kopen, daarmee door de straten van Antwerpen kan lopen en iedereen afschieten, hoe dat allemaal zomaar kan, heeft de PC500 daar ook over nagedacht? is die wapenhandelaar niet medeschuldig? moet die man zich niet schamen?

waarom zowat de hele familie van de vermoorde Oulematou in Antwerpen zit, op kosten van de belastingbetaler, heeft de PC500 daar zijn licht al eens laten over schijnen?

Hans vT een Vb'er? ergens gelezen in de po-co kranten zeker? die jongen heeft niks met het VB te maken.

de media is er om simpelen te manipuleren, de PC500 is blijkbaar zo'n simpele die niet voor zichzelf kan denken.

Gepost door: fee | 04-10-07

PC 500 Ik wacht nog altijd op je antwoord!
Ben je nog vrij?
Antwoord vlug!

Gepost door: Francis | 04-10-07

Zonder argumenten vallen de poco's stil natuurlijk, als de voorgekauwde prak koud is geworden,moeten ze eerst wachten op nieuwe doctrines om verder te kunnen

Gepost door: lowieke staal | 05-10-07

@ Francis Doe geen moeite , ik ken maar weinig "progressieven" die echt werken, de meeste hebben zich genesteld in de sociale zekerheid of hebben excuusjobkes bij t'stad via de rooie partaaai

Gepost door: lowieke staal | 05-10-07

Meester Van Aelst advocaat meester Van Aelst is buiten gekieperd omdat hij de waarheid durft te zeggen over het proces van Hans Van Temsche.
niet welkom zulke lieden, het volk moet gemanipuleerd, zoals PC500.

Gepost door: fee | 05-10-07

het proces voor gevorderden. tekst van Johan Sanctorium.

Dat brengt ons tot het derde en laatste punt in deze beschouwing rond het Van Themsche-proces: de toedichting van ‘racistische motieven’ en het onderliggend politiek gehalte van de aanklacht. Van meetaf aan is dit het proces geweest van rechts, extreem-rechts, en het Vlaams Belang. Dat de dader uit een bruin milieu komt, met een grootvader als ex-SS-er en tante Frieda als VB-parlementslid, werd door weldenkend Vlaanderen onmiddellijk aangegrepen om de dodelijke schietpartij als een racistische aanslag te kwalificeren, lang voor de aanklacht op tafel lag. Meteen lag ook de collectieve ‘schuld’ op de weegschaal van de 20% Vlaamse mestkevers die op de foute partij stemmen. “Dit is een politiek proces. Dit is het proces van een partij, het VB, die een jonge man politiek, ideologisch tot een racistische moordenaar kneedde.” lees ik ene Koen Calliauw schrijven op de indymediawebsite. Wel, beste Koen, daarmee pleit je eigenlijk HVT vrij, en plaats je het VB op de beklaagdenbank van een ‘politiek proces’. En politieke processen, ja sorry, die horen niet thuis in een democratisch bestel. Er is niet zoiets als een ‘goede’ en een ‘slechte’ censuur, of ‘een beetje vrijemeningsuiting’, hoorde ik onlangs Prof. Dr. Jean Bricmont nog zeggen: er is democratie en freedom of speech of er is er geen.

Het zal me wel weer in bepaalde middens zwaar aangerekend worden, maar mij vallen verschillen nu eenmaal op. Toen Joe Van Holsbeeck door twee zigeuners vermoord werd voor een mp3-speler, werden er ‘stille marsen’ gehouden tegen ‘zinloos geweld’. Het door de media gebruikte relativerend discours (achtergrond, jeugdige leeftijd, kansarmoede…) omtrent de daders suggereerde haast dat het hier om een ‘tragisch ongeluk’ ging, eerder dan om een moord. Idem dito in de zaak Guido Demoor, in elkaar geslagen door een groepje allochtonen, met de dood tot gevolg. Redouan Siti, de meerderjarige dader die de fatale schop toebracht, kwam er met twee jaar cel en een geldboete vanaf. Afgezien van deze mildheid, viel vooral de welwillende discretie van de media op, en hun schroom om zelfs maar te berichten dat het om allochtonen met een gerechterlijk verleden ging. Terwijl we van Van Themsche ondertussen weten welke posters hij op zijn kamer had hangen.

Dit soort hypocrisie gaat me te ver. Als men de term ‘racisme’ wil hanteren, dan was die in de zaak Demoor zonder twijfel ook van toepassing. Als men hier selectief te werk gaat, dan moet ik veronderstellen dat de politieke demagogie de boventoon voert. En dat het zogezegde anti-racisme-discours een dekmantel is om af te rekenen met middelpuntvliedende, staatsvijandige en anti-Belgicistische krachten, door Hans Van Themsche gepersonifieerd.

Op 4 oktober komt het, uitgerekend rond dit punt, tot een breuk tussen Mr. Van Aelst en Songül Koç, de Turkse vrouw die de aanslag overleefde. De advocaat liet zich in VRT/Terzake ontvallen dat racisme wellicht niet het hoofdmotief is, en wordt wandelen gestuurd door zijn cliënte: er rust blijkbaar een taboe op bepaalde theses. In de druk om de zaak te politiseren en Van Themsche als een toerekeningsvatbare ‘racist’ te berechten, wenst de familie blijkbaar een actieve rol te spelen. Barbertje moet dus hangen, o.m. dankzij het gebruik van de Rorschach-test, u weet wel: die inktvlekken waar je bij moet vertellen wat je erin ziet. Reeds in de jaren ‘70 werd deze test door de ganse internationale wetenschap als ‘onwetenschappelijk’ beoordeeld.

Zo wordt het showproces, behalve een soap, ook een oefening in politiek-correct denken en een hallucinant zondebokverhaal. In 1933 werd de jonge communist Marinus van der Lubbe, ook na een grandioos showproces, veroordeeld voor brandstichting aan het Reichstag-gebouw en terechtgesteld. Ook toen liepen de ‘emoties’ hoog op, en werd de zaak door de nazi’s weergaloos uitgebuit. De rest van dit verhaal is bekend,- dacht ik toch.

Met dank aan Mr. Katleen Bury voor het juridische advies.

Gepost door: fee | 08-10-07

De commentaren zijn gesloten.