06-10-07

Marketeer van het Jaar

Je kunt het geloven of niet, maar de jury van de 'Marketeer van het Jaar' selecteerde drie kandidaten die uit de marketingwereld komen, met name Patrick Janssens, burgemeester van Antwerpen - Peter Vandermeersch van de Standaard en de enige die het volgens mij verdient om te winnen, Bart Crols van Volvo Cars.

De eerste zou misschien de prijs als 'Sjoemelaar van het Jaar' kunnen verdienen, maar misschien steekt Fientje Moermans hem wel de loef af. De tweede krijgt de eerste prijs voor 'Kruiperigheid van het Jaar', dus blijft enkel nog de derde over.

Ga naar BRENG HIER UW STEM UITNaar benden scrollen en rechts klikken op 'Marketeer van het Jaar'


10:52 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Ik vind het te sterk uitgedrukt om de eerste twee kandidaten zo de grond in te boren. Zeg wat je wil, maar de Janssens is zo slecht nog niet. Kzie iemand anders het hem nog niet zo snel na doen.

Gepost door: Carmen | 06-10-07

Janssen nog zo slecht niet ? Ja hoor de Janssens is zo slecht nog niet ,het hangt ervan af op welke wijze je hem gereedmaakt voor consumptie..Ik stel voor Janssens op grootmoeders wijze...
Ik denk dat Carmen in Janssens haar gedroomde toreador ziet...maar goesting is koop!

Gepost door: Rene | 06-10-07

haar gedroomde toreador Rene ? Als de janssens zijn hemmeke vervangt door een bh voor een welgevormde boezem misschien... kijk maar eens op haar site, ik denk dat ze eerder janice het hof zal bieden......

Gepost door: Ovi | 06-10-07

Oei Ovi dat was een pijnlijke vergissing ,ik heb me laten verleiden door de naam...maar eerlijk gezegd....."ik ben ook voor de vrouwen !!"

Gepost door: Rene | 07-10-07

Crols die ken ik, maar wie zijn die twee overige idioten? lopen die soms rond in Plopsaland of Fantasialand?

Gepost door: Jean | 07-10-07

ocharme !!! en Frank maar bleten aan de poort van Bobejaanland omdat hij niet naar binnen mag ,want haatdragers en stoute jongens mogen er niet in , omdat ze de sfeer verpesten van alles wat mooi en rechtvaardig is ....dan maar terug naar de ongelukkige rode broeders ,zich verder laten uitzuigen om de kaviaar en de champagne verder mee te betalen en ook die put van het OCMW te vullen...maar geen nood ,af en toe zijn mooie vertelsekens en sprookjes hun deel waar de slaafjes zich aan kunnen optrekken

Gepost door: Rene | 07-10-07

even wat anders het heeft niks met het topic te maken, maar ik wil de lezers hier die het nog niet weten konde doen van het blog van Angeltjes. zie onderstaande link.

de schrijver(s) van dit blog schrijven open, met gevoel en recht uit het hart, eerlijker kan niet. en hoe ze het doen weet ik niet, maar de heren zitten werkelijk met hun neus in de actualiteit. u krijgt er de laatste wetenswaardigheden vers van de pers.

momenteel circuleert er op hun blog een open brief
van de heer W.De Waele, burgemeester van Lennik. u
en iedereen moet deze brief gaan lezen, een schrijfsel van een moedige man.

frankske van 1965 beklaagd er zich over dat de zwarte brigade zelfs op een zonnige zondag lustig verder tikt, terwijl hij het nota bene zelf ook doet. nog ene die gelooft dat de legers van Hitler in de gedaante van het VB in aantocht zijn, hoeveel van die gebuisden lopen er in Vlaanderen nog rond? moest het zo erg niet zijn, 'k zou er eens goed om lachen.

Gepost door: fee | 07-10-07

Janice,

In feite is dat toch een belediging voor Janssens, hoe kan een burgemeester nu voorgedragen worden voor zulke prijs. Een burgemeester moet doen waarvoor hij verkozen is, namelijk eerst en vooral zijn stad besturen. Als ex-marketing man weet hij natuurlijk hoe met de pers om te gaan en de rode VRT/GVA doen natuurlijk maar al te graag mee. Het is meer een president van Antwerpen dan een bestuur of burgemeester.

Het was natuurlijk ook Hitler die als eerste gebruik maakte van de media om zichzelf te verkopen. Onder andere de 'JA' campagne was ook al gebruikt door de NAZIs.

Het zou ongepast en een belediging zijn om Janssens met Hitler te vergelijken of de sossen met de NAZI's. Alhoewel ZIJ dat wel continue doen, zonder trouwens maar 1 argument te geven, ga ik me niet verlagen tot dat niveau.

Dat hij dictatoriale trekjes begint te vertonen door zijn histerische reacties op schaars geklede dames bij de brandweer (let op naakt of porno kunnen idd niet) is natuurlijk wel een feit.

Men moet mij trouwens eens uitleggen hoe het kan dat men iets verbied dat legaal kan verkocht worden in dit land....

En dat een naakte madonna met kind dan weer WEL MOET toegelaten worden, omdat dat kunst en cultuur is. Tjien, gaan de sossen dan nu definieren wat wel en geen cultuur of kunst is voor ons ? Wie heeft dat nog gedaan ?

Gepost door: Den Amerikaan | 08-10-07

@ den amerikaan @ Tjien, gaan de sossen dan nu definieren wat wel en geen cultuur of kunst is voor ons ? Wie heeft dat nog gedaan ?

Ik gaget zeggen walter eueueuhhh?? Stalin wademiknugewonne?

Gepost door: lowieke staal | 08-10-07

@fee 't Is mooi om reclame te maken voor een andere blog op mijn site. Angeltjes is inderdaad goed, maar ik denk dat ze daar een ietsje meer tijd hebben dan ik.

Gepost door: Janice | 09-10-07

Heeeel juist...... Amerikaan ,meer en meer wordt ons vanalles opgedrongen wat me mogen goed vinden of niet ,wat rechtvaardig is of niet ,wat mooi is of niet..sommigen gaan zelfs zover,zoals een Janssens, die zelfs zijn partij op de achtergrond schuift en zijn eigen persoon ,meer en meer op de voorgrond plaatst,dat zijn helemaal geen democraten meer maar fanatieke ontspoorden ,hij doet idem als zijn Moslimvrienden ,ons vertellen wat kan en niet kan.Het is dank zij de meelopers ,de fanatiekelingen ,de profiteurs van deze situatie en de meest domme van geest,niet in staat om een oordeel te vormen ,zoals dat gefilmd "langharig niemandalletje" met de spuitbus ,op het web van Debie dat deze toestand kan blijven duren.. Voor VB is er nog veel werk aan de winkel

Gepost door: Rene | 09-10-07

@Janice zijde gij nu in uw gatteke gebeten meisken? typisch voor de echte Vlaming:tweedracht in 't vaandel.
ge gaat gij gene lezer minder hebben door mijn reclame voor Angeltjes hoor.
wat ik op Angeltjes lees, lees ik hier niet en omgekeerd lees ik hier dingen die ik niet op Angeltjes zal vinden, de twee vullen elkaar aan. en daar gaat het toch om: zoveel mogelijk informatie, juiste informatie, voor de bedachtzame kritische burger.
en dat ze bij Angeltjes meer tijd zullen hebben om hun blog te onderhouden is zeker juist, goed voor hun.
dat onderstreept alleen maar uw ijver en kunde: u doet het met zoveel minder tijd, en uw blog is ook verzorgd en boordevol nuttige informatie.
er is nog een verschil met Angeltjes: hier zijn de reactie 's en de discussie 's veel vinniger, iets wat bij Angeltjes niet mag van de bazen, hun goed recht trouwens.
dus daarom beste Janice, wou ik uw lezers nog eens attent maken op de uitstekende blog van Angeltjes: een goed geïnformeerd mens is er twee waard, de twee blogs lezen zoals ik het doe is daarom een aanrader voor de wakkere Vlaamse burger die wil weten wat er met hem en zijn geliefde land te gebeuren staat.

met mijn beste groetjes.

Gepost door: fee | 09-10-07

@fee, en welke adressering had die site van de angeltjes ook al weer ? ;):D

Gepost door: Ovi | 09-10-07

Den Amerikaan,

"Het zou ongepast en een belediging zijn om Janssens met Hitler te vergelijken of de sossen met de NAZI's. Alhoewel ZIJ dat wel continue doen, zonder trouwens maar 1 argument te geven, ga ik me niet verlagen tot dat niveau".

Voor wie zou het ongepast een belediging zijn???

Gepost door: Jean | 09-10-07

GOED GEZEGD JEAN! De goede verstaander heeft maar een half woord nodig!

Gepost door: Francis | 09-10-07

TUSSEN HAAKJES! (en dat heeft ehenlijk met het onderwerp hier niets te maken, ... of toch? Hebben jullie de politieke uitzending op RTL gezien (zondag 30/9 om 12 uur) over België?
Helmut Lotti was daar aan het woord!
ONGELOOFLIJK WAT EEN ONZIN DIE KLUCHTZANGER daar uitbazelde!
Vlaamsvijandig eerste klas en de enige Vlaamse politiekers die daar iets mochten zeggen (er ware er ook gevraagd en dan weer geweigerd)
deden hun best om het in hun beste Frans te doen!
Spreek toch eens Nederlands, dat doen zij toch ook: spreek je moedertaal en laat je vertalen, zo dwing je respect af!
LOTTI VOLKSVERRADER nr. 1 of heeft men die strop iets beloofd?

Gepost door: Francis | 09-10-07

och Francis die Helmut probeert zijn boterhammeke te verdienen als die begint over een spitsing in dat progamma ,raakt hij de helft van zijn bewonderaars kwijt.Geld is de enige drijfveer en dat is voor velen zo.Maar heel die BV nest zou er beter aan doen zich niet over politiek uit te spreken.Het is voor mij een raadsel dat ze die Lotti nog geen verkiesbare plaats hebben aangeboden dat zou aardig wat extra stemmen opleveren...Trouwens Lotti een zanger ?? (zo ken ik er nog) Ik zing ook (in mijn keuken) en fluiten kan ik ook ... vooral "er naar fluiten"

Gepost door: Rene | 09-10-07

Het is natuurlijk Johan Van Delanotte himself die heeft toegegeven dat zijn "democratische partij" stalinistisch is geleid. En wie is daarmee begonnen denkt ge....

Gek he dat de Sossen zo moeilijk met echte democratie omgaan, nu ze een ECHT 2 kandidaten hebben en geen namaak, schijten ze in hun broek en voelen ze wat echte democratie inhoudt.

Ik ga hier niet zeggen hoe iemand zijn voorzittersverkiezing moet houden maar als je deze norm gebruikt om anderen 'niet democratisch' te noemen dan geef je beter het goede voorbeeld.

Gepost door: Den Amerikaan | 09-10-07

De commentaren zijn gesloten.