10-10-07

Verkiezingsfraude

Lees dit eens? Veel allochtone kiezers in Amsterdam zijn bij de verkiezingen in maart en november vorig jaar door vrienden en familie 'geholpen' bij het uitbrengen van hun stem.
Om ruzies te voorkomen grepen stembureauvoorzitters niet in. KLIKKEN OM VERDER TE LEZEN
en zeg mij eens welk verschil er was met de verkiezingen in onze steden? In Antwerpen was het zoniet nog erger. Wie alleen was en het niet kon werd 'vriendelijk geholpen' door een allochtone medeburger en bijzitter, die ondanks protest gewoon zijn of haar zin deed.

17:05 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

niks te zeggen ik heb daar gene commentaar op. da komt allemaal bovenop de eisen voor halal, kopvod, apartheid man/vrouw, moslima's en doktoors enzzzzzzzzz....

buiten met al dat achterlijk moslimgepeupel, ge kunt er niks mee doen en ze hebben een groot bakkes, d'r zullen nog veel meer problemen van komen met dat hypocriet woestijnvolk.

dada.

Gepost door: fee | 10-10-07

Heb zelf enkele klachten neergelegd toen ik toezicht hield in Borgerokko ,niks meer van gehoord, de "verantwoordelijke"(lees fraudeur) van DIGIPOLIS antwoorde op mijn opmerking van de fraude met de gemeenteraads verkiezing-'dat zit ulle nog hoog hé manneke'-hij deed dus al helemaal geen moeite om het te ontkennen,op zo een moment moet ik mij enorm inhouden om hem niet uit elkaar te trekken,de hoon droop van zijn smoel af,het gevoel van machteloze woede overheerst de rest van de dag,de afrekening komt nog wel

Gepost door: lowieke staal | 11-10-07

GOED GEZEGD LOWIEKE STAAL! DE HOON DROOP VAN ZIJN SMOEL!

Dat zie ik hier elke dag!
In het journaal, op de gezichten van onze politiekers, op de gezichten van de sympathisanten van de "slachtoffers"...
Ik zocht naar het JUISTE WOORD
maar jij zegt het!
EN HET WORDT ERGER MET DE DAG!
Hoe denken jullie dat de echtgenote en de dochter van GUIDO DE MOOR zich deze laatste dagen gevoeld hebben?
Hun echtgenoot en vader
zijn hele leven gewerkt en dan kortweg VERMOORD bij een ZOGENAAMD incident
en de daders buiten vervolging gesteld en gelauwerd alom!
DAT IS DE RAUWE REALITEIT in deze mooie stad die Antwerpen WAS!
En niemand, NIEMAND van onze politiekers doet iets, de stoute slechteriken laten we natuurlijk buiten beschouwing.
Nog één klein vraagje:
heeft Meneer Vermassen zijn benoeming nu verdiend en wanneer wordt ze bekendgemaakt?
Die man heeft zich toch zo ingezet voor de goede (= ZIJN) zaak!

Gepost door: Walter | 11-10-07

Racisme staat hoog in het vaandel Inderdaad Walter ...ge moet geen advocaat met "naam" zijn ,om dergelijk proces te winnen Ik vraag me nog steeds af, wat Vermassen zou pleiten ,als hij de verdediging van die Hans op zich had genomen. Uiteraard verdient die moordenaar de hoogste straf.. maar onrechtstreeks het VB daarbij betrekken ,als de sfeermakers is van het goede te veel.Moord met racisme als motief bestond niet in het strafwetboek ,nu blijkbaar wel, als verzwarende omstandigheden,het zal wel één van zijn drijfveren geweest zijn ,maar als rasechte racist gaat ge geen blank kind doodschieten . Trouwens ik hoorde Vermassen nog in een intervieuw beweren dat HVT zijn school van geluk mag spreken ,als hij in zijn omgeving een wapen had kunnen kopen ,hadden de slachtoffers zijn "schoolgenoten" geweest ,dat zou dan weinig te maken hebben met racisme ,die Vermassen sprak gewoon zichzelf tegen ...maar het moest nu absoluut racisme zijn! Die advocaat van het Turks slachtoffer werd voor zijn diensten bedankt omdat hij "durfde" nog iets anders naar voren te schuiven dan enkel maar racisme als mogelijk motief of drijfveer ,zoiets paste niet in dat politiek getint proces ..Ook hoorde ik dat de ouders van die moordenaar het VB de rug toekeren ,idem zijn tante ,ik vind dat een laffe daad op die manier lijkt het erop dat ze VB mede schuldig achten aan de daad van hun achterlijke zoon en gooien ze nog wat olie op het vuur ,waar de correcten dankbaar gebruik van zullen maken De maatschappij blijft echter blind voor het "kattekwaad" van hun bruine "telgen" die handelen vanuit "echt" racisme ,want hun haat (wanneer het hun past) tegenover al wat westers is wordt hoe langer hoe heviger.

Gepost door: Rene | 11-10-07

Rene, die reactie had beteer gepast onder dit artikel.

Gepost door: Janice | 11-10-07

'kzal het nooit meer doen Janice klopt Janice ik heb me echter laten verleiden door de Walter ...die iets kwijt wilde over "Vermassen" en dan sloegen mijn stoppen door !!!! de man die moordenaars kan vrijpleiten mits een behoorlijk prijskaartje en die de slachtoffers ervan in de kou laat staan ! werp zich nu op een halve gek die (al goed ook) geen schijn van kans had ! tot Vermassen zijn eer en glorie !

Gepost door: Rene | 11-10-07

Alhoewel ik volledig akkoord ben met de uitspraak heb ik toch de volgende bemerkingen.

1) Dit krapuul kan via de wet le jeune vrijkomen na 10 jaar. Wie is daar verantwoordelijk voor ? De sossen

2) Wie heeft er langer in de regering gezeten dan HVT oud is ? De sossen

3) Er is maar 1 persoon veroordeeld en dat is HVT, toch vond Verhofstadt himself dat er geen process moest komen want hij had reeds geoordeeld en veroordeeld. Het was de invloed van extreem rechts (= VB)

4) HVT heeft een juiste straf gekregen, maar laat ons eerlijk zijn een echt eerlijk process was het niet.
Het feit dat hier burgerlijke partijen gesteld worden die niet eens benadeelden zijn geeft me een wrang gevoel ?

Is het niet zo dat de burgerlijk partij stelling alvorens het process is afgelopen, al een schuld opzichzelf "bewijst". Waarom zou anders een politieke instelling zoals het CGKR zich burgerlijke partij stellen. Meer nog, ze maakten het iedereen duidelijk dat dit RACISME MOEST ZIJN.

Dat een politieke instelling zich trouwens BP stelt is op zich al vreemd, heeft het CGKR niet gezegd dat zij dat alleen doen indien het OM niet tot vervolgen zou gaan ? (dat was de uistpraak bij de 2 allochtonen die een niet moslim meisje verkrachtten)

5) Sinds wanneer wordt er gevraagd naar de politieke afkomst of de politieke kleur van een verdachte of zijn ouders AUB ? Of zelfs de afkomst van zijn grootouders ?
Wetende dat er op een ander process de voltallige Jury naar huis is gestuurd omdat ze vragen stelden over de achtergrond van een Turks verdachte omtrent zijn religie !!!!

Zou men dit ook gedaan hebben indien HVT een waal was geweest ? Zoals Dutroux...

Gaat men vanaf nu van alle verdachten de politieke kleur vragen en van de ouders, grootouders ?

Dit lijkt me een serieuze flater en schending van de rechten van HVT.

Opnieuw, hij heeft de juiste straf gekregen, maar het is duidelijk dat de regels hier met de voeten zijn betreden.

Als het over een VB of racisme gaat is werkelijk alles toegelaten....

Gepost door: Den Amerikaan | 11-10-07

ik denk al de ganse dag aan de families wiens kind, vader of familielid door allochtoon gespuis werd vermoord. zoals iedereen hier ben ik ervan overtuigd dat hvt zijn verdiende straf kreeg. maar in dit land word met 2 maten gemeten! de ene krijgt (verdiend) levenslang terwijl een andere een ticket voor een interland krijgt, weliswaar na enkele maanden en onder begeleiding.

Gepost door: jos | 11-10-07

Volledig mee eens, Jos. Meer nog, ik denk zelfs dat dit een grote rol heeft gespeeld in heel het gruwelijk gebeuren.

Een mafkegel die zich een held uit een computerspelletje waant en uit wraak vanwege zijn schorsing op school, (wat voor hem het einde van de wereld betekende), de symbolen van de 'straffeloosheid', de 'untouchables' als het ware, mee in zijn ondergang sleurde.
Is dat racisme? Ik betwijfel het. Een psychopaat? ja! Jongeren zijn tegenwoordig zo danig verwend dat ze geen enkele tegenslag in het leven meer aankunnen.

Zijn achterlijke gedachtenkronkel was dat hij dan vervolgens zou neergeschoten worden en volgens de regels van zijn virtuele wereld zou sterven als een held. Want de politie zou hem afknallen...

Weet je wat daarbij zo frapant is? Filip Dewinter heeft ongeveer twee jaar geleden gepleit om de import van die gevaarlijke computerspelletjes uit de VS te verbieden, want daar waren er al meerdere gevallen bekend waarbij kinderen en jonge volwassenen hun virtuele wereld verwarden met de reële wereld. Hij werd daarvoor in het parlement uitgelachen.

In feite is er nog een grote schuldige waar men tijdens het hele proces niet over spak. Namelijk de overheid, de magistraten en de linkse politiek correcte goeddoeners die nog steeds geloven in een 'maakbare' maatschappij. Zij die verantwoordelijk zijn voor een land met de meeste zelfmoorden. Zij die meten met twee maten en gewichten.

Natuurlijk heeft HVT zijn straf verdiend, maar diezelfde straf zou ik ook graag horen uitspreken bij even jonge moordenaars van 18 of zelfs jonger die toevallig een 'incidentje' hebben met een autochtoon. Wie kan moorden als een grote moet maar gestraft worden als een grote, welke kleur of religie de moordenaar heeft zou absoluut geen rol mogen spelen.

Lees wat ik al eerder schreef onder Hugo Camps en de andere hypocrieten.

Gepost door: Janice | 12-10-07

Wat als HVT een waal was geweest. Is het niet vreemd dat wij heel die historie wel inhet juiste kader kunnen plaatsen en zelfs akkoord gaan met de uitspraak, daar waar links nu zelfs vindt dat er nu een uitzondering moet gebeuren over de strafmaat en dit erger moet bestraft worden dan welke soort moord dan ook.

Op ww.destandaard.be is een discussie bezig op een van de fora over HVT. Het is een schande hoe men blijkbaar geen gelijke rechten wil geven aan mensen die zogezegd handelen uit racisme.

Een moord uit racisme moet harder bestraft worden dan een moord uit haat of roofmoord. Maar niemand kan uitleggen waarom...

Natuurlijk zijn deze moorden verachterlijk en mag voor mijn part deze man nooit vrijkomen, ik stel me alleen de vraag, "Wat als HVT een waal was geweest ?"

Gepost door: Den Amerikaan | 12-10-07

rene: "...en dan sloegen mijn stoppen door !!!!"

Haha, say no more :))))))))

Gepost door: Trompet | 12-10-07

Geen fraude Dat moslims geholpen worden door familie of kennissen ipv door daarvoor aangestelde personen maakt niets uit, ze stemmen toch allemaal links.

Gepost door: Jef | 13-10-07

De commentaren zijn gesloten.