16-10-07

Bilal leed aan schizofrenie

Bilal leed aan schizofrenie, zegt de Marokkaanse familie van de man die gisteren in Amsterdam op het politiekantoor tekeer ging als een wilde.
De man die gistermiddag in Amsterdam twee agenten neerstak en daarna werd doodgeschoten, leed al enkele jaren aan schizofrenie. Dat schrijft zijn familie in een verklaring die de NOS ontving.

Vanmorgen maakte het OM de identiteit van de man bekend. Het is de 22-jarige Bilal B., die geregeld vastzat sinds hij al op zijn dertiende iemand had verwond met een schroevendraaier. Hij had ook contacten met de racistische en terroristische Hofstadgroep.

Volgens de familie werd de schizofrenie vastgesteld toen Bilal in april onder dwang werd opgenomen in een kliniek.

Zo heeft elk land wel zijn kenmerkende 'gezondheidsproblemen'.

01:47 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

misdadigers zijn .."Pa-Tienten" Ha Zo...dat was dus een Pa-Tient ,dat hij lid was van "Popsaland" en de jeugdvereniging "Tante Cory" was allemaal een gevolg van "Schizofrenie"

Ik voel me nu wel erg schuldig...dat ik reageerde op teksten van "Yellowman" ik was niet vriendelijk tegen die man,te oordelen aan zijn postings is hij ook een Pa-Tient en dus niet verantwoordelijk

Gepost door: Rene | 16-10-07

Toch straf dat die dan naar een politiebureau afzakt en politieagenten aanval en niet naar een allochtonen cafe... toeval ?

Is dit dan geen racistische aanval ?

Gepost door: Den Amerikaan | 16-10-07

Ja das het rare aan heel die zaak,ze keren zich nooit tegen eigen volk ,altijd tegen de "ongelovigen" Ik durf er voor wedden dat hij voor zijn vertrek tegen zijn gelijkgetinten nog "vrede zij met U" of zoiets in de aard prevelde.Tot wat schizofrenie allemaal leiden kan.Maar ik moet vaststellen dat nieuwe nederlandse Marokkanen toch blijkbaar van het betere soort zijn...stel je voor dat het hier, bv in de Mareestraat zou gebeurd zijn,de gazetten zouden er vol van staan,politie schiet een Marokkaan dood ,zijn broeders ,wat ook de oorzaak moge geweest zijn , ze zouden het niet pikken...rellen, betogingen,vandalisme het Centrum van ge weet wel wat,in alle staten ..Kif Kif ,radio TV den burgermeester enz enz .

Gepost door: Rene | 16-10-07

is die bilal familie van bilal die de juwelier in lede vermoordde? u weet wel het toenmalige lief van halima,kandidate miss belgié verleden jaar! het is natuurlijk geen racistische aanval want de agenten waren (échte) belgen.

Gepost door: jos | 16-10-07

foutje
agenten waren (échte)nederlanders

Gepost door: jos | 16-10-07

Zonet op "één vandaag" gezien hoe de buurt reageert; deed een beetje aan de franse banlieus denken.
Is dit die interculturele verrijking, of ben ik wederom verkeerd?

Gepost door: Wienieke | 16-10-07

geen stijl Veel details over Bilal op geenstijl.nl (860 reacties)

Gepost door: Jef | 17-10-07

De commentaren zijn gesloten.