17-10-07

An inconvenient truth

Korantekst: 2.216 – Ulieden is voorgeschreven te strijden, ook al is het met tegenzin. Maar mogelijk hebt gij tegenzin in iets, hoewel het toch goed is voor u, en mogelijk hebt gij behagen in iets, hoewel het toch slecht is voor u. Doch Allah weet en gijlieden weet niet.

obsession
Gisteren was de Amerikaanse auteur, Robert Spencer in het Elzenveld om de documentaire ‘Obsession’ en zijn boeken voor te stellen. Hij kwam spreken over de gevaren waarmee het westen geconfronteerd wordt en de invloed die de radicale islam nu al heeft op ons dagelijks leven en vooral de vrije meningsuiting. Hij sprak verder over de invloed en de overheersing van de radicale islam in de nabije toekomst waarmee het westen ongetwijfeld zal mee geconfronteerd worden. Wie nog geen angst voor de jihadisten had, dan heeft het ongetwijfeld na het zien van deze documentaire van 1,5 uur, waaruit u hier een fragment kunt zien Obsession

Het woord islamofobia, dat nog niet zo heel lang geleden in onze woordenschat werd geïntroduceerd, is een uitvinding van de jihadisten zelf en één van hun belangrijkste wapens in het westen.

Jihad wordt in het westen vooral door links uitgelegd als een strijd met het innerlijke zelf en wordt een een suikerzoete uitleg aan gegeven. Niets is minder waar. Het is gewoon een misleiding die via een goed geoliede propagandamachine in gang werd gestoken.

Er zijn zeven soorten Jihads:
¬ 1. Jihad an-Nafas: de strijd met het innerlijke. (Dit is vooral de strijd om wensen en verzuchtingen waarmee de islam – dus Allah – het niet eens is, onder controle te houden).

2. Jihad ash-Shaytan: verzet tegen Satan (De vertegenwoordigers van satan leven in het westen – de ongelovigen)

3. Jihad ahlu ath-Thulm: inzet voor sociale rechtvaardigheid en tegen onrecht (Hieronder valt elke inspanning tegen onrecht en ten voordele van een sociale rechtvaardige maatschappij. Maar vergis u niet, want die kan enkel bestaan in het huis van Allah. Dit wil zeggen wanneer de hele wereld islamitisch is).

4. Jihad al-Kuffar: (Kuffar = ongelovigen) indijken van ongeloof door verspreiding van kennis van geloof via het hart – de tong en lichaam (zelfmoord)

5. Jihad al-Bid'ah: zuiver houden van het geloof door afwijzen van afwijkende innovaties (geen ander geloof wordt geduld – geen andere god dan Allah mag worden aanbeden).

6. Jihad al-Munafiqeen: doorprikken van hypocrisie (Wordt samen gebruikt met jihad am-Kuffar)
"O Profeet! Voer een Jihad tegen de ongelovigen en de hypocrieten en treedt streng op tegen hen " [66:9]

7. Jihad al-Asghar: gewapende strijd tegen aanval en bezetting - een 'heilige' oorlog. (De meest gekende en meest gebruikte Jihad)

Het is al heel lang bezig, zegt Robert Spencer, maar het westen sluit de ogen en denkt dat door ‘onderhandelen, praten, de feiten te verdoezelen en te geven, het wel zal opgelost geraken. Vooral uit onwetendheid en gebrek aan kennis over de voorgeschiedenis van de islam.
Het tegendeel is echter waar.

Tijdens een bijeenkomst van christenen en moslims in Turkije, waar over internationale godsdiensten zou worden gesproken, stond een moslim plots op en zei heel kalm en gedecideerd:“Thanks to your democratic laws, we will invade you, Thanks to our religious laws, we will dominate you.” (Dank zij uw democratische wetten, zullen wij u veroveren, dank zij onze religieuze wetten, zullen wij u domineren).

Robert Spencer haalde ook het voorbeeld aan van de moord op Theo Van Gogh. Op het moment dat hij van zijn fiets werd geschoten door Mohammed Bouyeri, en deze naar Theo Van Gogh liep om hem de keel over te snijden, waren de laatste woorden van Theo Van Gogh, “Kunnen we hier niet over praten?”
Zelfs dan, op zo’n moment, toont dit nogmaals de naïviteit aan van het westen.

Mohhamed Bouyeri wil als jihadist niet praten met een ongelovige die de profeet heeft beledigd. Hij handelde zoals van hem verwacht werd vanuit zijn geloof…

Nadat hij de keel met een gekromd mes had doorgesneden en een boodschap uit de koran met een mes in Van Gogh’s lichaam had gepland liepen omstanders naar hem toe en werd het volgende gezegd.

Bouyeri: "Wat kijk je?"
Omstander: "Dat kun je toch niet maken."
Bouyeri: "Dat kan ik wel, waarom niet... hij heeft het ernaar gemaakt."
Omstander: "Dit kan toch niet, dit kan je toch niet maken."
Bouyeri: "Dat kan ik wel en dan weten jullie ook wat je te wachten staat."

Robert Spencer maakte duidelijk dat de meeste moslims in de Arabische landen vreedzaam leven. Heel wat mensen denken er niet aan een heilige oorlog tegen het westen te voeren, maar de propagandamachine staat niet stil.
Bovendien worden ook zij zwaar aangepakt door de jihadisten die hen als ‘afvalligen’ bestempelen.

Van alle 1,2 miljard moslims op deze planeet (50 miljoen in Europa), steunt 10 tot 15% de radicale Islam. Dat zijn omgerekend 180 miljoen mensen, meer dan de halve Europese bevolking en verdeeld over de verschillende landen in de wereld. En maak u geen illusies - ook bij ons. En ook bij ons worden zwakke karakters, aan de rand van de samenleving snel beïnvloedt en bekeerd. Het beste bewijs is de Waalse vrouw die zich in Irak ging opblazen.

Via televisie, onderwijs, moskeeën en in het westen ook via gevangenissen wordt constant gerekruteerd. De haat wordt verspreid via de schotelantennes. Imams prediken haat in de moskeeën, kinderen leren in de koranschool dat enkel zij behoren tot het superieure volk…wie als ongelovige de koran aanraakt zal veranderen in een hond.
WOEF!!

Meer uitleg over Jihad vind u HIER

Een bericht in The Telegraph

Islam will dominate the world

muslim_dominate

19:21 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

DVD verkrijgbaar ? Janice is deze dvd hier al verkrijgbaar ?
En zo ja waar ergens ?
Ziet er heel interessant uit.

Gepost door: Nico | 17-10-07

Niets nieuw Alles al 10x gezien en gehoord heb ik de indruk. Daar geef ik geen geld aan.

Feit is dat we volle 6 jaar na 9/11 zijn, en dat er in de wereld niet veel veranderd is sinds. Spanje, UK, en Holland: twee aanslagen en een moord. En enkele verijdelde aanslagen in de UK en DUI. Maar ik had veel meer gevreesd: tgv de inval in Irak ging de hele regio toch in brand vliegen vlg Links? De moeder van alle oorlogen? De botsing der beschavingen? WOIII? Niets van dat alles. Ik had nog gehoopt dat het ontruimen vd joodse nederzettingen in de Gazastrook ging gecompenseerd worden door de ontruiming van moslimnederzettingen in Europa, weeral mis. De aanslagen en de moorden hebben zelfs een averechts effect gehad: Spanje werd linkser, en in de UK en in NL wordt het moslimgepamper tot ongekende hoogtes opgedreven.

Gepost door: Jef | 17-10-07

Aangezien niet iedereen zich informeert via het internet lijkt die DVD wel interessant om eens door te geven aan kennisen en zo. Hoe meer bewustwording van de islamveroveringsstrategie des te beter.

Gepost door: Nico | 17-10-07

Als je in de film ziet hoe de jeugd in die landen vanaf de kleuterklas geïndoctrineerd wordt en volgepompt met haat tegenover het westen, dan hoef je je geen zorgen te maken, jef. Het komt nog.

De film was daar te koop, maar ik zal morgen eens informeren of hij nog kan gekocht worden. Op de link (Obsession) die ik hierboven aangaf kan hij ook gekocht worden.

Gepost door: Janice | 18-10-07

Landverraders Zouden duitsers in engeland of jappen in de USA durven oproepen hebben om mee te gaan vechten tegen hun homeland ?

Pure collaboratie van de ergste soort, provocatie en landverraad.

Maar linkses zien dat natuurlijk anders....

Gepost door: Den Amerikaan | 18-10-07

Aankoop film De film is momenteel helaas uitverkocht. Robert Spencer had er blijkbaar niet genoeg bij.
Wie echter interesse heeft kan het mij laten weten en dan bestellen we de filmen via het secretariaat.
Maar hij kan ook besteld worden via inernet. Klik op de link Obsession.

De film is momenteel enkel engelstalig verkrijgbaar.

Gepost door: Janice | 18-10-07

Benazir Bhutto Benazir Bhutto wordt triomfantelijk ingehaald in Pakistan, en de eerste bommen ontploffen al naast haar konvooi. Madame is niet geraakt.

De religie vd vrede nietwaar. Mo van Mekka was een krijgsheer vh kaliber van Hitler, hij vocht, moordde en roofde, zijn aanhang beschouwt hem als hun grote voorbeeld, hoe kan de islam een religie van vrede zijn?

Gepost door: Jef | 18-10-07

Juist Jef, dat is wat ik al zolang zeg.

Wanneer men de islam letterlijk neemt staat het gelijk met nazisme.

Gelukkig zijn er nog die maar 'zo - zo' moslims zijn.

Ik kreeg trouwens een betere uitleg over:

Jihad an-Nafas - dat letterlijk wil zeggen 'mijn strijd' dus in het Duits vertaald...ja, juist!

Gepost door: Janice | 19-10-07

mooei film :)en verslavende film

Gepost door: lol | 16-03-09

De commentaren zijn gesloten.