19-10-07

Pierre Stukken overleden.

large_578610 Lees hier het artikel en bekijk filmfragment

Pierre Stukken werd enkele jaren geleden door het Vlaams Belang in de bloemetjes gezet vanwege zijn boek dat toen net verfilmd werd.

Dat heeft de arme man zwaar moeten bekopen. Hij werd uitgescholden en met de grond gelijk gemaakt door de linkse politiek correcte meute. Niet in het minst door de hoofdrolspeler die zijn lijden in de Marokkaanse gevangenis moest verfilmen.
Uiteindelijk zei de arme man dat hij niet wist dat hij door het Vlaams Belang was uitgenodigd. Een flauw excuus, maar wat doe je als de prang op de neus wordt gezet in ware KGB-stijl…

Hij kwam zijn gevangenisstraf in Tanger nooit te boven en de manier waarop hij hier werd behandeld evenmin. Dit en zijn ziekte resulteerde waarschijnlijk in een vroegtijdige dood.

13:38 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Siberie Dit zou politiekers kunnen sterken in hun voornemen moslims in hun eigen land hun straf te laten uitzitten, het zijn daar immers geen vijfsterrenhotels, en het kost dus veel minder. Ik ben daar absoluut tegen: niemand garandeert dat ze de misdadiger niet achter onze rug vrijlaten, en bij evt controle snel iemand anders achter de tralies zetten. Of dat de koning ze amnestie verleent, zoals deze week in Marokko.

Gevangenissen in Siberie bouwen voor criminele moslims: goedkoop, efficient, en veilig.

Gepost door: Jef | 19-10-07

@ Jef
Waarom in Siberië?? En waarom aparte gevangenissen voor moslims??

Gepost door: Geert | 19-10-07

Oostblokkers Siberie: goedkoop, efficient, en veilig.

Moslims: omdat onze regering een oplossing zoekt voor allochtone gevangenen, en dat zijn toch grotendeels moslims. OK, de criminele ex-oostblokkers mogen ook mee, omdat ge zo aandringt.

Gepost door: Jef | 19-10-07

SVP Ook in Zwitserland denken ze er zo over Geert:

"Op de poster is de Zwitserse vlag te zien met daarop drie witte schapen die een zwart schaap het land uit schoppen uit naam van de veiligheid. De poster draagt de tekst "Sicherheit Schaffen". Volgens de SVP is er geen sprake van racisme of xenofobie, maar ging het erom het standpunt duidelijk te maken dat criminele illegalen het land dienen te worden uitgezet."

En de SVP staat in de peilingen op winst, net als de rechtse partij vd tweeling Kaczynski in Polen, waar het overmorgen ook keus is.

Zondag wordt een mooie dag voor Europa. Het Verzet neemt eindelijk vorm aan.

Gepost door: Jef | 19-10-07

Aah, nu weet ik wat voor gevangenis je" target="_blank">http://nl.wikipedia.org/wiki/Concentratiekamp">je bedoelt ...

Gepost door: Geert | 19-10-07

MET ALLE SYMPATHIE VOOR PIERRE STUKKEN! En om mijn afgrijnzen uit te drukken voor allen die deze man zo gefolterd hebben.
Overheid en medegevangenen in Marokko.
Het establishment hier.
Een grote groep Vlamingen en hun politieke leiders die er geen probleem mee hadden deze man die al zoveel had afgezien de duivel aan te doen.

PIERRE, RUST IN VREDE!
Al diegenen die op een of andere wijze hebben bijgedragen to zijn miserie en in zekere zin tot zijn dood
mogen jullie geen gerust ogenblik meer kennen.

Gepost door: Jan | 19-10-07

en met dank... aan Allah de meest vredelievende ,die bij monde van zijn rechtvaardige rechters deze eenvoudige man en zijn gezin in de vernieling hebben geworpen...Met dank aan het bruin Borgerhouts "krapuul" en hun medebroeders,strijders van Allah,die het nodig vonden ,deze gebroken man nog wat extra te pesten,gedreven door hun haat ,verveling , racisme ,hun minderwaardigheidsbesef en "kattekwaad" het enigste alternatief is om ,"op te vallen" !! Met dank aan ons rood Antwerps beleid met Janssens op kop ,een grote mond,verdedigers van de goede zeden (kalenders pompiers) maar blijkbaar niet opgewassen zijn tegen een bruine kinderbende , of sloten zij de ogen ,de woorden indachtig van Grote Politici dat "mestkevers" met alle middelen dienen bestreden te worden. Moge al diegene die bewust rechtstreeks of onrechtstreeks hebben meegewerkt om het leven van Pierre zo zuur mogelijk te maken ,vervloekt worden !!

Gepost door: Rene | 20-10-07

Jihad an-Nafas Daar is hem weer met zijn vergelijkingen met de nazi's. Geert = HVM? Niet vergeten dat de nazi's socialisten waren, Geert, en dat hun opvolgers de moslims zijn. Vandaar de grote liefde tussen de twee.


Jihad an-Nafas = Mijn Strijd = Mein Kampf

Gepost door: Jef | 20-10-07

Zie maar dat jullie niet de opvolgers worden van het nazisme, met jullie 'Siberische gevangenissen', me dunkt!

Gepost door: Geert | 20-10-07

Schande Schande: Nazipraktijken in Amsterdam: alleen echte hollandse kinderen met blauwe ogen krijgen nog kindergeld, moslims niet. WOIII komt eraan!

Gepost door: Jef | 20-10-07

Siberische gevangenissen??? Ik dacht dat vooral Stalin daar gebruik van maakte en voor zover ik weet was hij een communist. Eentje die het echter aanvankelijk heel goed kon vinden met Hitler.... tot de ene schurk de andere bedroog natuurlijk.

Gepost door: Janice | 20-10-07

Kickboksen Momenteel loopt een interview op de NLe tv: een Marokkaanse volwassene geeft toe dat zijn ouders vroeger niet wisten wat hij uitspookte. Zo ging hij bv niet naar school, maar ging elke dag kickboksen, zowat de enige sport die ze kennen.

Marokkaanse jongens zijn niet welkom thuis, ze moeten zoveel mogelijk het huis uit, alleen binnen om te eten en te slapen, en zelfs dat nog zo min mogelijk.

En die Siberische gevangenissen zijn zo slecht nog niet, we hebben ze kunnen bewonderen tijdens dat Siberie reisverslag op tv. Maar ze zijn goedkoop wegens de lonen ginds en wegens het feit dat er geen eieren ondergelegd worden onder de gevangenen zoals hier. Bij ons werkt in een gevang ondertussen al meer personeel per klant dan op een luxe cruiseschip. 'De gevangene klaarmaken voor zijn rentree in de maatschappij' klinkt het vanuit linkse hoek steeds. Voor mij is de loutering van het vastzitten genoeg als voorbereiding op de terugkeer. En gaan wandelen bij -30°C lijkt mij louterend dan bij + 20°. Bovendien gaan de russen niet geneigd zijn om ze te laten lopen, wat een groot gevaar is bij marokkaanse gevangenissen. Wsl is een afsluiting zelfs overbodig, als het 'etablissement' ver genoeg vd bewoonde wereld ligt. Niks dan voordelen dus. Op naar Siberie met die moslims! En met de criminele ex-oostblokkers, maar dat zijn vaak ook moslims ntl (Kosovaren en Albanezen leiden de meeste verkeerde statistieken)

Gepost door: Jef | 21-10-07

SVP Zo, van de zwitsers kennen we de uitslag al: een muilpeer voor de sossen, en een bank vooruit voor het 'zwitsers belang'. Meer moet dat niet zijn.

Gepost door: Jef | 21-10-07

"Bij ons werkt in een gevang ondertussen al meer personeel per klant dan op een luxe cruiseschip."


Dat heb ik ondervonden, Jef!! Vijf agenten gingen toen in Brussel mee naar het toilet... .

Gepost door: Janice | 22-10-07

Polen Onverwachte uitslag in Polen, Donald Tusk heeft de keus gewonnen door zijn laatste tv optreden. Tolerantie, EU, en vrije markteconomie zijn de slagwoorden vd onopvallende bleke man, de Poolse Leterme dus.

En de sossen halen maar 13%, een zeer goede zaak.

Gepost door: Jef | 22-10-07

De commentaren zijn gesloten.