22-10-07

Het Waals parlement

Ik weet niet of het al is opgevallen, maar de overgrote meerderheid van de PS-Walen zijn geen originele Walen. En laat het nu net die zijn die volop 'zwammen' over de Vlamingen...en het voor de echte Walen helemaal naar de knoppen helpen.
KLIK HIER

ZWAM is ook een letterwoord: "Zonder Wallonië is Alles Makkelijker", vond Bart De Meulenaer van het VVB.

02:11 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Weing vreemde namen Ik zie toch maar weinig verdachte namen bij die 74 députés. Enkele zonen of dochters van bekende politici, zoals ook bij ons de norm is, een paar typische vlaamse namen, en slechts één enkele vreemdeling: die zwarte madame van in het filmpje.

Met de muis op de naam verschijnt de foto:

Gepost door: Jef | 22-10-07

Pensen En Flahaut die een groot passagiersvliegtuig nodg heeft om zijn 100 kg vet naar Congo te zeulen? Heeft daar zeker een dikke negerin als bijzit, een andere reden zie ik niet. De volledige luchtmacht lamgelegd door één lamzak.

Slogan vh belgische leger:

"Kom bij de luchtmacht en vlieg met ons vliegtuig!"

Ik herinner mij nog, in het begin van zijn ambtstermijn, maakte Flahaut zich dik over de verspilzucht vh amerikaanse leger: "Als zij 50 man naar het front moeten brengen, vliegen zij met TWEE vliegtuigen daarheen. Wij daarentegen zouden aan een bevriende natie vragen of er nog plaats was in één van hun vliegtuigen". Zo sprak de minister van Witte en Zwarte Pensen van Belgie.

Gepost door: Jef | 22-10-07

Di Rupo - Arena - Onckelinkx en die 'zwarte madam'... dat zijn er al vier. Toevallig zijn er wel drie bij die de touwtjes in handen hebben.

Gepost door: Janice | 23-10-07

De commentaren zijn gesloten.