22-10-07

Muslims Out of Australia !

Al meermaals werd mij onderstaande vertaling doorgestuurd. Omdat ik dacht dat iedereen het wel zo onderhand heeft gelezen, heb ik het niet geplaatst op deze blog, maar...de vraag om het te plaatsen is en blijft groot, dus ondanks de vertaling niet al te best is...
Hier en daar heb ik de tekst wat verbeterd, maar aangezien ik de originele tekst niet heb is het raden natuurlijk.
Op de uitspraken van minister Costello volgde nog een interview dat u HIER KUNT LEZEN

Aan moslims die onder de Islamitische Sharia-wet willen leven werd woensdag gevraagd, Australië te verlaten, toen de regering mikte op radicalen, om potentiële terroristische aanslagen te verijdelen.

Een dag nadat een groep van heersende moslimleiders trouw zworen aan Australië en haar Koningin, op een speciale bijeenkomst met de Eerste Minister John Howard, maakten hij en zijn Ministers duidelijk dat extremisten een strafcampagne tegemoet zien.

Schatmeester Peter Costello, die als erfgenaam gezien wordt van Howard, gaf in verdekte termen te kennen dat sommige radicale geestelijken zou kunnen worden gevraagd het land te verlaten, indien zij niet accepteren dat Australië een seculaire staat is en zijn wetten door een parlement werden gestemd. "Indien deze niet uw waarden zijn, indien u een land wil dat de Sharia-wet, of een theocratische(*) staat heeft, dan is Australië niets voor u", zei hij op de Nationale Televisie.
(*) Theocratisch : = Staatsvorm waarin de Godheid als onmiddellijke gezagsdrager wordt beschouwd.

"Ik zeg tegen geestelijken die onderrichten, dat er twee wetten zijn die over de mensen in Australië willen regeren: 1; de Australische wet, en nog een andere; een Islamitische wet die niet de juiste is.
Indien u niet akkoord kunt gaan met de parlementaire wetten, onafhankelijke rechtbanken en onze democratie, en dus toch de Sharia wet zou verkiezen, en je zou de gelegenheid hebben om naar een ander land te verhuizen dat deze wet uitoefent, dan is dat misschien een betere optie voor u", zei Costello.


Toen gevraagd werd of hij bedoelde dat radicale geestelijken gedwongen zouden worden te vertrekken, zei hij dat, diegenen met dubbel staatsburgerschap zouden mogelijk kunnen worden gevraagd naar het andere land uit te wijken.

De minister van onderwijs, Brendan Nelson, vertelde later aan reporters dat moslims die de plaatselijke waarden niet willen aannemen zouden moeten verdwijnen. "Eigenlijk zijn dit mensen die geen Australiërs willen zijn en die niet willen leven volgens de Australische waarden en normen noch deze begrijpen.
Wel, dan kunnen ze beter het land verlaten", zei hij.

Bovendien maakte Howard sommige Australische moslims boos door te zeggen dat hij spionage-bureaus steunde die de moskeeën binnen de natie controleerden.

Citaat: "IMMIGRANTEN, NIET AUSTRALIËRS, MOETEN ZICH AANPASSEN. Te nemen of te laten. Ik ben het beu dat deze natie zich zorgen moet maken of wij soms niet een of ander individu of hun cultuur beledigen.
Sinds de terroristische aanslagen op Bali hebben wij een golf van patriotisme bij de meerderheid van Australiërs ervaren".
"Nochtans, het stof van de aanslagen was nauwelijks neergedwarreld, of de 'politiek correcte' menigte begon te klagen over de mogelijkheid dat ons patriotisme anderen beledigde.

“Ik ben niet tegen immigratie noch koester ik een wrok tegen iemand die een beter leven zoekt door naar Australië te komen". Nochtans, zijn er enkele dingen die diegenen die onlangs naar ons land kwamen, en schijnbaar ook sommigen die hier geboren zijn, moeten begrijpen". "De idee van een Australië met een multi-culturele gemeenschap te zijn, heeft enkel gediend om onze soevereiniteit en onze nationale identiteit te verdunnen.
En als Australiërs hebben wij onze eigen cultuur, onze eigen maatschappij, onze eigen taal en onze eigen levensstijl".
"Deze cultuur is er gekomen door twee eeuwen van strijd, inspanning en overwinningen door miljoenen mannen en vrouwen die vrijheid zochten"

"Wij spreken hoofdzakelijk ENGELS, niet Spaans, Libanees, Arabisch, Chinees, Japanees, Russisch of enige andere taal. Daarom, indien u graag deel wenst uit te maken van onze maatschappij ... Leer de taal !"

"De meeste Australiërs geloven in God. Dat is niet een of andere Christenene, conservatieveling, of een politieke richting, maar een feit, omdat christelijke mannen en vrouwen, deze natie op christelijke principes hebben gebouwd , en dat is duidelijk gedocumenteerd. Het is zeker geschikt om dat op de muren van onze scholen te tonen. Indien God u beledigt, dan stel ik voor dat u een ander deel van de wereld als uw nieuwe thuis zoekt, omdat God een deel van onze cultuur uitmaakt ".

"Wij zullen u en uw geloof aanvaarden en zullen u geen vragen stellen. Alles wat wij willen is dat u onze cultuur accepteert en harmonieus en vreedzaam met ons samenleeft". "Indien u aanstoot neemt aan het zuidelijke kruis of u houdt niet van "Rechtvaardigheid - A Fair Go", dan u zou serieus moeten overwegen naar een ander deel van deze planeet te verhuizen. Wij zijn gelukkig met onze cultuur en verlangen echt geen veranderingen, en wij storen ons echt niet aan de wijze waarop u de dingen deed waar u vandaan kwam. Hou alleszins uw cultuur, maar dwing hem hier niet langer op aan anderen.

"Dit is ONZE STAAT, ONS LAND en ONZE LEVENSSTIJL, en wij staan u iedere gelegenheid toe daar van te genieten.
Maar eens u klaar bent met uw geklaag, gezeur, en greep probeert te krijgen op onze vlag, onze beloftes, ons christelijke geloof, of onze levenswijze, moedig ik u vooral aan om ook eens te profiteren van een andere geweldige Australische vrijheid; ' HET RECHT OM ONS TE VERLATEN '. " ...


"Indien u hier niet gelukkig bent, vertrek dan. Wij hebben u niet gedwongen om naar hier te komen. U vroeg het om hier te zijn, dus neem het land aan, dat U aannam".


01:17 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Juist Prima gezegd. Hier is niets aan toe te voegen.

Gepost door: Gil | 22-10-07

Of in't kort, "Aanpassen of vertrekken", waar hebben we at nog gehoord...

Het is duidelijk, australiers hebben ballen aan hun lijf. Was ik daar maar geboren...

Zou Australie binnen 100 jaar de enige plek zijn op de wereld waar we nog vrij zullen zijn ?

Gepost door: Den Amerikaan | 22-10-07

er zijn nog REGERINGEN dat is zowat hetzelfde hetgeen VB zegt..maar in Australie hebben ze een REGERING !!!! Hier hebben ze een ........zelf in te vullen (laat je maar eens goed gaan) en hoe kleiner ze zijn hoe grootser ze willen overkomen en hoe meer indruk ze willen maken op de wereld !!!

Gepost door: Rene | 22-10-07

Gezond verstand. Het artikel was mij reeds lang bekend, het zou verplicht moeten worden dat elke dag voor te lezen in de beide federale slaapzalen.
Dat is hetgeen waar de Europeanen zitten op te wachten, niets meer maar zéker niets minder.

Gepost door: Jean | 22-10-07

Aussies Vreemd toch dat de engelsen zo content zijn van hun moslims, en de aussies, die toch ook in meerderheid engelsen zijn, niet.

Gepost door: Jef | 22-10-07

ZEER JUIST Australie terug aan de ABORIGINALS! Die rotblanken en kutmoslims buiten! Give it back!
Lang leve de autochtonen!

Gepost door: Tiberius | 23-10-07

Ander en beter De aboriginals hebben, net als de indianen, eeuwen tijd gehad om iets van hun continent te maken Tiberius, het is hen niet gelukt. Ander en beter dan maar. Zij hadden trouwens geen eigendomsbewijs van hun land op zak. En een land behoort u toe zolang ge het, evt met uw vrienden, kunt verdedigen tegen andere geintersseerden.

Gepost door: Jef | 24-10-07

australie is niet blank Australie is van de aboriginals, niet van de blanke racisten. Wtf denken zij wel niet om daar een beetje de baas te spelen.

Gepost door: aboriginal | 11-06-08

Wat doe je dan met Nieuw-Zeeland, Amerika en Zuid-Afrika?

Zimbabwe is anders wel een goed voorbeeld. Ooit de graanschuur van Afrika en nu heerst er hongersnood en vluchten de Zimbabwanen naar Zuid-Afrika, waar een etnische oorlog tussen zwarten aan de gang is.
Maar natuurlijk is dat dan weer de schuld van de blanke 'racisten', ze moesten maar niet voor welvaart gezorgd hebben, dan waren de zwarten het nooit gewoon geweest en moesten ze er nu niet naar zoeken in een ander land zeker?

Gepost door: Janice | 12-06-08

John Howard ? man man man, John Howard is blijkbaar vergeten dat hij zelf afkomstig is van immigranten, de enige originele Australiers zijn de aboriginals die zelf engels hebben moeten leren, in HUN land. Dit is duidelijk het verhaal van de pot en de ketel. Trouwens, ik heb even de naam John Howard gegoogeld : een tamelijk corrupte kerel als men ziet wat hij op zijn kerfstok heeft. Dit is gewoon racistische propaganda, laag-bij-de-gronds goedkoop populisme om meer stemmen te halen. Ik ken bij ons ook een partij die met goedkope slogans als 'dit is ons land' stemmen tracht te ronselen bij laaggeschoolde of gewoon domme Belgen. Men zou beter terug de geschiedenisboeken induiken om te leren tot wat rassenhaat kan leiden.
Mvg,
Stefan Cumps

Gepost door: stefan cumps | 03-06-09

DHL "bij laaggeschoolde of gewoon domme Belgen" Stefan? Zo werden ze in ieder geval niet genoemd toen ze nog voor de sossen stemden...

Stefan Cumps, is dat niet die LBC man bij DHL?

Gepost door: werknemer dhl | 03-06-09

Inderdaad, dhl, toen waren het 'kameraden', nu zijn het domme Belgen of mestkevers. De eerste blijken van intelligentie moeten ze bij links echter nog leveren.

Die partij met die 'goedkope slogans' en de ongeschoolde dommerik, heb je het dan over Steve Stevaert en Spa rood, Stefan? Kom zeg...dat zal hij niet graag horen!

Maar je hebt gelijk, misschien zou je beter eens wat geschiedenis leren, zelfs een beetje recente geschiedenis. Niet alleen over de vele terroristische aanvallen die gepleegd worden door moslims of hun onaangepast en vaak arrogant gedrag, maar ook over de geschiedenis van Australië. Want wanneer iemand na de eerste vestigingen in de zeventiende eeuw op Australisch grondgebied nog spreekt over 'migranten', dan is dat wel wat overdreven.

De nieuwkomers in westerse landen moeten zich aanpassen aan de zeden van het land. Niet meer of niet minder. En Howard heeft groot gelijk wanneer hij zegt dat ze vrij zijn, vrij om het land te verlaten wanneer het hen niet bevalt.

De Australiërs van toen hebben het land opgebouwd en het gemaakt tot wat het nu is. Wie erbij komt moet zich aanpassen.

Wij zijn trouwens geen migratieland en ze komen ook naar ons met hun andere cultuur en bloeddorstige religie. Maar dat is wel goed zeker? Het is inderdaad ONS land. Ook onze ouders, grootouders en die voor hen hebben dit land en Europa opgebouwd. Zij hebben ervoor gezorgd dat een sociale zekerheid werd opgebouwd en vast nhiet met de bedoeling om het door anderen die er nooit in geInvesteerd hebben te laten opsouperen.

Wij gaan Europa in ieder geval niet laten verloederen en kapot maken zonder te protesteren.

En als mensen zoals jij willen dat ze vanuit Australië allemaal terug naar Europa komen, dan zal het hier verdomd eng worden, want dan moet iedereen terugkomen. Zuid-Afrikanen, Nieuw-Zeelanders, Amerikanen, Australiërs, Canadezen...

Misschien een beetje realistischer reageren in het vervolg? En liefst zonder schelden op mensen die je duidelijk van haar noch pluimen kent?

Gepost door: Janice | 03-06-09

Moe worden "Men zou beter terug de geschiedenisboeken induiken om te leren tot wat rassenhaat kan leiden. "

Het is om moe van te worden, steeds maar beweren dat moslims een ras vormen, terwijl bv puur blanke mannen als Vrhfstdt, de Gucht en Louis Michel ook (stiekeme) moslims zijn...

Wij hebben iets tegen een ideologie, niet tegen een ras. Net zoals we vroeger iets tegen het communisme en het nazisme hadden.

En wat die aboriginals betreft, die zaten daar mss al 1000 jaar, en nog altijd hadden ze er niets van terechtgebracht. Hoog tijd dus voor ander en beter. Een land is van u zolang je het, evt met behulp van je vrienden, kunt verdedigen.

Gepost door: Wannes | 03-06-09

Verdedigen Wannes, er zit wel iets in je beweringen over verdedigen, maar dan moeten we ook heel snel heel bang gaan worden. Want zoals het er nu voorstaat zijn er binnen 50 jaar of minder (zal dat gelukkig wel niet meer meemaken, zou dan al klein een stukje over de 100 zijn) geen Belgen (Europeanen) genoeg meer om België (Europa) te "verdedigen" tegen de Islam en zijn Europese aanhang.

Gepost door: Bob D, Carnac | 03-06-09

laten we nu eens beginnnen de waarheid te onderzoeken van dit soort berichten

Gepost door: eagle | 16-01-10

Reacties De reacties zijn interessanter als het artikel zelf: HADDEN we maar een leider die zo sprak!

Gepost door: Wannes | 16-01-10

Niet helemaal juist, maar ook niet helemaal onjuist. Daarom schreef ik de inleiding met een link naar de Australian Broadcasting Corporation.

Gepost door: Janice | 17-01-10

Sorry, de link in mijn reactie hierboven hoorde nog bij Haïti...

Gepost door: Janice | 17-01-10

De commentaren zijn gesloten.