23-10-07

Het leger schiet Flahaut eindelijk af.

Militairen spreken vrijuit na jarenlange ingehouden woede over minister van Defensie

Vandaag pakt het Nieuwsblad uit met de zoveelste flater van André Flahaut (PS). Defensie heeft geen Airbus meer om 300 militairen terug te halen uit Afghanistan. De minister van Defensie vloog immers met het toestel naar Lubumbashi, waar het een dubbele klapband kreeg en een dag vertraging opliep. Maar deze flater passeert níét geruisloos. Militairen van alle niveaus kijken vol verwachting uit naar het einde van het tijdperk-Flahaut. En daarbij durven ze na jaren ingehouden woede eindelijk vrijuit te spreken.

- ‘Hij was op de hoogte vanfinanciële manipulaties’; - Emmanuel Jacob – vertegenwoordiger vakbond

- ‘Minister trok een spoor van vernieling’ - Wim Smit, aalmoezenier Koninklijke Militaire School

- ‘Legertoestel is privévliegtuig van PS geworden’ - Karel Vervoort – generaal op rust

- LEES HIER MEER

Het is onbegrijpelijk en nauwelijks geloofbaar. Flahaut mocht acht jaar lang schaamteloos zijn positie als minister van defensie uitbuiten, intimideren en bewezen feiten staalhard ontkennen…en hij mocht gewoon voortdoen. Ja, de PS mag iets meer. Als er dan al een ‘cordon’ moet gelegd worden rond een partij, dan is het wel rond de PS en niet rond een partij die men tot in het buitenland ‘als des duivels’ omschrijft vanwege haar separatistische ideeën en haar bezorgdheid over de islamisering van Europa.

16:41 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Flahaut is niet de enigste clown in het PS circus,Onkelinck is ook zoiets,wie nog voor PS stemt, heeft er rechtstreeks belang bij of ...is een volslagen idioot

Gepost door: Rene | 23-10-07

Oppositie? 400 miljoen uit de schatkist gehaald, maar niemand die iets gezien heeft...

Gepost door: Jef | 23-10-07

Vox De legertop host Fla(ter)haut als hondjes achterna. In het militaire magazine Vox (de Joepie of de Dag Allemaal van het leger genoemd door ingewijden) doet al acht jaar niets anders dan regelmatig lovende artikels schrijven over de prestaties van die vent.
Wat die generaals betreft: in actieve dienst praten zij het beleid naar de mond, maar eens op rust (met volle wedde, want die mannen/vrouwen gaan niet op pensioen) spuien zij kritiek. Hun mond gaat pas open als hun broodje gebakken is, in plaats van hun roeper open te trekken als zij in actieve dienst zijn!

Gepost door: Metten | 23-10-07

Klassiek Dat is klassiek aan het worden: mensen die op pensioen gaan durven ineens hun mond wél open doen. Zie bisschop Joos (ivm homo's), bissschop Muskens (Allah=God), enz

Gepost door: Jef | 23-10-07

Wedden dat het allemaal de doofpot ingaat? 400miljoen minder of meer, wie maalt dààrom.

Gepost door: kluifje in congo | 23-10-07

alhoewel met 400 miljoen zou men aardig wat minimum pensioentjes kunnen optrekken,maar anderzijds ge kunt "Flaterhaut" toch ook niet ongelukkig gaan maken door hem "alles" af te pakken!

Gepost door: Rene | 24-10-07

Een bedrijfsleider of iemand die financieel knoeit in een bedrijf zoals Flahout zou dadelijk worden ontslagen of zelfs vervolgd worden.

Hier is de grap, de PS wou zelfs een wet doorduwen om bedrijven te kunnen sluiten die 2 maal financieel zouden knoeien, ongeacht of de bedrijfsleider het wist.

De PS had dus al zeer lang geleden gesloten moeten worden....


Wat de staat trouwens doet is een schande, het vraagt van de bedrijven om audits te laten uitvoeren, dubbele boekhouding te gebruiken en amerikaanse bedrijven vallen zelfs onder het strikte Sarbanes-Oxley.

En wat doet de staat, niets van dat alles....

Mijn vraag, ofwel wist de regering WEL over het reisje van Flahout en dan zijn het een bende hypocrieten, ofwel niet en dan moet Flahout onmidellijk ontslagen worden en vervolgd

Gepost door: Den Amerikaan | 24-10-07

flahaut Wat ik wens te weten,wat was het doel van het bezoek?
Wie was aanwezig op het vliegtuig?
Een toestel voor 230 personen? Kan men zoiets inzetten voor 20 persoen? (weet ik niet?)
Kan iemand mij klaarheid daarover geven?

Gepost door: filips | 24-10-07

IK BEGRIJP NIET dat er een schepen van Mechelen naar de gevangenis moet

TERWIJL DEZE MENEER VEEL MEER UITGESTOKEN HEEFT!
Wie houdt hem de hand boven het hoofd?
Vhfstd?
Albert II?
Elio?
De almachtige Loge?
Bin Laden?

Deze man is geen clown, maar een dief!
Hij verkwist veel geld.
Wie doet daar iets aan?
Waar zitten de mannen van goed bestuur?
Het is de hoogste tijd!

Kan Carlien Gennez haar tanden eens lazen zien?
Meer waarschijnlijk niet...

Gepost door: Francis | 24-10-07

Zijn doel in Congo? Wapens verkopen misschien? Heeft de PS geen belangen in FN?

Hij is iemand die overal 'brandhaarden' ging stoken en zich de allures van minister van buitenlandse zaken aanmeet, zei een generaal.

En dat de anderen niet op de hoogte waren van zijn escapades is volgens mij onmogelijk. Hij werd trouwens door de VLD al een keer of twee op de vingers getikt, maar met zoveel vuur verdedigd door alle Franstalige partijen, dat er geen gevolg werd aan gegeven.
Ze zijn allemaal schuldig. In die acht jaar dat hij bezig is dat ongeveer een maandelijks bedrag van 4.200.000 euro - dat moet toch opvallen?

Gepost door: Janice | 24-10-07

Metten, dat klopt niet ... ze hebben gewoon geen keuze. Personen die niet meewerkten kregen gewoon een andere functie, ik denk dat we van Flahaut nog niet 1/10 weten.

Gepost door: bert | 25-10-07

De commentaren zijn gesloten.