23-10-07

Journalist Sacha Van Wiele weet het beter...

In de GvA vorig weekeind schreef Sacha Van Wiele in zijn column het volgende: ”Het Vlaams Belang liet zijn licht schijnen over de ontwerptekst van het Antwerpse Lokaal Sociaal Beleidsplan. Het zal u niet verwonderen dat de oppositiepartij het document afbreekt.
Het beleidsplan is te ‘socialistisch’ te multicultureel en te islamvriendelijk. Volgens Philippe Van der Sande, Vlaams Belang-fractieleider in de OCMW-raad, blijft het eigen Vlaamse volk in de kou staan.

Hij gaat verder met de stelling ‘dat men wel een enige consequentie zou mogen verwachten van het Vlaams Belang’, want zo zegt hij, “Van der Sande roept de islamitische gemeenschap op om eigen rust-en verzorgingstehuizen op te richten.
'Dit lijkt verdacht veel op een islamvriendelijke maatregel',voegt hij eraan toe.

Het is algemeen geweten dat moslims hun oudjes uit Marokko laten overkomen om ze hier te dumpen in rust-en vezorgingstehuizen en dat ze dus nooit hebben bijgedragen aan de sociale zekerheden waarvan ze hier via het OCMW kunnen genieten.
Bovendien worden de weinige plaatsen bezet en komen Vlaamse oudjes op een wachtlijst te staan die heel erg lang is.

Omdat Philippe Van der Sande het voorbeeld van de joodse rust-en verzorgingstehuizen aanhaalde, vroeg men of hij dan ook voor islamitische scholen was, zoals de joodse scholen.

Op zich is dit een domme vraag. Indien de islamitische scholen dezelfde normen zouden hanteren als de joodse scholen kan niemand daar iets tegen hebben. Het feit dat de islam alle wetenschap terug vindt in de koran is al een doorslaggevend bewijs dat dit niet aan te raden is.

Bovendien zijn de moslims in rusthuizen in de eindfase van hun leven, kinderen van moslims beginnen hun leven in een nieuw land met andere gebruiken en een andere cultuur die ze zich best eigen maken indien ze het hier later willen redden.
Dus nee, apart onderwijs is niet integratiebevorderend en dus af te raden.

Indien er al iets zou moeten veranderen dan is het de spreiding van leerlingen, waardoor gettovorming (zwarte scholen) voorkomen wordt en de kwaliteit van het onderwijs terug op niveau wordt gebracht.

Wanneer de journalist Van Wiele het verschil in waarden tussen islamitisch onderwijs en joods onderwijs wil meten, moet hij maar even optellen wat joden hebben gepresteerd in de wetenschap, literatuur en medische wereld en wat de islamieten (die alle wetenschap in de koran vinden) hebben bereikt.

13:18 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Wachtlijsten Mijn grootmoeder staat al meer dan zes maanden op de wachtlijst. Zij halen hun senioren uit een niet Europees land naar hier en krijgen direct een plaats. Ze moeten dan halal eten hebben en willen speciale zorgen krijgen. Laat ze dus maar zelf zorgen voor hun oude mensen die ze absoluut naar hier willen halen. Maar dan wel met eigen geld.

Gepost door: Danny | 24-10-07

Schoendoos Ik vind dat ook ergerlijk Danny, Mie Vogels (wat??) trouwens ook. We hebben één troost: het kost ons ALS LAND eigenlijk niets, net zomin als de behandeling van zieke illegalen in klinieken ons iets kost. Het geld vd verzorging gaat immers niet naar de allochtoon of illegaal, maar blijft in onze economie, want er worden weddes en andere kosten mee betaald. Ik vergelijk het altijd met een schoendoos vol geld waarmee ge eens goed schudt: het geld is wel van plaats veranderd, maar alles zit er nog in.

Gepost door: Jef | 24-10-07

EEN VRAAGJE! Ik lees daar over Joods onderwijs.
Hoeveel leerlingen zitten er op die scholen die niet Joods zijn?
Turken?
Marokkanen?
Mogen zij die weigeren?
Ah ja?
Hoe dikwijls is daar al tegen geprotesteerd?

Gepost door: Francis | 24-10-07

Joodse scholen DE Joodse kinderen gaan ook zondag naar school,en hebben andere klasuren dan onze kinderen, zij studeren veel meer ,onderendere verschillende talen, hun onderwijs in dan ook met geen ander te vergelijken,toen ik nog de bewaking deed van scholen en sinagogen was het toch enkel maar als voorzorg TEGEN islamieten die molotov's smeten tegen de sinagogen en scholen uit pure haat, ik zie dus geen islamiet naar een Joodse school gaan.
De islamieten spijbelen zeer veel en zijn dus daartom volgens onze POCO'S "achtergestelde" sukkelaars "die geen kansen krijgen" ge ziet ze hier in borgerokko met hele kliekjes langs straat lopen op het moment dat er school is.
Trouwens nog nooit enige last gehad van Joden, voor mij waren ze zeer correct!

Gepost door: lowieke staal | 25-10-07

De commentaren zijn gesloten.