24-10-07

Hondsdolheid

In Beersel werd een ingevoerde hond uit Marokko geëuthanaseerd en na een autopsie bleek hij de gevreesde ziekte hondsdolheid te hebben. Een ziekte die gevaarlijk is voor mens en dier.

Misschien moeten we bij mensen dan wel over ‘mensdolheid’ spreken? Want zo te zien lopen er wel meer ‘mensdolle’ ingevoerde exemplaren rond de laatste dagen. In Nederland werd de politie eergisteren aangevallen op een ‘multicultureel’ feest ‘kaschba’ in de Haagse Schilderswijk.
Tweehonderd ‘jongeren’ keerden zich tegen de politie en bekogelden hen met meegebrachte stenen en eieren. Een echte reden was er niet. De band stopte met spelen nadat er flesjes op het podium werden gegooid en dat was reden genoeg voor de jongeren om rel te schoppen. De groep van ongeveer tien jongeren groeide in een mum van tijd aan tot minstens tweehonderd.

Maar ook in Amsterdam zit het er flink tegen nadat de Marokkaan, Bilal, die niet snel genoeg bediend werd naar zijn zin, over de toonbank van het politiekantoor sprong en een vrouwelijke politieagente tweemaal met een mes in de borst en schouder en tweemaal in de rug te steken. Haar collega die haar kwam helpen kreeg eveneens messteken waardoor de vrouwelijke agente haar wapen trok en de Marokkaan neerschoot.
Na onderzoek bleek de dader ook nog banden te hebben met de terroristische Hofstadgroep.

Sindsdien zijn er alle dagen rellen. Auto’s worden in brand gestoken, winkelruiten sneuvelen en zelfs andere Marokkanen dringen aan op een ‘ferme aanpak’ van de relschoppers, die ze zelf een andere naam gaven maar ik hier niet zonder gevaar kan herhalen …

In Sint-Joost-ten-Node hetzelfde. Rellen met Turken omdat er in het zuiden van Turkije, aan de grens met Irak, Turkse soldaten werden doodgeschoten. Zondagavond brak daar de hel los en werd een café van een Armeniër kort en klein geslagen. Een Turkse journalist, Mehmet Koksal , werd aangevallen en was blij dat hij geen messteken kreeg, schreef hij op zijn website

Ook in Antwerpen werden de ramen van het Koerdisch centrum ingegooid en Marokkaanse jongeren hebben in Brussel auto’s in brand gestoken. Ik weet zelfs niet meer wat de reden hiervoor was. Maar iets vinden ze altijd wel. Volgens de politie viel het nog mee…het waren er maar vijf die in de fik gingen. Het zal toch maar net uw auto zijn.

Ik weet niet hoe het bij u zit, maar ik ben dit eeuwige ongenoegen en al die zever beu, er is altijd weer iets waarover ze rel kunnen schoppen. Ik vraag mij af waarom ze hier blijven als ze zo ontevreden zijn. Voor mijn part hebben de Koerden recht op een eigen natie, maar waarom kunnen ze hun conflicten niet uitvechten in eigen land? Wij vechten onze strijd voor Vlaanderen toch ook niet uit in Turkije of Marokko?

14:18 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Die mensen leven nog in de middeleeuwen, ze geloven zelfs dat god bestaat, ge moet niet vragen. Elke reden is goed om keet te schoppen.
Ze moeten nog evolueren: de verlichting meemaken en de 60's. Binnen 100 jaar zijn ze net als ons, alleen zijn wij dan weer wat verder geëvolueerd.
En als een nobelprijswinnaar dat dan zegt, geloven ze't nog niet.

Gepost door: Frida De Vis | 24-10-07

LACH ER TOCH MEE Er gaat geen dag voorbij of er is gezever over en met datzelfde volk. Zij in lappen gewikkeld en met vodden op de kop.En ze vragen ons respect.
Altijd moeten we aanhoren hoe goed ze het toch bedoelen en/of we niet gaan geloven in hun onzin.
Ik ben het al lang zat en probeer zoals de meeste van ons er een gepast antwoord op te verzinnen.
Ieder geloof is eerbiedwaardig maar gaat voorbij aan het vrijheid van denken, erger het verbiedt niet te geloven. In wat eigenlijk???
Geloof op zich, als verschijnsel, is alleen gebruikt ter onderdrukking, en verdient derhalve geen respect. Zie ook onderstaande link voor een zeer goede verhandeling daarover, zoals het moet met een lach, dat zet fanatici aan het denken.

stradihttp://www.youtube.com/watch?v=WPAC_cGVnUg

Gepost door: stradi | 24-10-07

voor Geert: voor Geert (waar zit hem?):

Concentratiekampen voor moslims in de UK, HET politiek correcte land bij uitstek:

In de UK werden 2 gevangenissen ingericht speciaal voor moslims (of allochtonen met een lang woord), om ze beter kunnen uit te zetten na hun straf. Als het meevalt komen er nog.

Gepost door: Jef | 24-10-07

Wa ar waren de Luikse stoottroepen in Brussel? Zondag, vandaag...
RELLEN in Brussel.
Onze Turkse vrienden die ons binnenkort zullen VERSTERKEN in de EU zetten alles overhoop.
Waar waren de Luikse stoottroepen ?
Zijn ze nog niet bekomen van hun inspanningen op 11 september?
Mogen Koerden en Armeniërs zomaar aangevallen worden?
Waar blijft meneer De Witte? Zal de koning het daar ook over hebben in zijn Kersttoespraak?

Gepost door: Wim | 24-10-07

De zever moe ? Kom dan eens uit uw kot en kom mee met ons als we weer eens met dezelfde mensen gaan protesteren in de rand of tegen de islam,of tegen het marionettentheater uit Laken,maar velen hebben ANGST,en dat is de enige reden,angst is de slechtste raadgever,als wij zo extreme vernielingen zoude aanrichte de rekening was niet te betalen, ook hier twee maten en gewichten,eergisteren een tof gesprek gehad met de politie van Wezembeek-oppem,zij zijn onze akties goed genegen,en pakken ons quasi ook nooit op,de mannen zeiden "dat als de Brussel wordt uitgebreid naar de rand ze het korps zouden verlaten"hoofdreden : niet mogen optreden tegen het bruine krapuul, en sancties als er ook maar eentje van hen racistische motieven verzint,wij ijveren voor het verwijderen van het stasicentrum en de hele "progressieve" kliek volksverraders en zakkenvullers, door niets te doen geraak ik helemaal gefrustreert , en durf ik mijn kinderen en kleinkinderen nooit meer in de ogen kijken Daarom!!

Gepost door: lowieke staal | 25-10-07

RELLEN DUREN VOORT! Het wordt erger en erger!
Gisteren wilden ze in Antwerpen over de Meir trekken. Gelukkig (?) hebben ze op die lieverds kunnen "inspreken".
O.a. Ergun Top was erbij, niet om de Armeense genocide nog eens te ontkennen, maar om de "jongeren" te kalmeren!
Spijtig! Ze hadden daar heel wat kunnen vernielen en daarmee de zot van "A" een groot plezier doen!
Goede reclame voor Antwerpen!
Brussel is ons nog voor, maar dat blijft niet duren!
Laat zien wat jullie meerwaarde is voor de EU!

Gepost door: Wim | 25-10-07

RELLEN DUREN VOORT! Het wordt erger en erger!
Gisteren wilden ze in Antwerpen over de Meir trekken. Gelukkig (?) hebben ze op die lieverds kunnen "inspreken".
O.a. Ergun Top was erbij, niet om de Armeense genocide nog eens te ontkennen, maar om de "jongeren" te kalmeren!
Spijtig! Ze hadden daar heel wat kunnen vernielen en daarmee de zot van "A" een groot plezier doen!
Goede reclame voor Antwerpen!
Brussel is ons nog voor, maar dat blijft niet duren!
Laat zien wat jullie meerwaarde is voor de EU!

Gepost door: Wim | 25-10-07

Zeer goed gezegd in het filmpje, Stradi. Ik ben het er als atheïste volledig mee eens. Iemand die respect verdient krijgt het ook, maar respect eisen voor een religie (een onbewezen feit dat gelijk staat met het vertellen van een droom)is onzin en zelfs belachelijk.

Gepost door: Janice | 25-10-07

De zever moe ?

Kom dan eens uit uw kot en kom mee met ons als we weer eens met dezelfde mensen gaan protesteren in de rand of tegen de islam,[...]
--------------------------------------------------------------------------------

Mag ik er misschien even op wijzen dat ik er wel bij was in Brussel tegen de islam en dat ik 7,5 uren werd opgeloten in een veel te kleine cel met vijf andere mensen?

En dat ik niet mee kon protesteren in de rand omdat ik zelf districtsraad had! Iemand moet de belangen van de Borherhoutenaars ook nog een beetje verdedigen, hé!

Gepost door: Janice | 25-10-07

'Hun eigen land' Zopas in het journaal: een linkse koe verspreekt zich fataal als ze zegt: "Het is moeilijk te verwachten dat de turken volledig abstractie nemen van hetgeen in hun eigen land gebeurt hé"

Hoezo madame de schepen, 'hun eigen land' is toch Belgie, zo vertelt uw club ons iedere dag? En echte belgen kloppen toch geen vitrines in bij koerden of armeniers? Links weeral in zijn blootje.

Gepost door: Jef | 25-10-07

Ha, ja, ze spreken zichzelf weeral eens tegen!

Gepost door: Janice | 26-10-07

ILLUSIE Ja Janice, en dat brengt mij tot de volgende slotsom.
Om een volk te mobiliseren en/of onder de knoet te houden,heeft men een gezamenlijke vijand of illusie nodig
De ergste misdaden zijn gepleegd in het navolgen van een ideologie of een godsdienst.
Met de zogenaamde verlichting van de jaren zestig met het neerhalen van de zuilen is er meer ruimte gekomen om zonder de druk van welke ideologie dan ook de geesten te bevrijden
Wat een potentieel heeft de mens zonder geestelijke ketens.
Met het floreren van de wetenschap en alle informatie waarvan wij via de moderne communicatiemiddelen kennis kunnen nemen, zou het voor de hand liggend zijn dat de moderne mens het fundament van religies afwijst.
De vroegere machthebbers ,verdeeld onder de zuilen hebben echter nooit hun macht opgegeven en hebben als strategie de nu zo heilige mondialisering als leidraad gecultiveerd.
Een mondiale samenzwering om de werkmieren terug in de pas te laten lopen en de taken die zij bevelen, zonder de rem van het vrije denken, te laten uitvoeren.
Hun grootste probleem.is dat de bevrijde geesten een ernstige blok aan hun been zijn..
Met heimwee terugblikkend naar de tijd dat men via de godsdienst het gepeupel kon dirigeren, heeft men de agressieve islam ingevoerd als een ideale partner.
Dit laatste is dan ook precies wat radicalisering van de islam en moslim-fundamentalisme binnen de Westerse samenleving de vrije hand geeft.
Laten we de krachten bundelen of we belanden , naar de geest en de letter van de islam, terug in de middeleeuwen.

Gepost door: stradi | 26-10-07

@janice Mag ik er misschien even op wijzen dat ik er wel bij was in Brussel tegen de islam en dat ik 7,5 uren werd opgeloten in een veel te kleine cel met vijf andere mensen?

En dat ik niet mee kon protesteren in de rand omdat ik zelf districtsraad had! Iemand moet de belangen van de Borherhoutenaars ook nog een beetje verdedigen, hé!

Janice
IK heb het niet over U hé madam !ge had maar moeten "uitstappen" zoals ik,lol,en
daarbij 7.5 uur is niks,t'is voor de goede zaak
Ik wou juist bedoelen dat het altijd dezelfde zijn die de kastanjes uit het vuur moeten halen, waar zaten de andere 'borgerhoutenaars'? JUIST !
op de Cogels- Osijslei in hun vette villa's, er zijn er altijd maar TWEE uit borgerokko die paraat staan,jammer is dat ,zeer jammer

Gepost door: lowieke staal | 26-10-07

JUISTE analyse van Stradi,vergeet echter niet de oliebelangen voor hen die het aanbelangt ! van de oliewinsten zien de werkmieren NIKS, integendeel zij moeten ook nog eens bijdragen aan de opstapeling van grootkapitaal van de oliebaronnen en hun politieke schandknapen hier in Europa, de islam is een zeer goed repressiemiddel maar ze vergeten dat het plebs ook weet wie mee verantwoordelijk is voor de malaise waar we in zitten, ze zitten met angst ,wees daar maar zeker van,bewijs ;de wapenwet;de antiracismehetze,de "deotologische" mediadecreten,de gedapo van het centrum De Witte,
decorruptie die men op elkaar afschuift, en de straffeloosheid ervan die de mensen de strot uitkomt,zoals ik al schreef ,den Hugo had hier ook maar eerder iets aan moeten doen

Gepost door: lowieke staal | 26-10-07

De commentaren zijn gesloten.