30-10-07

De stok om Bart De Wever 'onder de lat' te kloppen is gevonden.

Het lijkt erop dat men nu de stok heeft gevonden die de ‘unitaire belgen en linkse demagogen’ al zolang zochten om Bart De Wever te ‘wippen’. Want zijn reactie op de excuses van Janssens wordt volledig uit de context gerukt.

Dat de joodse gemeenschap het niet goed begrijpt, wil ik nog aannemen.
N-VA-voorzitter Bart De Wever heeft het verkorven bij de Joodse gemeenschap omdat hij volgens hen, de excuses van Patrick Janssens "Gratuit" noemde. Michael Freilich, een joodse advocaat en hoofdredacteur van het tijdschrift Joods Actueel zou in feite beter moeten weten, want Bart De Wever bedoelde niet dat de excuses ‘gratuit’ waren, maar wel de verwijzing naar rechts. "In Brussel en Gent weigerden de burgemeesters hulp aan de nazi's", zegt Freilich. "In Antwerpen is het duidelijk anders gelopen, zo blijkt uit het Soma-rapport (de aanleiding voor de excuses).

Misschien mag het nog wel even herhaalt worden dat de burgemeester van Antwerpen toen een CVP'er was en dat ook de liberalen er destijds voor gekend stonden anti-semitisch te zijn geweest? Is het misschien daarom dat Dewael en consoorten nu zo zwaar uithalen naar De Wever?

De excuses zijn dus meer dan terecht.
En dat ontkent niemand. Integendeel! Het gaat om de valse beschuldigingen en de laag bij de grondse verwijzingen naar onze partij. Het gaat hier om het stigmatiseren van een bepaalde groep mensen en daar heeft Bart De Wever terecht een opmerking over gemaakt.
Wat hij niet had moeten zeggen is dat Janssens de Holocaust misbruikt in zijn strijd tegen het Vlaams Belang, terwijl Israël in Palestina "technieken gebruikt die me aan dat duistere verleden doen terugdenken".
Dat is er ook naar mijn gevoel over omdat ik weet hoe Israël dagelijks met bommen wordt bestookt vanuit de Gaza en hoe de bevolking daar gedurig in angst leeft.

Maar dit is nu ‘hun’ moment, dit is ‘hun’ stok om hem te slagen. Wie over de lat wil wordt eronder geklopt.

Momenteel zit dus alles wat links of franstalig is en iedereen die tegen de staatshervormingen en vooral het splitsen van B-H-V zijn op zijn kap.
Het valt wel op dat de PS er weer eens de aanleiding toe gaf.
Maar ook Eyskens meent zich te moeten bemoeien in deze zaak en zei - "De verklaringen van meneer De Wever zijn grof, schokkend en totaal misplaatst tegenover de joodse gemeenschap in België. In de verklaring zit zelfs een ondertoon van antisemitisme".
En dat vind ik toch wel heel ver gezocht… dat vind ik zowaar schokkend omdat het zo leugenachtig, vals en beneden alle peil is.
Michael Freilich meent zelfs ‘zijn hart te moeten vasthouden wanneer iemand als Bart De Wever burgemeester zou worden in Antwerpen.’
Toevallig weet ik van andere joodse Antwerpenaren dat Freilich onze partij ook niet zo genegen is, maar Eyskens spreekt over de voorzitter van zijn kartelpartner...

Zo zie je maar Bart, dat goedbedoelde kritiek totaal uit zijn context kan worden gerukt. Als ze je willen ‘pakken’ (en dat willen ze) dan pakken ze je...dan vinden ze altijd wel iets. Zeker wanneer je het woord 'Vlaams Belang' durft uitspreken.

14:52 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

gangsterface jankers Meehuilen met de wolven in het bos om eigenbelang en de vetpotten af te schermen.
Dat fossiel, eissekes moet zich natuurlijk laten opmerken. Inderdaad weverke moet hangen, voor mij niet gelaten, als ge zo dom zijt om met de tjseven samen te gaan verdiendt ge niet beter.
Bij mijn weten was de pa van DE grote havenschepen oorlogs burgemeester, en naar het schijnt hebben
ze in t'stad nogal wat joden opgepakt, met medewerking van de stadsdiensten.
Twee bedenkingen, moet pokerface jankers de dok die de naam van de vermaarde burgemeester draagt niet dempen? Of ten minste een andere naam geven, dat zou een fatsoenlijk gebaar zijn naar de slachtoffers en de joodse gemeenschap.
Ten tweede denk ik dat ze bij de bevrijding al
gauw hun klak gedraaid hebben.
Dezelfde joden vervolgers zijn dan jacht gaan maken op alles wat Vlaams gezind was, den dierentuin en de begijnestraat zat vol.
Een afleidings maneuver?
Hetzelfde gebeurde bij ome kees, nergens in europa hebben de nazi's zoveel en zo makkelijk joodse
burgers opgepakt als in kezenland.
Ze hadden er wel een in de kast gestoken.
Dat verhaal werd na de bevrijding door de media super uitvergroot. Over de honderd duizend die met medewerking van de kezen werden gedeporteerd, werd
zedig gezwegen.
Schijnheiligaards.

Gepost door: gilbert | 30-10-07

Eigenaardig dat Bart De Wever zich niet verdedigde in 'Ter Zake' en zei wat hij bedoelde met 'gratuite' en de verwijzing van Janssens naar wat hij als 'extreem' rechts omschrijft.
Hij heeft de kans laten voorbijgaan om te wijzen op het feit dat elke boycot en elk negatief verhaal over Israël uit de extreem linkse hoek van Janssens komt.

Gepost door: Janice | 30-10-07

Voor zover ik weet was de burgemeester een katholiek!
Later bekeerde zijn zoon zich tot de liberalen om aanvaardbaar te zijn en te blijven.
En kijk...die is pas weg en nu mag de bom ontploffen!
Slim van de zot van"A" om naar China de reizen en hier een tijdbom onder de vorm van een videoboodschap achter te laten.
Mensen toch!
Ik moet van BDW niks hebben (dat heb ik hem al persoonlijk gezegd) maar nu heeft hij toch een puntje.
Het was inderdaad in de oorlog beter te gaan lopen (Huysmans en consoorten) en dan te zeggen: mensen trekt uwe plan, vecht tegen de vijand en als 't gedaan is, komen we terug!
Degenen die hier bleven, moesten werken om te overleven en kregen bij de bevrijding de ene les na de andere. De laffe vluchters waren de helden, de helden van het groot gelijk die nu nog altijd op de "vaderlandse plechtigheden" pronken met hun eretekens voor verdienstelijke daden die zij gedroomd hebben.
Er zijn Joodse medeburgers die dit beseffen, maar die overklast worden door een jonge generatie (ze passeerden vandaag allemaal op tv en meer dan eens) die bedeeld met veel geld de machthebbers in Brussel zullen plezieren!
Wat ze ook doen!

Gepost door: William | 30-10-07

WIE VANDAAG OOK HOGE TOPPEN SCHEERDE was de grote man van de RED STAR LINE, alias meneer HEYLEN.
Gelukkig was hij niet in de USA voor de verdediging van de Antwerpse belangen, zodat hij zijn ei hier kwijt kon!
Wat die man daar uit zijn modieus frakske sloeg, behoeft geen commentaar!
Hij overstrof bijna zijn partijgenoot EYSKENS die normaal niet meer buiten mag nu dat museum van die voorhistorische wezens af is!
Die wist het ook weer goed wat BDW moest doen!
Wat hij moet en moest doen, weet hij niet of niet meer!
Hij kan nog altijd pronken met de verwezenlijkingen van zijn doorluchtige (letterlijk) vader GASTON in 1950 en 1960!
Het was een mooie vertoning.
Alleen jammer dat die naam C D en V nog altijd bestaat: er is niks van waar!
Wacht tot ze nog eens een openlijke campagne kunnen organiseren in AMUZ om onze katholieke godsdienst door de modder te halen!

Gepost door: Bert | 30-10-07

Ik heb altijd op de kap van Bart De Wever en zijn N-VA gezeten. De N-VA die wij konsekwent 'VB-light' heten. De lichte doordruk van het VB, maar dan iets (niet veel, dat hebben we nu kunnen vaststellen) intellectueler en beschaafder. Bart De Wever heeft met zijn uitspraken gezegd wat hij denkt. En wat en hoe hij over de holocaust denkt, zeggen ze al jaren bij het VB. Het moet sommigen toch ook wel opgevallen zijn dat Bart De Wever zich niét om zijn mening excuseerde, maar wèl over het tijdstip, dat het niet het juiste moment was om de Joden te schofferen. Bart wilde natuurlijk Patrick Jansen schofferen en deed dat op de kap van de Joodse gemeenschap. Wat kunnen hem de Joden schelen? Niks toch? Bart De Wever die op de schouders van Leterme, dankzij diens verkiezingsoverwinning, plots vanop die hoogte als een omhooggevallen dwerg, zich groter dan iedereen waande. Daar ligt 'm nu, en hij ligt er goed, de schoft!

Gepost door: donkerrood | 30-10-07

Ach, donkerrood weet het weeral beter. De aanhangers van de Rote Armee Fraktion die samen met de Palestijnen een laffe aanval deden op Israël. Diegenen die president Sharon voor de rechter wilden slepen. De boycotters van Israël en de rode garde met de meest gore praat over de joden gaan het hier eens uitleggen...

Wat Janssens deed was enorm laag bij de grond. Dat hij zich excuseerde vind ik goed. Uiteraard.
Dat moest uiteindelijk gebeuren en er werd al veel te lang mee gewacht.
Maar zijn vergelijkingen met toen en rechts van vandaag zijn verachtelijk. Vooral wanneer de meeste onderzoekers en historici het er over eens zijn dat Hitler lnks was en niet rechts.
Bij elke toespraak doet Janssens hetzelfde. Hij doet steeds weer aan politieke recuperatie door bij elk geval waar hij moet of mag spreken - hoe gruwelijk ook, zoals bij de moorden op het kleine meisje Luna en haar oppas en nu weer tijdens de Shoah - zichzelf in het zonnetje te zetten en heel laag bij de grond uit te halen naar zijn politieke opponenten. Oh nee, hij noemt geen namen... Tenslotte is het de perceptie die telt nietwaar? Als reclameman weet hij dat maar al te goed.
Jammer voor hem, maar de feiten zijn wat ze zijn. De overheid tot zelfs de koning toe heeft gecollaboreerd en dat willen ze graag verdoezelen door nationalisten te stigmatiseren.

Nu zou Bart De Wever een 'onverwerkt oorlogsverleden' hebben. Belachelijk gewoon, hoe oud is hij? 80?

Nog even en je verwijt mij hetzelfde. Terwijl mijn grootvader joden hielp vluchten naar Engeland en ik net hetzelfde zou gedaan hebben mocht ik toen geleefd hebben.

Bart De Wever heeft niets anders gedaan dan dat feit, die politieke recuperatie, 'gratuite' te noemen en dat is ze ook.

Gepost door: Janice | 31-10-07

Patje (den dief)kannibaal Zijn rijk is uit,hij weet dat maar al te goed,zelfs de rode kameraden ,(buiten de fossielen in de Multatuli),spuwen hem uit omdat hij de schuld van de rode nederlaag op zijn vazallen afschuift,ook de vele 'bijverdiensten' zitten de basis zeer hoog,nu dat zijn munitie tegen de Bozen op is, viseert hij de Niveanen, voor mij niet gelaten,bartje grotesmoel heeft nooit mijn sympathie gehad en zal ze nooit krijgen, hij had beter moeten weten dan met de tjeven de Vlaamse zaak te verraden.
De druk die nu op zijn schouders weegt zal hem misschien doen inzien dat wij dit al jaren moeten, ondergaan van "de verdraagzamen" het zooitje poco's dat geen afwijkende meningen toestaat,de "zonder haatstraters" zijn de ergste soort zij willen hele buurten recuperen, zeker in mijn buurt, open confrontatie durven ze niet aan ,een pluspunt is wél dat meer en meer van die onnozele bordjes van de ramen verwijnen,patje zijn imperium brokkelt langzaam maar zeker af,en dat is maar goed ook

Gepost door: lowieke staal | 31-10-07

@donkerrood! Blij weer eens enkele van je hersenspinsels te lezen! Het is trouwens HALLOWEEN, dus juist op tijd!
Wat zou je er van denken om vanaf morgen te beginnen met het opsommen van de miljoenen slachtoffers op te noemen die jouw rode vriendjes (donkerrode van het bloed van hun slachtoffers) hebben gemaakt!
Het gaat over miljoenen!
Eigenlijk was die AH maar een sukkelaar, bovendien mocht Stalin enkele jaartjes langer "werken".
Maar MAOtje zou het helemaal bruin (pardon: donkerrood) bakken!
Hij is de grootste massamoordenaar alle tijden.
Dus als ge met Stalin klaar zijt, begin dan maar met die andere!
WERK GENOEG!
Geen fantasie of brol maar echt historisch werk!
Donkerrood er is werk voor jou!
En... wat je daar zegt over Patrick Jansen schofferen, dat kan niet hé!
Een echte schoft kan je niet schofferen, dat loopt er af als water van een eend!
Donkerrood: veel moed, want het waren echt VEEL slachtoffers!
En doe het eerlijk!
In dat bos van Katyn, dat waren de Duitsers niet die die militairen vermoordden! Het waren Stalins helpers!
Wat kan geschiedenis toch leerrijk zijn!

Gepost door: Bert | 31-10-07

Prima Bert, merci voor de tips! Alleen nog wat geduld, want mijn programmatie zit al toe tot 2011. Tenzij ik kan gaan doppen of op vervroegd pensioen wordt gestuurd, dan zal het wat sneller gaan. :)

Gepost door: donkerrood | 31-10-07

@lowieke :"Zijn rijk is uit"

Patje zit nog gerust in zijn steol op het Stadhuis, met een comfotabele meerderheid tot dec 2012. Daarna zien we wel weer.

Gepost door: donkerrood | 31-10-07

@janice: "Maar zijn vergelijkingen met toen en rechts van vandaag zijn verachtelijk."

Kan je mij dan het verschil even uitleggen?

Gepost door: donkerrood | 31-10-07

DAT IS NU JUIST HET VERSCHIL! Degene die daar op een paradijselijk eiland in Thaïland zich verstopt had, hebben ze daar kunnen vatten: de lange arm van de Belgische justitie!
Wie er op het schoon verdiep zit, is niet te pakken! Hij zit er nl. dankzij o.a. de stemmen van zgn nieuwe belgen (die ook al spijt van hun keus hebben?) en van de oude getrouwen.
Hij pendelt tussen Peking & Red Star Line City, van de ene rode ster naar de andere.
In elk district zit een vazal op de troon ook al is de sparood daar niet altijd in de meerderheid, maar dat is ook niet nodig. Anders zou het geen democratie zijn.
En dan is er die lange rij van slippendragers, te lang om op te noemen...
Firma's die evt. in de problemen zouden dreigen te komen,
veranderen gewoon van naam.
Simpel toch!
Donkerrood, je weet wat we afgesproken hebben!
Wanneer gaan we in Myrammar onze verontschuldigingen aanbieden?

Gepost door: Bert | 31-10-07

Geen idee waarover je het hebt Bert, heeft dit ergens iets met dit onderwerp en BDW te maken?

Gepost door: donkerrood | 31-10-07

Ascher Van een storm in een glas water gesproken. 'Gratuit' wil vlg Den Dikke zeggen: ofwel: 'onverplicht', ofwel: 'iets beweren zonder het te kunnen motiveren'. Ik vermoed dat we hier naar de 1e betekenis moeten grijpen: zijn uitspraak heeft geen enkel gevolg voor wie dan ook, ze is dus zonder enig gevaar. Dat mag dan toch gezegd worden?

Bovendien wisten velen tijdens WOII blijkbaar niet wat de joden te wachten stond: in NL werden ze verzameld en op de trein gezet door de 'Joodsche Raad' olv de heren Cohen en Ascher, volbloed joden, en vaders vd huidige burgemeester en schepen van Amsterdam.

Gepost door: Jef | 31-10-07

Jef ge kunt gelijk hebben, in het boek: de galgen van murenberg staat te lezen dat van de ongeveer 140000
joodse mensen in kezenland, er bijna 100000 werden weggevoerd. Die mannen van de joodse raad zullen die mensen wel niet opgepakt en in treinwagons gedreven hebben. De duitsers hebben bereidwillige hulp gehad van de overheids diensten.

Gepost door: gilbert | 31-10-07

Wikipedia Cohen en Asscher werden in 1941 door de Duitse bezetter aangewezen om de Joodsche Raad voor te zitten. Zo werden zij - ongewild - instrumenteel in de deportatie van de vele Joodse Nederlanders. Asscher en Cohen werden overigens in september 1943 ook zelf gedeporteerd, Asscher naar het concentratiekamp Bergen-Belsen. Daar heeft hij de oorlog overleefd. Na de oorlog werd het Asscher en Cohen door de zogenaamde Joodsche Eereraad zwaar aangerekend dat ze door hun lidmaatschap van de Joodsche Raad hadden bijgedragen aan het lot van de Nederlandse Joden. Hen werd verboden ooit nog een functie in een Joodse organisatie uit te oefenen. Asscher was hier dusdanig verbolgen over dat hij zijn lidmaatschap van de Joodse Gemeenschap beëindigde. Een van de gevolgen daarvan was dat hij niet op de Joodse Begraafplaats in Muiderberg, maar op de Amsterdamse begraafplaats Zorgvlied begraven wilde worden.


Oordeel

Na de Tweede Wereldoorlog heeft de Joodsche Eereraad uitgesproken: 'dat de voorzitters van de Joodse Raad gefaald hebben in een wereld, die zelf in gebreke is gebleven'. Aan het eind spreekt de Ereraad als zijn mening uit:

dat het laakbaar is geweest, de opdracht tot vorming van een 'Amsterdamse Jodenraad' en het voorzitterschap van deze raad (wat verantwoordelijkheid jegens de Duitsers medebracht) uit handen van de Duitsers te hebben aanvaard;

dat het laakbaar is geweest, het Joodse Weekblad te blijven uitgeven, toen eenmaal bleek, dat het de Duitsers van meer nut dan de Joden moest zijn, waarbij de Ereraad tevens herinnert aan zijn afkeurend oordeel over een aantal berichten, die hiervoor zijn genoemd;

dat het laakbaar is geweest, medewerking te verlenen aan een aantal anti-Joodse maatregelen, zoals het uitgeven van de Jodenster en het verzenden van bevelen om naar Westerbork te vertrekken;

dat de wijze, waarop de voorzitters de weigerachtigen tot het geven van de bijdrage tot de eerste heffing aanschreven, laakbaar is geweest;

dat de medewerking, verleend bij de selectie voor deportatie, in het bijzonder de medewerking in mei 1943, zeer laakbaar is geweest.

De Joodsche Raad heeft gecollaboreerd met de Duitse bezettingsmacht. Daarmee dragen de leden van de raad medeverantwoordelijkheid voor het verschrikkelijke lot van de Nederlandse Joden. Ter verzachting van dit oordeel zou kunnen worden aangevoerd dat ook zonder de medewerking van de Joodsche Raad het barbaarse lot van de 140.000 Nederlandse Joden niet wezenlijk anders zou zijn geweest

Gepost door: Jef | 01-11-07

Wie is deze skinhead? Bij Jean Marie?Zie url hiero

Gepost door: Tiberius | 01-11-07

Kunnen we het antwoord vinden door eliminatie? Indien dat mag, wil ik al een eerste poging wagen!
Caroline Gennez is het niet!

Gepost door: Bert | 01-11-07

den donkerrooie @lowieke :"Zijn rijk is uit"

Patje zit nog gerust in zijn steol op het Stadhuis, met een comfotabele meerderheid tot dec 2012. Daarna zien we wel weer.

donkerrood

Dank zij gasten zoals gij die er om een of andere reden baat bij hebben,dank zij massale fraude bij digipolis , waar den dief de scepter zwaait, de rekening zal hard aankomen als er nieuwe verkiezingen zijn, terug naar het papier en potlood ,dan komen de echte uitslagen boven

Gepost door: lowieke staal | 02-11-07

We weten nu in ieder geval dat de NVA pro-palestijns is.
Die domme uitspraken van Bart zoals dat de Joden de holocaust misbruiken om de Palestijnen hetzelfde aan te doen(sic)leek mij meer iets uit het propagandaboekje van Aboe JahJah of op het forum van Stormfront...Walgelijk en dom.Als Israel al het mogelijke doet om te overleven dan misbruiken ze de Shoah...Ja,de moslims hadden niet liever dat Israel zich onderwerpt aan hun genade..Bart blijkbaar ook.
Bart gaat van de Antwerpse Joden over naar Israel en zijn zonden in dat interview...De Antwerpse Joden zijn Vlamingen/Belgen en geen Israeli's.Wanneer gaan nationalisten het ooit erkennen dat een Jood ook de staatsidentiteit kan dragen?Nee,elke Jood is een Israelische arabierenmoordenaar waar hij ook woont en hoelang speelt geen rol.En Joden bemoeien zich niet met Vlaamse aangelegenheden die een teer punt zijn voor Flaminganten..Zelfs dat fatsoen kent die 'm niet.De Antwerpse Joden houden zich bewust apolitiek om geen antisemitisme aan te wakkeren maar zelfs dat is niet voldoende.Nee,Bart komt eens even de waarheid vertellen over de Joden en Israel...Zijn waarheid.

Gepost door: Tiberius | 03-11-07

Je hebt gelijk Tiberius. Toen een joodse vriendin van mij in de kliniek werd opgenomen voor een chirurgische ingreep, kreeg ze nadien geen verzorging. Toen haar man zijn beklag deed bij de arts en deze de verpleegster op het matje riep, zei ze: "Zo voelt ze ook eens wat ze de Palestijnen aandoen". Walgelijk.
Die linkse hetze tegen Israël heeft nare gevolgen voor onze joden. En het wordt er niet beter op. Ik denk dat ze zich eens beter moeten realiseren hoeveel kwaad Arafat het Palestijnse volk heeft gedaan. Niet alleen door de vredesonderhandelingen te boycotten en met de voeten te treden, maar ook door jarenlang de miljarden financiële steun uit het westen niet aan zijn volk, maar op zijn eigen rekening te zetten. Hij is (nu zijn weduwe) rijker dan de koningin van Nederland en dat is beslist geen sukkel.
Arafat en zijn bende hebben de Palestijnen niet geholpen. Ze hebben ze onderdrukt en misbruikt. Alleen al door de raketten op Israël af te vuren vanuit dichtbevolkte gebieden, om daarna te kunnen zeggen dat de Israëlis op de burgerbevolking hadden geschoten.
Ik heb jarenlang vertalingen gedaan voor Israël, dus ik weet waarover ik spreek.

Gepost door: Janice | 03-11-07

EN TOCH denk ik dat de hele opgeklopte heisa rond BDW iets te maken heeft met de "vergoedingen" die de Joodse gemeenschap kreeg in de periode dat paars aan het bewind was.
Hoeveel miljarden waren het?
Weet u het?
En een kleine wederdienst omdat het vaderland in gevaar is?
Die BDW is toch een steen des aanstoots...
Schep aUb klaarheid, want ik zit met de vraag!
Bovendien vind ik het vreemd dat de Joodse gemeenschap in ons land samenspant met een hele rits politieke partijen die de Palestijnen bijtreden in hun wens om Israël van de kaart te vegen.
Hoe kijkt u daar tegenaan?

Gepost door: Bert | 03-11-07

de joden Worden niet bevoordeeld ,fiskaal al zeker niet, ik meen ook te weten dat de bedragen die zij ontvangen hebben maar een deel was van wat hen ontstolen is in de oorlog, verder is er een dualiteit tussen de Chaddysche en de 'moderne' Joden,nu proberen ze natuurlijk ook munt te slaan uit de hetze tegen BDW, geld en god zijn de twee hoofddoelen bij hen,moesten wij alle beledigingen en scheldpartijen tegen ons vergoed zien waren we 'binnen voor de regen'

Gepost door: lowieke staal | 04-11-07

Wel Patrick Janssen weet best dat de SPAllah Joodse stemmen verloor aan het VB..En met een wiedergutmachung probeert hij die te recuperen en ook vooral door het VB in het nazihoekje te duwen.Bart weet dat ook en ik kan best begrijpen dat hij er een opmerking over maakte...Hij mag dat ,we leven in een democratie.Alleen zijn manier HOE was niet erg diplomatisch.Het kwam over als"Pfff,de Joden,who cares,de moordenaars van lieve Palestijntjes!"...En als je dan zijn interview verder leest dan blijkt dat hij weinig genegenheid heeft voor Joden noch Israel..Vreemd voor een man die zijn Vlaamsnationale strijdmakkers van het VB ook neonazi's noemt....Ik ben ook blij dat het VB geen opmerkingen maakte in het genre van Bart.En dat het VB resoluut pro Israel is.Want de strijd van de Israeli tegen islamfascisten is dezelfde als die van Vlamingen.De minachting van Joden door moslims in Vlaanderen is dezelfde minachting die jullie te beurt vallen.En het zal niet lang meer duren vooraleer jullie ook moeten muren bouwen om te overleven...het zal niet lang meer duren eer jullie "racistischer" moeten zijn dan diegene die jullie racistisch behandelen,willen jullie niet verdwijnen uit de wereldgeschiedenis.Overlevingstrijd van een zachtaardig volkje,'t is bijna gedoemt om te falen.
Sta toch op Vlaming en vecht voor je recht,niemand geeft het je,ze nemen het.

Gepost door: Tiberius | 09-11-07

De commentaren zijn gesloten.