31-10-07

Voor de viede keer opgepakt...

Nordin Benallal (de nu al voor de vierde keer ontsnapte gangster) is vanmiddag opgepakt in Nederland na een gewapende overval op een motorzaak. Dat heeft het parket van Nijvel bevestigd.
Benallal werd gearresteerd in Den Haag nadat hij samen met een handlanger een hold-up pleegde. Bij de overval werd er door de Nederlandse politie in de lucht geschoten. Maar volgens de laatste berichten hadden ook Benallal en zijn kompaan wapens.
Het duo vluchtte weg op een gestolen motor. De politie kon Benallal en zijn kompaan echter klemrijden en arresteren. Hij ontsnapte zondag op spectaculaire wijze uit de gevangenis van Itter. Benallal zat een gevangenisstraf van 55 jaar uit voor een honderdtal strafbare feiten, waaronder meerdere gewapende overvallen. Nu konden ze in Nederland vaststellen dat het zich niet om een 'belg' handelde zoals ze in de pers schreven, maar om een Marokkaan.

03:01 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

NL - B : 1 - 0 Dat is nu hét verschil tussen de NL-politie en de B-politie.
In NL jagen én vangen ze criminelen op zéér korte tijd omdat ze daar alert zijn, in B jagen ze .......ja op wat? oh ja, fietsertjes die geen achterlicht hebben, daar kunnen ze stoer en brutaal tegen doen en misschien zijn die kinderen nog wat bang voor die wezens, volhangend met kettingen, wapens, rubberstok, handboeien, kwestie van iets voor te stellen.
Ach, laat me niet lachen want daar is hét probleem te enstig voor.

Gepost door: Jean | 31-10-07

TOCH EVEN OPLETTEN aub! Vanavond zal de zus van die arme jongen nog eens in 't lang en in 't breed komen uitleggen hoe erg dat menneke nu moet boeten voor een foutje dat hij als "jongere" ooit beging!
Nog maar eens!
In Nederland mag men niet stelen, hier mogen sommigen dat wel!
Die sommigen zijn altijd zgn. jongeren!
Nu zal hij uitgeleverd worden aan België (want daar zijn ze gespecialiseerd in het opsluiten van zware gevallen!).
Zie maar eens naar de beelden van die geboeide Mechelse schepen, die geraakte toch niet los!
Bovendien had hij niks misdaan.(Als schepen van braaf Bartje mag je namelijk alles!)
Voor de slechte verstaander: er is ook een stout Bartje. Die was nog actief bij de holocaust en die heeft het zelfs aangedurfd Patrick Jansen tegen te spreken!
Ge moet maar durven!Caroline Gennez haar tanden vielen bijna uit!
Nu voor de opgepakte jongeman nog een werkstraf en een extra uitzending van De Weg naar Mekka!
Laat ons de haat uit de wereld bannen, de wereld kan er alleen beter op worden!
Neem een voorbeeld aan de wijze Joodse mensen die verbroederen met rood en blauw en kleurloos (vroeger cd& v)en groen? niet vergeten: zij sluiten zich aan bij al diegenen die ijveren voor de vernietiging van Israël: is dat niet vredelievend!

Gepost door: Bert | 31-10-07

HELP! Kan iemand mij zeggen wie tegenwoordig minister van Justitie is?
Die doet het toch wel fantastisch!
Zij kan in de volgende regering toch weer terug aan het werk?

Gepost door: Bert | 31-10-07

OEF! Ik verneem tijdens het journaal dat de zus van onze ontsnapte vriend
adviezen geeft van waar hij best zou ondergebracht worden!
Dat is pas goed!
En allemaal vrijblijvend?
Gratis?
Is daar nu echt geen plaatske voor dat meiske op het kabinet van O.?
Het moeten niet altijd kabinetards zijn, mag er eens geen kabinetrischebij zijn, ze is toch ervaringsdeskundige?
Gelukkig dat zij ons wil helpen want die ploeg van tientallen dienders hebben er niets van terecht gebracht!Gelukkig hebben die Nederlanders hem bij de lurven gevat!
Nu is het maat te hopen dat hij deskundig wordt opgevangen en begeleid.
Dat heeft hij trouwens ook gedaan met die mensen van de motorhandel in Den Haag waar hij langs ging!

Zo krijgen we toch nog een HAPPY END!
(en maak die werkstraf aUb NIET TE ZWAAR! Wat zal zijn familie anders zeggen?)

Gepost door: Bert | 31-10-07

Slecht nieuws voor het VB. Ze hebben een paar dagen kunnen dansen en springen van plezier omdat Ben Allal ontsnapt was (falende justitie enz). Nu is de pret over want de bandiet is al weer gevat en dat vind het VB ook niet leuk. Slecht nieuws is voor hen goed nieuws, veel ellende is tof voor het VB. Straks gaan ze nog zèlf Ben Allal uit zijn cel bevrijden om door te kunnen teren op de ellende in de maatschappij.

Raar dat ze niet staan te juichen omdat het aantal verkeersslachtoffers weer is gestegen. Maar ja, dat soort ellende interesseert hen geen barst.

Gepost door: donkerrood | 31-10-07

Flitsen Het zag er een tijdje naar uit dat de hoogst geplaatste moslima in het land, Loret Onkelinx, haar slag ging thuishalen: haar broeder Nordin definitief vrij! HOE hij het ging doen, had hij al in een vorig gevang verklapt, maar daar mocht niet over gepraat worden, laat staan dat er een eenvoudige lantaarnpaal op de wandelplaats mocht gezet worden, zodat helicopters niet konden landen. Een cipier moest zich bereidwillig als gegijzelde ter beschikking stellen. De man moest bovendien de sleutels van alle binnendeuren vh gebouw bij zich hebben, want de vluchtweg ging dwars door de instelling. De poort open laten staan was snel geregeld: voor den ambulance nietwaar. De vluchtauto mocht onder geen beding gevolgd worden, door geen één van de zeshonderd cipiers. Vervolgens werd het land warmgemaakt voor het onvermijdelijke: het zou een 'zeer zware klus worden' om de man ooit nog te pakken te krijgen.

Maar dat was zonder de Hollandse nuchterheid gerekend. Hij en zijn kompaan zaten nog niet goed en wel op hun gestolen brommertje, of zij lagen al plat op hun buik, armen mooi gespreid, op straat. De belgische flikken weer eens belachelijk gemaakt, in het beste geval weer een nieuwe belgenmop erbij. Want flitsen kunnen ze al als de beste, nu de rest nog.

Gepost door: Jef | 31-10-07

Blockwatch nu Blockwatch zijn deuren heeft gesloten heeft den donkere plots een zee van tijd en verveelt de sukkel zich ter dood.
geen probleem, hij kan hier nog wel wat stomme praat en hatelijkheid kwijt, man man.
nooit vermoed dat de wereld zulke stomme nozems heeft kunnen voortbrengen.
en maar uit zijne krommen duim zuigen om toch maar over het VB te kunnen blijven lullen, dat stuk rode kwiet kan het VB niet missen, erg hé!

Gepost door: fee | 31-10-07

Ugo, het is je al meermaals bevolen : "In je kot en zwijg!"

Gepost door: Ovi | 31-10-07

geef donkerrood zijn jointje dat klopt Fee wat je daar zegt over "donkerekloot" maar wees niet te hard voor die jongen..zijn manier van denken is het gevolg van jarenlang soft drugs-gedoogbeleid door zijn grote politieke voorbeelden zoals groen , rood enz enz en onze donkerekloot is daar het slachtoffer van..zijn hersenen zijn reeds dermate in de vernieling ,dat normaal denken voor onze vriend onmogelijk geworden is.Laat die man rustig met zijn jointje.. "gelukkig" zijn...

Gepost door: Renes | 01-11-07

Ittre Gevang van Ittre: bouwjaar 2002, 11 ha, 31,000 m2 bebouwd, 384 éénpersoonscellen en 12 driepersoons, samen dus 420 'verblijfplaatsen' in poco-taal. Kostprijs 37 milj euro of 3,5 milj oude frankskes per cel. Ieder cel heeft dan ook een toilet, een pompbak, een frigo, en een camera, naast wsl tv, spelcomputer, video, en internet. Ook een ergonomisch hoofdkussen telt tot de standaarduitrusting. En er is plaats voor 300 'penitentiair beambten', of cipiers.

Gepost door: Jef | 01-11-07

NOGAL DUIDELIJK! Ze besteden beter hun geld daaraan
dan aan de (lichte) verhoging van de pensioentjes!
De gasten daar mogen toch NIKS te kort komen!
Bovendien kwamen vele naar hier om onze culttur
te VERRIJKEN!
Die mogen niks te kort komen, toch!

Gepost door: Bert | 01-11-07

Prodi De linkse italiaanse premier Romano Prodi gaat criminele EU-buitenlanders per direct terugsturen vanwaar ze gekomen zijn. Vooral ex-oostblokkers, zoals de gewelddadige Roemenen, die het land al een paar keren versteld deden staan door hun onwaarschijnlijke brutaliteiten.

Vermits de maatregel van Links komt, zal er weinig protest tegen zijn. Links heeft immers ALTIJD gelijk.

Gepost door: Jef | 01-11-07

voor de rode rood = moord een slogan die al jaren meegaat en nog steeds niks aan waarheid heeft ingeboet

Gepost door: lowieke staal | 02-11-07

Mooi plaatje Speciaal voor Frank de Pornotank:

Gepost door: Jef | 02-11-07

De Britten definitief het noorden kwijt? In de UK komt een invloedrijke 'Linkse Denktank' met een explosieve reeks voorstellen: Kerstmis moet minder intensief besproken en gevierd worden, moslimsfeesten juist meer besproken en intenser gevierd, zodat ze 'op gelijke voet komen te staan'. Moslims moeten het nog overwegend blanke platteland veroveren, naast de Union Jack moet plaats zijn voor andere vlaggen (lees: de halve maan) enz enz, te mooi om waar te zijn.


Gepost door: Jef | 02-11-07

De Britten definitief het noorden kwijt? Op een school in de Midlands wordt het Eidfeest (einde vd ramadam) wel reeds heel intensief gevierd: alle 400 leerlingen en leraars, de meesten christenen, moeten zich als moslim verkleden. En op het feest is apartheid regel: meisjes en jongens vieren gescheiden.

Wat gebeurt er als een dominante religie en een onderdanige religie mekaar ontmoeten? Inderdaad....

Gepost door: Jef | 02-11-07

Mooi plaatje De reden waarom de linkse Prodi criminele eu-burgers wil buitengooien, net zoals de rechtse zwitser Blocher dat wil doen: een roemeen heeft de vrouw van een admiraal aangerand en vermoord. Tja, als ge aan de elite komt, geraakt zelfs links van slag nietwaar. Bekijk de tronie vd zigeuner, en vooral zijn 'woning', en bedenk dat deze plaag ook automatisch naar Belgie komt. Met dank aan de EU.

Gepost door: Jef | 02-11-07

Zeg Hugo, is het omdat Blokwatch van miserie moet stoppen dat je hier wat komt zeveren?

Gepost door: Janice | 03-11-07

Zigeuners Italië zet tientallen Roemenen uit

ROME - Italië heeft zaterdag in Rome een zigeunerkamp afgebroken en ongeveer twintig Roemenen het land uitgezet. Vrijdagavond werden al vier andere Roemenen uitgezet op grond van een nieuwe maatregel, die bepaalt dat als gevaarlijk beschouwde EU-burgers mogen worden uitgezet.

De Italiaanse politie verwijderen 22 Roemenen van een voormalig militair terrein in de buurt van Bologna. Op het bureau wordt bepaald of ze het land uit worden gezet.

Ernstige misdrijven, steeds vaker gepleegd door immigranten uit met name Roemenië, zorgen voor oplopende spanningen in Italië. Autoriteiten vrezen voor wraakacties, nadat vrijdagavond al vier Roemenen werden afgeranseld.

Roemenië kwam dit jaar bij de Europese Unie. Niemand had ooit kunnen denken dat binnen een jaar 500.000 Roemenen hun land voor Italië zouden hebben ingeruild, aldus minister van Binnenlandse Zaken Giuliano Amato zaterdag in de krant La Repubblica. Volgens Amato is er alleen de goedkeuring van een rechter nodig om iemand uit te zetten. Een criminele achtergrond of een proces is niet nodig.

Gepost door: Jef | 04-11-07

Dat verstaan ze dus onder 'integratie' - de Britten passen zich aan en moslims helemaal niet, en wie het spelletje niet meespeelt is racist!

Ofwel staan die leraars achter de indoctrinatie van Britse kinderen ofwel niet. Ze hadden resoluut kunnen weigeren.

Wanneer gaan ze onze westerse kinderen leren een bommengordel aan te trekken en zich op te blazen voor de goede zaak? Op de Syrische televisiezenders krijgen ze 24 op 24 uur gratis propagandales. Een zender die veelvuldig wordt bekeken via de talrjke schotelantennes in Europa.

Gepost door: Janice | 04-11-07

HLN Amaai, op de sites van officiele poco-gazetten gaat het er nogal wat heftiger rechts aan toe, dan op een brave vb-site zoals deze.

Kijk maar eens op:

Gepost door: Jef | 04-11-07

Als ik de waanzin in de blik van Anciaux zie....

Gepost door: Janice | 04-11-07

Jef, dit is geen VB-site, hé! Dit is mijn persoonlijke site en dat kan soms wat afwijkend zijn en 'braaf'.

Gepost door: Janice | 04-11-07

Vermeersch is een broekschijter, even blaffen ze naar hem
of hij plooit al dubbel en buigt nederig het hoofd,de facisten van spirit zijn reeds re vergelijken met pol pot of mao,het bleitbakkes wil blijkbaar iedereen "heropvoeden"als het naar zijn normen is ,ok,dan worden we allemaal rijk met niksdoen, en hebben al onze familieleden een vet betaald regeringspostje,

Gepost door: lowieke staal | 05-11-07

nog iniatieven van den bleiter Extra cultuurmiljoenen voor nieuwe Vlaming
Vlaams minister van Cultuur Bert Anciaux (Spirit) investeert volgend jaar meer dan ooit in initiatieven die een zo divers mogelijk publiek moeten verleiden tot culturele activiteit. Dat staat te lezen in zijn beleidsbrief, die hij gisteren aan het parlement bezorgen, dat schrijft de krant De Morgen. Opvallend in de beleidsbrief zijn een aantal initiatieven die "nieuwe Vlamingen" bij het cultuurleven moeten betrekken.

De beleidsbrief vertrekt van de cultuurbegroting 2008. In totaal beschikt minister Anciaux in 2008 over bijna 19 miljoen euro extra middelen. Voor 2009 voorziet de minister nog eens 10 miljoen meer. Een groot deel daarvan wil hij investeren in zijn veelbesproken participatiebeleid.

Anciaux lanceetr ook een aantal initiatieven die "nieuwe Vlamingen" bij het cultuurleven moeten betrekken. In plaats van die nieuwe Vlamingen te verleiden tot het bestaande culturele aanbod wil Anciaux investeren in initiatieven die een uitwisseling tussen twee culturen beogen.

Concreet wordt er volgend jaar geld uitgetrokken voor een "permanent aanspreekpunt" in de Brusselse Matongewijk, voor een project ten behoeve van vluchtelingen met artistiek talent en Anciaux overweegt ook de oprichting van een kenniscentrum voor islamitische cultuur. (belga/tdb)

Gepost door: lowieke staal | 05-11-07

@Janice: "dit is geen VB-site, hé! Dit is mijn persoonlijke site en dat kan soms wat afwijkend zijn en 'braaf'"

Dat had ik ook al een tijdje door.....

Gepost door: donkerrood | 05-11-07

Paus Prodi mag dan al links zijn, en zigeuners geen moslims, toch komt de Linkse Kerk in actie tegen de deportatie. Zowel de eu als de paus wijzen op de 'migrantenrechten' van zigeuners, ze moeten in beroep kunnen gaan enz. Links tegen Links dus, mooier kan haast niet.

Hopelijk is dit de laatste paus. De moslims doen het ook zonder, en met groot succes. Weg met die 'onfeilbare' nonsens, zalig- en heiligverklaringen bij de vleet, 'verschijningen' en 'mirakels', witte rook en gigantische afkoopsommen voor pedofiele pastoors en paters. Clerus, uw tijd van gaan is gekomen. Het is mooi geweest, maar het duurt iets te lang.

Gepost door: Jef | 05-11-07

De commentaren zijn gesloten.