04-11-07

Stadsenquête in Den Haag

In Nederland heeft men een stadsenquête gehouden en veel inwoners van Den Haag vinden dat er veel te veel buitenlanders in hun stad wonen.

Opvallend is dat vooral Turken het aantal allochtonen te hoog vinden.
“Turken storen zich massaal aan het aantal buitenlanders in Den Haag; 73 procent zou willen dat er minder allochtonen waren. Bij 58 procent van de autochtone Nederlanders in de stad heerst hetzelfde gevoel”, vertelde Ankie Pastoors, woordvoerster van de gemeente Den Haag.

Hetzelfde fenomeen doet zich voor in de omgeving van het Sportpaleis. Naar verluidt zouden Marokkanen er verhuizen door de komst van Polen die zich daar in de buurt vestigen.

22:37 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

CGKR Er heerst dus meer racisme tussen allochtonen onderling dan tussen auto- en allochtonen. Mooi zo, maar waarom horen we het CGKR of Bertje Babyface daar nooit over? Turken komen ook niet in een Marokkaanse moskeet, of omgekeerd. Een huwelijk tussen een Marokkaanse en een Turkse moslim noemen ze trouwens zelf een 'gemengd huwelijk'!

En van Polen en Surinamers (in NL) hebben ze schrik, omdat die zich niet laten doen zoals autochtonen, maar hard terugslaan. Denk aan de Surinaamse madame die een Marokkaanse handtassendief met haar auto doodplette tegen een verlichtingspaal.

Ook de discriminatie die uitgaat vd kopvod zou moeten bestraft worden. De draagster vd kopvod weigert nl te trouwen (of zelfs nog maar te verkeren) met een niet-moslim. Als dat nog geen discriminatie is? En neen, dat is niet hetzelfde als een nonnenkap, want die weigeren met IEDEREEN te trouwen, behalve met God zelf.

Gepost door: Jef | 04-11-07

Ze verwijzen nogal eens gemakkelijk naar het 'kapje van de nonnen' wanneer het over de hoofddoeken gaat. Daarbij vergeten ze dat de kledij van de non moet vergeleken worden met een uniform.
En uniformen staan voor iets. Je gaat bijvoorbeeld niet zwemmen in een battledress, maar in een badpak.
Een hoofddoek staat dus voor iets en dat is geen religieuze uiting, maar een statement. Dat zou net hetzelfde zijn als wanneer wij in Wallonië gedrapeerd in een Vlaamse leeuwenvlag zouden rondlopen.

Gepost door: Janice | 05-11-07

@ Janice @
Dat zou net hetzelfde zijn als wanneer wij in Wallonië gedrapeerd in een Vlaamse leeuwenvlag zouden rondlopen.

dat hebben wij vroeger al gedaan, toen werder zelfs op ons geschoten door de walen,nonnen zijn geuniformeerde lesbo's , de kopvod heeft ook voordelen, dan ziet men minder van hun lelijke kop

Gepost door: lowieke staal | 05-11-07

@Janice
"Ze verwijzen nogal eens gemakkelijk naar het 'kapje van de nonnen' wanneer het over de hoofddoeken gaat. Daarbij vergeten ze dat de kledij van de non moet vergeleken worden met een uniform. "


En... al ooit een non zien werken in een bedrijf ?

Ik durf hier zelfs beweren dat je als christelijke vrouw nergens zal worden aangeworven moest je zulk een kapje opzetten of een hoofddoek.

Dit is een argument dat valt onder de "kan niets beter vinden", Zoals een roker die argumenten aanhaalt over de uitlaat van een wagen om zijn sigaretterook te verantwoorden.

Gepost door: Den Amerikaan | 05-11-07

@ lowieke staal Wel een gemene uitlating van u als u nonnen geuniformeerde lesbo's noemt!
Ik heb de echte Lowieke Staal gekend en dat was een Heer!
Hoe ik u moet noemen weet ik niet, geen enkel deftig woord is op u toepasselijk.
Voor mijn part staat u nog diep onder een typetje als Maingain. Gemene praat kunnen we hier missen want er staat deze dagen heel wat op het spel.
Janice, mag ik u vragen dergelijke heerschappen van deze blog te verwijderen.
Het woord is vrij, maar deze blog laten bezoedelen door een zgn "lowieke staal" gaat toch iets te ver.
Ik weet niet wie u bent en wens het eerlijk gezegd ook niet te weten, maar ik hoop dat u toch geen Vlaming bent.
Zelfs typetjes als de gucht en anciaux komen nog niet tot aan uw enkels!

Gepost door: Bert | 05-11-07

Dank U voor de bloemen , Wat u van mij denkt kan mij geen moer schelen ,dat is voor uw rekening,ik heb wél van mijn 5 tot mijn 13 jaar in een nonnenweeshuis in ZELEM gezeten,ook wel "de vliegenfles" genaamd de nonnen waren de spinnen en wij de vliegen snappie??,nadat ze mij en de andere kinderen er hebben uitgehaald heeft de opperlesbo 35jaar gevangeisstraf gekregen wegens kindermishandeling met de dood tot gevolg, wij werden steevast afgeranseld vooral op onze genitalien, dus kom mij hier niet moraliseren,ik ben meer Vlaming dan gij ,ik sta altijd mee op de barrikaden ,voor mij is bertje een linkse provocateur niet meer of minder, Hugo of peter? of guido? ik ken er wel een hoop van uw soort dit is dan ook het enige antwoord dat ge krijgt
U mag het mij altijd eens persoonlijk in mijn gezicht komen zeggen,

Gepost door: lowieke staal | 06-11-07

HET WAS DUS EEN AFREKENING! Nu hebt ge duidelijk gesproken!
Ik begrijp u. Wat ik niet begrijp dat u (hoewel u mij niet kent) zich meer Vlaming acht dan mij.
Dat is het nu juist wat de franssprekenden in dit land zo verblijdt!
Waarschijnlijk worden uw visioenen werkelijkheid als horden moslims hier het beleid overnemen.
Dan zult u gelukkig zijn want zij vechten sinds eeuwen tegen alles wat ook maar iets te maken heeft met de Kerk en met onze samenleving (ook tegen de misbruiken!)
Blijf maar hopen dat de religie van de vrede ons zal redden uit de hel waarin wij leven (en leefden).
Haat van zuivere klasse: daarin komen zij u tegemoet!

Gepost door: Bert | 06-11-07

De commentaren zijn gesloten.