05-11-07

Bekeren tot de islam...

Zijn we bezig met ons te laten bekeren?


Het wordt verontrustend...

instructief maar angstaanjagend !

Het gebeurt hier maar ook in Frankrijk en Engeland en in heel Europa !!!- Wist u dat jonge moslima's eisen om niet te moeten deelnemen aan de lessen sport en biologie, zonder dat dit enige weerslag heeft op hun examenresultaten ?
(Bron: Nouvel Observateur)

- Wist u dat moslima's afzonderlijke, exclusief aan hen toegewezen, toegangsuren eisen én bekomen in gemeentelijke zwembaden ?
(Bron: Revue politique)

- Wist u dat moslima-studenten eisen dat ze tijdens hun examen mogen worden begeleid door hun echtgenoot en dat hun examen uitsluitend door een vrouw mag worden afgenomen ?
(Bron: Nouvel Observateur)

- Wist u dat een moslimorganisatie ("Unir" aan de Université Paris" XIII) het recht van een professor "behorende tot de westerse cultuur" betwist om het werk van een moslimstudent te beoordelen ?
(Bron: l'Express)

- Wist u dat moslims de afschaffing van het kerstfeest in sommige lagere scholen eisen - en bekomen ?- Wist u dat moslimstudenten, onder het mom van de wet op de scheiding van kerk en staat, een verbod eisen op het plaatsen van kerstbomen in scholen, zelfs kleuterscholen ?
(Bron: Le Parisien)

- Wist u dat moslims een verbod eisen - en bekomen - op het serveren van vlees dat niet hallal is op scholen waar zij in de meerderheid zijn ? - Wist u dat moslims die voor de overheid werken er bijkomende feestdagen eisen voor hun religieuze feesten ? - Wist u dat moslims ruimtes eisen om te bidden in onze colleges, onze lycea en universiteiten ? - Wist u dat moslims in onze scholen, universiteiten en werkplaatsen aan hun vijf dagelijkse gebeden aangepaste uurroosters eisen ? - Wist u dat moslims een aanpassing van onze geschiedenisboeken eisen teneinde er de geschiedenis van hun land en hun godsdienst in op te nemen ?
(Bron: Nouvel Observateur)

- Wist u dat uit onze schoolboeken alle verwijzingen naar Karel Martel en andere Jeanne d'Arcs zullen worden geschrapt om de Franse moslims niet op de tenen te trappen ?- Wist u dat moslima's eisen om openbare functies (in de administratie, ziekenhuizen, scholen, rechtbanken) te mogen uitoefenen met een hoofddoek op ? - Wist u dat gesluierde moslima's/geneeskundestudentes eisen dat ze enkel vrouwen moeten verzorgen ?
(Bron: Le Monde, Le Figaro)

- Wist u dat reeds mannelijke artsen in elkaar werden geslagen omdat ze moslima's hadden verzorgd zonder toelating van diens echtgenoten ?
(Bron: Le Monde, Le Figaro)

- Wist u dat in heel wat Franse scholen waarin vooral leerlingen van afro-maghrebijnse afkomst zitten, opschriften worden aangetroffen als "Mort aux Juifs", "Mort aux chrétiens" of " Vive Ben Laden" ? - Wist u dat bij manifestaties tegen de oorlog in Irak, bepaalde «pacifistische» moslims portretten meedragen van Bin Laden of Saddam?
(Bron: Les 4 vérités)

- Wist u dat een woesteling, genaamd Djamel, die een jong meisje, Sohane, levend had verbrand, tijdens de wedersamenstelling van zijn misdaad in Val de Marne luidkeels werd toegejuicht ?
(Bron: televisiejournaal op France 2)

- Wist u dat jonge zwarten en maghrebijnen die een blanke jongeman levend hebben verbrand in een supermarkt in Nantes (in 2002) totaal geen berouw tonen maar integendeel trots zijn op hun daad ?
(Bron: Témoignage de l'avocat)

- Wist u dat een handboek voor goed gedrag "Wat toegelaten en verboden is in de Islam", een boek dat al 10 jaar in Frankrijk wordt verdeeld, uitlegt hoe een goede moslim zijn vrouw moet slaan : "met de hand", "zonder zweep" of "houten stok", en "terwijl hij het gelaat spaart" ?
(Bron: l'Express)

- Wist u dat islamitische patrouilles door de straten van Antwerpen en andere steden trekken teneinde "de slechte, racistische blanke flikken in het oog te houden" en hun eigen wetten toe te laten passen ?
(Bron: Libération)

- Wist u dat nieuwe wetten aan de politie, het leger en de openbare dienst in het algemeen de verplichting opleggen om bij voorrang "jongeren" uit de migrantenpopulatie aan te werven en dat 35 ondernemingen, waaronder France Télévision, Peugeot en de voedingsketen Casino een contract hebben getekend dat hen ertoe verplicht de voorkeur te geven aan vreemdelingen bij de aanwerving van personeel ?
(regerings- en vakbondsbronnen)

- Wist u dat in scholen, moslima's hun jas aandoen vooraleer ze aan het bord willen komen teneinde niemand in de verleiding te brengen, dat in basisscholen moslimvaders weigeren om hun dochters les te laten volgen in een klas waarin een onderwijzer de gebruikelijke onderwijzeres vervangt en dat één school zelfs een sluis zonder ramen heeft moeten installeren waarin de leerlingen hun eigen moeder, die van kop tot teen gesluierd is, kunnen herkennen tussen de andere gesluierde vrouwen ?
(Bron: Le Monde 09/07/04)

- Wist u dat in lagere scholen de leerlingen het gebruik van afzonderlijke kraantjes hebben ingevoerd, het éne gereserveerd voor moslims, het andere voor Fransen, of dat een plaatselijke afgevaardigde van de moslims heeft gevraagd om afzonderlijke kleedkamers te voorzien aan de sportzalen omdat volgens hem "een besnede zich niet mag ontkleden aan de zijde van een onreine" ?
(Bron: Le Monde 09/07/04)

- Beseft u wel dat andere religieuze gemeenschappen (zoals joden, hindoes, bouddhisten en dergelijke) nooit soortgelijke eisen stellen ?


Beseft iedereen wel dat wij aan een hoog tempo bezig zijn onze maatschappij te onderwerpen aan de Islam...

16:00 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

weten we al

Gepost door: watje | 05-11-07

ff geleend Beste Janice, ik heb bovenstaande tekst op sennet gezet met als bron: Janice. Ik kan helaas
de hele link niet opgeven want dan wordt het verwijderd.Maar het is te belangrijk om niet te verspreiden.

Het gaat inderdaad vooruit met het invoeren van islam/sharia. Waar dit gat eindigen is zeer de vraag.


1. In 1974, Algerian President Boumediene candidly admitted at the UN General Assembly that "One day, millions of human beings will quit the Southern Hemisphere toward the Northern Hemisphere. And they won't show up as friends. They will come to conquer. And they will conquer by having children. The belly of our wives will deliver victory."

Gepost door: Binki | 05-11-07

Apart Mensen met zulke fundamenteel afwijkende levensgewoonten dienen in een apart land te wonen. Dat is nl de reden waarom er zoiets als 'landen' bestaat. Moslims zijn een erg integratieresistente mensensoort, en buiten hun eigen landen alleen goed als links kiesvee.

Gepost door: Jef | 05-11-07

Muezzzin Nog een voorbeeld vd superioriteitswaan vd moslim:

In Berlijn heeft de plaatselijke bischop beslist dat, ter gelegeheid van een multicultureel feest in de Dom, het een muezzin niet toegelaten is om onder het christuskruis de islamitische geloofsbelijdenis te zingen (Er is maar één God en dat is Allah, en Mohammed is zijn profeet).

Verbazing alom dat een bisschop het aandurft zo'n simpele eis vd moslims te verwerpen. Daar dacht de pastoor van Rotenburg gans anders over: hij richt nu ook een multicultifeestje in in zijn kerk, en daar mag de muezzin uit volle borst komen zingen dat diegene die boven hem aan het kruis hangt helemaal geen God is. "Waar staan wij", aldus de moedige pastoor, "als het niet mogelijk is dat andersgelovigen hun stem in de kerk verheffen?"

Tja, dat hij eerst eens gaat vragen of hij wat liturgische teksten in een moskeet mag zingen? Wel een kogelvrij vest aantrekken ntl.

Gepost door: Jef | 05-11-07

weg met ons mentaliteit... De linkse smeerlappen en het vakbonds krapuul hebben het bedje gespreid voor de mosselims.
Voor de stemmekes prostitueren de verachterlijke
politiekers zich volop, in gans europa.
Bij de groene bedplassers was het vroeger 'in' om
een kleurling te adopteren, als ge ene in huis
haalde waart ge ne goeie, twee een hele goeie
als ge er drie in huis haalde kreegde een plaatske op de lijst...
Op het ogenblik ziet ge regelmatig autochtone
jonge meisjes met een vod op hunne kop.
Werkt de pa of de ma bij den bond of bij de gazet? of zijn ze zich aan het voorbereiden op de toekomst?

Gepost door: gilbert | 05-11-07

WIST U..... dat mensen zoals "Donkerekloot" met zijn idioot "infoverzet" samen met heel het correct politiek gedoe... begrip tonen voor al die Moslim-eisen en zodoende een helpende hand toesteken om heel onze cultuur naar de bliksem helpen, door partijen zoals VB naar de hel te verwensen.Zij zijn in feite nog erger dan die Koranneukers ,want die weten wat ze willen en kunnen volop genieten van de steun die ze krijgen door de naievelingen ,wereldverbeteraars ,hoog moralisten in een woord "prullen"

Gepost door: Renes | 06-11-07

MOSLIMOFOBIE @Wist u dat....

... moslimofobia de gezondheid kan schaden? :O)

Gepost door: PINOKKIO | 06-11-07

Wist u dat Pinokkio een lange neus kreeg door te liegen?

Gepost door: Janice | 06-11-07

wist u dat finokio janet betekend in het italiaans?

Gepost door: lowieke staal | 06-11-07

Nu wordt het interessant! Als we goed luisteren, zal lowieke ons eens uitleggen hoe de lesbo's in de instelling waar hij verbleef eigenlijk janetten waren!
Wel aandachtig zijn betoog volgen, want hij weet er meer van dan wij allemaal!
En dan is er geen 35 jaar gevangenisstraf meer voor die "monsters" dan wordt het minstens de doodstraf zoals in Iran waar reeds duizenden van deze wezens werden vermoord!
Er is nog hoop, ondanks alle sombere vooruitzichten!
En het is een Vlaming, meer Vlaming dan om het even wie, die het eens even zal uitleggen.
Eindelijk zal er recht heersen in deze contreien!B

Gepost door: Bert | 06-11-07

terug naar de Topic Eens benieuwd hoeveel van dit forum er zullen zijn in de van kerckhovenstraat ,hoger,lager, ek goa't zehhen walter...... niemand?!

Gepost door: lowieke staal | 08-11-07

Peloponesos De moslims hebben een nieuwe aanvalsstrategie ontwikkeld: ipv opeengepakt in kleine bootjes motorpech te simuleren voor een europese kust, gaan ze aan schaalvergroting doen. Een Turks vrachtschip werd als eerste gebruikt voor een test, en het schijnt ze weeral te lukken ook. De boot heeft 275 moslims aan boord, en is zoals gepland, 20 km voor de kust van Poleponesos stilgevallen met motorpech. Zodat de griekse, en niet de turkse kustwacht moet komen helpen: invasie gelukt! Volgende boot graag, liefst een cruiseschip dit keer.

Gepost door: Jef | 11-11-07

Airbus Vandaag werd nog maar eens duidelijk wat de echte reden is dat europa islamisering steunt: wij willen onze olie-euros terug. Saudi Arabie plaatst de grootste bestelling ooit bij Airbus: 70 toestellen + een optie voor nog eens 80, samen goed voor 21 miljard euro voor de geplaagde onderneming. En dat terwijl de euro nooit zo duur stond tov de dollar. Boeing moet dus wel veel goedkoper zijn. Maar omdat de US geen islamisering toestaat en de eu wel, kopen ze bij ons.

Bat Ye'Or heeft ons dus iets op de mouw gespeld met haar onvindbaar contract 'olie voor islamisering' uit 1974, onder auspiecien van onze CVP'er Tijl Declerq nog wel!

Gepost door: Jef | 11-11-07

islam is een prachtig geloof!

Gepost door: john | 14-11-07

ik ben 6 maanden geleden bekeerd tot de islam.
En als ik dit soort schandalige dingen lees, dan schaam ik me voor mijn eigen land.

Gepost door: sarah | 14-11-07

? john = sarah = HVM?

Gepost door: Jef | 14-11-07

jullie zijn toch well een beetje racistisch, waarom al die haat op de moslims, ik denk als je er niet veel van weet dan ben je beter om erover te zwijgen, niet alle moslims zijn een pot nat, kijk naar dutroux als buitenlanders naar ons kijken denk je dat ze ons bekijken als allemaal dutoux en dat ze zeggen al die belgen een pot nat, kdenk het niet, we zijn maar mensen, iedereen is verschillend, slechte en goeie, en we leven maar een keer en de wereld is van iedereen so peace okay!

Gepost door: lili | 14-11-07

Hongerstakers Als de wereld van iedereen is, waarom mogen de joden dan niet in palestina gaan wonen? En waarom zet Eritrea deze week 13 christelijke geestelijken uit het land (kerknet.be)? Zet uw oogkleppen eens af Hugo, dan ziet ge veel meer.

En de kwal van Tongeren, Patrick Dewael, regulariseerde weeral 18 moslims die al weken in nephongerstaking waren. Het wordt vermeld als was het groot nieuws, maar zo regulariseert hij er 11,000 per jaar.

Gepost door: Jef | 14-11-07

@sarah ik ben 6 maanden geleden bekeerd tot de islam.
En als ik dit soort schandalige dingen lees, dan schaam ik me voor mijn eigen land.
sarah14-11-2007, 20:27:51

welk land ?, marokko?,turkije,'Algerije?,soedan?jordanié,,palestina?indonesié,maleisié,? overal waar er dus "democratie" is.

Gepost door: lowieke staal | 16-11-07

Lili vind ons een 'beetje' racistisch omdat we tegen een bepaalde religie zijn. Een geloof en gelijk een levens- en politieke overtuiging. Een geloof en overtuiging waarvoor men ons respect eist, maar die zelf geen respect opbrengen tegenover afwijkende overtuigingen en andere religies.

Bovendien vind ik het nogal kras dat men via politiek correcte weg het westen oplegt dat ze respect 'moeten' opbrengen voor iets dat niet wetenschappelijk bewezen werd, zoals een geloof in een opperwezen, en dan nog een geloof waar een groot deel van de bevolking totaal niet achter staat. Een religie die men met veel gemak op één lijn kan zetten met het nazisme.
Een dergelijk geloof verafschuw ik en hoort in het westen niet thuis.

De islam houdt op waar Europa begint!!!

Gepost door: Janice | 16-11-07

Ik ben een moslima,
ik heb een hele losse ouders!
IK KAN DOEN WAT IK MAAR WIL!
Maar nog steeds zeg ik ISLAM is mijn Godsdienst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gepost door: Moslima | 13-05-08

Ik durf het te betwijfelen...maar als jij ermee tevreden bent, oké! Al zie ik persoonlijk liever moslims en moslima's in moslimlanden.

Gepost door: Janice | 14-05-08

Wat toch voor iedereen duidelijk moet zijn (behalve voor het VB dan): moslimas worden NIET onderdrukt in de islam, ze zijn er integendeel apetrots op! Trek eens een hoofddoek af en je zult zien hoe blij ze zijn dat ze 'bevrijd' zijn!

Gepost door: Observer | 14-05-08

Als we dus de islam willen weren uit europa, zoals de islamitische landen andere godsdiensten weren, zullen ALLE moslims moeten vertrekken, ook de 'losse', de goed geintegreerde, en de ex-moslims. Want hun kinderen kunnen weer volop besmet zijn met het geduchte moslimgen, en zelfs radicaal en terroristisch worden. Op het einde van de 1e mosliminvasie, eind 15e begin 16e eeuw hebben ze die ervaring al opgedaan. Maar wie trekt er nu lessen uit de geschiedenis?

Gepost door: Observer | 14-05-08

"De europeanen geloven, dat de moslims naar europa gekomen zijn om geld te verdienen. Maar Allah heeft een ander Plan" (Erbakan, Turkse ex-president en stichter van het radicale Milli Görüs.

En dat, eenmaal we de mosliminvasie hebben omgekeerd, nog steeds het gevaar bestaat dat autochtonen in massa moslim worden, geloof ik niet. Eenmaal het kadaver weg, is ook de stank weg (vrij naar Ataturk).

Gepost door: Observer | 14-05-08

zoals op de quraan staat

"JULLIE MOETEN ALLE GODSDIENSTEN RESPECTEREN"
EN DAT DOEN WIJ OOK (moslims)
zoals bidden en zo voort ...


WIE DER NU DENKT DAT WIJ HET NIET DOEN DAN ZIT DIE FOUT !!!

we respecteren alles ...

maar de andere respecteren ons niet...
is dat omdat we egt gelovig zijn ? ik snap het niet egt niet

maar dat zal bewezen zijn bij de dag des oordeelss

beslama

Gepost door: fatihaaaaaa | 08-06-08

OLIVIER GE HEBT GROOT GELIJK! En al wie de Islam
de godsdienst van de Vrede
nog wil beledigen
of er zelfs geen deel wil van uitmaken

DIE WORDT GEWOON GELIKWIDEERD!
VERMOORD!
OPGEBLAZEN!

Dat is de WAARHEID en dat weten zij allemaal ZEER GOED,

ALLEEN WIJ beseffen het nog niet!

Het wordt hoog tijd

dat de mensen (=de stomme belgen)
eens nadenken!
De godsdienst van de vrede brengt VREDE, en al wie dat niet gelooft


MOET KAPOT!

BEGREPEN!

Gepost door: Dick | 08-06-08

Onzin, Fatma! Ik zal het nog eens herhalen. Dat is een verhaaltje dat ze jullie en iedereen proberen wijs te maken. De Franstalige bourgeoisie (de bazen van toen) vonden de Vlaamse arbeiders te duur en hebben ze vervangen door gastarbeiders. Vlaanderen is nog steeds aan haar ontvoogdingsstrijd bezig, onze economische groei is maar pas begonnen na de oorlog. Ik denk dat jullie maar eens eerst een beetje geschiedenis moeten leren over het land dat jullie nu als dat van jullie beschouwen.
De Belgische regering heeft de Marokkaanse gastarbeiders geruild voor Marokkaanse grondstoffen.

Een 'gast'arbeider - het woord zegt het zelf, had een gast moeten blijven en niet na verloop van tijd zijn nonkels, tantes, oma's en opa's en familie tot in het zevende knoopsgat naar hier mogen halen. En dan nog eens de bruiden en bruidegommen... ik sta er soms van te kijken dat er nog volk woont in Marokko!!!
Familie, bruiden en bruidegommen die trouwens geen enkele meerwaarde voor het land en de economie vormen, maar een zware druk uitoefenen op ons sociaal zekerheidssysteem.

Gepost door: Janice | 08-06-08

by the way, kben geen marokkaan ;)
en trouwens, ik beschouw belgie niet als mijn eigen land, dus zijn geschiedenis interesseerd mij ook nie ;)
waarom heb je het nu eens over marokkanen?
de italianen, spanjaarden,.. enz telt ge dus nie als allochtonen zeker?
ok, die kwamen hier om te werken, als gastarbeider maar de polen en de bulgaren dan? zij komen zich hier vestigen, en niet als gastarbeider. dat is nu veel makkelijker omdat ze in de europese unie zitte ;)
vlaams belang heeft schrik dat turkije ook in de eu gaat komen, maar hij heeft het blijkbaar niet door dat de polen en de bulgaren al beginnen te komen ;)
please..

Gepost door: fatma | 09-06-08

Dus je beschouwt dit land niet als je eigen land, maar je wil hier wel blijven wonen?

En nee, ik beschouw Italianen of Spanjaarden niet als allochtonen, of toch niet volgens de connotatie die er aan dit woord tegenwoordig wordt gegeven. Geen enkele West-Europeaan beschouw ik trouwens als allochtoon.
De Polen zijn hier al een hele tijd en de Bulgaren, tja, als het geen criminelen zijn, zich aanpassen, niet op onze kosten komen leven...en het geen moslim-Roma Pomakken zijn, waarom niet!
Ik denk dus dat jij een Turkse bent en daarom zo kwaad bent op de Bulgaren omdat ze jullie daar in de 19de eeuw hebben buitengekieperd.

Gepost door: Janice | 10-06-08

@janice,waarom zou ik als Moslim Belg (vroeger Turk) haat hebben tegen een Bulgaar,bijna 90% van de Bulgaren die je hier ziet rondrijden zijn van Turkse afkomst :), en dat waren geen bulgaren dat waren de Russen in de eerste wereldoorlog,je bent iedereen aan het verwijten dat ze geschiedenis moet leren. Oh ja Turkije heeft nu heel goede banden (tourisme en handel) met rusland na de koude oorlog. Waarom zouden wij slechte banden hebben met deze landen, omdat er 100 jaar terug oorlog was gevoerd.Waarom heeft Belgie nu goede banden met Duitsland, als jullie het niet zo snel vergeten van oorlogen, oh ja mensen zoals jullie hebben niets tegen de Duitsers, jullie hadden ze nog meegeholpen om uw eigen land te bezetten.

Gepost door: murat | 14-06-08

Wij komen op voor onze rechten als moslim Belg.
Ik heb evenveel te zeggen als een christen Belg.
Waarom zou ik geen vrij krijgen op mijn eigen feestdagen ? Mijouders waren hier gastarbeiders. Maar de tweede generatie is geen gastarbeider niet meer maar een Belg met islam geloof. Iedereen moet er maar mee leven dat wij ons eigen geloof hebben .

Gepost door: mehmet | 14-06-08

Murat Ik vond dat je goed begon, tot ik de laatste zijn las. Eigenaardig genoeg ben jij nog één van de weinige bezoekers op deze blog die blijkbaar niet weet dat ik van Britse geallieerden afstam?
En blijkbaar weet jij evenmin dat de mufti van Jeruzalem een goede vriend was van Hitler die tot aan het einde van de oorlog in Berlijn verbleef en daar een een SS-moslimleger heeft opgericht voor Hitler?
De Duitsers zijn mijn vrienden niet. De Duitsers hebben de helft van mijn familie vermoord.
Een neef werd gewoon neergeschoten terwijl hij in zijn parachute hing boven de kust van Normandië.
Ik denk eerder dat jullie er minder problemen mee hebben. Want vooraleer mijn oom de Duitsers ook uit jullie land hebben verjaagd, hadden die moffen het daar heel goed...
Bovendien zijn de moslims zo begeesterd over Hitler dat ze het programma van de Baathpartij hebben gestoeld op het programma van de NSDAP.

Hitler was zelf een hele grote fan van de islam en de moslims...

Lees dit ook maar:

Gepost door: Janice | 14-06-08

Turk?? Ik zie dat je een Turk bent, dan zou ik maar helemaal mijn mond houden over collaboreren met de Duitsers..leer je eigen geschiedenis maar eerst!

Over genocides kunnen jullie trouwens ook een mondje meepraten.

Gepost door: Janice | 14-06-08

Als christen en autochtoon wil ik eerlijk toegeven dat Belgie niet zo een spectaculaire geschiedenis heeft.
Het spijt me maar dit is de waarheid.
Ah ja ik vind het ook spijtig van al die twisten met Wallonie. Als we zelf nog niet eens overweg kunnen met ons broeders in een ander gemeenschap, waalse autochtonen,jah dan moet men hier ook niet te zitten brabbelen over de allohtonen.
Mevr. Janice als VLD'er vind ik dat u te gefrustreerd bent over dit onderwerp want u spring van de hak op de tak.

Mvg

Sara de K.

Gepost door: Sara | 14-06-08

Sara, bij de VLD zullen ze wel héél erg blij zijn met iemand zoals jij in hun rangen!!

Fatma, waarom zou ik uitvluchten zoeken in het verleden? Waren jullie niet eerst over het verleden begonnen en hebben jullie daarbij het verleden van Turkije even over het hoofd gezien misschien?

Wat het huidige Turkije betreft kan ik alleen maar zeggen dat het de verkeerde kant opgaat als Erdogan aan de macht blijft. Dank zij de rechterlijke macht en het leger blijft het land (voorlopig) nog seculier en ik hoop dat het zo blijft.

Wat Congo betreft zijn jullie al evenmin op de hoogte. Leopold I werd naar hier gehaald als koning nadat de Fransen met behulp van wat zatte Franskiljons de onafhankelijheid uitriepen van België. En daardoor werden we losgescheurd van de Nederlanden.
Leopold II kreeg in Berlijn een stukje van de Afrikaanse koek, en koos Congo voor zijn privéspeeltuin. België had daar niets mee te maken. Dat komt enkel en alleen op rekening van die ingevoerde Duitsers.

In de jaren '60 maakte hij het echter zo bont dat buitenlandse machten druk uitoefenden op onze regering en Leopold verplicht werd om Congo over te dragen aan België, waarna het niet lang daarna onafhankelijk werd.

Dat ze daar nog altijd (ons) geld in stoppen en zoete broodjes gaan bakken ligt enkel aan het feit dat de familie van Leopold II daar nog steeds belangen heeft in de Congolese mijnen.

Gepost door: Janice | 15-06-08

Aan Janice. Janice zou gij voor mij en de andere onschuldige mensen hier uw kop wel eens willen houden ! Hebben moslims u iets misdaan ofzo ? Het zijn niet alleen [b]Turken,marrokaan,arabieren,...[/b] dat moslims zijn ! Er zijn ook Belgen , nederlanders , fransen , engelsen , ... .
Dus ook een beetje respect voor hun !!!!

[b][u]MIJN VRAAG: [/u][/b] [i] Wat hebben die mensen je aangedaan ? [/i]

Gepost door: Jolien. | 01-08-08

+ Janice Janice Janice.
Als uu was zouk een leven zoeken,
een nieuw hart kopen , en uw mond dicht naaien , ma uiteindelijk zou ik zelfmoord plegen !

Ma ik ben UUU nie ! THANK GOD dus doe ik het niet ! En voor de rest Janice ge zijt maar ne zielige z'n alles wat er boven staat is verzonnen.Geef maar toe .

Gepost door: Cigdem | 01-08-08

Wist u... dat dit allemaal uit Franse bronnen komt? Wellicht wel telkens op de één of andere gebeurtenis gebaseerd, maar kan je ook een dergelijke lijst met Belgische voorbeelden leggen én bewijzen dat de meerderheid van de Belgische moslims daar dan achter staat?

Gepost door: Zoemariet | 02-08-08

Cigdem Waarom reageert Janice niet op Cigdim???????

Goe geschreven Cigdim, ben trots op mijn ras. :)

Leyla

Gepost door: Leyla | 10-12-08

Waarom zou ik moeten reageren op iemand die nog niet eens op een fatsoenlijke manier kan schrijven, laat staan nadenken?

Wat hierboven staat zijn vertalingen uit Franse kranten.

Fijn dat je zegt dat er rassen bestaan, Leyla, dat maakt je dan meteen volgens de huidige normen een raciste. (Niet dat ik daar van opkijk natuurlijk!)

Gepost door: Janice | 10-12-08

Janice Zoals mijn landgenote het al zei, je bent zielig en gefrustreerd (i really don't care why). Zulke mensen zoals jij zouden ze in een instelling moeten steken voor levenslangggggg. Jij bent een gevaar voor deze maatschappij. Waarom sluit je je niet aan bij VB? Deze onschuldige mensen hebben je niets misdaan. Ga de schuld eens bij je zelf zoeken, een goede raad van mij voor jou en laat vortaan mijn ras met rust. En ja ik ben trots op mijn ras, mijn land van herkomst, mijn cultuur... en als deze trots van mij een raciste maakt, tja dat is jou mening dan hééé :)

Gepost door: Leyla | 16-12-08

Racisten U amai, wat ik hier allemaal lees

wie heeft er geen respect voor andere? Moslims??? Dus jullie zeggen da wij geen respect hebben voor andere religies? Ik kan ni ontkennen dat er verschillende mensen zijn, en mss zijn er ook mensen die andere religies ni respecteren(zowel moslims als christenen)... maar de echte moslims, de moslims die leven vongens de Koran, MOETEN andere religies respectere..... jullie weten gewoon nix over de Islaam, alleen wat de geschiedenis leraar jullie leert, en wat er allemaal op de media komt.
Bv Janice, heb je ooit de Koran gelezen, zelfs een stukje ervan??? Als da wel zo zou zijn, zou je weten dat wat er in de wereld gebeurt, en wat er in sommige moslimlanden gebeurt, nix te maken heeft met onze geloof.

en jullie hebben het hier over Moslims die hun eigen eisen stellen op scholen, wel als jullie het ni zo leuk vinden, dan moeten jullie bij de overheid zijn, want het is die overheid die de moslims heeft verboden om een eigen schoolen op te stichten, zodat belgische scholen dan minder problemen hebben. Maar de joden mochten het wel, en daarom zijn er ook geen eisen van de joden op scholen. En waar is dan die respect ??

Gepost door: Leila ( tsjetsjenie) | 15-02-09

Blijf! Het enige wat me interesseert, Leila, is dat ge in Tsjetsjenie blijft. We hebben er hier al meer dan genoeg van uw soort. Stik in uw eigen gelijk, blaas de Russen op, vast u een anorexia, maar blijf hier weg. Wij komen u ook niet lastigvallen in uw land met onmogelijke eisen en ergerlijke gewoontes.

Tussen haakjes, je schrijft wel heel goed NLs voor een Tsjetsjeense. Je zult dus wel gewoon een rabiate vlaamse linkse zijn, mss woon je wel naast den Dirk.

Gepost door: Wannes | 15-02-09

Triestige gelovige moslim, christen, hindoe, jood,... De mens in de huidige vorm bestaat een goede 50.000 jaar en 6.000 jaar geleden heeft de mens god bedacht als een deus ex machina voor alle natuurlijke fenomenen die zich rondom de mens afspeelden.

Allah, Zeus, Thor, Neptunus, Centeotl, Sinterklaas, spoken onder uw bed, eenhoorns,... Allemaal verzinsels. Soms onschuldige verzinsels; soms afgrijselijke gedrochten van macht, slachtingen en blinde hoogheidswaanzin (cf. islam en christendom).

Aan alle (licht)gelovigen: Denk na of blijf voor altijd zwakzinnig...

Gepost door: Jean | 15-02-09

Wannes o geloof mij, ik zou niks liever hebben dan terug te keren, er werd mij ook ni gevraagd of ik naar belgie wil of niet, denk je dat et makkelijk is om hier te leven?
en ik heb het over scholen in algemeen, en over de discriminatie( in welke opzichten is jodendom beter dan de islam, dat zij het wel mogen en de moslims niet?), als er geen eisen moeten gesteld worden, waarom dan geen eigen school laten bouwen? is dat een te groot probleem? En ze vroegen ook geen financiele ondersteuning, dus waar ligt het probleem eigenlijk? dat je ons hier niet wilt is iets anders, we zijn hier al, dus zou het niet beter zijn om op een of andere manier samen te leven?
Als ik eerlijk moet zijn, heb ik hier in belgie nooit eisen gesteld, ja ik draag een hoofdoek en ik vast, ik bid, maar ik zorg er wel voor dat anderen mensen daar geen problemen mee hebben... maar kan ik er iets aan doen als iemand er al een probleem mee heeft dat ik op staat een hoofddoek draag? Neen dus, dat kan niemand mij verbieden, omdat iedereen weet dat ik daarmee nix illegaals doe.
Ik vast en stel ik geen eisen op school, ik eet gewoon ni, en das alles. Ik draag een hoofddoek, maar ik moet die dan ook uit doen op school,en dat doe ik ook, want er zit niks anders op. Ik bid maar dan wel thuis, en stel geen eisen op school. Heb je dan last van mij? Veroorzaak ik problemen die jouw of een andere beld niet aan staan? Sorry, maar als da zo is, dan ligt het aan u of die andere belgen die daar een probleem mee hebben.

" ik ben geboren in tsjetsjenie, maar ik woon hier 6 al zes jaar, en dat is dus de enige reden "rabiate vlaamse" en geen Dirk die naast mij woont ;)

Gepost door: Leila ( tsjetsjenie) | 16-02-09

Ja, Leila, ik heb de koran gelezen en verbleef een jaar in moslimlanden. Mijn koran steekt vol met papiertjes, zal ik misschien enkele soera's citeren?

Ik schrijf nooit over iets waar ik niets vanaf weet.

Gepost door: Janice | 16-02-09

Leila Mijn grote voorbeeld zijn de Palestijnen, zoals die hun land verdedigen tegen vreemde indringers, dat verdient respect. Ik zou ook een verzetsgroep willen oprichten zoals Hamas, maar dan geweldloos. Tegen de massale immigratie van moslims en de vorming van islamitische nederzettingen. Waarom bewonder je de Palestijnen en kun je dezelfde strategie niet goedkeuren van mij?

En de Joden in Belgie, tja, als je wat verder zou lezen op dit blog zou je merken dat het ook mijn beste vrienden niet zijn. Maar hun aantal is nog draaglijk, en ze krijgen niet méér kinderen dan wij, dus dat valt nog mee. Bovendien zorgen ze ervoor dat hun misdaden (witteboordcriminaliteità) uit het nieuws blijven, dus daar erger ik mij minder aan.

En dan die hoofddoek: Ik wil niet dat mijn land er gaat uitzien als een nonnenklooster. Ik wil mooie vrouwen zien, met veel haar, borsten en billen, zoals Allah ze geschapen heeft. Dat vind ik nu eenmaal leuk, en hoe meer er van uw soort bijkomen, hoe minder leuk en hoe sneller terug buiten, snappie?

Gepost door: Wannes | 16-02-09

Haram Wannes, het is voor haar absoluut niet halal om met jou in discussie te gaan, vrees ik.

Om je wat manieren te leren heb ik hier een site voor jou... Ik heb ook zijn boek, maar dan moet ik teveel overtypen en daar heb ik nu geen zin in. Als beginneling heb je hier al een hele boterham aan, denk ik. (Die man heeft ondertussen al miljoenen volgelingen die zijn woorden als heilig beschouwen).

Gepost door: Janice | 17-02-09

Janice Awel, das toch al iets, ben blij da je het gelezzen hebt, dat weet je meer dan al de rest, en zelfs meer dan de helft van de mensen die zich moslims noemen, ma die hun daar ni naar gedragen.
In elke volk en in elke land zijn er uitzonderingen, er zijn goei en slechte, das is eenmaal zo, zo zit de wereld in elkaar, en wij kunnen daar dus gewoon nix aan doen.

Gepost door: Leila ( tsjetsjenie) | 17-02-09

Wannen Als et zo ligt, ga gewoon dagelijks naar brussel, gij weet wel wat ik bedoel.
Als gij et ni leuk vind om naar ons te kijken, kijk je gewoon niet, problem solved. Er zijn hier in belgie genoeg vrouwen die zo lopen, naar jouw zin, inclusief de meisje die uit een moslimsefamilie komen, en daar kijkte wel graag naar, dus als ze maar geen hoofddoek dragen, is het niet ?

En palestijnen, het is die land, die de joden, wanneer ze overal uitvermoord werden, in hun land hebben opgenomen, in die tijd nog. Joden hadden nix, geen land, geen paspoort, nix.
En hoe danken de joden de palestijnen, a laten we zij maar in Gaza steken, en er een muur rond bouwen, dan blijven ze daar wel, maar gij kunt dan wel verstaan dat die mensen da ni zou willen toestaan. En de joden, die alleen zogezegt de rebellen dood wouden, hebben 1000 onschuldigen mensen de dood ingejaagt, inclusief kleine kinderen, die nix met Hamas te doen hebben

Gepost door: Leila ( tsjetsjenie) | 17-02-09

Leila kindje, ook daar weet je weinig vanaf!!

Maar ik heb toch een vraagje voor jou. Jij als moslima met hoofddoek en alles wat er bijhoort, waarom vroegen jullie geen asiel aan in een ander moslimland? Noord-Afrika - Saoudi-Arabië en misschien wel Dubai??
Zou het voor jou niet beter zijn geweest om samen te leven met mensen die dezelfde ideeën hebben? Dezelfde god aanbidden enz....

Waarom precies hier in dat ongelovige westen? Zou het kunnen dat onze sociale zekerheid daar een rol in speelt?

Gepost door: Janice | 17-02-09

Janice Janice, mss is da wel het geval bij sommigen, ma toch ni bij mijn familie, enja ik zou veel liever in een moslimland leven, bij de mensen die dezelfde ideeën hebben enzo, het zo veel gemakelijker zijn voor mij. Als ik de reden moe vertellen waarom da ik in belgië ben, moet hier mijn hele verhaal vertellen, en da doe ik liever ni, aangezien iedereen het kan lezen, het zou anders zijn als ik het alleen aan u zou vertellen.

Gepost door: Leila ( tsjetsjenie) | 17-02-09

Kalim Siddiqui Een moslimvrouw die de hoofddoek draagt, draagt de vlag van de islam. Het is de hoofddoek die de maat aangeeft voor het verschil tussen de islam en het westen. De moslimvrouw zegt openlijk dat de westerse beschaving onaanvaardbaar voor haar is, dat ze een ziekte is, een pest voor de mensheid, en dat alleen de islam de mens waardigheid kan geven.(Kalim Siddiqui, oprichter/Brits moslimparlement)

Gepost door: Wannes | 17-02-09

Leila, denk je dat je het daar als vrouw, of ik vermoed nog een meisje, beter zou hebben dan hier?
Weet jij wel hoe vrouwen in de meeste van die landen afzien? Weet jij hoe de wetten zijn voor vrouwen, neem nog maar gewoon de erfrechten...

Gepost door: Janice | 17-02-09

Erven De islam is iets dat in de genen zit Janice, zoals homosexualiteit. Je wordt ermee geboren en je gaat ermee dood. Leila zal zeker gelukkiger zijn in een moslimland, al erft ze maar de helft in vgl met haar broers (dankzij Mohammed, want daarvoor erfden ze niets), al mogen vrouwen slaag krijgen (dat is toch alleen voor slechte vrouwen), en al is hun getuigenis voor een rechter niet veel waard (vrouwen liegen nu eenmaal beter)

Ik vind dat ze gelijk heeft en wens haar een lang en gelukkig leven in de Umma. Waren ze maar allemaal zo.

Gepost door: Wannes | 17-02-09

Janice De redenen waarom moslims zo graag naar het (volgens hun) ongelovige belgië komen:
1)VEROVEREN
2)PROFITEREN
3)HEERSEN
4)EEN LAND WAAR JE IEDEREEN KAN MINACHTEN OMDAT ZIJ MINDERWAARDIG ZIJN in vergelijking met de MOSLIMS
5)UITEINDELIJK WORDT DIT LAND INGELIJFD BIJ HUN GEWESTEN
en de originele bewoners die nog overblijve worden DHIMMIES, onderworpenen aan de nieuwe heersers.

Gepost door: Erwin | 17-02-09

Janice Amai, ik wist zelfs ni da zulke redenen bestonden om naar een andere land te verhuizen. Sorry maar daar heb je et verkeerd, da zijn helemaal ni de redenen da de MEESTE mensen naar hier komen.

Gepost door: Leila ( tsjetsjenie) | 18-02-09

Kalim Siddiqui voor een deel heb je gelijk, hoofd geeft het verchil weer tussen een moslimsvrouw en een westerse vrouw, maar het zeker geen uiting van minachting.

Ale mensen, ik begrijp dus echt ni, wa voor probleem hebben jullie met een hoofddoek? Dat is gewoon een manier van kleden en leven....der zijn hier genoeg gothics,emo en weet ik veel wa, da is ook hun manier van leven.

Gepost door: Leila ( tsjetsjenie) | 18-02-09

Erven Merci (denk ik)))
een verbetering: een vrouw mag ni geslagen worden volgens de Islam, maar da gebeurt wel in vele molimlanden en dat hangt ook af van de man ( percies dat er in belgië en in de rest van europa en amerika vrouwen ni geslagen worden)

En trouwens, bij ons komt het bijna nooit voor, dat een vrouw geslagen wordt, en als da wel het geval is blijft een vrouw dan ook ni bij die man, scheiden is geen probleem in ons land ( of in onze cultuur). Ik ben ni van plan om met iemand te trouwen die geen tsjetsjeen is, dus daar zal ik ook weinig last van hebben.

Gepost door: Leila ( tsjetsjenie) | 18-02-09

@Leila Leila,

1) Even terugspoelen "enja ik zou veel liever in een moslimland leven, bij de mensen die dezelfde ideeën hebben enzo, het zo veel gemakelijker zijn voor mij. "

Nu ik : "enja ik zou veel liever in een niet moslimland leven, bij de mensen die dezelfde ideeën hebben enzo, het zo veel gemakelijker zijn voor mij."

Ik heb nu juist een racistische uitspraak gedaan...nochtans heb ik symantisch niets veranderd, begrijp je ?

Als je dat liever doet, en ik begrijp dat volkomen, waarom ga je dan niet naar zulk een land ?

2) "een vrouw mag ni geslagen worden volgens de Islam"

Volgens mij lees jij een andere Koran dan de officiele.

All agree that the Koran instructs men to beat their wives in Qur'an 4:34

http://www.bible.ca/islam/islam-wife-beating-toothbrush.htm

Gepost door: Den Amerikaan | 18-02-09

Palestijnen De moslims komen van heinde en ver naar hier. In alle landen waar ze wonen zorgen ze ervoor dat ze 'vervolgd' en 'gediscrimineerd' worden, tot op de Filippijnen en Birma toe. Om daarna meer kans te maken op 'asiel' in een niet-moslmimland met goede sociale voorzieningen, lees: een gratis leven. Daar voeren ze dan feitelijke apartheid in, door hun weigering zich te mengen, laat staan te trouwen met de inwoners. Sympathiek is anders. Dan komt hun fabuleuse baarmoeder in actie. Ook Leila is daarvoor naar hier gesleurd, ze krijgt zeker 10 kinderen, allemaal heel toevallig moslims. Tot ze in de meerderheid zijn en zelf het land gaan besturen, zoals in Kosovo. Mooie vooruitzichten voor ons, de Palestijnen van Europa.

Gepost door: Wannes | 18-02-09

Wannes loooool, ook Leila? 10 kinderen? zich uitbreiden? da is niet wat ik van plan ben met mijn leven, en ik ben hier door niemand gesleurd om ons uit te breiden. maja, als gij et zo ziet, kan ik er ook nix aan doen.
Gij weet nix van mijn leven, gij hebt zelfs de helft niet doorstaan van wat ik heb moeten doorstaan, en gij weet zeker ni hoeveel kinderen ik ga krijgen, dus praat ni over mij alsof da gij mij kent!

Gepost door: Leila ( tsjetsjenie) | 18-02-09

Amerikaan Als da als een racistische opmerking overkwam, dan sorry, het was ni de bedoeling.
Ik kan nu toch moeilijk alleen naar zo'n land vertrekken, en ik ben juist gevlucht van de waanzin, waarom zou ik dan in een andere soort waanzin terecht willen komen? ik bedoelde, da op het vlak van hoofddoek, het gemakkelijker zou zijn, maar de rest moet ik jouw zeker ni vertellen

Jullie vinden het onmenselijk hoe da de mensen in sommige moslimlanden behandeld worden, maar als ze dan vluchten naar het westen, om aan die waanzin te ontkommen, moeten jullie die ook ni hebben, das toch zo??

ik lees geen andere Koran, in de Koran staat dat een vrouw niet geslagen mag worden, wnr da wel toegestaan is, als de vrouw ( na dat et haar 3 keer uitgelegt is) niet bidt. Zomaar slaan, zoals velen doe, is NIET toegestaan, en ik ga het blijven herhalen, want ik weet dat ik gelijk heb.

Gepost door: Leila ( tsjetsjenie) | 18-02-09

Beslan Als moslims over heel de wereld gehaat worden, ligt dat dan aan heel de wereld of ligt dat aan de moslims?

Vertel nog eens over die 335 dode schoolkinderen in Beslan, Leila.

En dat ge heel veel doorstaan hebt, is niet erg origineel, dat horen we van iedere asielzoeker.

Gepost door: Wannes | 18-02-09

Wannes da mensen die zich moslim noemen, ons die naam laten opplaken, is da dan de schuld van de mensen of van de religie??

en wannes, je reageert ni op alles wat ik schrijf, das ook wel raar, alleen waar je denkt mij te kunnen raken.

En ja, vele zeggen da, maar je vergeet dat het bij sommige wel het geval is. =ik had nooit in mijn leven van België gehoort, en er woonde hier zeker geen familie van mij, dus het zal ni aan de sociale zekerheid gelegen zijn.
Je moet is eigenlijk gaan beseffen da je kleppen voor u ogen hebt.

En voor de zoveelste keer, ik probeer die mensen niet te verdedigen, en hun daden zeker niet( 335 dode kinderen) Je spreekt over mij, percies dat ik er van geniet, of percies ik het allemaaal goedkeur.

Gepost door: Leila ( tsjetsjenie) | 18-02-09

Leila, misschien versta jij hem zo in dat filmpje? Ik moet natuurlijk de onderschriften lezen en daar staat wat ik ook al in de koran heb gelezen. Slaan mag en moet zelfs...

Dan schrijf je: "Jullie vinden het onmenselijk hoe da de mensen in sommige moslimlanden behandeld worden, maar als ze dan vluchten naar het westen, om aan die waanzin te ontkommen, moeten jullie die ook ni hebben, das toch zo??"

Nee, Leila, dat is nu juist waar je verkeerd denkt. Wij willen dat jullie die waanzin niet mee naar hier brengen en dat is een groot verschil in opvatting.

Wie zich hier aanpast is welkom, maar dat doen er maar enkelingen. Je zegt zelf dat je enkel maar met een Tsjetsjeen zou trouwen. Waarom? Wat geeft jou de garantie dat hij je goed zal behandelen? Wat zou er gebeuren mocht je verliefd worden op een Vlaamse jongen?

Ik weet het niet, maar ik weet wel dat er bijvoorbeeld in Duitsland, waar veel Turken wonen, drie eremoorden per maand plaats vinden en daarvoor moeten die meisjes nog niet eens een relatie met een westerse jongen beginnen. Als de familie nog maar denkt dat het zo is, gaat ze eraan. In mijn (vroegere) buurt werd een vrouw door haar man vermoord omdat ze zich tijdens zijn afwezigheid (hij was op reis naar Turkije) westers had gekleed.

Begrijp jij dan waarom wij zo tegen de islam in Europa zijn? Je zegt zelf 'die waanzin'...wel wij willen die waanzin hier ook niet en dat leggen jullie dan uit als racisme.
Maar je kunt geen racist zijn tegenover een religie. Je kunt enkel racist zijn tegenover een andere huidskleur wanneer je denkt dat je superieur bent aan die andere vanwege zijn huidskleur. (Zoals de Egyptenaren tegenover de donkere Nubiërs bijvoorbeeld...)
Dus racisme is dom en belachelijk.
De 'waanzin' (dus de islam), hier proberen buiten te houden uit het westen niet.

De hoofddoeken staan symbool voor onderdrukking van de vrouw. Misschien weet je het niet, maar ons volk werd altijd al onderdrukt en bezet. En als dat nog niet genoeg is, dan moet je weten dat wij nog maar net het kerkelijke juk van ons hebben afgegooid en ondanks de socialisten het lang hebben tegengehouden, stemrecht hebben gekregen. Als we jullie zien lopen denken we daar allemaal aan terug...

Vrouwen hebben evenveel hersenen als mannen, Leila, laat je niets wijsmaken en gebruik ze!!

Gepost door: Janice | 18-02-09

Leila Leila,

Sorry maar nu ben je toch echt slecht bezig. Eerst zeg je "Een vrouw slaan mag niet"

Dan weerleg ik die stellig met bewijzen en dan neem je dat halvelings terug.

"In de Koran staat dat een vrouw niet geslagen mag worden, wnr da wel toegestaan is, als de vrouw ( na dat et haar 3 keer uitgelegt is) niet bidt. Zomaar slaan, zoals velen doe, is NIET toegestaan"

HALLO !!!! Bij mij is slaan slaan, en geweld is geweld. Wel in onze maatschappij is het slaan van je vrouw WETTELIJK NIET TOEGELATEN, ook niet na 3x bidden. Besef jij eigenlijk wel wat je hier zegt ?

Dus wie ga je nu opvolgen onze wetten of de koran ?

Net zoals jij gaat lopen van de toestand in jouw land willen wij die toestand hier niet invoeren. Staat het je niet aan zoek dan een ander land waar je vrouwen mag slaan.

Mvg

Gepost door: Den Amerikaan | 18-02-09

alle water stromingen leiden naar de zee hallo mensen

wij leven allemaal om dood te gaan;het essentie van het leven is wat we tussen de geboorte en de dood doet de of je jood cristenen moslim ben dat is het heeft te maken in welke gemeenschap je geboren bent dat dat heeft niemand voorzichzelf gekozen daarom respecteer ik elk vorm van geloof als moslim moeten wij ook andere geloven respecteren maar spijtig goenoeg word het niet altijd door idereen in praktijk gesteld en dat komt omdat door een lang verhaal in de islamitische geschiedenis en dat gaat als volgt heel lang geleden hadden de moslims een groot rijk ze waren zo vrijgevig barmhagtig leerrijk dat ze de wereld er mee konden veroven tot er van de wereld alleen slechterikken overbleven en konden het niet over hun keel krijgen dat de wereld zo goed en vreedzaam werd hoe streng de regels of wetten ook waren het was vreedzaam dat er in het rijk geen arme mensen bestonden die slechteriken moesten terug vechten en er voor zorgen dat de wereld weer met het kwaad veroverd werd in 1900 werd het islamitischerijk verdeeld door de (westers) wereld een beetje voor frankrijk een beetje voor engeland een beetje voor spanje enz de den de goeie moslims raakten verdeel verschuurd en bezet door ander landen waar door hun hen geloof hun eninge bron voor goed te zijn met de mensheid en de wereld ook verleerd door de bezetters en vergeten als resultaat 100jaar later iedereen leerd weer lezen en schrijven en gaan terug op zoek naar de geschiedenis en hun geloof en de ware geloof die dan met kennis herontdekt wordt en daar door is er zo veel gaos over islam islam kan je vergelijken met een reus die wel 200jaar heeft geslapen terwijl er intussen zoveel veranderd is en nu hij wil opstaan hij veel kapot maakt tenslotte alles is van god en gaat terug naar god ik heb alles zowat in mijn eigen woorden gezegd voor wie dit niet begrijpt hoop ik dat hij er ooit wat van begrijpt mag allah mij vergeven als ik iets verkeer heb gezegd

Gepost door: jamel | 13-03-09

Geloof je dat nu echt, Jamel?

De moslims van toen (en nu nog heel veel) waren barbaren. Wreed en gruwelijk. De rijkdommen waar jij het over hebt, hebben ze veroverd op andere volkeren. Ze hebben niets, maar dan ook niets zelf uitgevonden. Tijdens de islamitische Verlichting hebben ze enkel boeken vertaald naar het Arabisch, die geen kat heeft gelezen.
Zelfs het verhaal over de getallen die wij gebruiken, waarover gezegd wordt dat ze Arabisch zijn, ook dat klopt niet, ze zijn overgenomen uit India.

Op één ding heb je gelijk, in tegenstelling tot nu, waren ze toen leergierig, jammer genoeg hebben ze het allemaal veroverd op de meest onmenselijke wijze.

De historici zijn het er allemaal over eens, dat Mohammed, de grootste massamoordenaar is aller tijden. Daar kunnen geen Hitler, Stalin of Pol Pot aan tippen.

Gepost door: Janice | 13-03-09

ISLAM 4€ver Wat er ook zal gebeuren of wat er ook zal zijn! Islam zal groeien, De kerken zijn aant leeglopen en de moskeeën aant vollopen. ééns over een ander onderwerp, hoe komt het dat er in belgië zoveel pedofielen zitten en dat er zoveel verkrachtingen zijn?

Gepost door: Taoufik | 13-03-09

De verkrachtingen komen meestal uit jullie kamp en pedofielen?? Was het niet Mohammed, jullie profeet die trouwde met een meisje van zes?

Hier doet men iets aan die smeerlapperij, bij jullie is dat normaal.

Gepost door: Marc | 13-03-09

Dood Soms vraag ik mij af wat er zou gebeuren als Turkije of Marokko het slachtoffer zouden worden van een invasie van miljoenen christelijke armoeizaaiers die hun geloof zouden opdringen, onmogelijke eisen stellen, alle foute lijstjes aanvoerden, naast iedere moskee een kerk bouwen enz. Leven en laten leven? Of ze allemaal op de grens doodschieten zoals die Marokkaan schreef?

Gepost door: Wannes | 13-03-09

Marc Je moet eerst weten wat je zegt, voor dat je het zegt.
Die meisje was 9 jaar, Mohammed(saw) trouwde niet met haar, ze werd uitgehuwelijkt, maar ze woonde bij haar ouders tot dat ze oud genoeg was.

en wat wil je zeggen met " verkrachtingen komen uit onze kamp" ?? wa voor bullshit is da, je weet evegoed als ik dat er verkrachtingen plaatvinden door europeanen zelf.

Komaan mensen, waar zijn jullie toch mee bezig? Dit is toch niet normaal, we kunne eeuwen doorgaan met vergelijking " en bij jullie is da , en bij ons da, en jullie hebben da gedaan, en wij da", worden jullie daar zelf niet moe van? We gaan hier toch niks mee bereiken.

Elke mens is anders, er zijn heel slechte mensen tussen christenen en er zijn ook heel slechte mensen tussen moslims, maar er zijn ook heel goeie mensen tussen christenen en moslims en dat weten jullie heel goe, beter dan ik

Gepost door: pf | 29-04-09

Nee, sorry, maar dat klopt niet. Het meisje was zes en hij heeft gewacht tot ze negen was.

Anderzijds is het wel een feit dat verkrachtingen vaak gebeuren door allochtonen.
Nog niet zolang geleden werd een Turk opgepakt die al ongeveer 17 vrouwen hadden verkracht, en die was hier maar eventjes op bezoek bij familie. Maar wat wil je als zelfs een imam vindt dat westerse vrouwen erom vragen als ze niet in een burqa gehuld rondlopen. Om het met zijn woorden te zeggen, "dat is als een slager die zijn vlees in de etalage legt."

Dat is gewoon schandalig, al lopen die vrouwen in hun blootje, dan moeten ze er nog met hun poten (en de rest) afblijven.

Voor de rest heb je gelijk, er zijn overal brave mensen, het is alleen jammer dat die brave mensen altijd partij trekken voor diegenen die niet braaf zijn inplaats van ertegen te protesteren.
In ieder geval is dit hier nog altijd ONS land, maar dat dringt bij sommigen precies niet goed door, hé?
Ik schreef het al eerder, "een kat die wordt geboren in een aquarium is daarom nog geen vis".

Gepost door: Janice | 30-04-09

Wie zijn de apen? "Een kat die wordt geboren in een aquarium is daarom nog geen vis".
Klopt Janice, en de logische gevolgtrekking of aanvulling zoals je wilt is, dat je wel een aap uit de brousse kunt halen maar niet de brousse uit de aap.
Vroeg of laat nemen de oerinstincten de bovenhand.
Ze zijn al aan het oefenen voor het stenigen van uiteraard onze vrouwen.

Gepost door: stradi | 30-04-09

Met wat jullie allemaal bezig zijn
moet ik jullie iets zeggen jullie zijn dom
doe wat je wil me vb of met iets anders maar moslims gaan jullie nooit winnen
da steek jullie dat is ook zo ;)

Gepost door: koen | 03-05-09

Janice Neen sorry, maar je hebt het fout, wat bertreft de negejarige

zie, nu geef je een voorbeeld van een Turkse, moet ik mss alle voorbeelden bovenhalen, zoals de door belgen gepleegde misdaden, dan ben ik hier ook lang bezig hoor...en wa bedoel je nu eigenlijk, dat een misdaad minder erg is als het door een belg in belgie is gepleegt?? das toch pure onzin, tuurlijk is het jullie land, da weten we ook wel...ma een misdaan is ni minder erg, als het door een belg gepleegt is in belgie...turken of andere buitenlanders die hier iets uitsteken, doen da ook evengoe in hun eigen land

En geloof mij, ik sta ni aan de kant van de Imam die zoiets zegt, en ik kan uw verzekeren, dat je naar een verkeerde Iman hebt zitte luiteren...of een gewone amateur... er zijn veel moslims die hun eigen beeld vormen over de Islam en over wat allemaal mag en ni, en dat doen ze dan in hun eigen voordeel, ook al hebben ze er geen idee van wat er allemaal door Islaam is opgelegt. Ik ben er ook heel zeker van dat er nergens in de Koran staat da je als een beest iemand moe verkrachten, gewoon omdat ze geen hoofddoek dragen. dus is het nu de schuld van de religie, of van die Turk die de verkrachtingen gepleegt heeft of van die Imam, die onzin verkoopt??

Gepost door: pf | 05-06-09

92. Het betaamt een gelovige niet, een andere gelovige te doden, tenzij dit bij vergissing gebeurt. En wie een gelovige bij vergissing doodt moet een gelovige slaaf bevrijden en bloedgeld betalen ter overhandiging aan de erfgenamen, tenzij deze het uit liefdadigheid kwijtschelden. Maar indien hij (de gedode) tot een u vijandig gezind volk behoort en een gelovige is, dan moet (de overtreder) een gelovige slaaf bevrijden en als hij van een volk is waarmee gij een verbond hebt, dan moet een bloedgeld aan zijn familie worden betaald en een gelovige slaaf worden bevrijd. Maar wie er geen vindt, moet twee maanden achtereenvolgens vasten - een boete van God. En God is Alwetend, Alwijs.

93. En wie een gelovige opzettelijk doodt, zijn vergelding zal de hel zijn; daarin zal hij vertoeven. God's toorn is op hem; Hij heeft hem vervloekt en zal hem een grote straf bereiden.


Als je iets citeert uit de Koran, doe het dan volledig, en niet gewoon copy and past, dat doen enkel de smeerlappen die het gebruik maken van disfemismen!

Gepost door: mo | 06-12-09

disfemismen! Wij lezen tenminste eens af en toe in de koran, Mo, van moslims kan niet gezegd worden dat zij zich ook maar een beetje verdiepen in andere geschriften. Integendeel, zij beledigen constant God door te zeggen dat Jezus slechts een profeet vd moslims was. Alles en iedereen moet blijkbaar in dienst staan van die ene grote sekte met torenhoge politieke ambities en een moordende voorhoede.

En tussen haakjes Mo, als er op een dag geen slaven meer zijn, hoe moet een moslim dan boete doen? Zie je nu wel dat het woord van Allah de eeuwigheid niet aankan?

Gepost door: Wannes | 06-12-09

Mo Wat probeer je te bewijzen?
Als een gelovige (moslim) een andere gelovige (moslim) doodt...

Ook een ongelovige mag gedood worden op heilige grond (islamitisch land), maar enkel nadat de gelovige de andere tot drie maal toe heeft opgeroepen om zich te bekeren, doet hij dat niet dan mag hij worden gedood.

Dat geldt echter niet wanneer de gelovige (moslim)leeft in een niet moslimland, dus niet op heilige grond. Daar mag niemand gedood worden. En toch doen ze het...

Hoe zal Allah daar dan op reageren denk je?

Gepost door: Janice | 10-12-09

Waardeloze Allah... Beste Mo. Of mag ik je Moke noemen nu je jezelf toch onder de beschaafde mensen toont? Weet je dan niet, Moke, dat er geen slaven meer bestaan en dat als ze hier toch zouden zijn, ze zich steeds op vijandig gebied zouden bevinden? Bloedgeld is enkel een waardig begrip in een islamitisch land. Aldaar worden penissen afgehakt wegens (vermoeden van) overspel, handen afgehakt wegens diefstal en mensen onthoofd zonder dat ze hun onschuld kunnen bewijzen. De reden, beste Mo dat u of uw voorouders hier naartoe zijn gekomen is omdat het er in dit soort landen erg bar aan toe gaat. Waarom, Moke, zouden we dan enige waarde hechten aan uw koranonzin? Niemand, buiten de geitenwollensokkenbreiers heeft boodschap aan uw racistische fabeltjes uit uwe koran.
Er waren geen geleerden in de islam. Geen sterrenkundigen, geen geschiedkundigen, geen kunstenaars, geen filosofen, niets, nul komma nul. Sterrenkunde strookt niet met de schepping volgens Allah, kunst in vrije vorm werd veroordeeld door Allah. Filosofie, mensen die het bestaan en dus ook het geloof in twijfel trokken, waren haram en al wie geschiedenis schreef zonder Allah te vermelden werd onthoofd. Uw geloof, Moke laat niet toe te groeien of zich te ontplooien als cultuur. Als jullie dan toch de cijfers hebben uitgevonden, (wat eeuwen voor jullie al door grieken en romeinen werd gedaan) waarom zijn er dan geen moslimwiskundigen die iets te betekenen hadden? Beter nog, waarom zijn er na de nederlaag die jullie geleden hebben uit de poging Europa (de beschaving) te veroveren geen technologieën gegroeid? Waar was de eerste moslim die het vliegtuig heeft uitgevonden, de eerste computer bouwde of als eerste een medicijn tegen een simpele verkoudheid uitvond? Moslims verwijderd uit een beschaving hoor je plots niets meer van uitgezonderd geklaag en geweld. Zouden het dan Allah of wij zijn die jullie de wijsheid brachten? Wist je trouwens niet, vuile hypocriet, dat je achter je computerke geniet van westerse, ongelovige, haramtechnologie? Van de opgewekte elektriciteit, tot de gemalen bloem die je gebruikt om je halalbrood te bakken is er niets en ik zeg: "Nul komma nul" ons bijgebracht door moslims of hun Allah. Toch beweren de aanhangers, dat ze de "grootsten" hebben voortgebracht. Uwe koran is in tegenspraak met het woord van zijn volgers.
Als morgen België geassimileerd word door de volgelingen van uw onsamenhangend, minst (van alle religies) geloofwaardige doctrine, zullen jullie vast en zeker zeggen dat moslims de beste frieten bakken en de lekkerste chocolade maken.
Wij (de beschaving) hebben geen boodschap aan uw parabels uit de koran. Het woord van Allah is niet meer waard dan een scheet in een fles en al zouden we kiezen tussen God en Allah, zouden we eerder een religie kiezen waarin geen hoofden afgehakt worden, geen vrouwen minderwaardig zijn en geen lijfstraffen bestaan . We hebben zo'n geloof, Moke. Het heet vrijheid. En als we het zelfs daar niet mee eens zijn kunnen we kiezen. En daar zullen we voor vechten...

Gepost door: p0p4rt | 12-12-09

Graag wil ik dit er nog aan toevoegen,zie url(mohammedaan-advocaat hoeft niet recht te staan voor rechters in NL)

Gepost door: Tiberius | 12-12-09

Vanwege zijn geloof? Straf!!

Gepost door: Janice | 13-12-09

ik ook ik ben ook een moslima en schaam me meook een beetje voor mijn eigne VOLK!!! maar ja

Gepost door: souhailla | 26-01-10

Als jij dat inziet, Souhailla, dan hoef jij je niet te schamen. Ik ben al blij dat er ook eens een kritisch geluid uit de moslimgemeenschap komt.

Gepost door: Janice | 26-01-10

islam is een sekte proficiat souhailla, een moslim die eens kritiek durft uiten op zijn eigen soort.

Nu alleen nog luidop durven spreken en tegen uw eigen volk.

Gepost door: wimmeke | 27-01-10

Moslima De enige relatie tussen een man en een vrouw wat in de islam is toegestaan is het huwelijk. Het huwelijk is bijna verplicht voor elke moslim, tenzij hij hiertoe belemmerd wordt door bijvoorbeeld gezondheidsredenen. De islam raadt het huwelijk ten sterkste aan. De profeet Mohammed, vrede zij met hem, zegt dat de mens die trouwt daarmee de helft van zijn geloof uitvoert. Iedere moslim die een vrouw kan onderhouden moet trouwen, zodat hij door het huwelijk beschermd wordt tegen wangedrag

Gepost door: Dirko | 27-01-10

hypocrisie ten top merci dirk, daarmee bewijs je direkt dat moslim even hypocriet zijn als niet-moslims.

de dochters opsluiten en de zonen mogen lanterfanten en een liederlijk leven erop nahouden.

leg uw hand op uw kop en kijk wie eronder zit.

Gepost door: wimmeke | 28-01-10

De commentaren zijn gesloten.