05-11-07

Geert Lambert versus Gerolf Annemans op Kanaal Z

Kijkt hier af en toe iemand naar Kanaal Z? Dan hebben jullie ongetwijfeld het gesprek tussen Geert Lambert (Spirit) en Gerolf Annemans (Vlaams Belang) gezien.

Nu ja, gesprek is wel veel gezegd, want Geert Lambert, die om de vijf woorden zegt hoe democratisch hij en zijn flutpartijtje wel zijn, liet Gerolf bijna niet aan het woord en wanneer hij even zweeg duurde het niet langer dan 5 seconden of hij onderbrak Gerolf alweer.
Respectloos, ja…wat kan men verwachten van iemand die niet eens zichzelf respecteert. Ik beledig niet gauw iemand, maar toen ik hem bezig hoorde dacht ik onwillekeurig aan een opgeblazen, ratelende kwal.
Een walgelijk schepsel zonder een bepaalde mening die er maar wat op los babbelt, zichzelf voortdurend de hemel inprijst en leugenachtig is op de koop toe.

We konden nog maar net lezen in Knack dat hij de opdracht om het vorige akkoord over B-H-V te kelderen had gekregen van Hugo Schiltz, of hij zat daar alweer zichzelf te bestoefen. Hij alleen was de grote redder die het onzalige akkoord heeft gekelderd.
Schaamte kent hij duidelijk niet. Veel meer dan arrogant eigenlof kwam er verder niet uit, wat Gerolf Annemans, die hem al een hele tijd met grote ogen en een verbaasde glimlach zat aan te kijken, deed opmerken, “Hij gelooft het nog zelf ook…”.

Natuurlijk kreeg Bart De Wever er ook nog van langs, hoe kan het ook anders. De racist …
Maar hij had zich geëxcuseerd en dat was goed, besloot hij. Tenslotte is Lambert een Vlaams nationalist die uit de mei ’68 beweging is voortgesproten, zegt hij zelf. Alle anderen zijn geen democraten…want hij gaat ervan uit dat al de rest, en zeker diegenen die bij het Vlaams Belang zijn of ervoor stemmen allemaal nakomelingen zijn van mensen die uit de collaboratie komen, hoe kan je dan democraat zijn nietwaar?

Zelf heb ik al meermaals gezegd dat de collaboratie één van de grootste fouten was die Vlaams nationalisten hebben kunnen maken. In hun afkeer voor België hebben ze gehoopt op steun uit de verkeerde hoek, wat hun vrijheid had moeten betekenen, betekent tot op heden repressie, vernederingen en onderdrukking.

Ik snap niet dat een flutpartij die zonder Sp.a niet eens de kiesdrempel haalt zo hoog van de toren blaast en een partij die die 2,5 keer zoveel stemmen haalde dan Sp.a en Spirit bij elkaar, gedurig mag beledigen. Maar dat zal wel de ‘democratie’ zijn, waar Geert Lambert het steeds weer zo graag over heeft. Want volgens hem kan je blijkbaar alleen maar democratisch zijn ter linker zijde.

15:29 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Patient Als ik Geert Lambert zie snap ik ineens veel beter waarom moslima-dokters alleen vrouwelijke patienten willen behandelen.

Gepost door: Jef | 05-11-07

De commentaren zijn gesloten.