06-11-07

Geen moskee in onze buurt!

Eerstdaags opent in de Van Kerckhovenstraat nabij het Stuivenbergplein een nieuwe Pakistaanse moskee. Het betreft niet de zoveelste “garagebox-moskee” maar een grootschalige nieuwbouwmoskee met minaretten incluis. Deze Pakistaanse moskee wordt de vijfendertigste moskee in Antwerpen en de achtste moskee in Antwerpen-Noord.

Genoeg is genoeg!

Antwerpen-Noord islamiseert in snel tempo. Steeds meer winkels vermelden Arabische opschriften; het straatbeeld wordt bepaald door Arabisch sprekende mannen in djellaba en gesluierde vrouwen en op iedere hoek van de straat is er wel een moskee, een Marokkaanse of Turkse vzw of een koranschool. Antwerpen-Noord is niet alleen de vergaarbak voor alle overlast en problemen die men elders niet wil (prostitutie, drugopvang, daklozen, politieke vluchtelingen, …) maar wordt langzaam maar zeker een islamghetto waar de Vlaamse en Antwerpse bevolking zich steeds minder thuis voelt.

Het geld van de vzw Islamic Association….

De prestigieuze Pakistaanse nieuwbouwmoskee kost handenvol geld. Velen vragen zich af waar deze vzw het geld vandaan haalt om zo’n groot gebouw op te trekken? Enkele jaren geleden namen verschillende leden van de raad van bestuur van de vzw Islamic Association ontslag omdat er een gerechtelijk onderzoek naar hen werd gevoerd omtrent de financiële witwaspraktijken en zwart geldcircuitsrichting Pakistan. De vraag is en blijft: waar komt het geld vandaan?

Betoging Donderdag 8 november, 19.30 uur, Van Kerkhovenstraat

Protesteer samen met het Vlaams Belang tegen de opening van de Pakistaanse moskee in de Van Kerckhovenstraat. Verzamelen om 19.30 uur in de Van Kerckhovenstraat vlakbij het Stuivenbergplein.

16:02 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Theedrinken Iqbal is voorzitter van het islamitisch cultureel centrum in de Van Kerckhovenstraat, dat het gebedshuis uitbaat. “Wij doen hetzelfde als een pastoor in zijn kerk”, zegt hij.

"Het is meer dan een gebedshuis", zegt Iqbal echter even later in hetzelfde gesprek. "Er komen een bibliotheek, een ontmoetingsplaats en ruimte voor tentoonstellingen. De mensen hoeven straks niet meer op straat te staan. Ze kunnen bij ons een kop thee drinken.”

GVA

Gepost door: Jef | 06-11-07

Francis Van den Eynde, Mooie tussenkomst van Francis Van den Eynde op het kopvoddendebat in Gent, zeer gevat en de nagel op de kop(vod). Op de vb-webstek.

Zoals gewoonlijk is de reactiemodule hier weer zo goed als uitgestorven, levend bewijs vd mondigheid en de taalvaardigheid vh volk dat zo graag zelfstandig wil worden. We kunnen niet eens een bedrijf leiden, wat gaan we een land besturen?

Gepost door: Jef | 06-11-07

het is niet aan de Jef om neerbuigend te doen omtrent de mondig- en taal- vaardigheid der Vlamingen.
en het niet kunnen leiden van een bedrijf, waar slaat dat op? de welvaart van Vlaanderen stoelt juist op de ontelbare kmo's van ondernemende moedige mensen, respect daarvoor graag.
omdat hij (de Jef) geletterd is en vol schrijflust zit, daarbij kennelijk ook nog de tijd ervoor heeft, en dus een veelplaatser van (dikwijls niet ter zake zijnde) reacties is, heeft hij nog niet het recht om de minder begaafde of timide lezers te schofferen.
als je dan ziet dat reacties, zoals bij het vorige onderwerp, uiteindelijk nietszeggend zijn en uitlopen op gekakel over janetten en lesbisch gedoe, kun je maar beter zwijgen dan te reageren.

wat nu betreft het eigenlijke thema, de zoveelste moskeet in A'pen, betogen zal niet helpen.
in deze zogenaamde 'democratische' maatschappij gelden nu eenmaal de regels van enkelen. en dat is wat we verdienen, verdeeld als we zijn en enkel voor eigen goed bereid om te vechten. dat iedereen zich eens afvraagd hoe het zover is kunnen komen.
verstand is een zeldzaam goed en het hebben ervan een weelde die weinigen kunnen dragen.

Gepost door: fee | 07-11-07

Ik snap het niet goed meer Hoe zit dat met Kristus Koning ,de heilige drievuldigheid ,Jezus ,de Paus al onze pastoors en kerkelijke hoogwaardigheidsbekleders...die zouden moeten betogen!!! tegen hun concurentie,want zoals iedereen weet is Kristus de enige echte onvervalste God...de rest zijn heidenen die dringend moeten gedoopt worden,dus werk aan de winkel voor onze "herders" of zijn ze onder een steen gekropen ? in afwachting dat God de Vader het eens gaat arrangeren ,in dat geval zullen ze nog lang mogen wachten ,intussen krijgt "den Allah' meer en meer greep op onze samenleving....heel dien troep pilaarbijters zijn een bende lafaarden ,wat een verschil met vroeger toen ze nog macht hadden.Hoelang nog voor er plannen worden gemaakt om De baseliek in Rome om te bouwen tot een moskee ...

Gepost door: Renes | 07-11-07

Waarom maken Vlamingen toch altijd ambras onder elkaar?

Gepost door: Janice | 07-11-07

fee - Als van de 1400 dagelijkse bezoekers van dit blog (voor zover die teller juist gaat ntl) er slechts 5 af en toe een reactie achterlaten, vind ik dat bedroevend weinig. De ondertitel van dit blog luidt: "Waarom geven mensen toch zo zelden hun eerlijke mening? Ik denk, omdat er zo weinig vraag naar is!". Voor een vlaming geldt bovendien: zelfs als ge achter zijn mening vraagt, dan geeft hij ze nog niet! Op 10 juni, de dag vd keus, werd hier welgeteld één reactie geplaatst, buiten die van mezelf dan. Wij zijn blijkbaar een zeer passief volk. Enkele pinten bier en de tv volstaan ruimschoots voor een geslaagde avond.

-"Op basis van de bedragen die de voorbije maanden betaald werden voor vergelijkbare ondernemingen, is ABX Logistics vandaag 400 tot 720 miljoen euro waard. ABX kostte de Belgische spoorwegen 1,37 miljard euro (verlies). De NMBS verkocht ABX Logistics vorige zomer aan het britse 3i en het management voor 80 miljoen."(Belga)
Dit noem ik dus niet in staat zijn een bedrijf te leiden. Er eerst 1,37 miljard euro in pompen, het dan verkopen voor 80 miljoen omdat ge het absoluut niet meer ziet zitten, en dan constateren dat de nieuwe eigenaars er een bloeiende zaak van maken. Krek hetzelfde is gebeurd met L&H. De amerikanen maken momenteel winst met de technologie die ze voor een habbekrats van de vlaamse flop van de eeuw gekocht hebben.
En ga eens na wie de touwtjes in handen heeft van 'typisch belgische' bedrijven zoals Belgacom, De Lijn, of de grote havenbedrijven: allemaal buitenlandse firma's.
En lees eens in GVA wat de Indiers al opgekocht hebben in Belgie, vaak voor een habbekrats, en hoe die bedrijven ineens opbloeien, omdat Indiers 'zo'n goeie managers zijn' (gva). Indie, dat is dus het land waar een meerderheid vd bevolking minder dan één dollar per dag verdient, en waarvoor moeder Theresa nog rondging met de collectebus.

-Als ge mijn reacties niet ter zake vindt, waarom slaagt ze niet gewoon over? Ge gaat dan wel niet veel meer te lezen hebben vrees ik.

-Dat ik een dicussie over janetten opgestart heb in een vorig onderwerp snap ik niet. Uitleg graag.

Gepost door: Jef | 07-11-07

och Janice'ke toch, waar maakt ge u toch druk om??? later gaan wij ook zeggen dat we het niet geweten hebben.....zolang dat de zogenaamde politieke correcte denkende rotzakken het niet in zien zal er niks gebeuren en gaan wij met onze tollerende blinde ogen in vallen.

Gepost door: watje | 07-11-07

Fee, ik lees net zo graag uw reacties als die van Jef omdat jullie beiden heel goed op de hoogte zijn over wat er op deze aardbol gebeurt. Maar je kunt niet ontkennen dat een heel deel Vlamingen geen enkele interesse heeft in politiek en dat ze soms wel heel erg domme dingen zeggen. Als ik toevallig eens naar 'Man bijt hond' kijk ('t kost genoeg om eens te kijken) en ik zie daar een koppel twisten over wat er nu het meest interessante is, Blokken op één of de visbak...wel, dan krijg ik maagkrampen.

En dan wordt je wel eens boos en zeg je soms iets wat je beter niet had gezegd.

Vlamingen kunnen zeer zeker een bedrijf leiden, maar bij Vlamingen ontbreekt het dikwijls aan lef. En daar heeft Jef gelijk in.

Ook het lef om te betogen en tenslotte...iemand moet het toch doen. Iemand moet de durf hebben om te zeggen dat het nu welletjes is geweest. De enigen die het durven en niet opgeven zijn wij, het Vlaams Belang. Ik zal er dus weer bij zijn...

Er zijn veel mensen die zeggen dat ze mijn blog lezen, maar niet reageren om diverse redenen. Ze zijn bang om fouten te schrijven of ze zijn het gewoon eens met wat ik schrijf en af en toe krijg ik wel eens een mailtje of een telefoontje van iemand om te zeggen dat ze graag lezen wat hier staat - ook in de reacties.


Ik hoorde deze namiddag nog iemand zeggen: "Denk je dat we minder belastingen moeten betalen als Vlaanderen onafhankelijk wordt?"
Misschien niet, of misschien niet meteen, maar we zouden verdomd veel in eigen land kunnen doen met dat geld. Dingen die we nu niet kunnen. Als we bijvoorbeeld één jaar geen transfers aan Wallonië betalen kunnen we 40 bruggen over de Schelde bouwen. Zou dat geen oplossing zijn voor de vele ongevallen die er nu wekelijks gebeuren in de Kennedytunnel?
Zo zijn er nog tal van zaken die we zouden kunnen of moeten doen, maar waarvoor nu geen financiële middelen zijn omdat het geld naar Wallonië gaan... of omdat de Walen 'njet' hebben gezegd.

Dus ook aan watje zeg ik. Ik maak mij niet gauw druk, maar dat wil niet zeggen dat ik opgeef want ik wil Vlaanderen en Europa vrij. Vrij voor onze kinderen en kleinkinderen...en daarom blijf ik schrijven en betogen.

Gepost door: Janice | 08-11-07

Bedankt en proficiat aan die vijftig dappere VBers die durfden betogen tegen de almachtige islam...We moesten allemaal massaal betogen.Gewoon die kutmoskees onder de voet lopen...Maar helaas,de VRT en de multiculturele dwingeland hebben schoothondjes van de Vlamingen gemaakt die nu denken dat als ze zich laten onderdrukken en minachten dat ze voorbeeldige antiracistisch zijn...Maar wie durft er meebetogen met het VB ??? Herkennen ze je dan ben je je werk kwijt,je vakbond en ze smijten je ruiten in en je Vlaamse buur zal dan zeggen dat je beter je mond had moeten houden..Terwijl moslims voor elke scheet de straat opgaan en met geweld hun gram altijd halen...Viva Belgique.Geef me verdomme semtex,geef me semtex!

Gepost door: Tiberius | 08-11-07

Tiberius, ge zijt zo'n triest figuur. Er waren amper 50 betogers. Ik ga hier niet veel woorden vuil maken aan een vuil racistisch volkske, maar zwijg toch aub over "geweld"... of ken jij het VB en haar geschiedenis dan helemaal niet??
Jullie zijn mooi komen provoceren, spijtig voor jullie is er niets gebeurd é.

Gepost door: Pitbull | 09-11-07

En vijftig is dat niet 50?..Verhuis naar Islamabad ofzo.
Geweld?Ik ben geweldloos opgevoed door mijn brave pacifistische ouders.
Oja,de gewelddaden van het VB! Ze betogen met horden wildemannen die oerkreten uitlaan en zwaaien met hun vlaggen en Armeense restaurants kort en klein slaan en slogans kladden op het Waals parlement en Vlaamse burgemeesters in Wallonie steunen die weigeren Frans te spreken en ze dragen uniformen en ze willen net zoals in Zwitserland waar Zwitsers Belang aan de macht is overal concentratiekampen bouwen en bajonettenfabrieken en een oorlog ontketen en de wereld vervlaamsen...GET REAL LOSER;je sloganeske naamkaartjessmijterij extreemlinks napapegaaien is een teken van intellectuele armoede,kom eens met iets nieuws.Iets dat echt een uitdaging is...

Gepost door: Tiberius | 09-11-07

Treviso Kerk wordt 's vrijdags moskeet!

In Italie hebben ze het gevonden: in een dorp bij Treviso wonen 11,400 mensen, waarvan 650 immigranten, dus... moslims. De kerk staat toch de ganse week leeg, zal de pastoor gedacht hebben, laat ons tolerant zijn. En zo geschiedde.

Er wordt nu met spanning gewacht op de eerste moskeet die 's zondags als kerk mag gebruikt worden, want moslims zijn tolerant, en islam betekent vrede. En Allah is barmhartig.

Gepost door: Jef | 10-11-07

schande Onaanvaardbaar de manier waarop Kathleen Cools Ive Leterme interviewde tijdens Terzake vorige week :alle vragen waren tendensieus en agressief negatief . Daarbij is RTBF klein bier :schande

Gepost door: Mieke | 26-12-07

De commentaren zijn gesloten.