16-11-07

Justitie in België

Een man die speelgoed probeerde te stelen voor zijn zes kinderen krijgt één maand effectieve gevangenisstraf. Redouan Siti, de brutale moordenaar die Guido Demoor de dood inschopte gaat vrijuit.

De moordenaar van Joe Van Holsbeeck, (werd veroordeeld omdat hij geen moslim is), verblijft in een 'vakantiekamp'waar hij nog twee jaar mag blijven.
Hij krijgt er zakgeld, heeft deze zomer deelgenomen aan een vakantiekamp en mocht al meer dan 20 uitstapjes doen.
Dat is de justitie in ons land. Trek als 'witte sukkelaar' zelf maar uw conclusies.

15:19 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Het wordt steeds maar duidelijker...de afscheiding, de lijnen ,de twee kampen..enerzijds de vuile,laffe Vlaamse politiek die alles samen met zijn slaafjes in het zog meezuigt...en anderzijds de bewustwording van de meeste Vlamingen die maar al te goed beseffen dat het zo niet verder kan...wanneer barst de bom ?

Gepost door: Rene | 17-11-07

Plat populisme Pfft... 'witte sukkelaar', eenzijdig plat populisme, compleet waardeloos. Hou je guillotine nog even op stal Janice, we zijn zover nog niet. Sinds de straatrepressie na het einde van Wereldoorlog II weten we wat dat inhoud en niemand die naar dat soort rechtspraak nog naar toe wilt. Laat rechtspraak over aan mensen die voor het vak hebben gestudeerd, en niet aan Jan Klaag en Mieke Zaag, want voor hen deugt toch nooit niks.

Gepost door: donkerrood | 17-11-07

Volgens jou is dus de echtgenote van Guido Demoor iemand van het clubje 'klaag en zaag'. Goed om weten hoe het met de linkse moraal gesteld is, het is blijkbaar nog erger dan ik dacht.

Gepost door: Janice | 17-11-07

donkerekloot....Laat de rechtspraak over aan mensen die voor het vak hebben gestudeerd ????
DE nazirechters hadden voor dat vak ook gestudeerd...Diegene die de sharia opstelden hadden er ook voor gestudeerd....Een rechtspraak moet rechtvaardig zijn en dient als afschrikmiddel..onze rechtspraak is eerder een aanmoediging en zeker voor het bruine afval dat jij zo symphatiek vindt...Laat dat bruin afval gestraft worden volgens hunne sharia,waar zij zo tuk op zijn..en laat de "witte sukkelaars" beoordeeld worden volgens onze gangbare wetten ..

Gepost door: Rene | 17-11-07

Dapper Géén celstraf voor iemand dood te trappen, maar wel een enorme geldboete als ge 5 km te hard durft rijden, knoop dat maar aan mekaar. Ik zou het diploma van sommige rechters toch eens willen zien.

Binnenkort weer Jef Vermassen in zijn nooit eindigend vervolgverhaal op tv: een vlaamse turk heeft in 2004 zijn vrouw, zijn zus, zijn vroegere schoonmoeder en zijn ex brutaal vermoord, een kwestie van eerwraak ntl. Benieuwd of er een rechter gaat gevonden worden die hem durft straffen. Want dat hebben ze op de univ wsl vergeten te leren: dat ge als rechter ook een beetje dapper moet zijn bij momenten.

Gepost door: Jef | 17-11-07

Zigeuners En dat die zigeuner zoveel uitstappen mag maken, ligt ntl aan de 'begeleiders', die maar al te graag ergens op staatskosten naartoe trekken, naar een dure internationale voetbalmatch bv.

En nu de EU de grenscontroles aan 8 vroegere oostbloklanden heeft afgeschaft, mogen we nog veel meer schorremorrie verwachten.

Gepost door: Jef | 17-11-07

Donkerrood, (Hugoke)

De vraag is simpel, zet uw haat even opzij, vindt u de uitspraak normaal, gaat u ermee akkoord of niet en zijn de argumenten van het vonnis 'normaal' te noemen ?

Al de rest van uw commentaar is irrelevant, zoals altijd.

Gepost door: Den Amerikaan | 17-11-07

@ donkerrood


Wat weet jij af van 'de repressie', of van hoe het echte leven was tijdens en net na de oorlog? Als, ik zeg wel 'als' je het weet, moest je in de grond zakken van schaamte. Ik neem echter aan dat je van toeten of blazen weet, en dan maar luid toetert, iets wat een gewoonte is met 'progressieven' in dit land. Op domheid kan men zich niet kwaad maken...

On topic: de 'rechtsspraak' is een uitvloeisel van de politiek, die zich al te veel en al te lang in een ivoren toren (heeft ge)waand. Het merendeel van de aldus gemaakte wetten zijn à la carte te gebruiken, en laat nu net dat privilege in handen zijn van wereldvreemde loge-rechters. Een mens zou voor minder het vertrouwen in de Belgische justitie verliezen.

@ René

Ik hoop dat je vanuit de onderbuik reageert, wanneer je suggereert dat de sharia eventueel kan toegepast worden in het westen, voor moslims. Uiteraard is dat geen optie, om een veelvoud aan redenen, al was het maar uit respect voor de rechten en de evenwaardigheid van de vrouw/homo.
Bij het verwerven van rechten, horen bijhorende PLICHTEN. Wie zet dat eens wat klaarder in de verf? Wie het recht krijgt een Belgisch identiteitsbewijs te verwerven, heeft de PLICHT daar de gevolgen van te aanvaarden. Het naleven van de Belgische wetten is zo een plicht.

Gepost door: Wienieke | 17-11-07

Poespas In de grote moslimenclaves in het westen wordt de sharia vlg mij al lang toegepast. Met welwillende goedkeuring van Links: minder werk voor de reguliere rechtbanken, geen poespas, alles geluidloos geregeld. Multicultuur betekent immers niet alleen couscous, maar ook ook multi-justitie.

Er is maar één groot probleem: de sharia is er alleen voor conflicten tussen moslims onderling. Van zodra er dus een ongelovige aan te pas komt werkt het niet meer, de ongelovige is immers altijd de schuldige vlg de superieure moslims. Hij had er maar niet moeten geweest zijn, of hij had maar moslims moeten worden, dat had hij kunnen meegenieten vd sharia.

Benieuwd welke straf de moordenaar had gekregen in een shariarechtbank, voor het doodstampen van een moslim dus.

Gepost door: Jef | 17-11-07

@donkerrood Je geeft af op de straatrepressie van na de oorlog?
Blijkbaar weet je niet dat het je rode vrienden en hun supporters waren die toen al wie Vlaams was -schuldig of niet- "pakten"!
En als ze de kans hebben doen ze het morgen weer, daar ben ik zeker van.
Nu en VOORLOPIG alleen met woorden, maar van zodra ze de kans hebben , komt de daad bij het woord.
Vind jij het normaal dat een man op weg naar zijn werk ZOMAAR doodgestampt wordt? Zij hadden zich lang op voorhand GEOEFEND om hun belagers (om 't even wie en natuurlijk gewone niet-moslims bij voorkeur)
eens flink aan te pakken.
Heden ik, morgen gij!
En dan staat daar een advocaat te trappelen om de dader op de meest groffe manier VRIJ TE SPREKEN.
Deze meneer staat op de lijst van de cd & v alstublieft!
Al wie na dit "incident" nog voor de cd &v gestemd heeft, keurt dit blijkbaar goed!
En die blauwe brief "GEEN HAAT IN MIJN STRAAT" maakt duidelijk dat daar een haatdragend mens woont!
Guido De Moor is duidelijk een slachtoffer (en niet het eerste, en niet het enige, en niet het laatste) van de HAATMACHINE gesteund door spa spirit, cd &v, open vld, groen!, nva overkoepeld door het "cordon sanitaire"! Bovendien "hofleverancier" en met de zegen van de moslimexecutieve en de "Belgische Kerk" en ...de anderen!
Wie daarover iets durft te zeggen klasseer jij bij Jan Klaag en Mieke Zaag.
Het is te hopen dat jou ook iets dergelijks overkomt, dan zullen je familieleden begrijpen wat ik hier heb neergeschreven.
LOONTJE KOMT OM ZIJN BOONTJE: die voor jou ligt misschien al klaar, niet bij mij hoor maar bij je "vrienden".

Gepost door: Bert | 17-11-07

eigen crapuul eerst De dader zat zes maanden in de cel, waarmee hij nog steeds een pak zwaarder gestraft werd als Vlaams Belang parlementslid van Walleghem , die samen met enkele 'gelijkgezinden' een 35 jarige leraar met tafelpoten dood klopte. hiervoor werd hij veroordeeld tot 3 maanden voorwaardelijk en kreeg een politieke carrière aangeboden bij het VB (waar anders?). De leraar had de grote fout gemaakt om VMO-affiches over te plakken. Vlaams Belang 'veiligheidsadviseur' Bart Debie kreeg dan weer 3 jaar voorwaardelijk omdat hij vastgeketende onschuldige burgers het ziekenhuis in trapte (ze noemden hem zelfs Bart penalty). Gelukkig voor Debie waren zijn slachtoffers WEL in goede gezondheid zodat de schade beperkt bleef tot enkele gebroken ribben , gekneusde oogkassen , gebroken vingers ,ontwrichte schouders enz..
Ra ra, ook Debie kreeg na zijn gewelddaden (Debie werd ook veroordeeld voor folteren, diefstal en schriftvervalsing) een politieke carrière aangeboden bij het Vlaams belang. In die kringen wordt een strafblad aanzien als een aanbevelingsbrief . Als toetje nog deze : gewezen VB-ondervoorzitter Xavier Buisseret werd veroordeeld (in 99) omdat hij 2 dertienjarige dochtertjes van een parttijgenoot seksueel misbruikte in de partij lokalen van het VB, hiervoor kreeg hij ook amper 6 maanden voorwaardelijk.

Gepost door: D.V. | 18-11-07

de beelden De pedofiel :

http://www.youtube.com/watch?v=29H7_jnG6yg

De moordenaar :

http://www.youtube.com/watch?v=0KeaUPmCYiY

De Folterende, stelende en frauderende ex-flik ;

http://www.youtube.com/watch?v=dmjBUQN0VmY

allemaal samen :
http://video.google.com/videoplay?docid=-4198910042830580654

Gepost door: D.V. | 18-11-07

DV Wacht maar tot Links zich achter het fenomeen 'pedofilie' schaart, zoals ze met homosexualiteit hebben gedaan. Het wordt dan net zo'n na te streven levensideaal. Stevig geholpen door hun achterban de moslims.

En die knokpartij tussen concurrerende plakkers was een gevecht tussen gelijken, waarbij de enen wsl geprovoceerd hadden door de ander zijn posters te overplakken.
Het doodstampen van iemand die de orde probeert te herstellen is eerder zoiets als het vermoorden van een flik, en dient veel zwaarder gestraft.

En dat Debie moslims harder aanpakt dan vlamingen vind ik zeer gepast: multicultuur betekent ook multi-aanpak. De flikken in Marokko snappen niet dat wij in Europa zo'n problemen hebben met 'hun' brave jongeren. Hoe zou dat toch komen denkt ge?

En idd, de aanval op Demoor was met voorbedachte rade: als moslims aan sport doen, is het altijd kickboksen. En bovendien racistisch: dit hadden ze nooit met een moslim gedaan. 20 jaar bak in Siberie was voor mij een passende straf geweest. En daarna terug het Rifgebergte in, geiten melken op Allah's wijze.

Gepost door: Jef | 18-11-07

'gepaste aanpak' ? Wel wel , 5 VMO'ers die gewapend met tafelpoten een leraar (die alleen was) doodkloppen noemt men 'een gevecht tussen gelijken'. En natuurlijk volstaat het een affiche te overplakken om als 'uitdager' de eeuwige jachtvelden ingeklopt te worden. Nu ,van de partij die zelfs Van Themsche goedpraat had ik niet anders verwacht (Luna moest maar geen zwarte oppas hebben, songul moest maar geen hoofddoek dragen en makakken moeten maar uit Vlaanderen blijven , dat was zowat de teneur ). De slachtoffers die door Debie in het ziekenhuis gestampt werden waren geen criminelen, hun enige misdaad was om de politie te bellen toen 5 dronken amokmakers aan het inbreken waren, ruiten in wiepen en de voordeur kapot stampten. Debie lostte het op zijn manier op door de zelfstandige restaurant uitbater en zijn familie het ziekenhuis in te stampen (we gaan dat lammeke eens slachten), de inbrekers werden gerust gelaten en mochten naar huis. Veiligheid op z'n Vlaams Belang's . De VB-leiding schaarde zich achter Debie en zei 'de kiezers spreekt ons vrij'. Tja, democratie noemen ze dat. Ik noem het een bende crapuul die het volk zodanig manipuleert zodat het hun misdaden goedpraat en als nieuwe vlaamse norm aanvaardt. En dan kijken ze raar op wanneer het VB een vrije val maakt in de peilingen.

Gepost door: D.V. | 18-11-07

Bert:"Vind jij het normaal dat een man op weg naar zijn werk ZOMAAR doodgestampt wordt?"

Nee, dat vind ik niet. Maar wat ik wèl normaal en democratisch vind is, dat ieder van ons het recht heeft op een fair proces, ongeacht Wat er ook de uitkomst van kan zijn.

Gepost door: donkerrood | 18-11-07

@wienieke: "Wat weet jij af van 'de repressie'"

Ik weet er inderdaad wat van af. Ik schrijf er zelfs over op mijn website. Om en rond de bevrijding hebben we mogen vaststellen hoe de bevolking profiteerde van het machtsvacuum dat was ontstaan bij gebrek aan regering en orderhandhavers, en haar eigen 'justitie' in de praktijk omzette. Vandaar ook dat ik zeg: laat rechtspraak over aan magistraten en niet aan de straat. Bloedzuigers zoals ze op blogs en politieke fora met dozijnen tegkomt, wilt niemand als advocaat of rechter hebben.

Als je kritiek hebt op de uitslag van een vonnis of wet, kan je in beroep gaan of andere wetten stemmen. Ik doe dat ook. Zo ben ik het bv niet eens dat ook kinderen worden opgesloten in gesloten asielcentra, lees=gevangenissen.

Gepost door: donkerrood | 18-11-07

Een waanzinnige idioot verpest het woord. Beste bloggers,

Gebruik uw verstand, laat die 'donkerrood' toch links liggen, dat is nl zijn stekkie, links én ziek in het koppie.
Niet op reageren, op die manier is hij zo uitgezongen, hetgeen die nicht uitkraamt is toch te zot om woorden aan vuil te maken.

Gepost door: Jean | 18-11-07

Er is HOOP! Kosovo wil zich onafhankelijk verklaren!

HET GESCHIKTE MOMENT OM AL WAT HIER ZIT VAN DIEN AARD ZO VLUG MOGELIJK NAAR HUN PARADIJS TE STUREN!
Iedereen heeft er wel al eens iets mee meegemaakt, we zijn het meer dan zat.
Het zal wel een "verrijking" zijn die we dan moeten missen, maar dat nemen we er dan maar bij!
Goede reis!
Hun sympathisanten kunnen desnoods mee!

Gepost door: Bert | 18-11-07

Donkerrood

Je qutoe "Nee, dat vind ik niet. Maar wat ik wèl normaal en democratisch vind is, dat ieder van ons het recht heeft op een fair proces, ongeacht Wat er ook de uitkomst van kan zijn"

Ik denk niet dat iemand hierover een andere mening heeft. Alleen blijkbaar ga jer ervan uit dat rechters onfeilbaar zijn en nooit verkeerde beslissingen maken.

Daarom trouwens dat ons rechtsysteem een echelon kent waarin je in beroep kan gaan. Waarom bestaaat dit als rechters onfeilbaar zouden zijn ?

Dat is natuurlijk niet juist, zoals Lex Molenaar het juist verwoordde is de argumentatie niet aanvaardbaar. Dat is wat er wordt aangeklaagd, niet het process zelf.

Je reageert op een posting die gebaseerd is op de feiten en op een vergelijking die zeker niet mank is.

Toch weiger je daarop een redelijk antwoord te geven.

Gepost door: Den Amerikaan | 18-11-07

Bert hoest zich naar Kosovo Goed gezegd Bert, ik ben de eerste om u een schop richting Kosovo te geven (zelfs twee als 't u pleziert). Weer een zeikerd minder in ons land. Bon voyage! :)

Gepost door: bompa | 18-11-07

Jesus zeg, zoveel haat heb ik nog nooit bij elkaar gezien.
Zoals Janice schreef: beledigende reacties worden verwijderd??? Daar merk ik weinig van of geldt dit enkel wanneer rechts wordt beledigd?
En het VB is voor vrije meningsuiting. Ja, hallo??? Ik heb eerder de indruk dat iedereen een eigen mening mag hebben, zolang het maar die van het VB is.
Discussies zie je maar zelden, uiteindelijk mondt het uit op scheldpartijen en dan vooral van de achterban want de kopstukken moeten zien wat ze schrijven anders worden ze nog eens veroordeeld wegens racisme.
Vooral Jean en Jef spannen de kroon. Als het VB met deze mensen geassociëerd wil worden (want met skins willen jullie dat zogezegd niet) dat zegt dit voor mij voldoende. Vandaag zijn het de sossen, de communisten, de walen, de nichten, de punkers, de moslims, de...tijd ontbreekt me om iedereen op te sommen waar jullie iets tegen hebben en morgen is het de beurt aan de anderen, ook zij die voor het VB gestemd hebben.

Gepost door: bomma | 18-11-07

DV Iemand die helemaal alléén andermans posters gaat overplakken zoekt narigheid. Ik hoor altijd van 'plakPLOEGEN' spreken, maar FDF'ers doen hun overtredingen dus liever alleen. Niet verschieten dat ge dan slaag krijgt, Demoor kreeg het voor veel minder.

En die turken die op Debie afkwamen, droegen wapens in hun handen, al was het maar een koevoet ed., zogezegd 'afgepakt' van de misdadigers. En zoiets moet een mens allemaal geloven? Met alle chinezen, maar niet met den dezen. Moslims hebben nu eenmaal een reputatie die 20 m voor hen uit wandelt.

bompa = bomma = HVM?

Gepost door: Jef | 18-11-07

niks mis met mijn onderbuik Wienieke ,ik reageerde mogelijk vanuit de onderbuik..ik moest echter denken aan die Duitse vrouwelijke rechter die in een echtscheiding met geweld ,de Moslim-klaagster verwees naar de Sharia en geen uitspraak deed..Ze willen hun cultuur hun zeden aan ons opdringen ook de rechtspraak "ALS HET HUN PAST" maar als het menes is ,zitten ze met hunne meest scheinheilige en zielige smoel, in onze beklaagdenbank en geloof me ! ze zullen op dat ogenblik geen protest uiten omdat ze niet veroordeeld worden volgens hunne sharia !!

diegene die zich "bompa" noemt...Janice heeft inderdaad eens geschreven dat zij beledigende postings zou schrappen...en dat doet ze ook !!nu nog de meeste idioterie-postings eruit en dan heeft Janice een "prestige blog" maar dan moeten wij wel nen "bompa en een donkere-kloot" missen

DV..wat jij weet over Bart Debie .. heb je zoals ieder van ons, gelezen in de een of andere krant of "van horen zeggen" en als ge weet hoe objectief bv "de morgen" is ,of nen Humo ??
Wat jij dus meent te weten over de folterpraktijken van DeBie is dus "lulkoek" Ik ben zelf 36 jaar bij de politie geweest en kan je gerust vertellen indien er ook maar ""EEN"" dokter-attest zou bestaan !!! slechts ""EEN"" bewijs dat die Turken inderdaad het slachtoffer waren van fysieke geweldplegingen door "den Bart" dan was er van "den Bart" allang geen sprake meer geweest...en och die uitspraak van "dat lammeke slachten"" als ge moest weten wij allemaal te horen kregen !!! Ik kreeg ooit eens de uitnodiging " kust mijn kloten" omdat ik een bepaald iemand "den bon" op slingerde...als repliek van de Procureur op mijn bijkomende PV van smaad, kreeg ik te horen dat "Kust Mijn Kloten" slechts een VOLKSE uitdrukking was en niet vatbaar voor belediging !! en dan kom jij af met " lammeke slachten "

Gepost door: Rene | 18-11-07

DV "5 VMO'ers die gewapend met tafelpoten een leraar (die alleen was) doodkloppen ..."

Ge bekijkt blijkbaar zelf de flmpjes niet die ge hier promoot. Er wordt duidelijk in gezegd: "Jacques Georgin en zijn drie kompanen werden aangevallen door VMO'ers gewapend met tafelpoten. Hij overleed twee dagen later aan een hartaanval".

Opmerkelijk dat de straat waar het gebeurde naar de man werd genoemd. Komt er nu ook een Guido Demoorstraat?

Gepost door: Jef | 18-11-07

Rode Linksspraak i.p.v. Rechtspraak ? Rechtspraak in een Rechtstaat of is het veeleer Kromspraak in een Linksstaat ? Als iemand zich zou inbeelden dat racisme/discriminatie tegenover telgen van de Indo-Europese ethnische meerderheid ooit zou vervolgd worden in de staatskundige fictie Belzeike, zoeke eens heeeeel
laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang naar relevante jurisprudentie op het web, te beginnen op de webstek van het C.G.K.R. onder de rubriek
"Rechtspraak" op WWW.DIVERSITEIT.BE en houdt goed in het hoofd hoe "verrijkend" (voor wie ???)
die diversiteit dan wel zou zijn en zeker bij de volgende electorale bollekenskermis in 2009 zodat de gauchistische PoCo-partijtjes NOG dieper electoraal in de grond kunnen gestampt worden. DEMOCRATIE heet dat en dat staat diametraal tegenover de Paarse PoCo-Loge Dictatuur en hun SELECTIEVE PoCo-kijk op hun stokpaardjes "racisme,discriminatie,xenofobie"
in 1989 ingeruild voor de overjaarse tot op de draad versleten "klassestrijd" , die nu op een zolder in Pyongyang staat verder te beschimmelen... Hoevelen der zittende en staande
magistraten zouden een PoCo-partij kaart op zak hebben en PoCo-politiek benoemd zijn ? Welke lobbies zouden de geblinddoekte Vrouwe Justitia
kunnen verschalken door balast in één der schalen der weegschaal te deponeren om de weegschaal te doen overhellen volgens het beoogde doel/belang ????!!!Gepost door: Kromspraak in Linksstaat | 19-11-07

Schrik voor BBQ van laaiende auto's in het Reservaat ? Zou die PoCo-rechter geen effectieve gevangenisstraf gegeven hebben om zwartverschroeide auto's te vermijden in één of ander Reservaat in het Antwerpse ?

Gepost door: Kromspraak in Linksstaat | 19-11-07

leugens @ De Vooze

De slachtoffers die door Debie in het ziekenhuis gestampt werden waren geen criminelen, hun enige misdaad was om de politie te bellen toen 5 dronken amokmakers aan het inbreken waren,

leugens,en nog eens leugens digenen die DE BIE geeft aangehouden zijn hem en zijn collaga's te lijf gegaan met koevoeten,en breekijzers,nadat ze betrapt waren bij inbraak met geweld, Bart wou zich niet laten doodslaan,zoals sommigen misschien hadden gehoopt

Gepost door: lowieke staal | 19-11-07

DV- Donkerrood en zelfs bompa zijn allemaal één en dezelfde persoon. Iemand die vertrouwt is (of was vooraleer hij links werd) binnen de VMO-kringen...
Dus wat moet je daar dan van geloven?

Wat hij zegt over Van Walleghem (en het bijbehorende Franstalige pro-FDF-filmpje) werd vorig jaar nog op de VRT weerlegd. Die man stierf aan een hartaanval. Dat hebben zijn 'linkse kameraden' zelfs toegegeven en dat de gevechten er dus niets mee te maken hadden. Het gebeurde tijdens de betogingen van Brussel Vlaams, waar FDF'ers zwaar tekeer gingen en Vlamingen aanvielen.

De 'vermeende' pedofiel werd voor de rechter gedaagd en vrijgesproken. (En was het niet Hugo himself die beweerde dat rechters ervoor gestudeerd hadden om rechtvaardig te zijn?

En dan tenslotte Bart Debie.

Het woord 'Bart penalty' werd door de pers uitgevonden. Geen enkele politieagent nioemde hem zo. Bovendien werden hij de andere agenten door vijf Turken aangevallen met ijzeren staven en andere voorwerpen toen ze op heterdaad betrapt werden tijdens een inbraak. Het beste bewijs is dat de Turken in de gevangenis zaten en van daaruit een klacht tegen Debie indienden nadat ze de goede raad' van een advocaat kregen en Bart toen al lang bij het VB zat. (Dus vooraleer de klacht werd ingediend door de criminelen). Wat die 'lammetjes' betreft kan Bart dat niet gezegd hebben, omdat hij bij de ondervraging zelfs niet aanwezig was.

Gepost door: Janice | 19-11-07

Bomma "En het VB is voor vrije meningsuiting. Ja, hallo??? Ik heb eerder de indruk dat iedereen een eigen mening mag hebben, zolang het maar die van het VB is."
________________________________________

Hoezo? Heb ik die van jou misschien gewist? Nochtans zou dat onder 'persoonlijke aanval' kunnen geklasseerd worden, niet?

Gepost door: Janice | 19-11-07

@Janice waarom geeft Buisseret dan een persconferentie in de VB kantoren (met vanhecke naast zich) waarop hij toegeeft kinderen seksueel misbruikt te hebben ? (zie video : http://www.youtube.com/watch?v=29H7_jnG6yg )
Toenmalig VB-ondervoorzitter Buisseret werd veroordeeld tot 6 maanden voorwaardelijk voor het sexueel misbruiken van kinderen onder de 14, dat zijn de FEITEN (en geen VB'er die het in zijn hoofd haalt dit te veroordelen, de grote VB-mantel der liefde doet ook hier weer z'n werk). Verder heeft u evenmin bezwaar dat iemand met tafelpoten bewerkt wordt wanneer hij illegaal geplakte affiches....overplakt ?
Nou nou, dat nieuwe Vlaanderen van jullie belooft wat te worden, we houden best onze kinderen uit jullie buurt en komen bij de verkiezingen beter niet meer ongewapend op straat. En Jef , in tegenstelling tot wat uw nattevingerwerk ons wil doen geloven, de Turkse slachtoffers van Debie waren niet gewapend en hadden geen enkel misdrijf gepleegd. Zij waren (en zijn) van onberispelijk gedrag en bezitten (in tegenstelling tot Debie en de halve VB-fractie) WEL een blanco strafblad. Debie heeft 2 jaar aan een stuk de goorste leugens verspreidt over zijn slachtoffers, allen werden ze door de rechter naar het land der fabelen gestuurd. Hun enige misdaad was als moslim de politie om hulp te bellen (er waren inbrekers aan het werk die de voordeur hadden ingestampt, de vensters hadden ingegooid en de restaurant uitbater hadden toegetakeld). Het is ook tekenend voor het Vlaams Belang dat het een veroordeelde geweldenaar en dief (Debie stal oa. een laptop) als veiligheidsadviseur heeft. En ieder Vlaams Belanger praat dit soort praktijken goed : folteren, stelen en schriftvervalsing mag dus van de partij der nultolerantie. Nu, het VB beloofde ons steeds dat het aan een heel andere soort politiek zou doen als de 'politiek-correcten', ze houden woord.....

Gepost door: yelloman | 19-11-07

Wel, ik ken Buisseret niet, en had altijd gehoord dat hij vrijgesproken werd. Als dit waar is, dan is hij een verwerpelijk persoon die men beter uit de partij zou zetten.

Wat die tafelpoten betreft, ging het niet om enkel overplakken van affiches, maar om het afweren van een aanval tijdens een betoging.

Bart Debie is een vriend en ik geloof hem eerder dan vijf Turken die in de gevangenis zitten.

Gepost door: Janice | 19-11-07

Folteren - stelen - fraude en schriftvervalsing??? Zijn dat geen uitgesproken elementen waar linksen zo goed in zijn?

Ik denk dat je de nieuwsberichten van de afgelopen jaren maar eens moet overlopen.

Ik vind de reactie op dit artikeltje trouwens nogal straf. Een arme vader die een pop en nog een ander speelgoedje steelt om zijn kinderen iets te kunnen geven voor hun Sinterklaas, staat voor jullie gelijk met moordenaars?
Er schort toch werkeljk iets aan de linkse moraal.

Links gebruikt trouwens altijd geweld. Ze kunnen geen twee woorden zeggen, of 'klop erop' is er gegarandeerd bij.

Gepost door: Janice | 19-11-07

Yello Een vreemd en ongeloofwaardig verhaal blijft het voor mij, Yello. Waarom? Daarom:

-De hoofdschuldige, een 31-jarige turk, komt aan bij zijn appartement. Net voor hij wil naar bovengaan met zijn geslacht schaap, hoort hij glasgerinkel: de deur vh appartementsgebouw wordt geforceerd. Hallo! Wie breekt er nu in terwijl de bewoners staan toe te kijken? En waarom wachtten ze niet gewoon tot hij binnen ging om mee binnen te glippen?

-De turk stapt op ze af en krijgt enkele rake klappen: dit verklaart zijn verwondingen, waarvoor hij later naar het ziekenhuis wordt gebracht.

-Hij vlucht naar boven om de politie te bellen! Hij is dus de enige moslim in gans Belgie die geen gsm op zak heeft.

-als hij terug naar beneden gaat, komt hij zijn broer en drie zwagers tegen! Wat een toeval! Dat gebeurt nu telkens als ge ambras hebt met een moslim: binnen de kortste keren staan ze met 10 rond u om te vragen of ge een probleem hebt. Vriendelijke mensen, dat wel.

-De inbrekers zijn van een heel vasthoudende soort, want ze hebben op hem gewacht en beginnen met z'n allen te vechten, wat de kwetsuren vd andere 4 verklaart. Maar waarom beginnen vechten? De politie is toch op komst?

-"ze waren afgerost" weet een linkse advocaat 's anderendaags te vertellen. Maar door wie?

-waarom wordt er met geen woord gerept over die inbrekers? Zijn die gevlucht als de politie aankwam? Men zou nochtans denken dat 5 turken hen makkelijk in bedwang konden houden...

Dit verhaal hangt gewoon met haken en ogen ineen, ik geloof er geen barst van. Turken staan bekend als geweldenaars en messentrekkers, en dienen als zodanig behandeld te worden. En als het hun niet aanstaat, kunnen ze nog altijd terug naar huis, en dat is NIET in Europa.

Gepost door: Jef | 19-11-07

BESTE BOMPA! ZET UWEN BRIL MAAR OP EN LEES! Ik ben Vlaming en daar ben ik fier op, dat wil niet zeggen dat al wat hier gebeurt zo fraai is!
't Is me een raadsel waarom ik naar dat vredige Kosovo zou moeten, trouwens van mijn vrienden Serviërs hoor ik dat het daar niet zo vredig is.
Beste Bompa,
Wij hebben hier een uitstekende paarse ploeg gehad die een uitstekende euthanasieregeling heeft uitgewerkt: echt iets voor u! Om het in de taal van "A" te zeggen: opgeruimd staat netjes!
Dat u mij bovendien een zeikerd durft noemen, doet onrecht aan de bomma want per slot van de rekening had zij in haar broek gepist van het lachen!
Zij geilt er op als onschuldige mensen als een Guido De Moor worden doodgeslagen bij een incident!
Die bomma zou ook best eens flink aangepakt worden zoals verschillende vrouwen dat mochten ondervinden in de buurt van hetr Sportpaleis. Daders onbekend heet het dan, of nog beter: bekend bij het gerecht, of nog: naar huis gestuurd bij gebrek aan plaats in de instelling!

WAAR IS DE TIJD
dat begrippen als bompa en bomma borg stonden voor wijsheid. Nu worden die namen MISBRUIKT om pocolieten te maskeren: jammer!
Verwar toch aub slachtoffers niet met daders.

Gepost door: Bert | 19-11-07

Janice,

yellowman heeft mij nog in geen enkele discussie zijn argumenten hard weten maken. Meestal zijn het zelf halve waarheden of van-horen-zeggen.

Meermaals heb ik zijn argumenten onderuitgehaald en/of weigerde hij er verder op in te gaan.

Niemand komt op zijn blog daarom moet hij zelf ergens anders gaan.

Hij heeft natuurlijk een punt, alleen is hij zeer selectief in zijn verontwaardiging. Eerst stelt hij dat dit de enige politicus is ooit veroordeeld voor pedofilie en wanneer ik hem zwart op wit bewijs dat er ook al anderen zijn geweest noemt hij dat geen 'politiekers' omdat het politiek is op gemeentelijk vlak.

http://jurgenverstrepen.typepad.com/jurgen_verstrepen_maakt_l/2007/03/jurgen_tv.html

Hier scoort hij wel, indien het waar is moet men deze man ontegensprekelijk buitenzetten en moreel veroordelen. Er is geen andere keuze en het niet doen zaait twijfel bij de kiezers.

Ik vraag me bij deze af of hij de CD&V ook al heeft gemailed over Danny Schoon (CD&V)

'Danny Schoon (CD&V) blijft veroordeling ontkennen - Hof van Beroep veroordeelt gewezen schepen van Cultuur voor pedofilie met jongens '

Gepost door: Den Amerikaan | 20-11-07

En dan hebben we het nog niet gehad over Di Rupo, hé?
Iemand die in zijn auto wordt gepakt met twee veertienjarigen met de broek op de enkels, mocht door De croo niet voor pedofiel versleten worden, maar de feiten zijn wat ze zijn. Achteraf met een achttienjarige mannelijke hoer op de proppen komen maakt het zaakje wel heel erg vies en duister.

Waarom werd Di Rupo jaren geleden uit Egypte gegooid? Juist ja...

Gepost door: Janice | 20-11-07

Kan je iets meer info geven over DiRupo en Egypte ?

Ik heb wel deze info gevonden.
boek ‘Dossier Pédophile’ van Jean Nicolas

Di Rupo
Ook zonder de vermelding van koning Albert zou het boek van Jean Nicolas opzienbarend zijn. Het wijst in vogelvlucht op een hele reeks gerechtelijke dossiers die duidelijk zijn gesaboteerd: de roze balletten natuurlijk, maar ook de Bende van Nijvel, de zaak Dutroux, de X-dossiers en... de affaire Di Rupo. Het boek verwijst bijvoorbeeld naar een proces-verbaal van de politie in Bergen. Daarin vertelt een call-boy van de Luikse bar La Bricque dat Di Rupo zich herhaaldelijk amuseerde met minderjarige jongens, die hij tot 15.000 frank per beurt betaalde. Volgens die verklaring had Di Rupo herhaaldelijk seks met minderjarigen. Een nota van het parket vermeldt de identiteit van twee jongens van dertien en veertien die in ruil voor bedragen tussen 3.000 en 5.000 frank seksuele contacten onderhielden met Di Rupo en een - niet met naam genoemde – christen-democratische minister. En zo zijn er ettelijke getuigenissen.
Eén typisch document van de Brusselse BOB over seksuele relaties van Di Rupo met minderjarige jongens eindigt met de veelzeggende zin: “Gezien de bekendheid van Mr. Di Rupo stellen wij geen vervolging in”.
En dan zijn er nog die twee politiemannen die Di Rupo bij het meer van Grand-Large in een auto betrapten met twee jongetjes zonder broek. De jongens waren elf en dertien jaar oud. Maar de agenten kregen van hun oversten het dringende advies geen PV op te stellen. later kregen de agenten wroeging en legden een verklaring af bij de gerechtelijke politie, die alles doorgaf aan raadsheer Fischer van het Hof van Cassatie. Maar Cassatie deed niets.

Gepost door: Den Amerikaan | 20-11-07

drie sukkels in "een" Zou onze donkerrode bompa met schuilnaam Yellowman dat allemaal zomaar geloven wat "den Amerikaan' daar schrijft. Ik denk het niet , want al wat rood ziet is "goed" en "onfeilbaar" ,maffia en zedenpraktijken worden met de rode mantel derliefde bedekt en ...het is hun verboden aan de onfeilbaarheid van hun SpaPs partijtje te tweifelen ,maar anderzijds zitten ze met een vergrootglas in de jaren dertig , veertig en het heden op zoek naar VB linkjes en maken gretig gebruik van hun aangeboden stok om toch maar zo hard mogelijk te kloppen op een democratisch verkozen partij...drie sukkels met geen zin voor realiteit..de clowns muzikal van dit blog

Gepost door: Rene | 21-11-07

De commentaren zijn gesloten.