21-11-07

Misschien een hint voor Eén??

Publieke omroep onderzoekt eigen 'linksheid'
LEES HIER VERDER

Indra Dewitte in de Zevende Dag kent u wel. Maar wist u ook dat zij de dochter is van PVDA-dokter Harrie Dewitte uit Genk. Harrie Dewitte was namelijk samen met Kris Merckx oprichter van Geneeskunde voor het Volk.
Indra beweerde dat ze het niet eens was met de partijstandpunten van de PVDA, toen ze werd aangenomen bij de VRT.
Dat klopt helemaal niet! Want Indra Dewitte stond in 1994 (toen ze al 22 was) op de 8ste plaats op de PVDA-provincieraadslijst in het kiesdistrict Hasselt.
Op 22-jarige leeftijd mag men toch al veronderstellen dat men weet wat men doet.

Marc Reynebeau beweerde ooit in Knack dat de toenmalige De Morgen-journalist en huidige VTM-reporter Dirk Van Den Bogaert een pion is van de PVDA…

Maar daar blijft het niet bij. PVDA’ers zijn blijkbaar goed geïnfiltreerd in de media. PVDA’er Sauw Tjhoi zit bij Radio 1. Hij was in het verleden de verantwoordelijke uitgever van de AOK-pamfletten. Het Anti-OorlogsKomitee (AOK) was een mantelorganisatie van de PVDA dat naar aanleiding van de eerste Golfoorlog werd opgericht. Het adres dat Ng Sauw Tjhoi toen gebruikte was Kazernestraat 68 1000 Brussel. Dit is tevens het adres van AIB (de derde wereld organisatie van de PVDA), Geneeskunde voor het Volk, Geneeskunde voor de Derde Wereld... Bovendien is dit adres gewoon de achterdeur van het nationale sekretariaat van de PVDA in Brussel (Lemonnierlaan 171 1000 Brussel).

Het is dus niet verwonderlijk dat ‘rechts’ uitgespuwd wordt bij de media en er met minstens een kwart van de bevolking geen rekening wordt gehouden.

12:51 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

en nog ene Dag janice,

een tip: graaf eens in het verleden van gewezen Radio-3-mens raymond detrez, prof Balkangeschiedenis aan de KUL en de RUG.
Ook hij heeft zijn connecties met pvda, tuypens, blommaert en co ,!

Gepost door: stijn hiers | 21-11-07

Indymedia Indymedia.be wordt gerund door de PVDA-schavuiten han en christophe. En bovendien betaald door de overheid via hun nepbedrijfjes MediaCircus en Getbasic (resp gesubsidieerd door het Koning Boudewijnfonds en de vLaamse deelregering).

Lees de lange klaagzang van inymedia.org over hun dochter inymedia.be op:

Gepost door: Jef | 21-11-07

LGF Al vechtend rolt Rechts over straat: De LGF-site heeft het plotseling gemunt op hun oude vrienden en columnisten: Paul Belien en Fjordmann, in een dispuut over ... VB. Die zouden antisemitisch zijn omwille vd weigering de holocaust te veroordelen in het EP, een tijdje geleden al. En op hun aanwezigheid op de 'anti-islamiseringsconferentie' in het VP hebben ze ook al kritiek. En Ulfkotte distantieert zich ook al van Fjordmann...

De islam heeft nog een mooie toekomst in Europa..;

Gepost door: Jef | 21-11-07

Misschien een stomme vraag, maar wat is de LGF site? Lesbian and Gay Foundation misschien?

Gepost door: Janice | 22-11-07

Raymond Detrez, een specialist in Slavische talen en de Balkan die daar een hoop boeken over schreef.
Hij schreef ook een boek over Kosovo en heeft dan waarschijnlijk zijn informatie gehaald bij de ondergrondse marxistische studentenorganisaties die ijverden voor de aansluiting van Kosovo bij Albanië of de schepping van een Groot-Albanië?

Raymond Detrez: "Met etnisch-homogene staten heb je rust op de Balkan"

Tiens, tiens...

Gepost door: Janice | 22-11-07

LGF @Janice: LGF is Little Green Footballs, een Amerikaanse website waar veel over het VB gediscussieerd wordt.

graag gedaan.

Gepost door: fee | 22-11-07

Bedankt fee!

Gepost door: Janice | 22-11-07

LGF & Bjorn Roose @Janice: aangaande LGF kan je je licht eens opsteken bij onze broeder Bjorn Roose. hij heeft een antwoord neergepend voor de site eigenaar/beheerder Charles Jhonston omtrent de negatieve klanken die het VB daar kreeg/krijgt.

Gepost door: fee | 22-11-07

De commentaren zijn gesloten.