22-11-07

Dedecker

Daarnet hoorde ik een gesprek tussen enkele mensen over Dedecker. Veel respect hadden ze niet voor zijn kuren en vooral zijn grote bek vonden ze storend.
Wat is dat toch met Dedecker de laatste tijd? Sedert hij niet door de koning werd uitgenodigd is hij danig gefrustreerd dat hij steeds wilder om zich heen begint te slaan. Hij wil ons zelfs ‘uitroken’, zo politiek correct wil hij nu overkomen om, niet alleen op de thee bij de ‘sire’ gevraagd te worden, maar om misschien toch nog een ministerpostje te kunnen versieren. Iets dat trouwens al heel lang zijn ultieme droom is.

Hij lijkt zo’n beetje op Filip den taaie, die steeds herhaalt dat hij ‘koning wil worden’, bij Jean-Marie is het ‘ik wil minister worden’ en daar wil hij best zijn ‘Forza Flandria’ ideeën voor overboord gooien en als het moet zelfs in Wallonië wat gaan slijmen.

Zielig gewoon, je zou er haast medelijden mee krijgen.

01:40 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

CommentarenDie flamboyante politicus is dat geworden omdat ie een judo-coach was, die op het eind van zijn carrière bij de Belgische judobond (of was het nou het olympisch comité) is buitengewerkt, lees buitengezet. Door de internationale overwinningen van destijds meestal vrouwelijke judokas werd ie een beroemde Vlaming. Het was de periode dat politieke partijen bekende Vlamingen (B.V.'s geheten) aantrokken om op hun lijst te staan. 'tja, je zit zonder job en behalve judo en verzekering kan je niets. Wat moet je dan. Juist ja, de politiek in. Als je in de partij die je opneemt een even grote dwarskop bent dan in je judocarrière dan is het maar normaal dat die partij je buitenkeilt. Maar ja, je hebt nog een legislatuur nodig om je dik senatorspensioen veilig te stellen. Die flamboyante politicus wil eerst en vooral zijn senatorszetel en dat veilig stellen. Al de rest is omkadering. De Dekker denkt eerst aan De Dekker en dan aan de kiezer. Ik hoop dat ie niet verkozen geraakt. Dan kan ie wat anders uit zijn mouw schudden. Met de kiesdrempel van 5.5% zit die kans er ook in. De Belgische politiek: een opvangtehuis voor opportunisten van alle slag, die veel beloven en een grote mond openzetten, maar er eerst en vooral op uit zijn hun zakken te vullen (de Parti Socialiste in Charleroi) en zoon of dochter (3 ministers zijn zoon/dochter van...) aan een overheidsopdracht/kamerzetel/ministerpost te helpen. Je zou er een hele uitzending kunnen aan besteden. De Nederlanders zouden nogal wenkbrauwen fronsen. '

Gepost door: Iemand | 22-11-07

Pas maar op .... voor diene Den Decker! het VB "uitroken" is zijn nieuwste en laatste natte droom. zijn partijke laat VB mandatarissen en kiezers niet gerust, ze moeten bij hem op de schoot komen, net als Verstrepen.

JM is gene Vlaming maar ne poenpakker van de ergste soort, jammer genoeg lopen vele mensen hem achterna, gelokt door zijn groot lawijt (lawaai).

JM De Decker is een spion van de VLD, zijn taak is om het VB te kelderen. en hij lijkt op weg om heel wat leden/kiezers van het VB te misleiden.
niet onderschatten die oproerkraaier!

Gepost door: fee | 22-11-07

heb geen angst Janice Ik ben geboren Vlaming, met blond haar en blauwe ogen zelfs en ik ga naar het optreden van Khaled in De Roma op 15/12. Dat jij je er aan stoort dat een algerijnse zanger bij ons optreedt, kan ik echt niet vatten. Zo een houding heeft niets te maken met die zogenaamde islamisering en nog minder met het feit dat er zogezegd enkel marokkanen binnen mogen (Wat een onzin!). Hoe kan iemands kijk op onze samenleving toch zo bekrompen zijn? Eén tip, Janice: open je ogen en je zal er een rijker mens van worden.
Mss tot de 15de. Khaled is echt wel goed!

Gepost door: Erik | 22-11-07

Khaled Hopelijk slaan ze erik niet in elkaar in de roma
zoals ze met mijn dochter wel gedaan hebben,maar je dat was "maar in het zwembad" en omdat "de achtergestelden,niet in haar slipje mochten zitten" foei hoe onverdraagzaam van mijn dochter de islamisering is een feit!! dat zie ik hier in borgerokko elke dag.
Khaled is een oproerkraaier.back to topick....

Gepost door: lowieke staal | 22-11-07

De decker Is een mol,dat moet toch wel duidelijk zijn, de bocht die hij genomen heeft tegen het VB in ,heeft alles te maken met zijn hoop om minister te worden,eens die post bezet huilt hij mee met de wolven in het bos ,en zal zijn
"rechts liberale" koers gezellig meedrijven naar de linkse corrupte wateren,zijn partijtje zit vol met opportunisten en onnozelaars die geloven van hem een vetbetaald jobke te krijgen, ze zullen het geweten hebben,volgen prof.Brouckaert worden alle nieuwe leden gescreend, wat te radicaal is vliegt buiten,misschien heeft de loge van het grootoosten hem al gerecupereerd dat kliekje "verlichte geesten" zit vol met fraudeurs ,maffiosi,en hoerenlopers door hun "omerta" zijn ze onaantastbaar, ook een natte droom van het nijlpaard uit oostende

Gepost door: lowieke staal | 22-11-07

Bij de decker trappen ze het al af Ruzie,Marc Similon de kopman van Limburg maakt zijn reputatie waar.Similon werd bekent als advocaat van Paul Marchal,hij was voorzitter van diens partij PNPb.Maar hij maakte er zoveel ruzie dat zijn politieke carriere snel afliep.Op 10 juni raakte hij als ldd lijsttrekker niet aan een zitje.NU VERLATEN eerste opvolger Eric Creve en nummer twee Danielle Vanheusden de partij in Limburg."We zijn in in de hoek geduwd,verafschuwd,verbannen en bij het grof vuil gezet door similon.Onze mening of onze plannen zijn niet van tel.Het enige wat we mogen doen is braafzijn en luisteren en liefst ons spaarvarken nog meer leegschudden".Zielig reageert Similon. Bron:de standaard van vandaag.
_________________

Gepost door: lowieke staal | 22-11-07

@ Erik Dat is gewoon beledigend wat je hier schrijft. Ik heb helemaal niets tegen het optreden van deze zanger met wereldfaam. Integendeel zelfs. Je hebt duidelijk de boodschap niet begrepen. Jammer!

Gepost door: Janice | 22-11-07

Rechtdoor met veel bochten Janice,

Lijd jij ook niet aan hetzelfde syndroom als de voorman van LDD als ik uw tussenkomst lees over de "Roma versus Khaled"?
Khaled is zijn land ontvlucht omwille van het extremisme misschien moet je eens naar zijn teksten luisteren, Aicha zijn bekendste lied is een protestlied, wat in wezen Khaled is, hij verafschuwd moslimextremisme en onderdrukking.

Poupée qui fait non, de knapste versie is gezongen door Falmer&khaled!

Soms doet het VB toch echt heel achterlijke stoten, naar mijn gevoel.

uw post over 'den tik', 'het is bewezen dat'...

In deze versie zou ik kunnen inkomen,

Wanneer de bezitter van een hond zijn hond dagelijks naar willekeur een trap geeft en wanneer de hond zijn baasje uiteindelijk in de voet bijt, is dit dan een slechte hond.

Ik denk dat dit meer de discussie moet zijn dan over de 'peda' tik.
laat ons alles eens op een rijtje zetten,
'Doodstampen op de tram, kan ongestraft.
'collega's de dood in pesten, kan ongestraft.
'Op 12 jaar hoogzwanger en dievege, ongestraft.

uw kinderen een tik geven omdat ze 'te ver gaan'
grote misdaad!

Vanzelfsprekend ben ik een ontspoort geval, want eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat ik 'tiks' heb gekregen.
toch moet ik u terleurstellen, ik heb daar geen trauma's van, en ben geen gewelddadig persoon geworden.
.... en hoe zit het eigenlijk met de gevolgen van het "verbaal geweld", oei moeilijk te bewijzen zeker.

Zoals ik ooit als eens zei, ik heb niet de kans gekregen, maar als ik gediplomeerde politiekers bezig hoor kan dit vast en zeker niet moeilijk zijn.Gepost door: Gina | 22-11-07

Een ander zijn mening respecteren zonder persoonlijke aanval is inderdaad soms moeilijk, hé Gina?

En nogmaals, de versie die je in de krant hebt gelezen over Cheb Khaled is niet mijn versie.
Lees wat ik hier al eerder schreef.

Gepost door: Janice | 22-11-07

Past Tense Dedecker is door zijn anti-Vlaamse opstelling "Past Tense".
Veel lawaai maar zeer weinig wol.
Van dat soort hebben we er zéér véél.

Gepost door: Jean | 22-11-07

Ik wil nooit nog iets horen van die forza Flandria met platbroek Dedecker en leugenaar Verstrepen. Zo'n bedriegers!

Gepost door: Philip | 22-11-07

Ach ja , Jean-Marie De Decker ,het vuil bakkes de sympatieke zwanzer en rebel.Die luidop durfde zeggen wat de mensen dachten , die bergen sympathie oogste met zijn dwarsliggen in de VLD.De uitgesproken anti-monarchist , de vlaamse republikein.
Wo bist Du geblieben ?
Van rebel naar platte opportunist .Eerst vissen met min of meer sukses in de vijver van de VLD, later in de vijver van het Vlaams Belang.
Nu een frontale modder-aanval op datzelfde VB.
Jean-Marie , is het om steun en goedkeuring te verwerven bij de politiek correcte partijen ,
Zielig inderdaad , denk je dat die partijen je plots in de armen zullen sluiten ? Dat ze gaan redeneren ; " de vijand van mijn vijand is mijn vriend "?

In ieder geval zie ik niet in dat die "uitrokerij" hem enig baat in "stemmen" gaat opleveren.Vele mensen (ja hier in Oostende zelfs VB mensen) die twijfelden om al of niet hun stem op LDD uit te brengen haken nu geschrokken af.Ze vermoeden dat LDD een gewone (weliswaar politiek correcte ) " Belgische " partij gaat worden .

Gepost door: Theo | 22-11-07

jmdd mag nu naast de gucht, tobback, de kardinaal .. gaan staan. hij is de man die het VB gaat uitroken-uithongeren. mensen toch! is dàt tegenwoordig aan politiek doen? arme jean marie! u kan misschien uw partijnaam aanpassen in OVLP (O V er L o P er partij)! zo blijft u toch nog in de buurt van uw oude blauwe makkers, niet alleen met uw mentaliteit, ook bij naam!

Gepost door: jos | 23-11-07

even vermelden Il y a des gens, comme moi, qui sont des Belgicains"

Jean Marie Dedecker ( la libre 13/11/2007)

“Ik moet een prijs krijgen: ik rook het Vlaams Belang uit”, Het Laatste Nieuws Jean Marie Dedecker(17/11)

Daarmee weet men wat voor vlees men in de kuip heeft, even grote opportunist en postjesjager als de Jurgen Verstrepen,nog even het polleke schudden van de inteeltbende van Laken, en hij zit op rozen

Gepost door: lowieke staal | 23-11-07

LDD bij de Walen Als franstalige partijen in vlaanderen naar stemmen mogen vissen, dan mag ik dat ook in Wallonie, dacht JMDD.

Gepost door: Jef | 23-11-07

Een grotere egoist dan De Decker moet nog geboren worden. Turkije mag erbij komen want die werken aan lage lonen. Wie er tegen is rookt hij wel uit.

Gepost door: marteel | 23-11-07

HET IS DUIDELIJK: DE DECKER = VERRADER VAN DE VLAAMSE ZAAK! JMD is de verrader van de Vlaamse zaak!

Gepost door: Erik | 04-12-07

Wel...ik had net iemand aan de telefoon die ik al heel lang ken en bij LDD is. En we hadden het er natuurlijk over.
Die persoon zegt dat Dedecker heel boos is geworden toen hij dat artikel had gelezen, want dat zijn woorden totaal verdraaid werden.

Ik snap niet dat een door de wol geverfde politicus niet eerst een afschrift vraagt aan de krant vooraleer hij toestaat om het te drukken, zei ik.
Maar de pers is blijkbaar oppermachtig. Zelfs dan veroorloven ze zich nadien nog wijzigingen aan te brengen aan een goedgekeurde tekst.
Naar het schijnt is de grote wens van Dedecker nog steeds het Forza Flandria - LDD samen met Vlaams Belang/Vlott en NV-A .
Jaja, mijn mond viel ook open...
Het zou natuurlijk prachtig zijn.

Gepost door: Janice | 04-12-07

Prachtig? Hoe meer ik Dedecker én Verstrepen bezig hoor hoe minder ik wil horen van een Forza. En dan zwijg ik nog over het stemgedrag van Van Ermen in de senaat... Trouwens, hoe kan een partijtje van ex sossen, liberalen en belangers nu bij elkaar blijven?

En trouwens, geloof je dat zelf dat Dedecker zijn woorden verdraaid werden? Het is niet de eerste keer dat hij kapt op het VB en het zal de laatste niet zijn. Of was dat ook allemaal verdraaid...

Het VB deugt niet voor hem maar wel om mensen weg te lokken. Twee maand geleden kreeg het VB een "zware klap" omdat Godefriddi het afstapte naar LDD... Die is toch ook al weg zeker ondertussen?

Gepost door: Philip | 26-12-07

Kheb trouwens genoeg bewijzen van zijn bijna constante bashing, ook van Dewever, Verstrepen en zelfs Bouckaert. Van Dedecker zelfs van jaren terug. Mail me: mertens_philip@hotmail.com. Hij en Dewever zijn elkaar op dat gebied meer dan waard.

Gepost door: Philip | 26-12-07

De commentaren zijn gesloten.