03-12-07

Marokkaanse vrijheden

Een Sinterklaasfeestje in Berchem werd gisteren verstoord door Marokkaanse jongeren. Ze gooiden bommetjes naar binnen om de kleintjes bang te maken. Toen een vader tussenbeide kwam gebeurde het volgende LEES HIER
Racistisch? Bijlange niet. Dat hoort bij het verspreiden van een vredelievende godsdienst.

15:29 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Ik vraag me af wat er zou gebeuren als wij eens wat bommetjes in hun Moskee werpen...als ze daar allemaal met hun kont in de lucht zitten...Ik denk dat Mie Vogels van verontwaardiging zo groen ziet in hare boeresmikkel als haar partijkleur

Gepost door: Rene | 03-12-07

Hoe lelijk het ook van mij is, hoe meer van die "incidenten", hoe meer ogen eindelijk zullen opengaan. We moeten ervoor supporteren dat er veel meer van die steekpartijen gebeuren, en hopen dat we er zelf niet bij betrokken geraken. Want de massa is in vlaanderen nog altijd blind. Zo'n toestanden gebeuren alleen ver weg van hun deur. Dus laat dat uitschot zijn gang gaan, hoe meer hoe liever.

Gepost door: Ovi | 03-12-07

En dan die walgelijke berichtgeving op de regimezender De regimezender wist te vertellen dat het rellen tussen kinderen en jongeren waren. Géén woord over allochtonen. Enkele weken geleden vierden die lieve vriendjes hun suikerfeest. Stel u voor dat een paar autochtonen daar keet zouden hebben geschopt. Het kot zou te klein zijn geweest, Verafstoot zou een verklaring hebben afgelegd en het Centrum ter bevordering van haat en racisme zou direct een colonne moeials hebben gestuurd.

Racisme tegenover westerlingen zit er bij dat tuig (ik schreef bijna bruin goed, maar dat mag niet) ingebakken. Voor hen echter de rode loper en de fluwelen handschoentjes.

Ondertussen moeten onze gebruiken wijken en moeten wij de kerstsfeer binnenkort misschien enkel nog thuis beleven zodat de vredelievende moslims niet worden geschockeerd door ons Christen honden.

Gepost door: Duplo Duplex | 03-12-07

INDERDAAD! Walgelijke berichtgeving.
Kinderen gingen spelen op het plein en raakten slaags met andere kinderen.
NEEN!
ZE WERDEN AANGEVALLEN!

Er is wel een verschil!
Kristien Hemmerechts zal dat wel eens verklaren!
Zij woont in de buurt en weet dat de vele bordjes "Geen haat in mijn straat" een ABSOLUTE WAARBORG ZIJN van het multicultureel erfgoed, dwz dat autochtonen
(dwz: tweederangsburgers)
hier vogelvrij zijn!
Eén uitzondering: Joodse medeburgers.
Als die aangevallen worden, is het erg : dat kan niet!
Maar die andere stomme mensen: val aan, overval, sla ze een verkeersbord op hun kop! ('t Is maar te hopen dat het niet van die firma Jansesns was, want dan moet er nog eens over "geklapt" worden!)

EN PAS OP: Verhofstadt met zijn GEDAPO is weer in aantocht!
Gelukkig was MATTIL vandaag weer op bezoek in onze contreien! Twee bezoeken op één dag is wel veel, maar ééntje per dag: MOET KUNNEN!

Gepost door: Francis | 03-12-07

Francis... In Heusen-Zolder,een Turkse enclave in Limburg werden Joods orthodoxe scholieren met stenen bekogeld door een bende racistische Turken.Is er eentje van voor een rechtbank moeten komen?Nee,ze kregen een trip naar Amsterdam.Om het af te leren een bezoekje aan het holocaust museum..Ik zag die reportage op TVL...Erg.Die Turkse jongeren spraken nauwelijks Nederlands,vonden hun gedrag zo erg nu ook weer niet,kwajongensstreken, en in het museum vergeleken zichzelf met de Joden want zij zijn toch ook een onderdrukte minderheid in dit land...en ja dat was een verklaring voor hun gedrag...Volledig te wijten aan al dat Vlaams racisme en onderdrukking...
Walgelijk...Als Joden worden aangevallen door nazimoslims is dat maar half zoveel nieuws dan moesten ze aangevallen worden door naziskinheads.
Zo is dat.

Gepost door: Tiberius | 03-12-07

hang een bord aan cristien hemmerlinks haar raam!
"geen schapengeblaat
in mijn straat"
het eerste wat moet gebeuren bij de volgende regering: afschaffen dat klotecentrum

Gepost door: jos | 04-12-07

in Jancie we trust als bommetjes gooien hetzelfde is als godsdienst verspreiden , dan zijn de US en Israel de hevigste religieuzen met bekeringsdrang. Mét de volledige steun van Janice en haar bende ongeregeld natuurlijk . Bon , nog enkele procenten in de peilingen te gaan en zijn we daar binnenkort ook vanaf.

Gepost door: D.V. | 04-12-07

Voor meneer DV (wat zijn naam ook moge betekenen). u schrijft:...Als bommetjes hetzelfde is als godsdienst verspreiden...
Pardon meneer,
het ging er op de Dageraadsplaats niet om bommetjes verspreiden ALLEEN!
Het ging om een regelrechte aanval van "jongeren" (als men dat woord hoort, weet men over wie het gaat!Het is eigenlijk een belediging tegenover alle jongeren!)
volgend op een provocatie!
En als volwassenen dan hun kinderen willen beschermen, worden ze bijna gevild!
Het offerfeest in de praktijk gebracht!
(tot meerdere eer en glorie van vhfstd, de grote baas én financier- MET ONZE CENTEN- van de GEDAPO).
Wat u daar zo gemeen schrijft over Janice en haar bende ongeregeld bewijst TEN VOLLE WIE U BENT!
EEN WEGBEREIDER VAN DIE "JONGEREN" DIE HUN GODSDIENST VAN DE VREDE
MANU MILITARI (=met het bood- en vleesmes)
WILLEN OPDRINGEN!

Meneer DV : vertrek terug naar uw heimat!

Gepost door: Francis | 04-12-07

Voor Tiberius Ik bezocht het Anne Frank huis ook al!
Wat daar te vinden is aan anti-VB en kortom ook ANTI VLAAMSE HAATPROPAGANDA maakt het duidelijk dat ze daar hun opdracht VER voorbij schieten!
Waarschijnlijk goede raad gekregen van haatzaaiers van bij ons, Geysels en consoorten!
Ik heb trouwens de indruk dat de
EXPLOITATIE
van de miserie en het lijden van de Joodse bevolking onder de oorlog
zowat de grens hebben bereikt.
Zo is er in Antwerpen vrijwel elke week een herdenking van de holocaust
gesponsord door onze overheden!
Op zich is dat positief, herdenken om niet te vergeten,
maar te veel is te veel!
Bovendien is het opvallend dat onze sympathieke Joodse medeburgers altijd partij kiezen voor de "jongeren" die hier zoveel problemen veroorzaken
BEHALVE NATUURLIJK WANNEER ZIJ ZELF SLACHTOFFER ZIJN - dan zij wij natuurlijk mee schuldig!

Gepost door: Erik | 04-12-07

Twee verdachten opgepakt van steekpartij

di 04/12/07 - In Antwerpen heeft de politie twee verdachten opgepakt van de steekpartij zondagavond op een sinterklaasfeestje. Ze zijn 17 en 18 jaar oud.
"We beschikken over voldoende aanwijzingen van hun individuele verantwoordelijkheid bij de feiten. Ze hebben echter nog geen bekentenissen afgelegd", zegt parketwoordvoerster Dominique Reyniers.

Ze sluit niet uit dat er in de komende dagen nog meer mensen worden opgepakt. "Het onderzoek loopt nog.

Een aantal zaken moeten nog worden uitgeklaard, zoals de juiste toedracht en de chronologie van de feiten", aldus Reyniers.

De juiste toedracht en de chronologie van de feiten???
Zijn die kleuters dan toch begonnen met die arme Marokkaantjes van 17 en 18 te pesten??

Gepost door: Janice | 04-12-07

dien DV is dat geen automaat of robot met een progammeke van rood of groen...ik kan niet geloven dat het een "mens"is met gevoelens of in staat is een onderscheiding te maken tussen goed en kwaad...Het ging toch over het verstoren van een Sint Niklaas feestje door een bende bruine smikkels ?? wat heeft Israel of de USA daarmee te maken ?? Maar och het is allemaal niet zo erg als je het filmpje op het blog van Jurgen bekijkt over de smeerlapperij die ze met hun Moslima's aanvangen. We hebben dat zwerfvuil naar hield gehaald en we moeten er mee leven, ons laten pesten en waag het niet te protesteren anders kletst Janssens met de tetten van Groene Mie rond uw oren... en dat doet pijn !!

Gepost door: Rene | 04-12-07

en maar blijven pamperen jongens

Gepost door: carolus | 04-12-07Ach laat die DV maar doen. Iemand die geen cynisme verstaat kan je ook niets uitleggen.

Gepost door: Janice | 04-12-07

bruin gespuis Dat in de media en vooral bij de NUL de feiten worden verdraaid in het voordeel van dat krapuul, zijn we gewoon.
De bommekesregen moet nog komen, in borgerhout houden de mensen hun hart al vast.
Op en rond de dageraadsplaats wonen al die links bedplassers, dat de lieverdjes al tot in hunne voortuin de mensen op het mes komen steken is er miks teveel aan. Spijtig dat ik dat moet zeggen,
de slachtoffers indachtig.
Volgens mij kadert het allemaal in een goed doordachte terreur kampanje met als doel de laatste Vlamingen te verdrijven.
Waarom worden de daders niet overgedragen aan het gerecht door de goede brave verdraagzame mossel lims???
Om de doodeenvousige reden dat die er niet zijn, ze schijten allemaal door hetzelfde gat als het er op aankomt.

Gepost door: gilbert | 04-12-07

@ Janice "Juiste toedracht en chronologie van de feiten" horen inderdaad thuis in een degelijk politioneel onderzoek. Of zou u graag hebben dat uw eigen kinderen morgen zonder verhoor en proces achter de tralies vliegen, als blijkt dat ze toevallig in die buurt waren ? Dan zou het kot ongetwijfeld te klein zijn en was het alweer de schuld van die verrotte maatschappij en corrupte politici... ;o)

PS: ik woon in Borgerhout en heb prima contacten met mijn Marokaanse buren. Dus nee, ik ben geen Zurenborg-socialist

Gepost door: Kvk | 06-12-07

Spanje Alle linksen wonen blijkbaar middenin een moslimenclave en zien geen enkel probleem.

Jaja, en ik ben de koning van Spanje en ik heb ook geen enkel probleem met de honderdduizenden zuidamerikanen in mijn land.

Maar de mosliminvasie duurt onverminderd voort: Vandaag 51 muzelmannen verdronken voor de turkse kust. Palestijnen, Somaliers, en Irakezen, hoe toevallig, allemaal Mohammeds. Vlg een recente fatwa zijn het dus martelaren voor het geloof, en kunnen ze zonder dralen hun 72 maagden beginnen 'afwerken'.

Toch merkwaardig dat de Turken blijkbaar geen kustwacht hebben. Ze laten hun broeders nog liever verzuipen dan ze terug aan land te brengen. Als het voor de Griekse kust was gebeurd, had de EU er wel voor gezorgd dat de lading linksstemmers gered werd. Zo'n kans laten ze niet liggen.

Gepost door: Jef | 10-12-07

De commentaren zijn gesloten.