03-12-07

Nederland heeft niets geleerd na Pim Fortuyn en Theo Van Gogh

Terpstra schreef vrijdag dat Wilders een 'gevaar is dat moet worden gestopt' en riep Nederland op tot actie tegen de politicus. Blijkbaar hebben sommige Nederlanders niets geleerd uit de moorden op Pim Fortuyn en Theo Van Gogh...

LEES DIT EN ALLE GERELATEERDE ARTIKELS

14:49 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Ik wil ook dat het VB èn Wilders 'gestopt' worden, maar dan denk ik niet meteen aan geweld of moord, en mijns inziens doet ook Terpstra dat niet. De moord op Pim heeft net bewézen dat dàt al zeker niet de juiste weg is. De doorbraak van zijn partij nà zijn dood zette toen het ganse politieke systeem op zijn kop. Gelukkig was die luchtbel al na enkele maanden doorprikt, dwz: hebben ze zèlf doorprikt... hihi...

Nee Janice, geen geweld tegen extreemrechts, die natte droom van je komt niet uit. Je kan ons veel verwijten maar dat al zeker niet. Het martelaarschap wordt je niet gegund. :)

Gepost door: Hugo | 03-12-07

@ HUGO Wat zeg je me daar!
Geen geweld tegen extreem rechts?
reeds vergeten die aanslag tegen Janmaat?
Die knokploegen van AFF telkens er een rechtse manifestatie is?
Molotovcocktails, brandbommen enz.
De moord op Pim Fortuyn.
De moord op Van Gogh.
De moord op Guido De Moor nadat hij vermoord werd?
En dan zie ik daar op de Nederlandse tv de raadgever van koning Albert II zijn ding doen: Hugo Geysels! NIET TE GELOVEN!
De verpersoonlijking van de HAAT in het kwadraat!
De baas van Boek.be.
De baas van wat weet ik meer...
Weet je wat jullie vriendjes aangericht hebben aan de Dageraadsplaats in Antwerpen: een wijk waar de multicultuur wordt verheerlijkt. Kinderen met HAAT in de ogen die volwassenen te lijf gaan...
Jullie hebben het echt wel goed voor!
Als je schrijft dat "die natte droom niet uitkomt", dan heb je zeker die stormvloed niet gezien die hier over onze blauwe steen rolt!
o ja!
Burgermeester ( die "r" staat er bewust!) Janssens was op de heropening van de broodjeszaak na de aanslag die er geweest was
maar aan de Dageraadsplaats hebben ze hun vriend nog niet gezien!
Zelfs hun wereldberoemde schrijfster had niet eens te tijd om eens te komen kijken!
Ze kan er misschien een schunnig boek over schrijven; weer een parel bij aan onze kroon!
Hoeveel brengt dat op meneer Anciaux?

Gepost door: Erik | 03-12-07

Vergeet Brussel niet

Gepost door: Janice | 04-12-07

@Erik: "De moord op Guido De Moor nadat hij vermoord werd?"

Bij mijn weten werd Guido De Moor niet vermoord en zeker geen twee keer, althans zo wordt zijn dood door justitie niet omschreven. Volgens autopsie overleed hij aan een hersenbloeding als gevolg van de opwinding die het incident bij hem veroorzaakte. Bovendien zijn er geen aanwijzingen dat De Moor extreemrechts of lid van het Vlaams Belang was. Het incident werd wel -èn wordt nopg steeds- flink uitgemolken door het VB een aanhang, waardoor inderdaad de indruk zou kunnen ontstaan dat De Moor een extreemrechts 'slachtoffer' is. Maar daar bestaat geen enkel bewijs van.

Gepost door: Hugo | 04-12-07

@Janice: "Vergeet Brussel niet"

In Brussel was het een verboden betoging. Als jullie dat verbod aan je laarzen lappen, moet je dan ook de gevolgen van dragen. Ik heb zelf genoeg aan betogingen meegedaan en wat jij daar hebt meegemaakt was echt peanuts ivm hoe het er vroeger aan toe ging. Brussel hebben ze enkel het stof er wat uitgeklopt, niks meer en niks minder.

Gepost door: Hugo | 04-12-07

Fout Hugo, we waren niet aan het betogen en er werd 's morgens via de radio gezegd dat wanneer we bleven staan op dat plein er niets zou gebeuren. Tijdens de interviews werden we overvallen door Vlaminghatende Luikse politieagenten. Je moet hier niet liegen want de meeste mensen hebben het op televisie kunnen volgen.
Ik kan mij best voorstellen dat je vroeger meer klop kreeg toen je met het VMO ging betogen, maar jullie sloegen er, naar ik heb gehoord, zelf ook niet naast.

Wat Guido Demoor betreft is het gewoon schandalig wat je daar zegt. Natuurlijk probeerde men het af te doen als een hersenbloeding ten gevolge van opwinding. Wie zou het tenslotte aandurven om openlijk te zeggen dat die Marokkaanse lieverdjes aan kickboksen hadden gedaan tegen die man zijn hoofd.
Tijdens het proces werd echter de waarheid verteld. Hij is overleden tengevolge van het stampen tegen zijn hoofd. Meer moet je daar niet achter zoeken, en of hij links of rechts was speelt daarbij geen rol.

En dat wij tegen criminelen zijn die mensen doodsteken - schieten of stampen, is een normale reactie voor mensen die het hart op de juiste plaats hebben. Sedert je 'links' bent geworden ken je blijkbaar ook niet meer het verschil tussen 'goed en slecht'.


Dat noemen ze normvervaging en daar verzet ik mij tegen. En is het Vlaams Belang de enige partij die zich daartegen verzet? Dan zal ik zolang bij die partij horen.

Gepost door: Janice | 04-12-07

@Janice: "Natuurlijk probeerde men het af te doen als een hersenbloeding ten gevolge van opwinding."

Ik laat de rechtspraak toch liever over aan wie ervoor gestudeerd en gekwalificeerd is. De tijd van openbare lynchpartijen door het gepeupel ligt al een tijd achter ons. Houden zo.

Gepost door: Hugo | 04-12-07

@Janice: "..werden we overvallen door Vlaminghatende Luikse politieagenten"

Onmogelijk. Dat ze het Vlaams Belang haten, zal dichter bij de waarheid liggen, maar dat heeft verder niks met Vlamingen te maken. En voor VB-haters moet je niet eens naar Luik gaan, die wonen om je hoek.

Gepost door: Hugo | 04-12-07

Hugo, masturbeer eens ... het gaat je opluchten.
Bewerk gerust je testikels met naalden en zoutzuur als dat je een rush geeft. Al die onzin in je kopke en de haat die in je zit moet je echt beter leren ventileren.
Wees wel voorzichtig en zorg er aub voor dat u niets of niemand bevrucht, de wereld heeft recht op beter!
Waarom ga je niet gewoon tussen je bruine vrienden in Afrika wonen, ze gaan je er zeker verwelkomen! Ik zou als ik van jou was geen dag langer in dit land blijven wonen.

Gepost door: beire | 04-12-07

Hugo, je moet toch eens leren lezen, hoor! Want niet alleen Vlaams Belangers werden geslagen en opgesloten, maar ook Russen, Italianen, Polen en Zwitsers. En een buitenlandse journalist werd door een hond flink n zijn been gebeten.
Maar er werden wel voortdurend anti-Vlaamse kreten geslaakt. Dat zegt wel genoeg zeker?

"Ik laat de rechtspraak toch liever over aan wie ervoor gestudeerd en gekwalificeerd is", zeg je? Alweer een leesprobleem. Want het werd in de rechtbank gezegd en bevestigd door een rits advocaten en dokters.

Aan KGB: Sorry maar iemand's adres openbaar maken mag niet en is strafbaar.
Ik denk trouwens ook niet dat Hugo een geheim maakt van zijn naam en verblijfplaats. Wie het wil weten kan het hem dus gewoon vragen.

Gepost door: Janice | 04-12-07

Boh Janice, maak je niet druk. Geef toe, wie draagt het VB nu diep in zijn hart? Eerlijk antwoorden? Juist, geen kat. Driekwart van de VB-stemmers zijn protest- en foertstemmers. Die zeggen 'foert' tegen alles en iedereen. 't Soort van uwen 'beire' op dit forum. Meer moet ik daar niet aan toevoegen zeker? ;)

Gepost door: Hugo | 04-12-07

M A S T U R B E R E N ....

Gepost door: Beire | 04-12-07

Dat verhaaltje over die protest-en foertstemmers is wel al achterhaald, Hugo. De meeste stemmers willen een onafhankelijk Vlaanderen en graag rustig leven op een plaats waar ze zich nog thuis voelen. Ze voelen zich inderdaad in hun huis niet meer thuis, want hun straat of wijk werd in een paar decennia omgetoverd in één of andere Oosterse Kasjbah.
Heeft iemand hen daarover ingelicht? Verwittigd? Gevraagd of ze dat wel leuk vonden?
Nee, het werd van bovenaf beslist en die dragen er de vruchten (stemmen) van, en het volk de miserie.

Gepost door: Janice | 05-12-07

@Janice: "De meeste stemmers willen een onafhankelijk Vlaanderen en graag rustig leven op een plaats waar ze zich nog thuis voelen."

Jeps, zoals den beire hierboven al schrijft: onafhankelijk 'masturberen'. Je aanhang neemt nog steeds toe Janice, geluk ermee! :)

Gepost door: Hugo | 05-12-07

Ach, dat jij je na al die jaren internet nog steeds zo gemakkelijk op je paard laat zetten snap ik niet.
Leer eens wat relativeren, zeg!! Reageer gewoon op wat je interessant lijkt. Je jaagt zelf iedereen in de gordijnen door je persoonlijke aanvallen en je vliegt op elk forum buiten. Hier mag je nog zeggen wat je wil, maar dan mogen de anderen dat volgens mij ook.

Ga in discussie met serieuze argumenten en val zelf wat minder 'persoonlijk' aan.
Dat zal al een stuk schelen.

Gepost door: Janice | 05-12-07

Klopt Janice, op 2 extreemrechtse forums lig ik eruit. "TWEE" dus: PB en PI.

Maar om weer even in te gaan op je topic. Je vergelijking van Wilders met Theo VG en/of Pim Fortuyn slaat nergens op. Wilders is extreem conservatief en nationalistisch rechts, Theo VG situeerde zich helemaal links en Pim Fortuyn laat zich eerder vergelijken met J-M DD van LDD. Pim haatte het VB net zoals ook Theo VG dat deed. Wilders is wèl een fan van Filip Dewinter en andersom.

Gepost door: Hugo | 05-12-07

Geloof je dat echt?? Pim had al contacten gehad voor een afspraak en was helemaal niet links. Hij werd vermoord door links.
En Wilders is een liberaal. Meestal zijn echte liberalen het nogal eens met ons.

Gepost door: Janice | 06-12-07

jammer Wij Vlaming zijn uiterst tolerant op het belachelijke af, bewijs daar voor is de jaren aanslepende financiële drainage naar het zuiden van het land.
Als anti klerikaal mens kan ik enkel met lede ogen toekijken hoe hier in naam van een geloof onwezenlijk leed toegebracht wordt aan dieren.
Eeuwen hebben wij gevochten voor onze ontvoogding, nu dreigen wij echter te verzanden in een nog veel groter kwaad dan het heksen verbrandende katholicisme.
Geen wonder dat de islamregio met zijn stenentijd mentaliteit niet uit hun inpast geraken.
Dan maar uitwijken naar waar het wel veel beter gaat, volop profiteren en vooral eisen en krijgen om ons daarna openlijk in het gezicht te slaan.
Welke méérwaarde wij hier bij ontvangen in onze maatschappij overduidelijk: onverdraagzaamheid.
Wij kiezen gezamenlijk de weg naar een maatschappij van intolerantie, stenigingen, verminkingen enz.
Dit mag natuurlijk niet gezegd worden om dat het politiek niet correct hoort te zijn, al weet de man in de straat wél beter, a fijn finaal zal het van die kant moeten komen…

Gepost door: johan | 20-12-07

De commentaren zijn gesloten.