03-12-07

Reactie op artikel over Cheb Khaled

U herinnert zich dat ik hier al eerder reageerde over de uitspraken van Fatima Bali, en de verdraaide versie in de GvA? Uitspraken waar ze trouwens niet meer omheen kon omdat ze stonden opgeschreven op de agenda van de districtsraad, maar die later geschrapt werden naar aanleiding van mijn protest.

Op dat artikel in de krant kwam echter een merkwaardige reactie, lees zelf maar:

Ik vind het maar flauw van het VB die ons ook nog controleert of wij alcohol verbieden in onze eethuizen. Wij zijn toch wel vrij zeker, om onze vrouwen een sluier te laten dragen, onze kultuur en godsdienst te verspreiden hier in het westen. Want wat betekend de godsdiest en de vrijzinnigheid hier in het westen. Nog enkele generaties en VB en alle andere westerse dommerikken zullen blij zijn dat zij naar ons kunnen komen kijken. Van onze burgemeester ontvangen wij al dat we verlangen.
BRAHIM elaougri, hoboken.


Behalve dat dommeriken met één k wordt geschreven en er ook nog een dikke 'dt' fout instaat, betekent deze reactie niets anders dan dat ze ervan uitgaan dat 'hun' vrijheid een beknotting op de onze rechtvaardigt.
Dat ze van 'hun' burgemeester Patrick Janssens alles ontvangen wat ze willen is jammer genoeg waar.
Ik verneem net dat er in Deurne geen kerstboom komt vóór het gemeentehuis. Wat men in Borgerhout gaat doen weten we nog niet.
Zover zijn we dus al...een Ka'ba midden op het Sint-Jansplein maar geen kerstbomen meer met kerstmis, dat is wat moslims onder 'vrijheid' verstaan. Met het verspreiden van hun cultuur en godsdienst staan ze dus al weer een eind verder...


Een reactie van mijzelf werd (uiteraard) geweigerd en niet gepubliceerd in GvA.

11:36 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

EIGENLIJK KAN MEN DE DOMME GEEN-HAAT-IN-MIJN-STRAAT-MENSEN HET NIET BETER DUIDELIJK MAKEN! Inderdaad!
Als je ziet hoeveel stommeriken een geen haat in mijn straat plakkaatje aan hun eraam hebben hangen
DAN wordt het HOOGTIJD dat er zo'n dingen gebeuren!
Hoe meer hoe liever!Zie maar!
Geen kerstboom, geen kerststal, geen sinterklaasfeest (of er vloeit bloed!), Mariabeelden eerst restaureren en dan weg, het hele AMUZ-verhaal (echt niet AMUSANT maar godslasterlijk), aan het bisschoppelijk paleis hangt de geen haat in mijn straat plakkaat om de moslims te DANKEN voor alle christenen die de laatste vijf jaar door moslims werden vermoord...
Is het nodig dat ik nog verder ga.
Zet daar nog eens bij die honderden, vele honderden oudere mensen die omvergestrokken en beroofd werden in onze straten, DAT ZOU PAS EEN INDRUKWEKKENDE OPTOICHT ZIJN!

Wanneer zullen ze het uiteindelijk begrijpen?
GvA is een krant die haar voorganger "Het Vlaamsche Land" vér overtreft!
(Het Vlaamsche Land werd tijdens de oorlog gedrukt op de persen van de GvA zoals Volk en Staat werd gedrukt op de persen van de Volksgazet)
Die krantenredacties werden na de oorlog vervolgd, maar wat er nu gebeurt is veel en veel erger!
Loge en Rood regeren wat eens de trots van Antwerpen was!SCHANDE!DRIEWERF SCHANDE!
Bovendien heeft de spelling en de Nederlandse taal niets meer te maken met wat er in de GvA gepubliceerd wordt!

Gepost door: Erik | 03-12-07

Erik, ben jij diezelfde Erik die vond dat ik een bekrompen kijk had op de wereld over ditzelfde onderwerp maar onder het artkel over Dedecker?

Er was nog een Gina ook die meende mij te moeten terecht wijzen naar aanleiding van een krantenartikel waarin geen woord waarheid stond.

In ieder geval, ik wou je nog even laten weten dat de tekst die Fatima Bali had geschreven voor de districtsraad werd geschrapt.

Mission accomplished

Gepost door: Janice | 04-12-07

De commentaren zijn gesloten.