04-12-07

Weeral agente neergeschoten

Er gaat geen dag meer voorbij of er wordt iemand geschoten, neergestoken of doodgeslagen.
Nu werd weer een agente in Lot doodgschoten.
LEES HIER VERDER

Aan wie hebben we al dat geweld te danken? U weet het en ik weet het, maar er zijn er die het niet willen weten omdat zij ervoor verantwoordelijk zijn. Ik hoop dat ze er ooit zwaar voor gestraft worden.

"Als je ze neerschiet, gaat alles veel gemakkelijker", zei Güzün tegen Abdelghani na de roofmoord in de Kammenstraat in 2003. Eén van de vele roofovervallen dat de bende in 2003 hebben gepleegd op nachtwinkels en krantenwinkels die door Pakistanen en Vlamingen werden uitgebaat. Het komt nu pas voor assisen. Maar dat je ze beter 'doodschiet' 'neersteekt' of 'doodstampt' ... dat hebben sommigen blijkbaar goed onthouden.

In Antwerpen worden bijna dagelijks winkels beroofd en mensen op straat overvallen, het verschijnt zelfs niet meer in de krant omdat het niet meer mag. Enkel wanneer autochtone etters iets mispeuteren tegenover allochtonen komt het volop in het nieuws. Misschien omdat het eens een zeldzame keer voorvalt?
Maar het komt zeker in de pers wanneer het, om wat men noemt 'racisme' gaat.
Andersom moeten er wel eerst doden vallen vooraleer het in de krant komt, maar van 'racisme' kan er in die gevallen natuurlijk geen sprake zijn.

En wat doet Janssens aan al dat geweld? Hij gaat bloemetjes afgeven aan een Marokkaanse zelfstandige uitbater van een broodjeszaak. Een uitbater die ongetwijfeld het slachtoffer is geworden van een paar etters die een ravage hebben aangericht in zijn zaak, maar iets dat zeker niet kan vergeleken worden met het doodschieten, doodstampen of verwonden van andere mensen.
KIJK ZELF MAAR

Is dat nog normaal of snap ik het niet?

15:31 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

ja? ok het kan niet , maar als jansens bij al de mensen die slachtoffer zijn van dergelijke praktijken gaat zal er weinig tijd overblijven;en dit dan weer op de ATV de zender en slippendrager van t stadhuis

Gepost door: carolus | 04-12-07

Als hij niet consequent naar elk slachtoffer kan gaan, zelfs geen herdenkingen van mensen die vermoord werden kan vertegenwoordigen, dan moet hij nergens naartoe gaan.

Gepost door: Janice | 04-12-07

EEN VOORSTEL OM DE VREDE TE HERSTELLEN. Telkens er nog iemand van de "autochtonen" wordt aangevallen, overvallen of vermoord
zal onze burgemeester ervoor zorgen
dat er nog een holoicaust-herdenking wordt gehouden.
Dan is het niet meer elke maand of elke week
misschien wel elke dag!
WIJ WETEN WAAROM!
Trouwens
herdenken doen we om niet te vergeten, toch?
De Moor, Mombaerts, vul maar aan...
De hele stad met de heer burgemeester op kop zal
herdenken
zich verontschuldigen
WIJ ZULLEN HET DOEN IN PLAATS VAN DE DADERS!
Want de daders zijn onschuldig: ze bekennen niet, ze worden niet gevonden,
ze zijn reeds bekend bij het gerecht,
de zaak moet nog eens goed onderzocht worden...
Ge kent de lange lijst wel!

WAT BETREFT DIE AGENTE
(miin oprechte deelneming aan de familie)
als ik de minister van binnenlandse zaken hoor met zijn schijnheilige commentaar
hij is degene die er met zijn paarse (en groene!) vriendjes voor zorgt dat er zovele illegalen rondlopen, gelegaliseerd of niet,
en nu komt hij zijn deelneming betuigen!
DAT IS NIET MEER NODIG, WANT WIJ WETEN HOE HIJ HEEFT DEELGENOMEN TOT HET ZOVER KON KOMEN...
Trouwens
(stoute vraag! neem me niet kwalijk!)
Wat is nu erger, een buspassagier die wordt doodgestampt of een politieagent die wordt neergemaaid,
een kind dat wordt vermoord of een oude vrouw die wordt kapotgemaakt...
Is daar een rangorde in?
Eén ding is zeker: zij die er iets aan kunnen doen, geven forfait!
Het is om stilletjes te huilen, zoals de ouders van die agente, zoals de echtgenoten en kinderen van zovele onschuldige slachtoffers...

Gepost door: Erik | 04-12-07

twee vliegen in een klap Dit was een vergeldingsactie uit het allochtone criminele milieu. Door racistische leuzen (met spellingsfouten) te gebruiken bij het bekladden, werd de aandacht en schuld afgeleid naar "rechts". Goed gevonden hé van de crimineeltjes? Laat het gerecht deze zaak maar eens goed uitspitten en de rekeningen en de boekhouding , zo deze er al zijn, grondig controleren. Zeker vooraleer er acties opgezet worden en goedgelovige Vlamingen een duit in het zakje doen, er betogingen en concerten tegen de Vlaamse racisten worden georganiseerd
Een handige Harry hebben ze alvast om met acties te starten en met de collectebus rond te gaan hebben ze al gevonden en is in Van Bokhoven opgestaan.
In 10 jaar tijd heeft men onder andere van ons al 5 fietsten gestolen, en niemand, zelfs de politie niet heeft daar tijd ingestoken of met de collectebus rondgegaan.
Maar wij zijn dan ook racistische Vlaamse fascisten hé.

Gepost door: a.griffon | 05-12-07

NIET VERGETEN! NIET VERGETEN!NIET VERGETEN! Van ons wordt er NOOIT iets gestolen!
Zij kunnen alleen iets stelen van hun geloofsgenoten!
LEES de Koran er maar eens op na!
Van iemand buiten hun geloofskring iets wegnemen is geen diefstal, het is alleen maar de rechtvaardigheid herstellen
die zegt dat ALLES hun toebehoort!
We mogen al blij zijn
dat wij hier nogmogen blijven wonen!
Ons huis bevindt zich nl. op het grondgebied van hun kalifaat!
Mensen, open jullie ogen en studeer!
LEES DE KORAN en ontdek de WAARHEID!
Eindelijk zal je beseffen dat je moeder een Westerse hoer is, ze hadden het je al gezegd, maar je geloofde het niet!
LAAT DE SCHELLEN VAN JE OGEN VALLEN!

MAAR

ER IS NOG EEN UITWEG!

BEKEER JE
TOT DE ENIGE WARE GODSDIENST,
DE GODSDIENST VAN DE VREDE!

(een goede raad van mijn buurman!)

Gepost door: Erik | 05-12-07

De schuld van (extreem-)rechts ? Eerst en vooral mijn medeleven met familie en vrienden van het slachtoffer. Een kleine opmerking van een bezorgde Vlaming evenwel... Afgaande op de reacties op dit forum, lijken een hoop rechtsdenkende medemensen erg gefrustreerd door het leven te gaan, waarbij ze de schuld voornamelijk op links, het "knuffelbeleid van Paars", de Walen of allochtonen steken. Nog enigszins begrijpelijk, maar de oplossingen die ze aandragen zijn toch vaak bedenkelijk. Laten we even een uitgesproken rechts discours volgen, niet gehinderd door enige tegenkanting van die linkse debielen. Stel dat we alle allochtonen hun uitkeringen halveren, of beter nog: helemaal afschaffen. We geven ze geen recht meer op vergoeding van ziektekosten, zodat ze zich lekker in de schulden kunnen werken. We voeren een zero-tolerance beleid in jegens drugs, zodat dat handeltje kan wegzinken in de crimaliteit en helemaal bij de grote jongens terechtkomt. We schaffen straathoekwerkers af, want die kosten alleen maar geld. Zo kunnen de allochtone jongeren nog meer nutteloos rondhangen en in contact komen met het eerder vermelde criminele drugscircuit. We verbieden de achterlijke islam en sluiten alle moskees, zodat moslims ondergronds moeten gaan en zich sterk kunnen radicaliseren. We versoepelen de wapenwetgeving drastisch, zodat alle burgers zich kunnen verdedigen en het recht in eigen handen nemen. “High school dramas” a la Columbine nemen we er graag bij. Dankzij dit doordachte rechtse discours verandert Antwerpen in een troosteloze Parijse voorstad of een Londens getto vol zwaarbewapende bendes en burgerwachten... Een fraai toekomstbeeld zowaar ;o)...

Gepost door: Kvk | 05-12-07

Aan de bezorgde Vlaming. Als ik uw uitleg lees, is er helemaal niets aan de hand.
Laat maar lopen, laat maar waaien.
Anders wordt het erger, nog erger!
Uitkeringen afschaffen? Waarom: beter uitkeringen afschaffen van autochtonen, die hebben al veel kunnen werken en een flinke spaarpot.Dat ze di eerst opeten.
Geen vergoeding van hun ziektekosten? Waarom, Beter de ziektekosten voor de autochtonen nog opdrijven: ze hebben geld genoeg!(zie hoger)
Zero-tolerance voor drugs? Waarom? Vraag het maar aan ouders wier kinderen verstrikt geraakten in de hel van drugsgebruik! Die mensen genieten ervan en mogen hun laatste euro uitgeven om hun kinderen van het spul te voorzien.
Criminaliteit? Die bestaat toch niet bij ons.Toch zeker niet in Antwerpen! De directeur van de veiligheid waakt hier!
De tijd van een zgn veiligheidsschepen die niets deed is reeds lang voorbij!
De islam moet alle rechte rechten krijgen? Natuurlijk! Anders gaat die radicaliseren!Nu niet?
Als het islam is, is het radicaal! Vraag het aan uw buurman!

Het enige wat ik niet begrijp, is dat u uw deelneming aanbiedt aan de familie en vrienden van het slachtoffer!
Voor de schone schijn?
U zou ook gewoon kunnen zeggen: wie bij de politie gaat, verstoort een orde die hier meer en meer aan de macht komt. Of zoals men vroeger zei :(maar in andere omstandigheden)
Eigen schuld, dikke bult.

Ik vind het vreselijk dat ik dit moet zeggen, maar als ik fout zit , zal u mij willen verbeteren!

Gepost door: Erik | 05-12-07

Het is niet altijd zwart/wit, Kvk. Het is dus niet zoals u het hier voorstelt.
Dat zijn de oplossingen niet.
De oplossingen zijn een radicaal integratiebeleid voeren, een ernstige immigratiestop en streven naar een gematigde islam voor degenen die hier al zijn, zoals die trouwens dertig of veertig jaar geleden wel bestond in hun landen van herkomst.
Er zal toch dringend iets moeten gedaan worden aan de opvoeding en opleiding van de opgroeiende Marokkaanse jeugd in heel Europa, of Europa zal het binnen afzienbare tijd niet meer redden wanneer zij hier het beleid gaan uitmaken en de jobs moeten invullen.
Niemand zegt dat we de uitkeringen van de allochtonen moeten halveren, tenzij voor schoolverlaters die nog bij de ouders inwonen en niet wilden leren en evenmin willen werken.
Maar men zou wel mogen eisen dat de ouders hun kroost wat beter opvoeden en de moeders (want die geven het meestal door aan hun kinderen) een verplichte cursus - opvoeding in het westen' - moeten volgen desnoods met sancties. Stoppen met het betalen van het kindergeld ofzo.. Nu moeten ze niets en ze mogen alles...

Moslimvrouwen moeten dringend geëmancipeerd worden. Maar ik kan mij wel best voorstellen dat sommige Vlaamse mannen een beetje afgunstig zijn op het islamitische systeem waar vrouwen onderdrukt worden… Ik zal mij daar uiteraard om begrijpelijke redenen blijven tegen verzetten.
Geef toe...36 moskeeën in Antwerpen alleen al, is toch wel een beetje teveel van het goede. En de radicalen? Die gaan nu ook al ondergronds. De meeste moskeeën worden absoluut niet gecontroleerd en de vele vzw'tjes al helemaal niet.

Drugs zijn nu ook verboden, en het handeltje is nu ook in handen van drugmaffia, maar dat het een vergif is zal u wel niet ontkennen. Moeten we het dan maar zo-zo laten? Of mogen we eisen dat de dealers zwaar aangepakt worden en er afkickcentra komen voor verslaafden?


Dat er te gemakkelijk met uitkeringen wordt omgesprongen is wel een feit. Iedereen die hier aankomt meent er recht op te hebben.
Vorig jaar deed zich een zeer eigenaardig fenomeen voor. Het viel op dat plots heel wat moslimvrouwen apart gingen wonen in Antwerpen. Na onderzoek bleek dat ze helemaal niet apart woonden, maar het enkel deden omdat ze dan na twee maanden aanspraak konden maken op OCMW steun. En dat is nu echt niet de bedoeling denk ik.
Ik weet niet wat u hier zelf over denkt, maar het profitariaat is zeer groot. Ook bij ons volk zijn er heel wat die denken dat steun trekken meekomt als geboorterecht.
Ik ken zo al meteen minstens vijf mensen in mijn onmiddellijke buurt die invaliditeit trekken, maar de hele dag in het zwart gaan klussen.
En ja, daar erger ik mij aan. Ik erger mij aan het feit dat een klein deel van de werkende bevolking tegenwoordig gezien worden als slaven voor diegenen die het vertikken om te werken, maar wel evengoed alle luxe willen die de anderen (de slaven) ook hebben. En dat dit kan hebben we inderdaad te danken aan links. Want de sociale zekerheid werd niet daarvoor n het leven geroepen na WOII, maar wel om mensen te helpen die even buiten de boot vielen. Mensen die door onslag of faillissement van het bedrijf waar zij werkten plots zonder inkomen vielen. Het werd in het leven geroepen om gehandicapten en zieken te helpen, maar niet om profiteurs met zwarte nevenactiviteiten tweemaal per jaar op reis te laten gaan, een chique auto, GSM, tv en ales wat hun hartje wenst te laten kopen op kosten van de gemeenschap .

Gepost door: Janice | 05-12-07

het ene hakenkruis is het andere niet Opschriften als 'fuck islam' noemt Janice "racisme tussen haakjes", de haakjes zijn nodig om het gevalletje te minimaliseren tot zijn ware proporties, een fait divers dus waarover die vreemdelingen en burgemeester vooral niet te moeilijk moeten doen. Van iemand die getrouwd is met een Jood en daardoor de Joodse zaak regelmatig verdedigt (ook op momenten waar je dat beter niet doet, soit), zou je wel mogen verwachten dat wanneer iemand hakenkruisen aantreft in zijn kapotgeslagen broodjeszaak, dit veroordeeld zou worden ipv het te minimaliseren. Of is een hakenkruis in een Marokkaanse eetgelegenheid plots wel aanvaardbaar ? Overigens werd de broodjeszaak volledig tot splinters geslagen, zelfs een babystoeltje werd helemaal zwart geschilderd , lampen uit de muur getrokken , alle tafels, banken en stoelen kapot geklopt. Frigo's en servies , alles moest eraan geloven.Voor Janice niks ergs en zeker niet voldoende om een bloemmetje en wat bemoedigende woordjes van de burgemeester te krijgen, het was niks meer dan een kwajongensstreek van wat ettertjes zegt ze. In een Joods magazine staat vandaag een interview van Dewinter met 3 Joodse schooljongens , daarin zegt Dewinter : “Staf de Clercq maakt deel uit van de Vlaamse beweging en de Vlaamse beweging heeft zich bezondigd aan de collaboratie... met de beste bedoelingen.” . De 'etterjes' die de broodjeszaak een restyling gaven met hakenkruisen hadden ongetwijfeld ook enkel 'beste bedoelingen'. Is het niet , Janice ? Janice en haar Joodse echtgenoot zouden toch moeten zien dat de moslims de joden van vandaag zijn. In nazi-Duitsland werden Joden ook versleten voor lui, profiteurs en een bedreiging voor de Duitse cultuur met haar normen en waarden. Over hoe de Joden toen aan hun bezittingen kwamen, daar hadden ze in Nazi-Duitsland precies dezelfde vermoedens als Janice nu over de allochtonen heeft (bedrog, diefstal en meer van zulke fraaie verdachtmakingen). Ook moest men toen niet zagen over een hakenkruisje meer of minder op de gevel en een burgemeester kwam er al helemaal niet aan te pas. Ja, dat waren nogal eens tijden ...

Gepost door: D.V. | 07-12-07

Antwerpse gebedshuizen Er zijn in Antwerpen ook meer dan 20 synagoge's , ook een teken van slechte integratie ? Niet weinig Joden halen ook hun bruid uit Israël, wederom een teken van slechte integratie ? Dan heb ik het nog niet over hun klederdracht (met keppeltje), de vrouwonvriendelijkheid van de Thora (vrouwen met maandstonden zijn onrein en moeten apart wonen enz..) . Ach , het discours van Janice rammelt langs alle kanten ....
De multiculturele samenleving heeft zeker haar problemen , een minderheid aan allochtone schoftjes maken het samenleven er zeker niet gemakkelijk op en moeten als dusdanig aangepakt worden. Doch de manier waarop Janice en haar bende ongeregeld de zaken wil aanpakken heeft niks met de veiligheid van onze samenleving te maken , maar alles met een overheersende haat tegen ieder die er enigszins vreemd uitziet of een andere taal spreekt. Dat doet ze in 'ons belang' , zegt ze.....

Gepost door: D.V. | 07-12-07

@Janice: "Enkel wanneer autochtone etters iets mispeuteren tegenover allochtonen komt het volop in het nieuws."

Gelukkig hebben we jou en je VB nog die enkel maar die criminele feiten belichten wanneer ze door allochtonen werden gepleegd.

"In het land der blinden is eenoog koning" :)

Gepost door: Hugo | 07-12-07

Welke idioot hebben ze hier nu weer binnen gegooid. Een vriendje van de forumzot Peter De Ryck blijkbaar. Eentje die een verhaal de wereld instuurt dat mijn man een jood zou zijn.

Wel, alhoewel ik het eens met met Israël, moet ik je teleurstellen, mijn man is gewoon een geboren en getogen Mortselaar en zijn moeder komt uit Antwerpen. Geen joodse dus, en het is de moder die het jodendom doorgeeft aan haar kinderen. Ze is dus een rasechte Antwerpse geboren in de buurt van de Kloosterstraat.

Mijn man heeft niets met diamanten te maken maar doet hotelinrichtingen e.d. -
Als het je gerust kan stellen...hij is niet besneden.

Dus hou je domme discours over de joden maar voor jezelf want je weet er niets vanaf, net zo min als over de islam, het nieuwe nazisme.

Gepost door: Janice | 07-12-07

"Gelukkig hebben we jou en je VB nog die enkel maar die criminele feiten belichten wanneer ze door allochtonen werden gepleegd."

Iemand moet het doen, hé Hugoke! En meestal worden ze door Noord-Afrikanen en Oost-Europeanen gepleegd, 'k kan er ook niets aan doen.
Er zijn nog niet teveel autochtonen die in het wilde weg mensen neersteken, maar als het gebeurt zal ik er evengoed over schrijven.
Ik beloof het!

Gepost door: Janice | 07-12-07

Maten en gewichten , hoe ze te wegen . Janice, Uw echtgenoot houdt zich aan (sommige) Joodse tradities en heeft een Joodse bloedband. Toch vreemde redenering , niet ? Wie hier in Vlaanderen geboren wordt uit een gemengd huwelijk (bv.Marokkaans en Belgisch) zal oa. door zijn tint ALTIJD als een vreemde worden behandeld (toch door uw partij) ,een volle Vlaming zal hij nooit worden , toch niet in de ogen van het VB. Gek genoeg blijkt dit niet op te gaan voor uw echtgenoot die geboren werd uit een gemengd huwelijk tussen een Belgische vrouw en een Joodse man. Bespeur ik nu enige schaamte over zijn afkomst ? Gezien het milieu waarin je vertoeft is dit een zeer te begrijpen reflex .

Gepost door: D.V. | 07-12-07

Beste Erik... Ik had gehoopt dat u mijn satire zou begrijpen, maar misschien heb ik teveel verwacht. Ik wilde alleen maar aangeven dat een uiterst rechts discours niet per sé leidt tot minder geweld. De VS zijn mijns inziens heel wat "rechtser" dan onze Europese samenleving. Zowel socio-economisch (lage/geen werkloosheidsuitkeringen, beperkt stakingsrecht, 2-snelheden-gezondheidszorg), als politioneel/juridisch (doodstraf, zeer soepele wapenwet enz.), als ethisch (verbod op abortus, euthanasie, geen homohuwelijk). Maar is dat daarom per sé een minder geweldadige samenleving ???

Ik vind het trouwens bijzonder droevig dat u mijn medeleven als schijnheilig beschouwt. Zijn mensen met een andere mening dan u bij voorbaat minder oprecht ? Het valt mij trouwens op dat ik de enige ben die hier medeleven betuigt. Geen enkele van uw rechts-denkende medeburgers vond het blijkbaar nodig om dat in zijn reactie te zetten. Het enige wat ze kunnen is onmiddellijk gefrustreerd op zoek gaan naar een zondebok. Bijzonder triest...

Gepost door: Kvk | 07-12-07

DV Je bent werkelijk een idioot. Mijn schoonvader is al evenmin een jood als mijn schoonmoeder. Hij komt uit een eeuwenoud geslacht van Mortselaars.
Trouwens heel wat mensen hier op dit blogje kennen mijn man en weten dat je aan 't zeveren bent.
Bovendien, mijn beste, kom je mij tamelijk racistisch over tegenover joden - maar dat is dan ook weeral zo typisch links - moslimcrimineeltjes pamperen en joden die geen kat iets misdoen uitschelden). Mijn interesee voor alles wat joods is stamt al uit mijn kindertijd. Mijn grootvader heeft joodse mensen helpen vluchten naar Engeland tijdens WOII, dus kreeg ik het zowat met de paplepel mee.

Weet je wat, mijn man doet hier net een mooi voorstel. Hij zegt dat je jezelf kunt overtuigen en wil je ontmoeten ergens in een café ofzo. Ofwel ga je erop in, ofwel hou je je mond met je valse beweringen.

Deal? Ben benieuwd.


Maar ik denk dat ik weet wat de bedoeling is, jullie willen graag de naam van mijn man kennen. Sorry, maar een beetje privacy wil ik toch houden. Privé is privé. Dus vis maar rustig verder.

Gepost door: Janice | 08-12-07

US Wat er mis is in de US is: Teveel negers (de gevangenissen zitten er vol van, en de gettos willen maar niet verdwijnen), en teveel wapens onder de mensen. Denk deze twee elementen weg en ge hebt een relatief vredige samenleving zoals in Australie of Canada.

Wat er goed is in de US: geen dop, zodat iedereen verplicht is werk te zoeken. Geen opvang of integratieprogrrammas voor immigranten of asielzoekers, wat de integratie sterk bevordert, door een beroep te doen op de zelfredzaamheid vd mensen, een begrip dat Links mensen alhier de rillingen over de rug doet lopen.

Gepost door: Jef | 08-12-07

DV trekt zijn staart in??

Een lafaard ook nog!

Gepost door: Janice | 11-12-07

De commentaren zijn gesloten.