08-12-07

The good old days

image001Borgerhout in 1900

dyn003_original_640_480_pjpeg_2526183_1b63b4ca601f82acb5dde03c150bffdc

Dezelfde straat nu...


MEER FOTO'S - KLIK HIER

12:30 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Nooit meer Die goede oude tijd, toen mensen zich nog veilig en thuis voelden, komt nooit meer terug volgens Links, en dank zij Links.

Gewoon omdat zij kievee nodig hadden, om voor eeuwig aan de macht te blijven, tenmints in de grote steden.

Ik ben daarom voor het arabisch model, vertaald voor europa luidt dat dan: alle moslims beschouwen als gastarbeiders, geen stemrecht, geen nationaliteitsverwerving, einde contract = buiten.

En laten zien wie hier de baas is, zoals in de laatste Leyers reportage, die langgerokte arabier in Qatar die tegen een chinees roept als tegen een hond: "Chinese, go home!", omdat de man op een bankje tegen het water zat, en een arabisch visje wou vangen. Daar is de wereld nog in orde, bij de arabieren. Waarom zijn die mensen zoveel slimmer als wij? Daar hebben ze toch ook linkse clubs en linkse partijen? Die hebben blijkbaar heel andere doelstellingen als die van ons. Links kan van gedaante veranderen zoals een kameleon. Denk maar aan Adolf, die was ook Links, en toch had hij rechtse gedachten.

Gepost door: Jef | 08-12-07

Loontje komt om zijn boontje! Jef,

VOLKOMEN MET U EENS.
LINKS GESPUIS IS ALS EEN MUIS, ALLEEN MAAR ELLENDE EN CHAOS.
"EERST IKKE, IKKE, IKKE, EN DE REST KAN STIKKE" IS LINKS OP HET LIJF GESCHREVEN.

MAAR, LOONTJE KOMT OM ZIJN BOONTJE, ZEKER WETEN.

Gepost door: Jean | 08-12-07

is allemaal opgeslagen !!!

Gepost door: Barbara ( ABVV ) | 08-12-07

Zeg Jef, in de tijd dat die foto werd genomen waart gij nog niet geboren. Hoe zoudt ge dan kunnen weten of het veiliger was dan nu? Bovendien vergeet ge ook twee wereldoorlogen die over ons land zijn gewaaid... allemaal in die tijd... Veiliger vroeger? La me nie lachen...

Gepost door: links | 08-12-07

Rochels Ge moet er niet bij geweest zijn om te weten hoe het was hé Links! De moslims spreken ook nog allemaal over Mo van Mekka alsof ze hem Persoonlijk gekend hebben.

En dat het onveiliger is geworden, ziet ge toch aan de gevangenisbevolking? Voor de helft buitenlanders. Ik ben er zeker van dat die moordenaars van die politie-agente ook vreemden waren, ik gok op Kosovaren of Albanezen.

En dat het onvriendelijker is geworden op straat, daar kan ik uit eigen ervaring over meespreken. Die ingepakte moslimwijven gunnen mij niet één blik, het lijkt wel alsof ze juist een stront hebben zien liggen, zo'n gezicht trekken ze, en bovendien rochelen ze op de grond precies waar ik mijn voet wilde neerzetten. Voor mij al genoeg om te zeggen: bye bye zwaai zwaai! Wij hebben geen enkele verplichting om arabieren in ons land te huisvesten.

Gepost door: Jef | 08-12-07

Ja maar Jef, aan uw schrijfsels te zien op deze blog, ziet gij mij d 'r ook niet bepaald een vriendelijk type uit. Het zal wel aan uw eigen liggen dat de mensen met een wijde boog om u heen lopen, en dat niet alleen 'arabieren'... Een beetje verzuurd manneke zijt ge denk ik. En de manier hoe ge over mensen schrijft die ge niet eens persoonlijk kent... foei, foei!

Gepost door: links | 09-12-07

Club Neen neen Hugo, dat heb ik ook al door vele andere mensen horen zeggen, daarvoor dient trouwens de kopvod, om aan te geven: ik wil met jullie niets te maken hebben. Een beetje verzuurd toch, die moslims?

Weinig nieuws verder vh religieuze front. In de UK zijn de eerste ziekenhuizen begonnen met de bedden van moslims richting Mekka te draaien, 5 x per dag, te beginnen in het holst vd nacht, en met telkens een rituele wassing vooraf, zonder meerprijs.

En het Vatikaan heeft, via zijn astronoom, laten weten dat de mens niet geschapen is door God, want het kan niet bewezen worden. Het echte geloof heeft te lijden onder zulke bijgeloven zegt de dwaas. Hij zou beter zijn functie neerleggen, want dat God bestaat kan evenmin bewezen worden, en dus is zijn hele club overbodig.

Gepost door: Jef | 09-12-07

Mohammed verovert Borgerhout. Op http://soswatch.typepad.com/soswatch/ een interessante insteek over "Mohammed", vooral nu Borgerhout in de nieuwe tijd door vele "Mohammeds" wordt bewoond. Het gaat hier dus niet over de lieve teddybeertjes!

Gepost door: Hurce | 09-12-07

Vlaams Belang, bedankt. http://www.soswatch.typepad.com
Misschien kan het Vlaams Belang Borgerhout terug brengen naar de goede oude tijd...

Gepost door: Hurce | 09-12-07

Weten jullie ook welke straat het is? Het Nieuwsblad schreef ooit dat het de Meir van Borgerhout was.

Klik hier om het artikeltje te lezen.

Gepost door: Janice | 09-12-07

Waalse kaai Mooie fotos... Zelfs begin vorige eeuw was er al een vlaamse kade en een waalse kade blijkbaaar!

Iedereen zit op de VB-conventie denk ik, aan de minieme activiteit hier te zien, zelfs den Hugo is er met z'n Barbara heengetrokken vlg mij. Morgen beter.

Gepost door: Jef | 09-12-07

gaarkoken Beste vrienden en vriendinnen, laat dat links gespuis gaarkoken in hun eigen vet.

Gepost door: gilbert | 09-12-07

Het VB wil een onafhankelijke staat Vlaanderen. Ik wacht in spanning op de brochure die ze in mijn brievenbus komen posten (hebben ze beloofd) om een en ander toe te lichten. Ik wist niet eens dat ze zich om VL bekommeren. Ik dacht dat ze alleen op oorlog aansturen met de Islam en de moslims in eigen land... Heb ik mij dan zo vergist?

Gepost door: links | 10-12-07

Ja, links, je vergist je.
Vlaamse onafhankelijkheid was en is ons hoofddoel. Vreemdelingen en islam is er maar pas bijgekomen toen het werkelijk een probleem begon te worden.
Wij zijn dus niets anders dan de pianist waarop wordt geschoten door de problemen aan te kaarten.

Maar wees gerust, ook bij links begint zich wat te roeren... Je zou raar staan kijken als je zou horen wat socialisten zoal te vertellen hebben wanneer ze denken dat het 'veilig' is omdat je een VB'er bent. Gewoon gore praat. Heel erg!

Gepost door: Janice | 10-12-07

We zien waar het VB naartoe wil gaan ?
Den goede oude tijden,vrouwen aan de haard,geen wasmachine of droogkast, in de kuip, armoede alom,man baas met de harde hand en zweep, ieder zijn huisje en de elite, de VB klan die regeert
over het Vlaamsche Volk.
Neen, geef mij maar die prachtige kleurenfoto's,diversiteit, alle nationaliteiten,prachtig Antwerpen, al die culturen, de gezelligheid in de straten en winkels, de drukte, de liefde, de verrijking,
de godsdiensten,het brede spectrum.
Jullie zijn goed geschift Veebee's !

Gepost door: Barbara ( ABVV ) | 11-12-07

Verrijking?? Da's een leuk grapje, Barbara ABVV, maar misschien kan je dat even toelichten?

Wij willen terug naar de sociale cohesie die er toen bestond, maar uiteraard met alle moderne middelen van nu. (Ben jij echt zo dom, of speel je dat maar?)

Gepost door: Janice | 11-12-07

De commentaren zijn gesloten.