17-12-07

Sarkozy belooft geen leger naar ons land te sturen.

Als je in de krant leest dat Sarkozy belooft niet tussenbeide te komen in België, dan krijg je het toch wel even koud. Want onze voorouders hebben het natuurlijk al eerder meegemaakt. En al die zever die we nu hebben met de Franstalige overheersing in ons land, hebben we tenslotte aan Frankrijk te danken.

Maar misschien is Sarkozy een wijs man of had hij enkele verloren veldslagen in het Vlaamse land in gedachten?
Ik weet het niet, ik hoop op het eerste.
Het is inderdaad een hele geruststelling dat de Franse president vrijdag elke twijfel heeft weggenomen over een eventuele militaire tussenkomst in de Belgische ‘stammentwist’ tussen Vlamingen en Franstaligen. Stel je voor dat ook Engeland zich dan in de strijd zou werpen en we opnieuw een Waterloo meemaken.

13:51 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Het feit dat de Franse president zoiets zegt bewijst dat aan een evt militaire tussenkomst in de 'belgische stammentwisten' al gedacht is. Misschien in de geheimzinnige vrijmetselaarsloges?

Gepost door: Metten | 17-12-07

Wat zou Frankrijk nu ook tussenbeide komen?! We leven in de 21e eeuw, he, niet meer in 1700enzoveel. We hebben nu de EU die vrede gebracht heeft in Europa.

Gepost door: Eric | 17-12-07

Tegenprestatie Ik vind dat wij als tegenprestatie aan Sarkozy moeten beloven om niet tussen te komen in de stammentwisten tussen moslims en fransen, zeker niet rond Parijs.

Gepost door: Jef | 17-12-07

Jullie FN fans zouden eens moeten rondsurfen op de forums en de sites van Front National in France...Officieel neemt FN geen standpunt in betreffende het Belziek probleem...Maar Lepen zei al in een interview dat hij het zou betreuren moest Belziek verdwijnen..En zijn aanhangers uiten zich iets minder genuanceerder maar kiezen voluit partij voor de Francofonen en tegen Vlaams separatisme...
Met jullie geliefde Lepen als president kregen we hier de Franse para's op bezoek van zodra Vlaanderen zich onafhankelijk verklaard....DUMP toch die walgelijke staatsnationalisten van FN...Hoe is het mogelijk dat VB en Bart Dewever voor zo iemand sympathie kan hebben,die zal nooit de Vlamingen in zijn land erkennen als Vlamingen de dikke Franse puit.Hopelijk sterft 'm snel en ontploft FN

Gepost door: Tiberius | 18-12-07

Voor zover ik weet bestaat de vriendschap enkel nog 'for old times sake' en liggen onze interessen al heel lang mijlenver uit elkaar.

Persoonlijk heb ik van Lepen nooit iets moeten hebben.

Gepost door: Janice | 18-12-07

Welke onzin is dat nu weer zijn ?
Jij beter artiekel plaats over Morel en Dikke Hecke die in vel zitten na verstoren van gemeenteraad. Hypokriete !

Gepost door: Mohamed | 18-12-07

In vel zitten?

Ik denk dat je bedoelt 'in cel zitten' omdat ze protesteerden tegen het Frans in de gemeenteraad van het Vlaamse Wezembeek-Oppem.

Maar Mohamed, je moet niet zo overdrijven met dat slechte Nederlands, anders valt het op dat je fake bent.

Gepost door: Janice | 18-12-07

tuurlijk Janice is die Mohamed fake als dat een Moslim zou zijn ben ik de keizer van China...hij schrijft veel te goed nederlands een echte nieuwe Belg doet het veel slechter !

Gepost door: Rene | 18-12-07

Vrede in Europa ? beste Eric...en die bomaanslagen in Madrid of Londen...duizenden auto's in de fik rond Parijs...is dat nog maar het begin ?? en wie is daarvoor verantwoordelijk ?

Gepost door: Rene | 18-12-07

Randy Newman is wel mijn favoriete zanger, maar ik moest nu plots aan dit liedje denken...

Gepost door: Janice | 19-12-07

De commentaren zijn gesloten.