24-12-07

Prettig Kerstfeest allemaal!

groteboom


18:55 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

allo toffe blog kom je ook eens op de mijne daaaag doe zeker zo verder
en natuurlijke prettige kerst

Gepost door: dimitri | 24-12-07

Prettig Kerstfeest vanuit de kuststreek aan alle goedmenenden op deze blog.

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 24-12-07

Van 's gelijken Janice!

Gepost door: Metten | 24-12-07

een prettig en vreugdevol kerstfeest aan alle brave schrijvelaars op dit toffe blogske.

en voor platzak...dat hij ze nog lang mag slachten en dat hij gespaard mag blijven van fijne stofjes.

tenslotte is rood ook de kleur van de liefde, ondanks de soskes

Gepost door: fee | 25-12-07

een zalig KerstMis aan alle mensen van goede wil en dat zijn er spijtig genoeg maar "een" miljoen en vooral aan onze gastvrouw Janice ...
nog nooit een kestmisdag meegemaakt met temp. boven de dertig graden ,terwijl het in Belgie zo koud is (schuld van de socialisten?)

Gepost door: Rene | 25-12-07

een gelukkig en gezond kerstfeesten nieuwjaar aan alle mensen van goede wil

Gepost door: methusalem | 25-12-07

Eveneens mijn beste kerstwensen voor u en al de lezers van dit toffe blog.

Gepost door: nico | 25-12-07

prettige feesten

en voor platzak ook, dat hij nog dikwijls mag meedoen, dan is't voor ons ook plezant

beste kerstwensen ook voor alle lezers van deze goede blog, volgend jaar van't zelfde, blijven voortdoen Janice, we krijgen die Minarettenfretters ooit wel buiten!

Gepost door: jef | 25-12-07

Zalig Kerstfeest voor al wie dit leest! Van ganser harte de beste wensen voor
een zalig Kerstfeest!

Moge de betekenis vér uitstijgen boven feesten en eten en kadokes!

Gepost door: Guy de vierde | 25-12-07

Kerstfees en Nieuwejaar Hier uit 'n heerlik warm Zuid-Afrika wens ek ook alle vaderlandsliewende Vlaminge 'n Geseënde Kersfees toe, en mag Vlaandere in 2008 onafhanklik word!!!
By ons (in die Vrystaat Provinsie) was dit wel bo 30 grade - gister en vandag - en ons geniet die weer. Vanaand het ons reën, wat by ons verwelkom word, aangesien ons 'n droogtejaar ervaar het - minder dan 50% van 'n gemiddelde reënjaar.
VVV (Vriend van Vlaandere in die Vrijstaat, Zuid-Afrika).

Gepost door: Peter Murray | 25-12-07

wil je een gratis voetbalticket ?? Ik lees zojuist, om in de kerstsfeer te blijven ( ge weet wel vrede op aarde enz enz) ...een jongeman bijna dood geslagen voor zijn MP3 speler...wat ne mens niet allemaal doet om een "vrij ticketje" vast te krijgen voor het bijwonen van een belangrijke voetbalmatch.Ik hoop maar dat er geen groene kikkers dit lezen,want ze zouden zeer kwaad en vol verontwaardiging reageren want "jongeren" die zoiets doen zijn feitelijk "in de grond" goede gasten maar slachtoffers van de maatschappij !! en bovendien gestigmatiseerd indien het een "bruine" zou betreffen, altijd een reden voor meer begrip en strafvermindering

Gepost door: Rene | 26-12-07

Leve 2008 Aan allen, ook de fanatici, profiteurs en anderstaligen, een goede gezondheid voor 2008 gewenst.
Laten we in 2008 evolueren naar een Onafhankelijk Vlaanderen zodat er minder agressie mag zijn, laat 23 maart een kantelmoment worden, dan kan 2008 niet meer stuk voor de Vlamingen.
Laat Vlaanderen gevrijwaard blijven van de “momenteel gesubsidieerde” godsdienstwaanzin zodat Vlamingen terug vrij en blij kunnen bewegen, zonder angst én geweld.
Laat Vlaanderen in 2008 een republiek worden zodat eindelijk kan gestopt worden met het decadent profitariaat komende van overbodige én nutteloze instellingen.
Laten we een halt roepen aan de verloedering van onze rijke cultuur gebouwd op fundamenten van respect en waardering, iets wat momenteel onbestaande is geworden als gevolg van de uitgedragen dictatuur, de misdadige dominantie naar burgers toe komende van een politieke bende waar geen enkel respect meer voor bestaat, gevoed door wanbeleid in functie van kruiperijen voor gewelddadige fanatici, fanatici die maar één doel hebben, “geweld en onderdrukking”.
Als wij Vlamingen allemaal ons gezond verstand laten primeren dan komt aan de huidige waanzin snel een einde, dan kan 2008 alsnog een fantastisch jaar worden. Leve 2008.

Gepost door: Jean | 26-12-07

was dat maar waarheid ! Dat is jouw wens Jean samen met zoveel Vlamingen...maar er zijn anderen die liever de spanning erin houden ,die verdeelheid blijven zaaien omwille van persoonlijke motieven en die hunkeren naar de zogezegde "verrijking ,multicul" door een volk dat ons NIETS te bieden heeft (integendeel),zich willen inlaten met een cultuur die de onze niet is en deze bijna willen opdringen of tenminste eisen dat wij er begrip en respect voor tonen ...met alle gevolgen !! Ik kies mijn vrienden liever zelf !!en wens mijn toekomst niet te laten beinvloeden door een boekske met regeltjes die al meer dan duizend jaar oud zijn

Gepost door: Rene | 26-12-07

Aan allen - behalve dan VB'rs, racisten, discriminanten, moslimofoben, VB'rs in Thaïland enz. - een goede gezondheid voor het volgende jaar en minder 'fijn stof'.

Aan de rest: veel meer 'fijn stof' en diep inademen graag. :)

Gepost door: donkerrood | 26-12-07

zoals gij uw wensen formuleerd beste donkerrode "broeder" schiet er niet veel meer over,die van je wensen kunnen genieten "jezelf" en een paar marginale zielen die niet beter weten !!

Gepost door: Rene | 26-12-07

raar geval in feite snap ik onze donkerrode broeder niet,wat hij op dit rechts web komt doen...Het is idem als zou een Moslim een kerk binnenstappen en iedereen beginnen uitscheiten omdat zij Christenen zijn...Wat kan het "geheim" zijn van onze "donkerrode" broeder ???

Gepost door: Rene | 26-12-07

Allez , snapt ge echt niet wat onze "donkerrode " broeders hier komt doen ? wel eenvoudig kabaal schoppen , schelden en "contrairie doen ",'t ligt nu eenmaal in de aard van het beestje. Ik durf zelfs haast wedden dat onze lieve donkerrood geen eigen mening heeft,feitelijk noch vis noch vlees is maar alleen plezier beleeft aan het " dwarsliggen" maar niettemin donkerrood prettige feestdagen en doe ne keer gewoon .

Gepost door: Theo | 26-12-07

de donkerrode platzak is een zefhatende racist en discriminant, maar hij weet het zelf niet. en bovenal is donkerrode Hugo een verlaten en eenzaam wezen. dit en enkele andere blogs geven hem de kans om toch even een uitweg te vinden uit zijn afgesloten donkere wereldje. een wereldje waar geen plaats is voor 'prettige' feestdagen, daarom heeft het geen zin hem die te wensen.

Gepost door: fee | 26-12-07

een benifiet avond voor... onze donkerrode broedser ...fee,Theo is het niet onze plicht, deze eenzame dwalende donkerrode ziel te helpen ?..Hij leeft nog altijd in het verleden met zijn verzet,hij ziet nog achter elke boom een Duitse nazi staan.We moeten hem aan het verstand brengen dat de Nazi's al meer dan 60 jaar verdwenen zijn...we moeten zijn verzet richten op de nieuwe generatie van Nazi's waarvan de hoofddoek de swastika als symbool vervangen heeft ,dan pas kan hij terug een doel geven aan zijn leven en zijn strijd.Ik ken bv geen enkele die nog in het "verzet" is tegen Napoleon of de wandaden die koning Leopold 2 in zijne Congo pleegde.We moeten onze bloedrode broeder met zijn beide voeten terug in het heden plaatsen...hij is misschien zelfs niet op de hoogte dat intussen de mens een wandeling op de maan heeft gemaakt.
Deze man smeekt om onze hulp !!!

Gepost door: Rene | 26-12-07

Maar allez fee!? Ik heb toch iedereen prettige feesten gewenst, op een handvol extremisten na? Is dat niet lief van me? Bovendien, en Janice zal dat graag bevestigen dat ik dat als dierenvriend ècht meen, wens ik de ganse paardestal en de rest van de dierentuin in Janice's afgelegen woonst, een zalig en gelukkig nieuwjaar! Geef ze allemaal nog een bakske vol met stro van mij Janice!

Get. mijn kater Tsiko en mezelf.

Gepost door: donkerrood | 26-12-07

weer een bewijs van de geestesgesteldheid van deze donkerrode man...hij wens de dieren een zalig en gelukkig nieuwjaar'nog een beetje en hij geeft ze drie "kussen"

Gepost door: Rene | 26-12-07

Drie dikke kussen aan alle huisdieren van Janice!!!

XXX

Want dieren zijn precies als mensen
Met dezelfde mensenwensen
En dezelfde mensenstreken
Echt waar? Echt waar
Echt waar mijnheer De Uil
Mmmmmmmmm :)

Gepost door: donkerrood | 26-12-07

Ik hou het gewoon om de beste wensen voor IEDEREEN .
Ik hoop op een naieve manier dat het toch ooit moet lukken om je eigen mening te uiten zonder je niveau te moeten verlagen tot wat gescheld .

Gepost door: wim | 26-12-07

Hopelijk bracht u een vredige Kerst door, juist zoals ikzelf. Nu mijn Allerbeste Wensen voor een goed en strijdvaardig 2008. Wij staan aan uw zijde!
Jozef uit Etterbeek/Brussel

Gepost door: roelandt jozef | 26-12-07

Het is wel duidelijk wie er de ECHTE racisten en onverdraagzamen zijn op deze en menig ander forum.

Spijtig, want ik ben wel bereidt tot een pittige discussie, zolang er niet op de man wordt gespeeld.

Ongeacht, wens ik toch aan iedereen van goede wil een prettig kerstfeest.

Gepost door: den amerikaan | 26-12-07

Aan ieder op dit blog een zalig kerst en goede eindejaarsfeesten en vooral een schitterend 2008!
Laat de paasklokken een onafhankelijk vlaanderen brengen. Meer moet dat niet zijn.

Gepost door: jos | 26-12-07

@Den A.: pittige discussie? ik ook, maar niet hier en niet anoniem. Je kent mijn emailadres. :)

Vrolik Passchen iedereen !

Gepost door: donkerrood | 26-12-07

Prettige Feestdagen Prettige Feestdagen aan iedereen.
Gratis CreditCard binnen de 48uur voor iedereen mogelijk zie www.gratiscreditcard.eu

Gepost door: Jolande | 27-12-07

@Donkerrood,

Indien u een eerlijke discussie wil dan wil ik dat best open, objectief en eerlijk. Het is duidelijk dat u dat NIET wil. Het is enkel te doen om te provoceren en onzinnige of onjuiste informatie te posten.

Indien u eerlijk wil discuteren doe het dan vrijuit en verberg u niet achter uw mail adres. Het mijne kent u ook, denamerikaan@hotmail.com

Mvg

Gepost door: den amerikaan | 27-12-07

Hey Den Amerik! donkerrood ee wel gezegd: niet anoniem. Voor wat zijde bang? Kom dan ook niet af met een hotmail adres hé mijn kippetje! of moet ik zeggen: chickenhead? :))))))

Gepost door: louisa | 27-12-07

de paasklokken die een onafhankelijk Vlaanderen brengen, meer moet dat niet zijn, inderdaad Jos.

maar pasen is nog ver van ons, ondertussen een gelukkig en gezond wedervaren in 2008 gewenst aan alle mensen (én dieren) van goede wil, Schol!

Gepost door: fee | 28-12-07

De commentaren zijn gesloten.