27-12-07

Extremistische aanslag in Pakistan

225px-Benazir_Bhutto<Bij een zelfmoordaanslag tijdens een verkiezingsmeeting van de Pakistaanse oud-premier Benazir Bhutto zijn vandaag vijftien mensen omgekomen. De moslimextremist schoot eerst op het volk en blies daarna zichzelf op.
Eerst dacht men dat Bhutto enkel gewond was, maar ook zij overleed later in de kliniek. Ze werd letterlijk geëxecuteerd door een nekschot.

Dit is heel erg. Deze actie van extremistische moslimterreur zet het land in rep en roer en brengt een zware slag toe aan de democratie. De intelligentia spreken over opstanden.

19:19 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Waanzin ten top Weeral een MONDIAAL bewijs hoe vredig het geloof in een maangod toch is.

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 27-12-07

Het was de fiscus! Het 'voorbeeldige' leven van Bhutto in een paar zinnen:

Op 6 augustus 1990 ontslaat President Ghulam Ishaq Khan Bhutto op na beschuldigingen van corruptie en haar onmacht om etnische spanningen in het land de baas te worden.

Niet alleen Bhutto, maar vooral haar echtgenoot Asif Zardari (aan wie ze volgens Pakistaans gebruik was uitgehuwelijkt) vulde zijn zakken goed. De troebele transacties, die miljoenen moeten hebben opgeleverd, leverden hem de bijnaam mister 10 percent op. Bhutto wilde niets weten van de kritiek. Zelfs nadat Zardari twee jaar celstraf kreeg wegens corruptie, benoemde ze hem tot minister van Investeringen.

In 1993 werd Bhutto weer ontslagen wegens corruptie en wanbeleid. Om gevangenisstraf te ontlopen, nam ze de benen. Sindsdien verblijft Benazir Bhutto in zelf verkozen ballingschap in Londen en Dubai.

De beschuldigingen van corruptie zijn Bhutto al die jaren blijven achtervolgen. Ze is zowel in Zwitserland als in Pakistan bij verstek veroordeeld en haar man heeft nog zeven jaar in een Pakistaanse cel gezeten.

Ondertussen is de dader bekend: het was de fiscus die zijn achterstallige belastingen kwam innen. ik geef toe, zijn methodes lijken op het eerste zicht nogal gro, maar ja, zo gaat dat daar aan toe in die landen. Het is hier nog niet zo slecht. ;)

Gepost door: jeanine | 27-12-07

Niet gekeken naar Canvas? Er werd vandaag in Terzake een zeer interessant overzicht gegeven. Het is waar dat haar man zich heeft verrijkt dank zij haar naam. Dat is blijkbaar in Pakistan niet anders dan hier. Maar de drang naar de macht werd haar vooral ingegeven door haar drang naar gelijkwaardigheid en gelijke rechten voor de vrouwen, en daar is een moslimland zoals Pakistan blijkbaar nog niet klaar voor.
Zij dacht dat het extremisme op de terugweg was, maar blijkbaar heeft ze verkeerd gedacht. Vooral ook omdat de Pakistaanse elite eerder westers is in tegenstelling tot de gewone bevolking hebben ze daar een ander idee over. De gevolgen van die verkeerde inschatting heeft ze nu jammer genoeg aan den lijve ondervonden.
Men noemde haar de pakistaanse Mrs. Thatcher.

Gepost door: Janice | 28-12-07

Islam = waanzinnig brutaal geweld. In Pakistan is mevr. Bhutto vermoord door een crimineel, er zal niet lang gezocht moeten worden uit welk milieu die moordenaar komt als men weet dat hij zichzelf incl. 20 onschuldige burgers heeft opgeblazen, Keulen heeft nog veel werk, hij moet nog snel meer van die waanzin subsidiëren, in ons seculiere land nota bene, dan komt alles wel goed!!! Mijn oela, héél snel die waanzin verbieden op ons grondgebied, het is al 1 minuut over twaalf met die gewelddadige waanzin.
Dat er een cultuurclash gaat komen daar hoeft niemand nog aan te twijfelen, alleen blijft de vraag, “wanneer” nog even onbeantwoord.
Moet nu eerst alles kapot, alles de vernieling in, nog meer moorden gaan plaatsvinden voor men gaat ingrijpen? De mening van Europa betreffende die islamwaanzin interesseert ons geen barst, het gedachtegoed komende van nooit verkozen ondemocratische figuren nog minder om niet te zeggen, geen bal.
Wij willen terug een veilig leefbaar Vlaanderen, zonder bemoeizucht van godsdienstwaanzinnigen die rijkelijk gesteund worden door een bende volksverraders die maar één doel voor ogen hebben, “eigen profijt”, zonder bemoeizucht van figuren komende uit een corrupte stal, Parti Scandaleux genaamd, of uit de gevaarlijke club cdH, (Chantage, Dictatuur, Hoogmoed). Wie gelooft die volksbedriegers nog? Het vertrouwen in die allesvernietigers is gigantisch laag om niet te moeten zeggen ‘onbestaande’.
In Europa kan NOOIT de islam getolereerd worden omdat het een gewelddadig fundamentalisme is tégen alles wat hun waanzin niet genegen is, tegen iedereen die er een andere mening op na houdt, zelfs tegen hun eigen vrouwen die ze als minderwaardig beschouwen, als vrouwen verkracht worden door een bende criminele geweldenaars dan wordt zij gestraft, niet het vulgair tuig, zoiets wordt hier voorzien van belastingsgeld??? Kan het nog waanzinniger???
Als mensen in privé-sfeer de islam willen belijden, ons niet gelaten, maar in het openbaar wil ik NOOIT geconfronteerd worden met die waanzin. Moeten wij, IN ONS LAND, dan in angst gaan leven? Alleen betalen om anti-democratie in leven te houden én te voeden zodat alles naar de filistijnen gaat? Now way.
Pay-day nadert zéér snel, er is géén weg meer terug, de trein heeft het station verlaten, zonder noodstop. Niemand zal die trein nog kunnen stoppen, niemand, want wij zijn deze waanzin spuugzat, kotsbeu, het is degoutant geworden, het moet stoppen.
Die idiote fossielen in octopus hebben maar één taak, de scheiding voor bereiden, niets meer en niets minder.
Liefst snel, zéér snel, anders zullen wij burgers het doen op onze manier, een manier die op een zeer vredelievende wijze zal gebeuren maar wél kordaat.

Gepost door: Jean | 28-12-07

iedere organisatie of individu dat in staat is een medemens te "doden" omwille van zijn ideologie is de naam "mens" niet waardig ,maar moet worden vergeleken met een "beest"
In Belgie is het gelukkig nog niet zover. VB wordt wel gepest,belachelijk gemaakt,uitgesloten..tot grote vreugde van de beschaafden de verdraagzamen de correcten en menslievenden...Het is goed dat wij nog in een zogezegd democratisch land wonen met een vrije meningsuiting MET censuur...of durven onze "andersdenkenden" dat tegenspreken ???

Gepost door: Rene | 28-12-07

De commentaren zijn gesloten.