12-01-08

Beter laat dan nooit!

Op de vraag van het weekblad Humo (8 januari) wat hij de belangrijkste evolutie van het voorbije jaar vond, antwoordt Siegfried Bracke – eens de hogepriester van het politiek-correcte denken – “het naderende einde van België als bruikbaar bestuursniveau en het (ook door papenvreters) probleemloos opzijzetten van de burgerlijke vrijheden om de moslims toch maar niet voor het hoofd te stoten.” Het kan verkeren…

Bron: e-magazine

14:54 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Wat krijgt die nu? Mijn mond valt open van verbazing!

Gepost door: Metten | 12-01-08

euro Zijn euro begint te vallen. Beter laat dan nooit zullen we maar denken zeker.
Misschien heeft urbanus er zijn gedacht eens tegen gezegd.

Gepost door: nico | 12-01-08

Janice
Hem nog niet direkt een Vlaams Belang-lidkaart verkopen hoor! Morgen zegt hij dat we het "erkeerd hebben begrepen"en dat het "it zijn context gerukt"is!

Gepost door: jos | 12-01-08

een keerpunt in de Belgische geschiedenis ? Zoiets uit de mond van Bracke ?? In ieder geval het is maar "een" van de velen, die beginnen in onze richting denken,die eindelijk beginnen te "zien" en overtuigd geraken dat heel onze Belgische politiek en heel dat idioterie Islam circus moet gestopt worden.Wij zijn toch geen Arabieren !! Nu er al een paar BV's zoals Urbanus en Bracke de waarheid hebben gezegd !! zullen anderen ongetwijfeld volgen..misschien zelfs ook "den donkere" met zijn verzet !! (verzet tegen wat???)---Den Bracke ...wat zal "mevrouw" Thange kwaad zijn !!!

Gepost door: Rene | 13-01-08

Jezus liet de lamme weer gaan de blinden terug zien ,zou hij iets kunnen doen voor "donkerrood" Ik heb ergens iets gelezen over een charter opgesteld door Mossels die naar ik vermoed het zouden voorleggen aan het Europees parlement...waarin Moslims geen toenadering zoeken... maar verdere eisen stellen via "den profeet Mohamed" we moeten dit en dat... we zullen zus en zo... met uiteraard vrijheidsbeperkingen voor de regels van het westen " homo's " zijn niet welkom ,allemaal in de vergeetput !!want de profeet houdt niet van "janetten" die hield meer van "kindertjes"... samenwonen "verboden" ...den Amerikaan weet er iets meer over ..Janice misschien "alles"...als ze zoiets zouden goedkeuren ( wie weet met de hulp van wat steekpenningen in een gulle gift door de olie-sheiks ,waar de "roden" zeer gevoelig voor zijn ) + de toetreding van Turkije...dan zie ik het niet meer zitten ...dan noemt Janice binnenkort " Fatima" en begint zij een nieuw onderwerp op haar blog met "vrede zij met U" en dan durven wij "donkerrood" (Hugohabdelkader) niet meer tegenspreken, want dan zal hij zorgen dat wij gestraft worden volgens de sharia !!

Ik heb ooit eens een "moustacheke" laten groeien en dat kittelde al zo hard , moet ge niet vragen een vettige onverzorgde verwilderde baard....wat zou er allemaal niet veranderen in onze maatschappij...coiffeussalons gesloten...cosmetica labo's kunnen allemaal een faillissement aanvragen...geen bikini's meer noch blote tetten stranden...enkel kopvod en burka-mode...en hoe kunnen we onze miss Belgie nog kiezen als ze zich allemaal voorstellen in burka met slechts een speetje om te kunnen zien ?? en dat allemaal omdat indertijd ..meer dan duizend jaar geleden ...een halve gare leefde ...die zich noemende Mohamed en die absoluut de profeet wilde uithangen ,wat zou er heden ten dage van die vent nog overschieten..een paar knoken en wat tanden ?? en daarvoor staat de wereld op zijn kop , sterven onschuldigen. Het wordt hoog tijd dat de katholieke kerk zich gaat moeien en duidelijke standpunten kenbaar maakt,zijn gelovigen optrommelt,laten voelen dat wij geen affaire hebben met Allah,een buffer vormen tot hier en niet verder !! of Sint Pietersbaseliek wordt de Mohammedbaseliek.....

Gepost door: Rene | 13-01-08

@Rene: "omdat indertijd ..meer dan duizend jaar geleden ...een halve gare leefde"

Familie van u? Een verre voorouder misschien? :))

Gepost door: donkerrood | 13-01-08

off topic : voor diegene die het nog niet wisten, de angeltjes zijn vandaag jarig !
http://blog.seniorennet.be/angeltjes/

Gepost door: nieuwsbrenger | 13-01-08

die "halve gare" neigt eerder naar donderrood (hitler, stalin, pol pot, mao, fideel, che...) waar moord en doodslag (nu bomaanslagen) schering en inslag zijn.

Gepost door: jos | 13-01-08

Een strijdmakker. http://dogmatinator.skynetblogs.be/

Gepost door: Derk-Jan | 13-01-08

rechtzetting !! Fout Donkere!! mijn duizendse overgrootvader heette niet "Mohamed" , van beroep was hij geen "profeet" noch basislegger voor de beperkingen van vrijheid der menschen..Mijn zoveelste....overgrootvader werd geboren in een stal, ergens in de omgeving van Nazareth ,viel geen kindertjes lastig ,predikte de vrijheid en de liefde... noemde de "homo's ook mensen,niet dat hij van janetten hield ,maar hij had begrip voor hun situatie ...in zijne vrije tijd en om wat bij te verdienen ,deed hij af te toe wat wonderen .Hij kon ook in de toekomst kijken...zo voorspelde hij de fikse vooruitgang van het VB, bij de volgende verkiezingen,spijtig genoeg hebben de rode soldaten van het socialistische rijk hem daarvoor aan het kruis genageld en tot overmaat van ramp sloegen ze soms per ongeluk op zijn "vingers"
Hopende U met dit antwoord van dienst te zijn geweest.....

en das allemaal even grote kul als sommige van uw reacties

Gepost door: Rene | 13-01-08

siegfried? met hem is het vrt nieuws geworden wat het nu is, een samenraapsel van partijdige en onkundige journalisten, triest, intriest,

Gepost door: carolus | 13-01-08

Ik heb nog geen topic van je gezien omtrent de voorzitterscrisis bij het Vlaams Belang? Is dat geen item voor je waard? Op wie gok je? Wie kiest de voorzitter of is hij al gekozen? Komaan Janice!

Jammer dat Spruyt Blokwatch tijdelijk in de koelkast heeft gestopt. Dat was de enige nieuwsbron in VL over de interne keuken van het Vlaams Belang. Zelfs VB'rs zochten speciaal Bolkwatch op om iets over hun eigen partij te weten kunnen komen.

Gepost door: donkerrood | 13-01-08

Rooie denk jij nu echt dat VB'er blokwatch gingen lezen om iets te weten te komen over de partij? Dan ben je goed gek. En waarom zou Janice iets moeten schrijven over een crisis die alleen maar in hoofd bestaat?

Gepost door: Kris | 13-01-08

Rooie denk jij nu echt dat VB'ers blokwatch gingen lezen om iets te weten te komen over de partij? Dan ben je goed gek. En waarom zou Janice iets moeten schrijven over een crisis die alleen maar in uw hoofd bestaat?

Gepost door: Kris | 13-01-08

zoals ik schreef ,donkerrood zijn idiote postings zijn nog dommer dan mijn laatste te 14u44.40...die vent heeft dringend medische hulp nodig...donkere is gewoon verloren voor de maatschappij !! een niemendalleke !!

Gepost door: Rene | 13-01-08

Hugo, ik denk dat je zodanig gefixeerd bent op het VB, dat je in je dromen hoopt op onenigheid binnen onze partij. Jammer voor jou, maar die is er niet. Bruno Valkeniers heeft zich kandidaat gesteld. Dus wacht je tijd af, ik heb geen glazen bol waarin ik kan zien wie er zal verkozen worden, maar indien er niemand anders als kandidaat opdaagt, dan wordt het Bruno.
Mij maakt het niet uit. Als het maar een goede voorzitter wordt, en dat zal bruno Valkeniers zeker en vast zijn.

Gepost door: Janice | 13-01-08

Er is een partij - een goede verstaander... - waar de kandidaad-voorzitters mekaar geen blik waardig gunden, laat staan dat de verliezer de winnaar de hand reikte.
Misschien hopen sommige rooie rakkers stilletjes dat zoiets bij het VB ook zal gebeuren wanneer er zich meerdere kandidaten aandienen.

Gepost door: Metten | 13-01-08

De commentaren zijn gesloten.