13-01-08

Eindelijk eens iemand die het durft te schrijven.

KLIK HIER

22:27 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Luc is een racist !!! Inderdaad "Luc" durft..vooral door het feit dat hij het woord Makaken gebruikt...en wat verder de naam "Said Aberkane" ,de held van het artikel ,die blijkbaar nog vrij rondloopt en zich vermoedelijk klaarmaakt voor zijn volgende stunt.zijn werk ,zijn broodwinning.
Was het niet de nieuwe voorzitser van de rode club.. Genez.. die zegde "ge moet leren leven met een "spatje" criminaliteit" Waren het niet de Groene "seuten" die zich met hand en tand hebben verzet tegen uitwijzingen "want dat gespuis" zijn ook "mensen"..De enige die daadwerkelijk iets heeft gedaan om de criminaliteit onder de allochtonen te doen dalen was Verhofstadt...door...ze Belg te maken !!!
Ik denk niet dat we moeten rekenen op de hulp van correcte politiekers ,die correct zullen blijven ...tot ze erin stikken en wij ook. De mensen worden die zonnenbankjongens moe en ik ...denk, hun "degelijke" landgenoten ook.....Zoals mijn Marokkaanse vertaler, ik deed herhaaldelijk beroep op hem ,toen ik dienst had te Borgerhout...hij werd lastiggevallen door zijn eigen volk ,omdat hij voor de politie werkte !
Ik hoop voor "Luc" dat de Heer Said Aberkane...nu geen klachten uit tegen Luc ...wegens schenden van privacy (zijn naam open en bloot) voor racistische uitspraken " Makak" en het stigmatiseren en demoniseren van een "minderheid"......(woordje Marokkaan)
In ieder geval...het is "de" realiteit van NU de pesterijen en crim.. het gevolg van multicul wat officieel "verrijking" heet !!!

en dan ligt er zo ene te zagen en te zeveren met zijn "verzet" over iets dat al 60 jaar geschiedenis is geworden...en maar "linken" leggen met VB...de "slechten" die echter de moed hebben de "dingen" zoals ze zijn bij "naam" te noemen....dat is "durven" niet nazi's vervolgen die al lang herschapen zijn in een hoop knoken ...

Gepost door: Rene | 14-01-08

Haha, ja ik heb het ook gelezen. Die kwiet is alvast racist geworden (schrijft'm) ook al weet hij niet wie het gedaan heeft. Als blijkt dat zijn blanke buurman het heeft gedaan (kan ook hé), zal hij dan nog racist bllijven? Natuurlijk, want Luc van Balberghe is dat al altijd geweest. Pfft... wat een gezever allemaal.

Voor Luc is het net hetzelfde als voor het VB: multicultuur=multicrimineel, en dat lees je op elke extreemrechtse blog/site altijd maar weer.

Ps: een makaak is een apensoort, geen mens dus. De vergelijking gaat niet op.

Gepost door: donkerrood | 14-01-08

Je bent er weer ferm aan het naast kloppen, hé Hugo?
Als je aandachtig leest wat hij schrijft, dan zie je dat het gaat over het schorriemorrie tussen onze 'meeburgers' en niet over de brave allochtone buurman.

Of misschien toch...die brave buurman en vrouw moeten nu maar eens eindelijk leren hoe ze hun kinderen moeten opvoeden in het westen.

Maar ja... misschien kan hij dat wel niet zolang er mensen rondlopen zoals jij die dit allemaal goedpraten, minimaliseren en doen of er niets aan de hand is.

Gepost door: Janice | 14-01-08

Bol het af ! Hugohabdelkader "donkere" vlug naar het web van Bart Debie of heb je de krant al gelezen GVA ...de zaterdagmiddag is door een groep "makakken" (spijtig dat ik die apensoort moet beledigen) bijna een gans voetbalploegske het ziekenhuis in geklopt,gestoken ,geslagen...getuigen waren formeel het waren multiculturele verrijkers met bruin getinte huid....aan wiens kant sta je eigenlijk ,vindt je dat normaal ,vindt je dat OK ... wil je dat "soort" blijven... verdedigen...bol het dan aub af met uw verzet en heel je circus....en lees eens "goed" en begrijpend de tekst van Luc ,wat je helemaal niet gedaan hebt ...je zat er volledig naast met uwe commentaar !!! Luc weet wat hij schrijft en jij weet niet wat je leest...

Gepost door: Rene | 14-01-08

Zolang de opvoeding van alle Belgen en de bestrijding van de criminaliteit maar niet aan het Vlaams Belang worden overgelaten, komt het wel in orde. Tenslotte zijn er Europese overeenkomsten waar ook het VB zich aan te houden heeft, moest het al ooit aan de macht komen.

Maar dat vertellen ze hun kiezers niet. Die denken nu dat met het VB op elke hoek van de straat een automatische guillotine wordt opgesteld en een galgenrad annex schandpaal van 1302 komt te staan. Zo'n vaart zal het nooit lopen. :O

Gepost door: donkerrood | 14-01-08

@Rene: "Luc weet wat hij schrijft en jij weet niet wat je leest..."

Van jouw schrijfsels neem ik dat aan, alleen jij begrijpt goed wat je hebt geschreven en waarschijnlijk ben je ook de enige die kan lezen wat je schrijft. :))))

Ps: op tijd uw pillen pakken makker, 't is maar voor uwen bloedruk. :)

Gepost door: donkerrood | 14-01-08

die pillen voor mijn bloeddruk neem ik sedert jij op dit blog bent verschenen....je bent VOOR (denDuits)nu "Islam" of je bent tegen (denDuits)nu "Islam" een schemerzone bestaat bijna niet meer....Nu ik ben TEGEN en jij blijkbaar VOOR dus alle discussies houden hiermee op...enkel de toekomst zal een van ons gelijk geven...maar het is mijn overtuiging dat wij "gelijk"zullen krijgen en dan kun jij twee dingen doen ofwel onze slippen dragen ofwel op bedevaart gaan naar Mekka

Gepost door: Rene | 14-01-08

maffen hugo gewoon laten doen ,het bazeke is gefrustreerd omdat hij zijn jobke bij de rooie corrupte vakbond kwijt is,nu komt hij weer diverse fora onderkotsen,steeds naast de kwestie, en met de oogkleppen op van een boerenpaard,

Gepost door: lowieke staal | 14-01-08

Ik denk dat onze kiezers wel slimmer zijn dan jij, Hugo. Ze weten heel goed dat we in de oppositie meer kunnen zeggen, dan wat in de realiteit kan. Bovendien komt nooit iemand alleen aan de macht, je zit altijd in een coalitie en moeten er van alle kanten toegevingen worden gedaan.

Maar zoals altijd overdrijf je weer met je guillotine net als met al je andere uitspraken.
Je maakt Rene verwijten, maar in feite zijn jullie net hetzelfde, alleen staan jullie lijnrecht tegenover elkaar wat de politieke overtuiging betreft.

We zouden in ieder geval het 'uitschot' terugsturen en een echte migrantenstop eisen (in 2007 hadden we het hoogste aantal nieuwkomers van buiten de EU).

En een inburgeringscursussen verplichten (met sancties zoals bv. het intrekken van kindergeld).

Ik denk dat je toch maar eens ons programma moet lezen i.p.v. de interpretatie die Blokwatch er aan geeft.

Gepost door: Janice | 14-01-08

Said Aberkane Schandalig dat die Luc Said zijn naam zo door het slijk sleurt!!! Wacht maar af mijnheer, hier komt reactie op.. Wij laten dat zo niet!

Gepost door: Miss | 21-03-08

Makak Ook als jullie niet geprovoceerd worden, komt er reactie, denk maar aan de aanvallen op lijnbussen. Dus veel verschil zal het niet uitmaken, makak.

Gepost door: Juisst | 21-03-08

makak rode en zijn vriendjes , waarom ga gij niet eens een dagje vertoeven in kuregem,, ik denk dat jou soort er hartelyk de vraag is of gij er nog van terug komt

Gepost door: methusalem | 21-03-08

De commentaren zijn gesloten.