14-01-08

Bettina Geysen krijgt Dhimmy-award

9e0385ef-b79a-4148-8d6f-cd0a8ae674a8Wat dacht u toen u de nieuwe voorzitter van Spirit, Bettina Geysen, met hoofddoek zag verschijnen op uw scherm?

Ik kon mijn ogen niet geloven. Zoveel kruiperigheid om wat allochtone stemmen binnen te rijven.
Is dat nog normaal? Dat is pure hoererij! En zeer vernederend voor alle westerse vrouwen die hebben gestreden voor hun vrijheid en gelijkheid.

Geysen gaat niet alleen plat op de buik, ze kronkelt als een worm nu ze Sp.a wil laten vallen maar door Groen! werd afgewezen.

Ik hoop dat de linkse kiezers beseffen dat wanneer een partij als Spirit het voor het zeggen krijgt, ze maar al best beginnen met zich de islamitische wetten eigen te maken. Van gelijkheid voor man en vrouw zal er niet veel meer overblijven.

Wat is het volgende? Geen erfrecht voor vrouwen?

De dhimmy-award gaat alvast naar Geysen dit jaar, ik denk niet dat iemand haar dat nog kan afpakken.

16:29 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Bettina is HOT! Bettina demonstreerde met haar hoofddoek omtrent het hoofddoekenverbod te Gent. Ik ben het helemaal met haar eens. Overigens een dikke flater van PJ in Antwerpen om het hoofddoekenverbod in loketdienst bij de overheid in te voeren. Als vrouwen een hoofddoek wensen te dragen (en er zijn er genoeg die daar zèlf voor kiezen en helemaal niet wordt opgedrongen) dan is dat hun (persoonlijke) zaak en niet de onze.

Gepost door: halfroodhalfgroen | 14-01-08

Mis - Bij ons is het onze zaak.

Wij willen geen achterlijke symbolen van vrouwelijke onderdrukking in het westen.

Opvallend genoeg zijn het overwegend mannen die met deze vrouwonvriendelijke voorschriften akkoord gaan.

Gepost door: Janice | 14-01-08

Bed Ina is GEK @ halfgareroodgroen
en als jij in je blote kont wil rondlopen is dat .....

Gepost door: zwart | 14-01-08

Halve roodgroenen, in de islam zijn er geen persoonlijke zaken, alleen wat in de koran staat telt.
En volgens de koran heeft de vrouw niks te vertellen.

Gepost door: nico | 14-01-08

kreng Dat lomp wijf doet maria vogels na, die schuimde enkele jaren geleden muntthee huizen af met een vod op hare lelijke kop om stemmekes bij de mossel lims te schooien. De mossel lims houden niet van volksveraders, dus nul stemmekes.
In vele europese steden durven ongesluierde mossel lima's enkel in den dag en dan nog in groep de straat op. Uit puur zelfbehoud dragen ze een vod op hunne kop.
Heeft ze misschien vuile manieren gedaan met den bleiter en wil ze boete doen????

Gepost door: gilbert | 14-01-08

Sukkel... halfrood-halfgroen = noch vis noch vlees...die vent weet nog niet eens waarover het gaat,heeft er totaal geen benul.Het is spijtig dat er tussen onze mensen zoveel "kruipers" rondlopen.

Kan men nog spreken over "vrouwelijk schoon" gemaakt door de natuur om de man te behagen ? hem te strikken.Welk meisje is er niet fier op zichzelf,de cosmetica-industrie verdienen miljarden door die ijdelheid...haar aangezicht ,kapsel ,lichaamsvormen ,wat is er nog mooier ? wat kan ons nog meer opwinden....en dan komt er zo een idiote godsdienst aandraven ,kopvod.... maar liefst een burka (das voor later) arm "groen" Vlaanderen heeft geen "spirit" meer, ze laten zich leiden terug naar de duistere middeleeuwen. Vergeef het hun ...want ze weten niet wat ze doen !!

Gepost door: Rene | 14-01-08

@ Half...


Wat Mw Geysen deed en waarom, zal zich verzilveren in stemmen, indien ze een boodschap heeft die voldoende mensen aanspreekt. Gezien je politieke voorkeur, volg je haar daarin, dat is je goed recht. Je verdedigt die kant van de zaak, op de manier die jij denkt, dat de juiste is.
Helaas, gezien de electorale waarde van Spirit, zelfs nog met gratis reclame op de openbare omroep, zelfs nog met een stemmentrekker als 'teddybeer Anciaux', is het vrij logisch dat dit standpunt haar nog meer marginaliseert. En dat de reacties zoals die van Janice e.a. wat dichter liggen bij de mainstream, als wat Mw Geysen doet. Ik steun jou én Mw Geysen echter voor 200%, en zou zeggen: doe zo verder, véél meer van dat!!

Gepost door: Wienieke | 15-01-08

bettina Met alle respect maar de stunt met de hoofddoek was erg misplaatst om het woord belachelijk niet te moeten gebruiken. Denkt mevrouw nu echt dat ze haar partij (tje) daar een dienst mee bewijst ?? Volgens eigen zeggen is mevrouw volop aan het herbronnen, maar goed bezig is ze duidelijk niet....

Gepost door: nicole nys | 15-01-08

aan de vrome bettina: moslima en de bestrijdster van de levensduurte!

met uw vod op uwen kop
lijk je wel een moslimmop
loop je straks met burka aan
mag je naast volvo-gels staan
als gij in uw porsche rijdt
weet de kleine man en vrouw
dat gij tegen 't dure leven strijdt.


Gepost door: jos | 15-01-08

Straf maar dom Het feit dat die partij zo goed als weggevaagd is zegt toch genoeg zeker. Ze hebben geen programma en moeten met dit soort acties opvallen. Vanuit dat standpunt heeft ze haar doel bereikt, dat is duidelijk.

Iedereen moet maar uitmaken hoe ze erop reageren. Natuurlijk is Hugo weer hier als fake democraat die democratie alleen nuttig vindt als zijn mening wordt gestemd. Anders is het een slechte beslissing, nu goed hij heeft wel een punt dat een meerderheid niet altijd de juiste stelling inneemt.

Toch straf dat ze wel mogen in het octopus akkoord gaan zitten, maar PVDA, LDD en VB niet...

Sinds wanneer laten wij ons iets opdringen door de Walen ? (don't ask the question if you know the answer)

Gepost door: Den Amerikaan | 15-01-08

Tobback ziet het licht @ Janice ondertussen heeft Louis Tobback het licht ook gezien. Lees http://dogmatinator.skynetblogs.be/

Daar zegt Tobback in een intervieuw: " Tijdens het debat zei Louis Tobback herhaaldelijk dat links in Vlaanderen nooit de problemen van de multiculturele samenleving onder ogen heeft willen zien. "Links heeft jaren niet willen weten dat er een probleem was, aldus Tobback.

Gepost door: Kris | 15-01-08

Brussel één provincie met Brabant Een goed idee kwam van verleden week van Roland Duchatelet: "Indien we van Brussel echt de hoofdstad van Europa wil maken, dan moeten we het aandurven om de grenzen van Brussel uit te breiden tot de grenzen van Vlaams- èn Waals-Brabant samen en er één stadsgewest van maken met één centraal bestuur."

Het beste voorstel in jaaaaaaren en tegelijk ook dè oplossing om uit de impasse te raken. Ik ben PRO! Wie is het met mij eens? (nie allemaal tegelijk hé!)

Gepost door: donkerrood | 15-01-08

Beste Hugo, KAN het nog erger ? Blijkbaar heb je al de reacties niet gelezen van ALLE partijen na die uitspraak ?

Ik moet daar echt niets meer aan toevoegen dan dat het
1) Tegen de grondwet zou zijn

2) Tegen alle vorige afgemaakte afspraken zou ingaan

3) Brussel nu al zijn eigen zaken niet kan beheren, wat zou het kunnen met een groter gewest ?

Het idee is gewoon absurd en tegen alle vlamingen in, het is ook geen oplossing, een oplossing voor wat ?

Je toont hier je echte gelaat als anti-vlaming.

Gepost door: Den Amerikaan | 15-01-08

Dan moeten we de grondwet maar veranderen. Dat kan met een 2/3 meerderheid. Alle partijen hebben Brussel laten rotten tot het uiteindelijk helemaal op zichzelf is teruggevallen. Als het aan mij lag (ik ben tenslotte een Brabander en geen Vlaming) stel ik voor om België terug te herstellen naar zijn oude grenzen ten tijde van Graafschap Vlaanderen en Hertogdom Brabant. Dan kunnen we Brussel terug tot hoofdstad van Brabant maken en jullie koeiewei van Steenkerke als hoofdstad van Vlaanderen. :)

Gepost door: platzak | 15-01-08

Beste Hugo, KAN het nog erger ? Platzak (Hugo)

Dan stel ik voor dat we ons terug annexeren aan Nederland en een talentelling houden om te zien welke taal we als enige officiele taal gaan nemen.

En zo kan ik nog een aantal idiote opmerkingen maken.

Gepost door: Den Amerikaan | 15-01-08

Goed idee, laten we een talentelling houden in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en alle faciliteitengemeenten: 50 + 1 = Frans of Vlomsch (Algemeen Nederlands is wat teveel gevraagd, we houden het even simpel). Ben je bereid dat te accepteren en je eraan te houden?

Gepost door: platzak | 15-01-08

Misschien had ze gewoon een bad-hair-day ;-D

Gepost door: Liesje | 15-01-08

Ondertussen probeert Bettina er al een draai aan te geven, want ze zei: " Ik zette die hoofddoek ook af, en dat was ook symbolisch." Nog even en ze beweert dat ze het deed om de moslima's te laten zien dat je die hoofddoek beter kunnen achterwege laten.

Gepost door: Janice | 15-01-08

Hugo, zoals altijd zit je hier weer te lullen over iets dat niet bij de topic hoort. Zou je dat misschien kunnen achterwege laten?

Gepost door: Janice | 15-01-08

Misschien kun je hem wissen...

Gepost door: Liesje | 15-01-08

Liesje gaat af gelijk ne gieter !!

Gepost door: Rene | 16-01-08

Reneke, Reneke, toch, is dat alles wat je te melden hebt... Van een zinnige, leerrijke discussie gesproken. :-D

Gepost door: Liesje | 16-01-08

Enkel wanneer hij begint te vuilbekken, Liesje...enkel dan.

Gepost door: Janice | 16-01-08

van een leerrijke discussie gesproken.....

Misschien had ze gewoon een bad-hair day

Mischien kun je hem wissen !

Ik pas me onmiddellijk aan Liesje !!

Janice wat bedoel je met "vuilbekken"??

Gepost door: Rene | 16-01-08

De commentaren zijn gesloten.