16-01-08

Johan Sanctorum over de prijs van de vrijheid voor Urbanus

Op de prijs voor de vrijheid die aan Urbanus werd uitgereikt kwamen heel wat reacties. Goede maar natuurlijk ook minder goede reacties. Ook hier vond een donkerrode het nodig om de prijs tot op de grond af te breken omdat hij werd uitgereikt door het rechts liberale Nova Civitas. Want zoals iedereen wel weet, is rechts per definitie ‘slecht’ en alles wat rood is ‘goed’.

Wat Johan Sanctorum schreef zou iedereen moeten lezen. Vooral de kudde linkse volgelingen die geloven in een maakbare maatschappij en daarvoor niet terug deinzen om elk persoonlijk initiatief, elke meningsuiting, elke vrijheid, elk gedachtegoed dat enigszins afwijkt van dat van henzelf in de kiem te smoren.:

Waarom Urbanus de prijs van de vrijheid wel verdient


Johan Sanctorum is cultuurfilosoof en schrijft voor het webmagazine www.visionair-belgie.be

14:00 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

natuurlijk ... verdient Urbanus de prijs van de vrijheid. Urbanus is een grote meneer, een waarachtig mens; geen slijmende kruiperige kontneuker maar iemand die "zijn" en onze vrijheid liefheeft.

Johan Sanctorum legt in een prachtig geschreven artikel uit waarom Urbanus meer is dan 'zomaar een komiek'.
voor donkerrode en halfgroene azijnpissers is het lezen van het genoemde artikel misschien wel teveel gevraagd: je moet er nuchter voor zijn en open staan voor een stille lach.

met mijn beste wensen voor het nieuwe jaar.

Gepost door: fee | 16-01-08

even iets anders tot mijn groot genoegen las ik in krantenkoppen dat "den Hugo" alias donkerrood ,platzak ,piano enz enz ..er weer bovenop is..Hij stond zelfs met foto op mijn PC samen met zijn levensreddende kat.Mijn vurige gebeden tot God (en Allah,je weet maar nooit wie de echte is) hebben dus duidelijk resultaat gehad...maar er is ook een keerzijde..en is vrees voor neurologische problemen op termijn..en volgens zijn postings heeft hij daar al serieuse last van ,zou het NOG erger kunnen worden ??

Gepost door: Rene | 17-01-08

De commentaren zijn gesloten.