04-02-08

Genitale verminking

Dit was één van de punten waarvoor het Vlaams Blok werd veroordeeld. Het aanklagen van de genitale verminking bij vrouwen (kinderen) was aanzetten tot racisme.

Genitale verminking wordt steeds groter probleem in België, schrijft De Morgen nu.

In 2006 zochten 415 besneden vrouwen hulp bij GAMS, een vereniging die zich inzet voor de afschaffing van seksuele verminking van vrouwen. Dat is een verdubbeling ten opzichte van 2005, zo schrijft De Morgen vrijdag.

Vorig jaar lag het aantal hulpvragen zelfs nog hoger, weet Khadidiatou Diallo, de voorzitter van GAMS. Maar officiële cijfers voor 2007 zijn er evenwel nog niet. De vrouwen die bij GAMS aankloppen, willen voorkomen dat ook hun dochters genitale verminking moeten ondergaan. De besneden moeders hebben zelf vaak ernstige medische problemen en kampen met psychische stoornissen. Vrouwenbesnijdenis is sinds 2001 bij wet verboden in België.Toen wij aandacht vroegen voor deze gruwelijke verminkingen omdat dit ook in ons land gebeurt, vond progressief links dat dit een schande was en wij ons niet mochten mengen in de cultuur van andere volkeren.

Dit heeft niets te maken met de islam, maar werd overgenomen uit de leer van Zarathoestra, waarin de rol van de vrouw beperkt werd tot het voortbrengen van het nageslacht. Vrouwen werden besneden omdat zij 'niet uit eigen aandrift haar vrucht zou nederwerpen'. Indien men kon bewijzen dat ze een misval had door 'eigen schuld' mocht men haar aan stokken spietsen en niet begraven' luidde een Assyrisch wetsartikel. Toonde een echtgenote enige weerspannigheid, dan mocht haar man haar 'afranselen en haar oren doorboren.

Het is geweten dat het mazdeïsme (Mazda = God) zowel het jodendom, het katholicisme en vooral de islam in belangrijke mate heeft beïnvloed.

Mohammed werd trouwens verplicht om onder druk van de oude patriarchen sommige oude gebruiken, vooral in verband met vrouwen, over te nemen. Veel werd zelfs na zijn dood toegevoegd aan de koran.

Wanneer iemand beweert dat wij ons niet tegen barbaarse gebruiken die stammen uit de tijd van Zarathoestra's prediking mogen verzetten is gewoon misdadig.

00:40 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

rood van schaamte ? Het is een teken aan de wand ,dat zelfs rode gazetten stillaan maar zeker bepaalde wanpraktijken door Moslimmers beginnen aan te klagen waar inderdaad het VB voor werd veroordeeld...dat bewijst ,dat er zeker geen vooruitgang werd geboekt in het terugdringen van middeleeuwse praktijken door onze bruine broeders, integendeel...en het zal er nog niet op beteren.Integratie is een totale mislukking geworden,wat gaan verdwaalde geesten zoals een donkerrode nu denken en schrijven...toegeven dat VB toch ergens gelijk had...ze sterven nog liever..het moet hen toch geen gemoedsrust geven , duistere onmenselijke praktijken en hun uitvoerders verdedigen en uiteindelijk moeten toegeven !tenminste als ze eerlijk blijven tegenover zichzelf,daar heb ik ook mijn twijfels over. Vraag is welke toekomst gaan we tegemoet,wanneer wordt er daadwerkelijk iets ondernomen om die Islam idioterie te doen stoppen,ze slagen er zelfs nog niet in om "jongeren" (lees tuig)in de hand te houden of een werkreglement (kopvod af) te doen naleven zonder ambras...die duizendjaar oude Koran een beetje aanpassen in de tijd waarin we nu leven ,de slachtoffers ervan,vooral de vrouwen hun vrijheid als "mens" teruggeven,hun waardigheid ,het recht om fier te zijn over hun lichaam en zoveel zaken die bij ons, allang een normaal gedragspatroon zijn. VB betekend het streven voor vrijheid ,verdraagzaamheid ,vrije meningsuiting ,meer veiligheid maar ook zich houden aan bepaalde "leefregels" want zonder code ,zonder reglementen keren we terug naar de wet van de Jungle..stel je voor dat er geen wet zou bestaan op het verkeer.

Gepost door: Rene | 04-02-08

Non-beleid van lafheid "" ...toegeven dat VB toch ergens gelijk had...ze sterven nog liever.""

Niet helemaal juist,'ze', de linksgerichte huichelaars en maatschapijverknoeiers laten liever anderen voor en door hen sterven, collateral damage via dégoutante criminaliteit. Als zijzelf of hun eigen kinderen het maar niet zijn. Heeft iets met zéééér weinig moed te maken.

Gepost door: Jade | 04-02-08

Peter De Ryck, nu je niet meer in het zwembad binnenmag omdat je kleine jongetjes lastig viel, kom je hier wat stalken zeker?

Heb jij echt niets anders te doen?? Sukkel!

Gepost door: Janice | 04-02-08

Rechtzetting Correctie: De genaamde P. De Rijck heeft nog steeds toelating om het zwembad te betreden, maar dan wel alleen tijdens het speciale zwemuurtje voor moslima's. Er zijn dan geen jongetjes om te betasten, en van de moslima's lijkt hij wel angst te hebben. Toegegeven, er zijn dan ook een paar potige exemplaren bij.

Gepost door: Badmeester | 04-02-08

werkaanbieding voor geestelijk misvormden PRD is het prototype van het "primaire" rood slaafje ... het kanonnenvlees van de socialistische partij amper goed genoeg om de schoenen te kuisen en op te blinken van VB leden...het meer intelectueel type zoals "donkerrood" die wel in staat zijn om na te denken maar zo zijn vastgeroest in het verleden dat zij enkel maar nazi's vrezen,zou ik een "kans" geven als "portier" in een van onze talrijke secretariaten.

Gepost door: Rene | 05-02-08

Da doet zeer zulle !!! misschien geen slecht idee om de "schaamlippen van PDR of donkerrood te verwijderen ,zo kunnen ze aan den lijven ondervinden hoe plezant het is onder het juk te moeten leven van een achterlijke barbaarse godsdienst,die zij zo graag verdedigen

Gepost door: Rene | 05-02-08

De commentaren zijn gesloten.