05-02-08

Deense Moslimpartij (DAMP)

De Deense Moslimpartij (DAMP) kondigt op haar site de spoedige overname van Denemarken door de islam aan.

Zoals u kunt lezen op hun site, streeft de partij ernaar om zoveel mogelijk moslims in het parlement te krijgen. In Denemarken wonen 700.000 moslims. Samen zijn zij goed voor ongeveer 60 zetels, dat is een derde deel van het totale aantal parlementszetels.

De partij ontvouwt het volgende scenario: direct nadat Turkije lid is geworden van Europa, kunnen 1 miljoen Turkse moslims naar Denemarken komen en zorgen voor voldoende politieke macht.

De partij waarschuwt op de website dat wanneer moslims slecht worden behandeld, dit tot onlusten zal leiden. Verder stelt de DAMP-site: ‘veel Denen vinden het nog vreemd, maar we kunnen jullie verzekeren dat met een moslim regering in Denemarken alles beter zal gaan: geen drugs en misdaad meer, maar vrede en menselijkheid in plaats van onzedigheid en uitholling van de mensenrechten. Denemarken wordt het eerste moslimland van Europa’.

Onze westerse tolerantie wordt onze ondergang.


Bron :http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/1637
en :
Website Dansk Muslim Party (DAMP)

01:30 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Die tekst is ne goei test voor onze rode moraalridders die iedereen liefhebben behalve VB-ers en andersdenkenden...zouden zij ten volle begrijpen,hoe het sluipend gif stillaan.. maar zeker ,tracht ,heel onze westerse beschaving naar de "kloosterstraat" te helpen...zou het voor hun geen tijd worden ,wat meer geloof te hechten aan onze moderne profeten,zoals FDW en het VB in het algemeen..zouden zij niet beter luisteren naar de zo talrijke Islaaaaaamkenners ,profs en dergelijke mensen die die door studie's tot bepaalde conclusies gekomen zijn. Wanneer gaan onze rode slaafjes eindelijk begrijpen dat de bepampering van een achterlijke soms mensonterende godsdienst door hun "grote" voorbeelden niet meer of minder is dan stemmenjacht om aan de macht te blijven.Is het voor die jammerlijke rode bevolkingsgroep,de slaafjes de instandhouders van het onrecht geen tijd om te beseffen ,dat dank zij hun steun, het onrecht en het dictatoriaal tintje in ons land meer en meer veld wint ! In het boek "weg naar Mekka" geschreven door een "niet" VB-er staat iets duidelijk te lezen ..uitspraken in de zin van ....Belgie moet zoals de rest van Europa een Moslimland worden...is dat wat je wil ? donkerrode "verzetsman" ,voor wie biedt je verzet ? tegen diegene die een Moslimland wensen of diegene die dat niet wensen...nu zou ik toch graag van jou een klaar en duidelijk antwoord willen..dit stijgt boven alle politiek heen...wens jij "donkere" te leven in een moslimland of niet ????

Gepost door: Rene | 05-02-08

ZOVER ZIJN WIJ NOG NIET... Wij wachten hier op een moslimpartij om die edele doelstellingen te verwezenlijken.
Voorlopig worden moslims nog gebruikt om leeglopende partijen aan te vullen...
spa, spirit, open(?)vld, dd&v(?)...
Het is niet mooi om het te zeggen, maar goedmenende moslims collaboreren dat het een lieve lust is
in de hoop dat ook uiteindelijk zelf voordeel bij te halen.
Zie maar eens hoe zij zich in "A" lieten inpakken door de spa-sprit en hun dictatoriale leider!De schepen(en) die zij verwachtten kregen ze niet wegens ... onbekwaam (al durfden ze dat niet met zoveel woorden zeggen)
Nog een beetje geduld...
Nog een paar keren onze "leiders" kiezen en steunen en dan...
Denken ze nu echt dat moslims zo dom zijn: die mensen hebben wel een eergevoel en geen slavenmentaliteit zoals de meeste Vlamingen.

Dus in afwachting van de moslimpartij:
vrouwen (=hoeren in hun opgen) zoek dekking!
homo's (=erger dan honden) verdwijn of je wordt vernietigd zoals de duizenden in Iran
al wat het nieuwe regime niet zint wordt gewoon weggevaagd!

Nog een beetje geduld dus...

Gepost door: Erwin | 05-02-08

Uw bron deugt niet Uw bron deugt niet. In werkelijkheid (telling 2007) zijn slechts 4% van de Denen moslim, ofte 218.000 moslims, zuigelingen en bejaarden inbegrepen. Tweedens staat er op hun website dat "als er ooit 700.000 moslims in Denemarken zouden kunnen stemmen, die dan 60 zetels zouden kunnen halen". Als dus, waar jij er al van uit gaat dat dit zo zou zijn. Om 700.000 stemmende moslimkiezers te hebben, zouden ruim een kwart van de Denen (ofte 1,5 miljoen moslims) moeten wonen. Bovendien zouden die dan allemaal nog op een radicale moslimspartij moeten stemmen, daar waar de praktijk aantoont dat vele moslims socialistisch, liberaal of zelfs op crhisten partijen stemmen.

Gepost door: donkerrood | 05-02-08

Leuk dat je zelf gaat quoten uit je verkeerde bronnen, vergelijk zelf:

1) "here is about 700 000 muslims, we could actually have about 60 ( =1/3 ) muslim representatives"

2) "Here lives about 275000 muslims now-we win next election easily."

In jouw repliek gaat het van 275000 naar 700000 moslims. Mijn bron spreekt van 218000 wat een pak realistischer is. Hoe dan het dan van 4% moslims (cijfer 2007) opeens naar 50% moet gaan, is al helemaal geneuzeld.

Gepost door: donkerrood | 05-02-08

Bovendien ""Here lives about 275000 muslims now-we win next election easily." moet je mij dat eens uitleggen hoe op een bevolking van 5.500.000 Denen, 218000 of zelfs 700000 moslims (waarvan maar een kwart stemgerechtigd is) 'easily can WIN elections' ?? Ik ben benieuwd.

Gepost door: donkerrood | 05-02-08

donkere...hoe groot was het groepje Nazi's in den beginne ????? denk even na jongen ??

Gepost door: Rene | 05-02-08

donker rood kapje - hoeveel moslims exact interesseert mij niet - de ideeen alleen al waar veel van die gasten mee bezig zijn zeggen genoeg. Als ze in Antwerpen een eigen partij zouden oprichten komen de sossen zelfs niet meer aan de kiesdrempel !!! Wait and see.

Gepost door: blond | 05-02-08

Pfft blond blijft zijn leugens maar opstapelen. Zeg eens, weet je soms hoeveel kiesgerechtigde moslims in Antwerpen wonen? Doe eens een gok? Bijkomend vraagje: hoeveel van de SP.a stemmen in Antwerpen komen van moslims? Graag snel antwoorden, kan ik nog wat aflachen voor ik weer naar huis ga. Je moet ook geen bronnen vertellen want die heb je toch niet.

Gepost door: donkerrood | 05-02-08

Donkerrood ,
Natuurlijk is het je recht (nu nog tenminste,in de toekomst, met andere heersers misschien niet meer ) de echtheid van een bron te betwisten , evenzeer heb je het recht te twijfelen aan de aangehaalde argumenten , maar alleen al het feit dat je discussieert over al dan niet JUISTE aantallen of procenten , bewijst toch dat er grote aantallen moslims wonen in Denemarken (en ook in andere landen )En jawel die contingenten westers-vreemde inwijkelingen zijn op zichzelf reden genoeg om ongerust te zijn .Of moeten we naderhand weer wegvluchten in
( " we hebben het niet geweten ?") Donkerrood , soms zijn je argumenten niet helemaal onterecht en soms getuigt je sarcasme bij reacties echt ongegrond en zelfs infantiel. Begrijp toch eens dat vele reacties van mensen , niet stoelt op racisme of devoot " eigen volk eerst " maar op
oprechte onrust en onbehagen van de meeste mensen.Mensen die alles en iedereen in het belachelijke trekken , worden uiteindelijk toch nooit geloofd .

Gepost door: Frank Junkers | 05-02-08

verplichte tolerantie Janice, je zegt
Onze westerse tolerantie wordt onze ondergang.
Bij een bevriende blog had ik het ook over tolerantie, doch het is de verplichte tolerantie die onze ondergang zal zijn, zo zie ik het.

Als men tolerant is moet men ook kunnen zeggen of men dit is door overtuiging, luiheid, gemakzucht of schrik, daar wringt meestal het schoentje.
De groep die uit overtuiging tolerant is kan zowel een rechtse als linkse mens zijn, een mens die een vrij comfortabel leventje leidt en ( nog) geen last heeft van opdringende buren of gemeenschappen die zijn leventje verzuren. Zij kunnen niet overtuigd worden van een naderende ramp tot ze het zelf ondervinden, dan is het meestal te laat. Zij horen enkel de muziekkapel spelen terwijl het schip aan het zinken is.
Luiheid en gemakzucht gaan goed samen bij hen die wel een probleempje zien maar van mening zijn dat het hun tijd wel zal duren. Daar hoort zeker de hele poco politieke clan ook toe. Deze groep is het addergebroed van een natie en de oorzaak waardoor ook de grote historische volkeren ten onder gegaan zijn.
Zij zijn het ook die uit misplaatst appeasement toenadering tot moslims proberen
te zoeken. Zij realiseren zich terdege dat de steeds meer gewelddadige problemen
genererende multikul, in casus de opmars van de politieke islam, de Europese Unie aan de
rand van de afgrond zal brengen. Après nous le déluge.
Schrik is een slechte raadgever, maar zij die liever bange dan dooie jan zijn, zijn dan ook niet respectabel en daarbij te negligeren. Zij kunnen soms vergeven worden doordat zij in de propagandaval gelopen zijn.
Bij al deze groepen zal een constante naar voor komen, zij zullen de hardste roepers zijn als het te laat is. Politiek staan ze ook nergens. Zij kiezen voor waar de (eigengewin) wind vandaan komt.
Men vergeet dat tolereren beperkt is in tijd, de tijd die gegeven wordt aan een vreemd individu of groep, om aan deze de tijd te gunnen de gebruiken en regels te leren kennen, voordat hun gedrag de tolerantiegrens dreigt te overschrijden.
Die grens is zeker overschreden door de volgelingen van de islam in europa.
Waar staan wij in dit tolerantieverhaal. Deze week zag ik een reportage van de NL-tv over Turkmenistan, men zag een markt, geen enkele hoofddoek te bespeuren.Dat kledingstuk en de hele hetze errond, is hun symbool om ons duidelijk te maken wat hun uiteindelijk doel is, het invoeren van een islamregering met een shariawetgeving.( hier zeggen ze het zelf )
Moeten we bang zijn? Als men ziet wat zij bereikt hebben in hun landen van herkomst is het toch lachen geblazen. We hebben het hier over figuren die niet eens een baksteen hebben gebakken of een wiel hebben bedacht, meer dan 90% van die landen van herkomst heeft geen riolering. Hun interpretatie van de koran maakt dat 50% van de bevolking niet mag deelnemen aan de economische activiteiten ( de vrouwen zouden eens verstandiger kunnen blijken ). Ontneem hen alle geldelijke steun en de barbaren tonen hun waar gelaat.
Wij tolereren dat ze misbruik maken van onze moeizaam opgebouwde sociale voorzieningen, waardoor ze het gevoel krijgen dat alles mogelijk is in het westen, zonder noemenswaardige inspanning of bijdrage. Dat kan men toelaten tot de kassen leeg zijn.
Als dat de bedoeling is van de eerder genoemde politieke groepen dan liefst zo vlug mogelijk. Een kopie van hun manier van samenleven is gedoemd tot een “sterfhuisconstructie” en levert voor hen dan niets meer op.
Dan beter zo vlug mogelijk de dieperik in zodat we terug orde op zaken kunnen stellen ,eerder dan een lange lijdensweg van maatschappelijke aftakeling en conflicten met het zelfde resultaat.Korte pijn. Zij zullen de eersten zijn om te vertrekken.
Al deze vernederingen hebben wel een gemeenschappelijke noemer die dagelijks de revue passeert en die onze tolerantie op de proef stelt.
Islam, moslim, arabieren en alle aanverwanten zijn connotaties geworden die gelinkt worden aan alle verboden uit ons strafwetboek.
Deze inprenting in onze geesten kan niet meer gewist worden, dit is het enige waar het multikulexperiment wel in geslaagd is.

Door verplichte tolerantie

Gepost door: stradi | 05-02-08

Donkerrood,
Je hebt gedeeltelijk gelijk met je procenten en aantal moslims in Denemarken .In feite doet dat weinig ter zake ,het gaat hier meer over de teneur van de Deense internetsite ; de gestage maar agressieve indringing in de Deense politieke wereld .Democratie,zul je zeggen : lees dan nog eens het bericht op die Deense webside ; geef toe dit is verre van een democratisch betoog. Het VB zou dit eens op zijn webside moeten zetten ; het kot was voorzeker te klein .Het is een ondermijningsstrategie van een religie die alleen maar uit is op onderwerpen en veroveren .
Nu terug naar de aangehaalde procenten en/of aantal moslims in Denemarken . Niet hun aantal is voor het ogenblik overweldigend , het is veeleer de zwakte van de anderen die hen een overwicht geeft .Denemarken heeft geen stemplicht , en het is niet een te groot procent dat zich geroepen voelt naar de stembus te trekken. Daartegen bij de stemgerechtigde moslims wordt erop aangedrongen WEL te gaan stemmen . Zo kan het gebeuren dat uit een relatieve minderheid toch een politieke meerderheid kan groeien.Akkoord , donkerrood , niet onmiddellijk , maar de islam heeft tijd en ongemeen veel geduld .Onnodig te zeggen dat er voorbeelden ,te vinden zijn in het verleden .De Nazi's zouden nooit de macht verworven hebben , had de Duitse bevolking anders gereageerd.Denemarken en zijn bevolking , nog serieus groggy van de islamitische "uppercut" na de cartoonaffaire reageert dan ook al als een overwonnene en in haar terugwijken geeft ze errein bloot voor haar moslimbevolking 700.000 of 218.000 't doet er niet toe .Kurieus toch ,
waarom wordt er voortdurend gejongleerd met de stelling " het zal zo'n een vaart wel niet lopen "
terwijl het alsmaar duidelijk wordt dat men wat betreft de islamitische invloeden in W-Europa er dringend aan toe is maatregelen te nemen.En ja zelfs kordate taal is nodig .Een moslim heeft meer ontzag voor een sterke tegenstander dan voor een zwakkeling .
Trouwens een arabisch spreekwoord zegt : Er zit meer waarheid in één zwaard dan in duizend woorden .

Gepost door: Theo | 05-02-08

Geld Wij Arabieren hebben zoveel geld dat wij probleemloos de ganse westerse economie kunnen opkopen. We zullen beginnen met de noodlijdende banken zoals Citigroep, UBS of Société Génerale, die door graaizucht en witteboordcriminaliteit op de rand van het faillissement staan. Daarna de multinationals zoals Krupp, Siemens, Bayer enz.

We zullen eens zien wie de islamisering gaat tegenhouden. Bovendien hoeven jullie helemaal geen schrik te hebben: eerst even door de zure schil bijten, en dan voor eeuwig proeven van de ontelbare voordelen van de islam. Vraag het aan de volkeren die al bekeerd zijn in de loop der eeuwen, of aan nieuwe bekeerlingen in uw eigen land: niemand wil terug!

Inch Allah zie ik jullie allemaal nog in Mekka!

Gepost door: Ibn Saoud | 05-02-08

Hier zeggen ze het zelf HIER ZEGGEN ZE HET ZELF

Gepost door: stradi | 05-02-08

Hallo neparabier Hallo nep arabier
Je zegt;
Wij Arabieren hebben zoveel geld dat wij probleemloos de ganse westerse economie kunnen opkopen.

Vooreerst dit. Mochten al de arabieren uw taalbeheersing hebben, en daarbij doel ik zeker op het vrouwelijke deel van de islamitische stammen, zouden ze de kans krijgen zich te informeren via vrij verkrijgbare lectuur en democratische debatten om zo een eigen mening te kunnen vormen. Dat is de eerste vereiste om een keuze te kunnen maken. Alfabetisering van het oosten, vrijheid om een opinie te vormen en om keuzes te maken is daarvoor een noodzaak.
Dat zou al een goed begin zijn voor de bestedingen van de oliedollars.
En dan zouden ze nog uit de tirannieke greep van hun mannen moeten kunnen ontkomen om zo aan die machodictatuur die jullie godsdienst noemen te kunnen ontsnappen. Dan hebben we het nog niet over het verbod om de islam de rug toe te keren op straf van verbanning, eerwraak, doodsbedreigingen en een levenslange fatwa.
De tot het christendom bekeerde Egyptische moslim Mohammed Ahmed Hegazy mag zijn nieuwe religie niet veranderen op zijn identiteitsbewijs, wat een onderontwikkelde klucht.

Dan dit: wie bedoel je nu met “wij arabieren”. Geen enkele moslim zal zich arabier noemen of hij moet er daadwerkelijk een zijn. Die uitspraak alleen al verraad dat je geen moslim bent, maar enkel erop uit bent om olie (sic) op het vuur te gooien, mij goed, een ideaal moment om wat teergevoeligheden aan te raken in de vorm van een vraagstelling, altijd leuk als men constructieve antwoorden krijgt. Ik vrees echter dat je enge visie je die vrijheid niet zal gunnen.
Daar gaan we.
Waarom de westerse banken opkopen, zou het niet handiger zijn banken in de heimat te bouwen, de vraag die dan moet gesteld worden is; wie gaat die bemannen, wie gaat die landen vertrouwen om geld te plaatsen gezien uw haat voor het westen. De olie geraakt binnenkort op en de oliearabieren investeren liever in ontwikkelde gebieden.
Waarom de oliedollars niet gebruiken om in al de moslimlanden de levensstandaard te verhogen beginnende met de primaire levensbehoefte zoals water van de kraan in ieder huisgezin, elektriciteit, gratis gezondheidszorg, om met dat al te beginnen, dat betekent dan ook gratis educatie via goedopgeleide leraren, geen islamfabeltjesvertellers. Zo zou men kunnen evolueren naar gereputeerde universiteiten die een vrije geest ontwikkelen om zo dienstbaar te zijn voor de mensheid. Jullie houden toch ook zo veel van de westerse verwezenlijkingen, dat staan we jullie toe, vrijheid nietwaar.
Waarom lezen we nooit een getuigenis of dagboeken van vrouwen die leven onder het juk van die fijne doctrine; enkel door vrijgevochten en afvallige vrouwen worden we geïnformeerd.
Waarom is humor aan jullie niet besteed, verkramping door onderwerping?
Waarom hebben jullie zo een fixatie voor de islamisering van het westen, denken jullie echt dat die rijkdommen er vanzelf gekomen zijn en dat die er nog zullen zijn als de hele bevolking gebonden is aan die waanzinnige wetten uit de zesde eeuw. Moeten we een kopie worden van uw landen van herkomst? Waar naartoe gaan jullie dan emigreren om te parasiteren?
En dan even tussendoor; waarom is de hoge levenstandaard gesitueerd in landen waar varkensvlees verorberd wordt?
Waarom als armoezaaiers onze sociale kassen plunderen als je toch geld zat hebt, is dat geen vorm van agressie, wetende dat een flink deel van de westerse bevolking onder de armoedegrens leeft, of is de strategie iedereen onder de armoedegrens, zoals in het homeland.
Wat heeft het de volkeren die bekeerd zijn door de islam opgebracht? Nu en doorheen de geschiedenis heeft er bloed gevloeid in naam van, ja wat eigenlijk, een niet bewezen opperwezen. Het westen heeft deze ketenen afgeworpen, dat was verlichting, en jullie willen deze terug aanklinken.
Mijn vragenlijstje is nog langer, maar ik zal heel blij zijn met de antwoorden op deze hier gesteld.
Door jullie beperkte wereldvisie kunnen jullie niet aanvaarden dat hoogstaande culturen kunnen ontstaan en bestaan zonder de islam.
Weet je wat de islamisering zal tegenhouden, jullie jaloezie op hoger ontwikkelde naties, het besef dat jullie geïndoctrineerde leugen van collectieve onderwerping voor een maangod een illusie zal blijken te zijn, dit spijtig genoeg na veel bloedvergieten. Daardoor ook die agressie. Ontwikkeling en vreugde in het leven heb je daar voor opgeofferd om tot de conclusie te komen dat je als levend wezen niks voorstelt, dat zal pas de verlichting zijn.
De kracht van het vrije denken echter zal jullie overwinnen.Gepost door: stradi | 06-02-08

een NON happy end sprookje prachtige overtuigende teksten van Stradi.....zo is het en niet anders....

""we zullen eens zien wie de Islamisering gaat tegenhouden"" zo schreef onze vrij agressieve ,zogezegde Moslim......daar kan donkerrood eens over nadenken !!
Misschien kan onze ibn Saoud (echte naam mogelijk "de Jos of onze Frans" eens de voordelen opnoemen van de Islam en deze eens afwegen tegen de voordelen van "onze beschaving" (tenslotte heel die troep komt naar hier ,omdat het in hun thuislanden beter is ???)
Het enigste wat zij wel hebben en wij niet is olie "that's all".. voor de rest hebben zij niks ,geen fluit ,geen lap en uiteraard met veel geld kunt ge ne grote sm... opzetten,zeker in Belgie waar bv de socialisten nogal erg gevoelig zijn voor Eurootjes (Agusta)

Den Donkere kan mij in zijn oneindige wijsheid mogelijk eens vertellen hoe het komt dat steeds maar Islamieten en "enkel maar Islamieten" dan nog in de negatieve zin het gespreksonderwerp zijn...van de anderen zo talrijke bevolkingsgroepen hoort ge nauwelijk iets.....

De mooiste vergelijking nopens de Islaammentaliteit kun je vergelijken...je hebt met veel en hard werken een huisje kunnen bouwen met alles erop en eraan,je bent geborgen je leeft gelukkig...dan komt op zekere dag een bedelaar een doodarme bruine onderontwikkelde vent aankloppen...liefdevol maak je hem deelgenoot in je eigen leefwereldje ,je geeft hem alles wat zijn hartje lust...maar hij begint te kweken als een konijn,haalt zijn broeders neven nichten en heel den trallala in je huis...hoe meer hij krijgt ,hoe meer hij heeft.. des te groter zijne mond ...hij stelt eisen ,je huis loopt vol met jong die "den onbeschofte ambetante" uithangen ,ze weigeren iets te doen ,willen niet naar school, hangen maar wat rond ..hun tantes nonkels ouders laten begaan want alles wat gebeurd is de wil van Allah...Het leven in je eigen huis wordt ondraaglijk en je wil ze uiteindelijk de deur uitstampen...maar dat gaat niet meer...de buren hebben er geen begrip voor,zijzelf hebben er geen last van ,ze verzetten zich tegen je plannen predikken verdraagzaamheid ,menslievendheid organiseren benifietavondjes voor die arme sloren ..alhoewel ze je ganse kot afbreken...maar de buren krijgen ook wat schrik ,want uiteindelijk beginnen ze te beseffen heel die troep steeds maar groter wordt,ze hebben zich al genesteld in andere huizen waar je beter niet in de geburen komt...Dat is Belgie ,zover staan we ,wanneer krijgen de "verkozenen" de moed om de lijn te trekken tot hier en niet verder er is echter maar een woordje dat in de weg staat waar iedere correcte schrik van heeft en dat is "racisme" dat woordje heeft zelfs een bureel gekregen met bezoldigd personeel die enkel waken over de betutteling van een bepaalde bevolkingsgroep...waar onze donkere zo fier over is ....

Gepost door: Rene | 06-02-08

Angst Stradi zegt het al: "Schrik is een slechte raadgever"

Deze blog is - net zoals vele andere anti-moslim sites en blogs - bedoeld om ons bang te maken. Verhaaltjes van westerse moslimpartijen die onze normen en waarden gaan wegstemmen, moeten die angst levendig houden. Dat doen ze liefst met opgeklopte cijfers, meestal puur nattevingerwerk op basis van 'gevoelens' en niet van 'tellingen'. Ik trap daar niet in. In Antwerpen hebben we ook een moslimspartij (de AEL van Abu Jah Jah) gehad. Een paar duizend stemmen en het sprookje was voorbij.

Het is onzin te beweren dat moslims in België zo iets zouden bereiken wat Janice met haar topic suggereert. Antwerpse moslims stemmen op alle partijen, inclusief ook op het Vlaams Belang en LDD. Moslims krijg je nooit op één lijn om de eenvoudige reden dat ze zo verscheiden zijn, uit zoveel origines bestaan en er honderden varianten zijn. Bovendien interpreteert elke moslim op zijn/haar manier de koran, en dan zijn het niet die 'verschrikkelijke dingen' die ik hieruit altijd hoor citeren. De dozijnen verschillende moslim organisaties zijn ook nog eens rivalen van elkaar, de ene vind zijn waarheid al wat juister dan de andere. Precies die verdeeldheid, en de numeriek kleine aantallen die ze elk achter zich vergaren, beletten dat er ooit zoiets zou komen als het wegwalsen van westerse waarden en normen.

Natuurlijk ben ik ook bang van terroristen, maar ik heb vertrouwen in de Belgische opsporingsdiensten en justitie die er tot nog toe altijd in geslaagd zijn om dat gevaar tijdig et onderkennen. Als ik al voor iets bang ben of zou moeten zijn, is het het de toenemende haat en racisme vanuit alle rangen en standen, angst die systematisch gevoed door de reeds geciteerde partijen.

Gepost door: donkerrood | 06-02-08

Donkerrood is er enkel om ons de ogen te sluiten, misschien zelfs letterlijk.

Gepost door: Ovi | 06-02-08

Het blijft donker in de rode hersenen """Als ik voor iets bang ben is het voor de toenemende haat en racisme""(hoe zou dat komen?)...schrijft donkere in zijn oneindige wijsheid !!! ik kan me niet van de indruk ontdoen dat hij zijn vingertje wijst richting...VB.. mijne beste donkere ,bang voor ons ,bang voor VB ??? doen wij bommetjes ontploffen , snijden wij weerloze mensen voor TV de keel over...kloppen wij buschauffeurs dood of slagen wij mensen voor de rest van hun leven ongelukkig ,zoals onlangs gebeurde in de Metro te Brussel ,doen wij aan "ere" moorden ? hullen wij onze vrouwen in "dekens" beperken wij hun vrijheid , weigeren wij een mannelijke dokter ?
steken wij auto's in brand als wij ons zinnetje niet krijgen of houden wij geweldadige manifestaties met de nodige plundering en vandalisme omwille van een paar grappige cartoons enz enz ik zie geen enkele reden waarom jij angst zou moeten hebben van VB en zeker niet in Belgie, waar een ex politie-commissaris onlangs zwaar werd gestraft en waar bruin krapuul voor MOORD bijna vrijuit mag gaan..en jij bent bang...maar jongen toch...is het zelfs niet zo ,dat uw rode gazet aan de alarmbel ging hangen omdat de vrouwenverminking aan de geslachtsdelen... in stijgende lijn gaat ,kreeg VB daarvoor geen veroordeling omdat zij die barbaarse praktijken aankloegen.
Het betreft zoals ge schrijft slechts een kleine minderheid...
Het was ook maar een kleine minderheid die de Nazi partij stichtte en enkele jaren later de wereld in vuur en vlam zette !!

Beste donkere ik kwam vroeger beroepshalve veel in Sint Amadeus te Mortsel...ge weet wel.. daar leefde een man die in zijn diepste overtuiging dacht dat hij "Elvis Presley" was, maar die man was gelukkig ,hem overtuigen dat hij enkel maar een geestesgestoorde was ..zou hem diep ongelukkig maken ...dus laat hem in zijn wijsheid,hij doet niemand kwaad...Idem voor jou donkere, amuseer je met "het verzet" laat je vooral niet overtuigen....wees een gelukkig mens !
en tenslotte moet ik vaststellen dat racisme waar je een veroordeling kunt voor oplopen ...een broertje gekregen heeft..."sfeer scheppen" een rare Justitie,raar voor ons maar blijkbaar normaal voor den donkere...alle middelen zijn goed !!

Gepost door: Rene | 06-02-08

Uw vergelijking van de NSDAP met de DAMP gaat niet op. Ik zie in nog geen 1000 jaar de DAMP in Denemarken geen massabeweging worden. Overigens vergelijk ik het VB ook nooit met de NSDAP maar het VB vergelijkt zichzèlf wel te pas en te onpas met het VNV en het Verdinaso en noemt zich de erfgenamen van deze collaboratiebewegingen.

Gepost door: donkerrood | 06-02-08

Donkerrode ,
Als er nu iets zou zijn waarvoor je werkelijk bang zou moeten is het buiten de aangehaalde terroristen zeker de " belgische opsporingsdiensten " en " justitie ".
Man , als je ziet welke vreselijk oogkleppen die soms aanhebben , angstaanjagend .

Gepost door: Frank Junkers | 06-02-08

Vind u dat Frank? Ik ben content. Ze hebben zonet nog een bandiet veroordeeld tot effectieve gevangenisstraf. U kent zijn naam wel, 't is er ene van uw partij. Weer een crimineel van 't straat af. :)

Gepost door: donkerrood | 06-02-08

mijn vriend ! natuurlijk mijn donkerrode vriend ,je hebt gelijk hoor...ik denk dat niemand je nog zal tegenspreken...
dag vriend !!

Gepost door: Rene | 06-02-08

Zeg Hugo, hoe dikwijls heb jij hier al afscheid genomen? Kan je ons niet missen?

En wanneer hier een volledige tekst in de reactie wordt gezet (met nota bene mijn naam eronder), waarvan ik de URL in het artikel heb geplaatst, dan is dat Peterke de forumzot die wat aan het spelen is. Want copy/pasten kan hij goed en dat wil hij hier bewijzen.

Gepost door: Janice | 06-02-08

Rolls Royce Mijn grootvader verplaatste zich met een kameel, mijn vader met een Landrover, ikzelf gebruik een Rolls Royce, mijn zoon zal later een Landrover krijgen, en mijn kleinzoon zal terug met een kameel rondrijden. Ziedaar de filosofie van de Arabier, en van de moslim in het algemeen. Wij zijn niet afhankelijk van rijkdom, olie, kennis en vooruitgang om ons gelukkig te voelen, onze godsdienst volstaat ruimschoots.

En onze vrouwen zijn gemiddeld misschien gelukkiger dan die in het westen, of heb je 'De weg naar Mekka' gemist? Ze zouden vechten om een hoofddoek, al zijn ze ook al eens uit de mode geweest. Maar als enkele vrouwen ze beginnen dragen, willen ze allemaal één, je weet toch hoe dat gaat bij jullie met 'bottekes' bv. Ze staan nog niet goed en wel in de schoenwinkels, of na twee maanden is er geen vrouw meer te bespeuren die ze niet draagt. Het kuddegedrag van vrouwen noemen psychologen dat.

En wij willen het westen islamiseren omdat dat goed is voor het westen. Beschouw het als een cadeau ipv als een straf. De westerse beschaving loopt op haar einde, ze is doodziek, en wij hebben het medicijn: de islam.

Gepost door: Ibn Saoud | 06-02-08

Deense immigratiepartij valt razendsnel uiteen
Zigzagkoers en onderlinge onenigheid leidden val in

Zo snel als ze populair werd, zo snel is ze ook in elkaar gestort: de Deense partij die tegewicht moest bieden aan het anti-immigratiebeleid.


In Denemarken is de nieuwe politieke centrumpartij Ny Alliance (Nieuwe Alliantie) in recordtijd uiteen gevallen. Het is partijvoorzitter Naser Khader niet gelukt om de invloedrijke positie van de anti-immigratiepartij (de Deense Volkspartij) te doorbreken.


„We bijten in het zand”, zei Khader deze week op een persconferentie, naar aanleiding van het overstappen van een parlementslid naar de liberale regeringspartij.

Het was allemaal zo hoopvol begonnen. De nieuwe partij van Naser Khader, op dat moment de populairste politicus van Denemarken, stond er goed voor in de peilingen.

Zijn centrumbeweging zou de invloed van de nationalistische Deense Volkspartij doorbreken. Voortaan zou de Deense regering ook met zijn meer humanistische partij moeten samenwerken.


Het liep anders. Vorige week al vertrok een van de medeoprichters, deze week vertrok parlementslid Malou Aamund. Van de vijf zetels zijn er nu drie over.

Dat betekent dat de Deense liberaal-conservatieve regering opnieuw een parlementsmeerderheid heeft, met gedoogsteun van de nationalistische Deense Volkspartij. Die steunt de regering in ruil voor een strenger vluchtelingen- en integratiebeleid. Daarmee is het politieke landschap weer hetzelfde als vóór de parlementsverkiezingen.


In mei vorig jaar verliet Khader (44) de sociaal-liberale centrumpartij waartoe hij behoorde en richtte de Nieuwe Alliantie op. Zijn populariteit had hij grotendeels te danken aan zijn rol tijdens de Deense cartoonaffaire in 2006 en zijn initiatief tot oprichting tot de vereniging Democratische Moslims.

De Nieuwe Alliantie haalde binnen een paar dagen duizenden handtekeningen op, iets wat nooit eerder is vertoond in de Deense politiek. De partij trok ook een aantal bekende Denen aan.

Maar al tijdens de verkiezingscampagnes vorig najaar kelderde de Alliantie in de peilingen door een politieke zigzagkoers, onderlinge onenigheid en weinig serieuze voorstellen, zoals die voor een proef met lagere belastingen op het eiland Funen

Gepost door: TROUW | 06-02-08

Ik Bedank! Voor Het Mooie Cadeau!! weet ge wat Ibn Saoud "vergeet" uw auto en die van uw zoon en kruip zo rap mogelijk terug op uwe kameel en verdwijn richting woestijn,neem uwe Allah en zijn cadeau, voor het westen, mee en wees de gelukkigste man van de wereld...

wat je daar verder schreef vond ik wel grappig..de "kudde"geest van westerse vrouwen allemaal dezelfde bottinnekes...hoe ziet een troep Moslima's eruit met een donkere bourka...een kolonie pinguins ?

De grootste reden waarom ik nooit een Islamiet zou kunnen worden "ik lust graag varkensoesters" als er een idioot me dat zou verbieden te eten op "straffe" van zweepslagen ,wel ik zou echt kwaad worden...
ten tweede...wat is er mooier dan een vrouw een monument van de natuur ,gemaakt om lief te hebben , een streling voor het oog ....jullie "verpakken" ze in bourka's maken er slavinnen en voorwerpen van ,om "te gebruiken" wanneer zulks past ,houden ze lomp en achterlijk.....

neeje neeje ,ik bedank voor jullie prachtig cadeau...
Best mogelijk dat onze westerse beschaving naar zijn einde loopt,maar liever in "vrijheid" het einde tegemoet zien, met de mogelijkheid nog "een pintje" te kunnen drinken ......toch liever ...dan onder een achterlijke middeleeuwse godsdienst met zijn talrijke regeltjes en beperkingen...
PS spijtig dat ge maar een "nep" Islamiet bent (Hugo ??)

Gepost door: Rene | 06-02-08

Nee, Hugo is het niet. En dat verhaal van die kameel heb ik zelf ook gehoord en werd verteld werd door (voor zover ik het mij kan herinneren) één of andere sjeik uit Saoudi-Arabië.
Een heel wijs verhaal trouwens. Want eens de olie op is, wordt het uiteraard terug de kameel.

Dat laatste gezegde, dat de islam het zieke westen (het was in feite Europa) zou genezen, werd gezegd door Erdogan tijdens een interview in een Turkse krant.

Ibn Saoud is ofwel een echte ofwel een nep-arabier met een vrouwenfobie.
Maar toch één die goed op de hoogte is.

Enne...ik heb ook bottekes, korte - lange en zelfs hele lange - en ook nog rijbottekes en rubberen bottekes om mee door het slijk te ploeteren en stallen uit te mesten...ben ik nu ook een kuddedier of zou het kunnen dat bottekes gewoon lekker warm en nuttig zijn in de winter?
Ik neem aan dat dit onder woestijkledij weinig nut heeft, maar hier is dat toch een beetje anders.

Gepost door: Janice | 07-02-08

Lemmingen storten zich massaal te pletter in de ravijn doordat ze de eerste hardlopende lemming volgen, dat is kuddegeest. Het spijtige aan lemmingen is dat de overlevenden niet de intellectuele gave bezitten om daaruit te leren. Bij de volgende generatie zal de collectieve zelfmoord zich herhalen.
Door zich te bevrijden van de klerikale onderdrukking, toegestaan en aangemoedigd door de politieke machten, is het westen tot ontwikkeling kunnen overgaan.
Door onze vrije keuze van geschiedenislessen trachten we onze fouten uit het verleden niet te herhalen.De islam heeft maar één geschiedenis.
De koran laat geen afwijkende meningen, gedachten, handelingen en zoveel meer toe, doordat de leer een politieke erfenis is van een gestoorde moordzuchtige roverschef.
Hoe kunnen anders de wetten die aanzetten om ongelovigen, homo’s, afvalligen enz. te doden rijmen met de godsdienstige teksten. De tien geboden van het oude testament zijn toch ook islamitische geboden.
Ieder volk zal trachten om de huidige en volgende generaties een betere toekomst te verzekeren.Onze oerouders liepen in berenvellen rond, moeten we volgens uw redenering tot zo ver back in the time, jong sterven door banale ziekten enz.als we maar geloven in een doctrine die ons zo gelukkig zal maken.
Jullie zijn het slachtoffer van een vreselijke machinatie.
Je doet voorkomen alsof de achterlijkheid, het gebrek aan vrij wetenschappelijk onderzoek of het gebrek aan behoorlijke industrieën in islamitische landen de schuld van ongelovigen is. Tsja, zo hou je jezelf dom en blijf je blind voor de echte problematiek. Het gemiddeld inkomen van de bevolking die niet bij de koninklijke familie behoort in Saudi-Arabië, bedraagt nu eenderde van het inkomen van enkele decennia geleden, fijne solidariteit tussen islam-mietjes. Vrouwen gelukkig? De bevolkingsexplosie is gigantisch door gebrek aan medezeggenschap van de vrouwen over geboortewens, zonder rekening te houden met de opvoedingskost, dan ben je beter af bij die ongelovigen met hun niet halal kindergeld, ja niet halal want de varkensslachters betalen ook sociale bijdrage.
Intussen neemt de armoede in de Arabische wereld toe, groeit de kloof met het Westen en Azië, en bereidt Iran zich voor op de komst van de islamitische messias, die kennelijk pas zijn ticket bestelt wanneer Iran over atoomwapens beschikt. We leven in een krankzinnige tijd. Arabieren en moslims doden elkaar bij duizenden tegelijk, en geven anderen – lees: het westen - de schuld. De duivel logeert altijd in het westen. En onze media doen net alsof daar wel iets waars in zit.
En niemand daar die zich durft afvragen hoe die ongelovigen dat toch doen zonder hulp van Allah
Doe zo verder, volg die stupiditeit, volg de leider en val in de afgrond samen met de lemmingen.
Achterbakse Hypocrieten.
Ja Rene, der is nog veel werk aan de winkel.
Gepost door: stradi | 07-02-08

Natuurlijk Donkerrood ik ben ook content dat gij content zijt .Alleen vergis je je wel , dien bandiet is gene van mijn partij .
Maar je hebt zelf het bewijs gegeven wat een prachtige en integere jutitie en politiediensten we hier hebben .
Over en out .

Gepost door: Frank Junkers | 07-02-08

@Stradi Zoals altijd lees ik graag je reacties en ben ik het er volkomen mee eens. Ook nu, behalve het deel over die Lemmingen.
Die plegen normaal geen zelfmoord. Het werd bewezen dat Walt Disney die diertjes het ravijn heeft ingejaagd om zijn film spectaculairder te maken. Er is destijds veel om te doen geweest, zowel in Engeland als in Amerika. Sedertdien staat er op al zijn filmen die met dieren te maken hebben dat er geen enkel dier kwaad werd gedaan...en da's maar goed ook.

Gepost door: Janice | 07-02-08

@Janice Ge ziet nu hoe gemakkelijk het is om verkeerde informatie voor waarheid aan te nemen.
Goed dat je op mijn fout wijst, met een open geest is het niet moeilijk om te deleten
Het verhaal van de lemmingen zit al lang in de donkere crypte van mijn grijze massa, die is er nu uitgesprongen als metafoor voor de kuddegeest.
Ik twijfel er niet aan dat je dat gegrepen hebt.

Gepost door: stradi | 07-02-08

Natuurlijk heb ik het begrepen.

Ik vond het gewoon even een goede gelegenheid om het eens over de Lemmingen te hebben....

Gepost door: Janice | 07-02-08

Shariah in Britain? En dat in Frankrijk jaarlijks 15000 moslims hun religie vaarwel zeggen, bewijst voor mij alleen dat zij die beweren dat afvalligheid met de dood wordt bestraft, liegen.

In Engeland ondertussen, het land dat het verst gevorderd is met de acceptatie van de islam, stelt aartsbisschop Williams van Canterbury voor om de shariawetgeving, die reeds lang bijna ongemerkt wordt toegepast door moslims aldaar, officieel erkend wordt naast het engelse recht. Een moedige doch logische stap van de bisschop, want moslims voelen zich alleen echt thuis als ze volgens de sharia mogen leven. Het zal de integratie alleen maar bevorderen.

Ook in Antwerpen wordt momenteel nagedacht over het gebruik van de shariawetten in de reguliere rechtbanken. Islamitische opvoeders staan er terecht voor het uitdelen van opvoedkundige tikken aan islamitische kinderen in een islamitische school. Volgens belgisch recht strafbaar, volgens de sharia niet. De rechter is geneigd de sharia interpretatie te volgen, een wijs man.

Gepost door: Ibn Saoud | 07-02-08

De commentaren zijn gesloten.