06-02-08

Bericht van Kadhafi aan alle ongelovigen

KLIK HIER

19:26 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

"Als Jesus leefde tijdens het bewind van Mohammed, had die deze laatste gevolgd." Typisch weer een zin die druipt van de zelfverheerlijking en het arische superioriteitsgevoel dat bij de nazi-moslims leeft. Bovendien is het niet echt iets waar ze indruk mee maken, want hier zijn er genoeg die hun kap over de haag hebben gegooid, en we hebben ons niet van het juk van één totalitair geloofssysteem bevrijd om er een ander met open armen te ontvangen. Zo'n zinnetjes als "iedereen zou moslim moeten zijn", daar krijg ik de rillingen van... Vooral omdat, ter voorbereiding daarvan, de straatschoftjes hier al eens regelmatig een voorproefje geven hoe zo'n gedhimmide maatschappij er zou kunnen uitzien als zij de lakens zouden mogen uitdelen.

Gepost door: Antichrist | 06-02-08

mooie toespraak,de stem ,de plicht om alles te "Mohamed-allah-islaam-atiseren" klinkt steeds luider !! Dergelijk toespraken van "grote" (sic) leiders hebben een enorme invloed op ,primaire geesten,van een achterlijk en dom gehouden volk ,die dank zij hun "olie"geld, producten kunnen kopen die ontstaan zijn uit het vrije denken,de duivelse geest van de westerse wereld ,zoals een auto ,een gsm-emmeke,een automatische geitenmelker,een TV -ke met bijhorende sattelietantenneke enz enz .....Geen probleem om bekeerlingen,of steun te vinden ,bij mensen zoals een donkerrode ,die nog leven in de jaren 30 en hun strijd ,hun verzet, nog opvoeren tegen het Nazisme ,een veilige strijd ! want die zijn allemaal gaan verhuizen naar "wie weet" het paradijs van Allah...Gelukkig is er nog het VB..en de zo talrijk "idem" denkers over de hele wereld..de wakers over onze vrijheid ,noem ze de "bewakers" van een "grote" troep idioten een bende sukkelaars,die alhoewel medelij-wekkend ,door hun fanatisme niet in staat zijn om "bij te leren" en nog minder de gave te hebben om een vorm van "verdraagzaamheid" te tonen voor varkenvleeseters....maar zoals iedere Islaam"zot" kunnen zij ook "gevaarlijk worden" dus laat ze maar wat lullen...Onze westerse beschaving zal opnieuw klaarstaan om die bende fanatieke idioten opnieuw met hun klikken en klakken uit onze beschaving te verwijderen,zoals onze vorige Duitse verrijkers in W0 1 en 2 of dachten die Ialaam paljassen nu echt dat wij allemaal donkerrode misvormde geesten hebben!

Gepost door: Rene | 07-02-08

jongens toch

Gepost door: carolus | 07-02-08

Rene, donkerrood heeft hier toch niets geschreven?
Sorry, maar ik vrees dat ik die laatste bijdrage niet kan laten staan om dezelfde reden die ik al dikwijls aangehaald heb...

Gepost door: Janice | 07-02-08

De commentaren zijn gesloten.