06-02-08

Mein Kampf en koran - één boek.

KLIK HIER - Hitler bedacht plan voor aanslagen 9/11

5a_s

Al eerder schreef ik op deze blog dat de aanslagen op de Twin Towers bedacht werden door Hitler en uitgevoerd door moslims, maar er werd blijkbaar weinig geloof aan gehecht. Moslimfobie…weet je wel?!
Dat het boek Mein Kampf het eerste vertaalde boek in het Arabisch was, werd eveneens als onzin afgedaan. Nochtans is het een waarheid als een koe en bovendien is Mein Kampf het tweede meest gelezen boek na de koran. In Syrië zelfs verplichte lectuur. Islam en nazisme gaan hand in hand. De Baathpartij heeft haar partijprogramma gestoeld op het partijprogramma van de NSDAP.

Maar nu hoort u het eens van een ander…

In een opiniestuk in de weekendeditie van de krant De Standaard verdedigen de schrijvers Geert Van Istendael en Benno Barnard het hoofddoekenverbod. Volgens beiden verdedigen nogal wat linkse intellectuelen in naam van de emancipatie het islamitische recht op de mildste vorm van terrorisme: vrouwenonderdrukking.

Maar het opiniestuk bevat ook een interessante passage met betrekking tot de aanslagen die Al Qaeda op 11 september 2001 uitvoerde in New York.


vp_index-300x200_kalenderKalender uitgegeven in de Arabische wereld.

'Islamofascisme' is geen loze term van extreem-rechts of afvallig links. De moderne islam is diepgaand door het nazisme geconditioneerd, onder meer via de Egyptische Broederschap. Die beweging heeft zich in de jaren dertig rechtstreeks door Mein Kampf laten beïnvloeden en is zelf weer de inspirator geworden van Al Qaeda, Hamas en aanverwante gezelligheidsverenigingen.

meinkampf

Een voorbeeld van de invloed van het nazisme op het islamisme is 11 september 2001. Albert Speer rapporteert in zijn dagboeken hoe Hitler luidop droomde van zelfmoordvliegtuigen die zich op Manhattan zouden storten, de hoofdstad van het wereldjodendom. Het is volgens de Duitse politicoloog Matthias Küntzel, specialist in het islamitische antisemitisme, maar al te waarschijnlijk dat Al Qaeda het plan voor 11 september gewoon van de Führer heeft overgenomen.'


16:56 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Mein Kamp en Vlaams Belang. De racistische uitspraken zijn te talrijk om te citeren.

Gepost door: De Ryck Peter | 06-02-08

't Is omdat gij dat dacht dat ze u bij het VB buitengezwierd hebben, Peterke!

Allé, ga nu maar een beetje in den hof spelen...

Gepost door: Janice | 06-02-08

EERBETOON ..AAN PDR !! Peter als ik jou zie , hoor , ruik of een van je postings lees , krijg ik een drang die ik moeilijk kan weerstaan ... mijn broek te laten zakken en jou mijn blote kont te tonen ,als "eerbetoon" aan uw persoon...Maar ik ga dat niet doen !! omdat dit een uiterst gevaarlijke onderneming is ,gezien uw geaardheid !! Spijtig genoeg... ken ik geen ander middel om mijn walging tegenover "U" uit te drukken ...

Gepost door: Rene | 07-02-08

forumzot Hé Peterke, ik dacht dat je terug bij het VB wilde komen, nadat de sossen je buitengegooid hebben ? Weeral van mening veranderd? Heeft de rook je laatste hersencellen aangetast ?

Gepost door: expat | 07-02-08

Kunnen we ons niet bij het artikel van Janice houden?
Alhoewel ik het dikwijls eens ben met Janice, wil ik hier toch even nuanceren. Dat "Mein Kampf" een populair boek is in de Arabische wereld klopt. Dat de Baathpartij zich liet inspireren door de NSDAP eveneens. Of het in Syrië verplichte lectuur is, weet ik niet: het zou kunnen. Dat de Egyptische Moslimbroederschap zich rechtstreeks liet conditioneren door het nazisme durf ik betwijfelen. Er was wel een samenwerking met het fascistische "Jong Egypte" (Misr al-Fatah), waar de jonge Nasser en Sadat lid van waren, en dit om in opstand te komen tegen het Britse bewind. Omwille van die reden kozen ze ook de kant van nazi-Duitsland.
Na de oorlog hielp de Broederschap Nasser in het zadel, maar omdat die de sharia niet wilde invoeren werden ze vijanden. Ook de CIA steunde Nasser, maar nadat deze de kant van de Sovjet-Unie verkoos in de strijd tegen de Britten en de Fransen om de controle van het Suez-kanaal, verkozen de Amerikanen de fundamentalisten van de Broederschap te steunen.
Ook de Baathpartijen in Syrië en Irak voerden de sharia niet in: de twee staten zijn seculier, wat niet wil zeggen dat ze de mensenrechten respecteren. Saddam had niets te maken met Al Qaeda, en Syrië hielp de VS zelfs aan informatie over deze terreurgroep.
Als je zegt dat Hitler Al Qaeda van ideeën voorziet, dan kan je evengoed zeggen dat de VS Al Qaeda heeft opgericht. Wat denk je van de Amerikaanse steun aan Al Qaeda in de Afghaanse oorlog? De Amerikanen steunden meermaals moslimfundamentalisten; dat mag ook wel eens gezegd worden.

Gepost door: Willem | 07-02-08

och dat Peterke...enkele maanden geleden kwam hij terug op het blog van Debie met zijn staart tussen zijn benen eens verkennen of hij nog welkom was...hij schreef toen ik citeer letterlijk...maar ik beken ! er zouden meer politiemensen moeten zijn als Debie .... even later verdween hij (vermoedelijk verplichte opname) om nu terug op te duiken met zijn nietszeggende postings ...het is gewoon een ambetant ventje , een nul ,een niemandalleke die teert op het geld van zijn papa en tot niets creatief in staat is behalve wat hielenlikkerij bij diegene die een beetje "macht" vertegenwoordigen...als morgen het VB aan de macht zou komen wordt hij een fanatiek aanhanger!

Gepost door: Rene | 07-02-08

@Willem Het klopt wat je schrijft, maar ik denk dat Van Istendael en Benno Barnard vooral bedoelden dat de fundamentalisten op de ideeën kwamen door het boek te lezen.
Wat ik denk van de Amerikaanse steun aan Al Qaeda? Ik ga er sowieso van uit dat Amerikanen nooit iets grondig bestuderen vooraleer ze iets ondernemen. Ik hoop alleen dat ze er al dik spijt van hebben.
Als je ziet wat de doorsnee Amerikaan als antwoord geeft aan een journalist op straat die hen vroeg of ze wisten wie er in de islam geloofde, dan zegt dat genoeg. Meer dan de helft zei dat het 'de joden' waren. Sommigen hadden er nog nooit van gehoord en enkelen wisten dat het Arabieren waren. Ik geloof echter niet dat er ook maar eentje wist dat er buiten de Arabieren nog veel volkeren bekeerd zijn tot de islam.

Gepost door: Janice | 07-02-08

'De aanslagen op de Twin Towers werden bedacht door Hitler'. Jawadde! Als die man aanslagen kon bedenken op gebouwen die pas 15 jaar na zijn dood werden bedacht, is hij nog straffer dan vele VB-ers hem vinden. En Janice moet niet onderdoen, wat zienersgaven betreft. Alleen... Waar stond dat 'al eerder op deze blog'? Zonder link geloof ik nog altijd iets meer in de zienerskwaliteiten van Jomanda, Onze-Lieve-Vrouw-Van-Lourdes-Oostakker of het Heilig Paterke.

Maar goed: als ik morgen op café zeg, "ik zou graag eens de lotto winnen", en 's anderendaags wint mijn cafébaas de vette pot, dan heeft hij dus ook 'uitgevoerd' wat ìk 'bedacht heb'?

Kom kom. Zulke dwaze lasterpraat is maar voor twee dingen goed: alle vooroordelen over het denkvermogen van Vlaams Belangers bevestigen, en alle - ook de terechte - kritiek op de islam ongeloofwaardig maken. Is dat de bedoeling?

Gepost door: Renaat Spagaat | 07-02-08

Dwaze lasterpraat? Schrijf dan naar Matthias Küntzel, specialist in het islamitische antisemitisme.

Ik heb geen 'zienersgaven' maar ik lees heel veel buitenlandse pers. Ook uit Israël en daar stond dit al eerder gepubliceerd.

In je gazetteke van kerk en gezin zal je dat niet vinden natuurlijk.

Gepost door: Janice | 07-02-08

Je kunt natuurlijk ook naar de Standaard schrijven. De bron van het artikel over een gegeven dat mij dus al eerder bekend was.

Gepost door: Janice | 07-02-08

Zoals Willem al aangeeft: het feit dat Mein Kampf gretig afnemers vind bij antisemitische moslims in de Arabische landen, betekent niet dat de Koran gelijk staat aan Mein Kampf. Dat soort scheve vergelijkingen ondermijnt uw eigen topic tot op het bot.

Gepost door: donkerrood | 07-02-08

De commentaren zijn gesloten.