08-02-08

Weer zo’n typische ‘Hof van Beroep - Antwerpen’ uitspraak

12494098_mDe Turkse DHKP-C is volgens het Hof van Beroep in Antwerpen (gekend voor abnormale straffen) geen terreurorganisatie, geen criminele organisatie en zelfs geen bende. Het Hof sprak dan ook de vier beklaagden vrij en drie anderen kregen zeer milde en voorwaardelijke straffen omdat ze in het bezit waren van valse passen en wapens. De groep wordt verdacht aanslagen te hebben gepleegd in Turkije en werd in Duitsland verboden na een serie bloedige gevechten, afpersingen en aanslagen.

De DHKP-C is een extreem communnistische en anti-westerse beweging. Een splintergroep van de Turkse terroristische groep Devrimci Sol (Dev Sol) die op haar beurt begon als splintergroep van Devrimci Yol (Dev Yol) die echter zelf ook een splintergroep was van de Turkish People's Liberation Party-Front (THKP/C).

De ideologie van DHKP/C is extreem links, zij gaan er van uit dat de Turkse regering bestaat uit een fascistisch regime, dat gedomineerd en gecontroleerd wordt door imperialistische machten in het Westen, vooral de NAVO. De groep wil de westerse invloed vernietigen via geweld en revolutie en begon in 1980 met aanvallen op Turkse militaire doelwitten.

Geen wonder dat de Turken furieus reageren op de uitspraak van het Antwerpse Hof van Beroep. Het Hof vindt dat de bende van Erdal (die men al eerder liet ontsnappen)in België niet eens een bende is. Met andere woorden, elke terrorist kan steeds een veilige thuishaven vinden in ons land. Zolang er hier maar geen bommetjes afgaan, zal de rest van de wereld ons worst wezen…

"Het Hof zegde ook dat de beklaagden de aanslagen en afpersingen goedkeurden, maar dat dit hun goed recht was, dat is de vrijheid van meningsuiting en het hof moet die vrijheden beschemen."

De vrijgesproken leden van DHKP-C ware blij dat de rechtbank 'geen politiek proces voerde' vertelden ze aan een journalist van RTL. (Politieke processen worden uiteraard alleen maar tegen rechts gevoerd.) KLIK HIER VOOR FILM RTL

Wie nog meer filmen wil bekijken over DHKP-C - KLIK HIER

15:15 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

vluchten kan niet meer, 'k zou nie weten waar naartoe
lachen kan niet meer, 'k zou nie weten waarmee.
huilen kan niet meer, de tranen zijn op.
triestige kromspraak! triestig land!

Gepost door: jos | 08-02-08

Belgische rechtspraak ??? mooi tijdstip die rechtspraak tegen die bende terroristen,""door het hof van rood"" ...toevallig zijn die verdachten ook extreem links krapuul, worden Janssens en zijn apostelen ook niet elke dag een beetje "meer en meer" extreem...De weldenkende burger kan nu het vergelijk maken tussen de uitspraak tegen Bart ,een gelauwerde politie-officier en een stelletje "bommenleggers" conclusies kunnen getrokken worden ...Ook in Turkije kan men eens vergelijken hoe die misdadige-landgenoten in eerste aanleg wel veroordelingen kregen en in het rood Antwerps bolwerk plots zo goed als de vrijspraak kregen.."rechtspraak" is blijkbaar geen exacte wetenschap..rechters hebben een eigen mening en die kan alle "politieke" richtingen uit. In een posting aan Bart heb ik mijn advies gegeven dat hij het ijzer moet smeden als het "heet" is.Het politiek "rood" monster "Janssens" heeft de oorlog verklaart en de "leuze" alle middelen zijn goed... uitgesproken door een rode hogepriester moet nu tegen henzelf gebruikt worden.

Gepost door: Rene | 09-02-08

De groep wil de westerse invloed vernietigen via geweld, lees ik, en dit is de kern van het verhaal. Voor linkse mensen zoals DHKPC, Degucht en consoorten, is haat tov het westen het ultieme levensdoel. Alle andere bevolkingen en beschavingen zijn stukken beter dan de westerse, en die mag dan ook met geweld bestreden worden. Kareltje, Guy en Patrick zitten totaal verkeerd bij de vld, het zijn spirit mannen.

Gepost door: Procureur Generaal | 09-02-08

Twee dingen die ik vandaag in de krant heb gelezen zal ik goed onthouden.

Tot op het laatste ogenblik heeft Dewael druk uitgeoefend op het Hof in Antwerpen.

(Een bevestiging van wat ik deze week heb gehoord van een officier bij justitie, die zei 'Dat het bij het Hof van beroep allemaal 'geplaatste mannekes' zijn.

En .. Toen de veiligheidsdiensten Erdal hebben laten lopen kwam Dewael met tegenzin van zijn skilatten om terug naar België te komen. Wat normaal is aangezien ze niet als terroriste beschouwd wordt. (Dixit Luc Van Der Kelen)

Iedereen vraagt zich nu af hoelang het zal duren vooraleer Osama Bin Laden hier ook zijn tenten komt opslagen, want geef toe - veiliger dan bij ons kan je toch nergens onderduiken als terrorist.

Dat zijn de afspraken die België al lang geleden heeft gemaakt. Iedereen is hier welkom zolang er hier maar geen aanslagen worden gepleegd.

Gepost door: Janice | 09-02-08

Belgie dat een voorbeeld wil zijn voor de wereld,vooral in verdraagzaamheid , maar nog niet in staat is om een behoorlijke regering te vormen maakt weer eens een blunder van formaat met steun van Karel de Klucht die zijn verwondering uitsprak over de commentaar van een Turkse autoriteit in verband met dat Poco geinspireerd vonnis....Jaren terug met dat ambraske in de Golf werd zelfs een generaal van het Amerikaanse leger voor de Belgische rechter gedaagd op aangifte van een paar pvda marginalen pvda ...de man zou zich schuldig hebben gemaakt aan schending van mensenrechter...dat is Belgie... een land dat evenveel inwonders telt als New York gaat even vertellen hoe het moet...maar toen ze gedaan hadden met lachen en ze dreigde heel het defensief militair bolwerk op te doeken in Brussel lagen de Belgische regeringshelden plat op den buik met de scheiterij in de hoogste graad ,hielen te likken van de Amerikanen...dat is Belgie een verwerpelijk land door zijn verwerpelijke arrogante regering en zijn gekleurde idiote justitie....en een groot gedeelte domme bewoners

Gepost door: Rene | 09-02-08

kwibus desmet van de fabeltjeskrant word hier veel te veel eer aangedaan! ik doe me de moeite zelfs niet meer om zijne zever helemaal te lezen. behalve waar hij beweert dat er een definitief oordel werd geveld. desmet schijnt niet te weten dat een vonnis definitief als ALLE rechtsmiddelen uitgeput zijn. hij schijnt niet te weten dat wanneer cassatie het beroep verwerpt, de GANSE procedure dient opnieuw begonnen. als hoofdredakteur van het fabeltjeskrantje, le matin ,begrijp ik dat hij niet alles kan weten. dat hij dom is is niet zijn schuld maar een beetje bescheidenheid zou hem toch sieren. wie gelooft die man nog (enkele zelfverklaarde demo's uitgezonderd)

Gepost door: jos | 09-02-08

was me dat verschieten ! amaai Janice ,nu was ik toch even verschoten,ik las die tekst ,zag als onderschrijver uw naam.... en pas daarna,die van " Besmette Yves"...maar och ,je had die moeite kunnen besparen , dat zijn de teksten de inspiratiebronnen ,de Soetra's van de rode bijbel ,de leidraad de enige waarheid voor de slaafjes ,de papegaaien " waarvan een paar exemplaren , hier ook komen posten "inderdaad" slaapverwekkende teksten !

Gepost door: Rene | 09-02-08

Oeie!
Een poll op het Nieuwsblad
Kan volgens u het Vlaams Belang gangsters op het internet zetten?
bij 2230 stemmen
72,80 % JA
27,20 % Neen
Hallo! Is meneer den uil van de fabeltjeskrant thuis ?

Gepost door: jos | 09-02-08

nogal logisch dus Jos je kunt daardoor besluiten dat er 27,20 criminelen in onze maatschappij rondlopen...en die zijn natuurlijk niet opgezet met gratise publiciteit.die werken liever achter de schermen en schreeuwen het hards om de wet op de "privacy" wat vanuit hun standpunt nogal begrijpelijk is...ik denk wat de privacy betreft de rode verdraagzamen hen wel zullen steunen en begrip kunnen opbrengen...dus Janssens "werk aan de winkel"

Gepost door: Rene | 10-02-08

Duitsland In de deelstaat Hessen werd criminaliteit door buitenlanders als verkiezingsargument gebruikt door de zittende minister president Ronald Koch en zijn CDU. Het is hem zeer slecht bevallen: van 49% naar 37%, zijn absolute meerderheid kwijt dus, en grote winst voor de SPD. Hij gebruikte oa een filmpje van een veiligheidscamera in de metro van Munchen, waarop te zien was hoe een Turk en een Griek een oude man tegen de grond werkten en hem dan op de gekende islamitische wijze in het aangezicht schopten tot hij niet meer bewoog. Reden: hij had gezaagd over hun rookgedrag. Reactie van de duitsers: wij moeten minder zagen tegen buitenlanders, wij zijn onuitstaanbaar. Duitsland is weer goed op weg naar een nieuw soort socialisme zoals in de jaren 30 met Adolf.

Gepost door: Procureur Generaal | 10-02-08

De uitslag was het gevolg van zijn draaikonterij ivm de toetreding van turkije tot de unie meneer de procureur. maar de bewering als zou het door zijn filmpje komen is het fabeltje dat den rood-rooie BRT ons op de mouw wou spelden.

Gepost door: jos | 10-02-08

Als er een bijdrage in de reacties staat onder mijn naam, en wanneer het nog een ciotaat is uit een extreem linkse krant, dan is het niet van mij, maar van PDR - kampioen in copy/pasten. Iets anders kan hij namelijk niet.

Alles wat die idioot hier post is dan ook gedoemd om te verdwijnen.
Ja, ik behoud mij het recht voor om te discrimineren...

Gepost door: Janice | 10-02-08

http://criminaliteit.skynetblogs.be/

Gepost door: The Red Fox | 20-02-08

De commentaren zijn gesloten.