15-02-08

El Tawheed Moskee: Nederland moet islamstaat worden

De omstreden Amsterdamse moskee El Tawheed wil van Nederland een islamitische staat maken. Die 'onthulling' heeft de moskee duidelijk gemaakt aan de Amsterdamse politie, na een rel over haatzaaiende literatuur.
Dat meldt ex-commissaris van de Amsterdamse politie Peter Slort aan De Telegraaf.

Homo's

Slort, nu werkzaam op de Nederlandse ambassade in Amerika, zei dit tijdens een conferentie over de radicale islam in het Amerikaanse Washington.
Slort zegt in 2004 een besloten sessie te hebben gehad met de imams van El Tawheed na de commotie over een boek met de oproep homo's van hoge gebouwen te gooien. Hiervoor werd de moskee overigens niet vervolgd, omdat de haatzaaiende literatuur door de rechter niet als zodanig werd gezien.

Ideaal

De leiding van El Tawheed weigerde daar afstand van te nemen. ‘Ze vertelden mij: uiteindelijk is ons ideaal een islamitische maatschappij, ook in Nederland,’ aldus Slort tegen de krant.

De moskee kwam afgelopen zomer nog in het nieuws toen bleek dat het Openbaar Ministerie zeven moslims had opgepakt op verdenking van het werven voor de jihad.

Bron: www.telegraaf.nl/

00:42 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

dank zij de aziatische zender bvn kan ik hier in Thailand promamma's bekijken van NL en de Belgische TV...Gisteren op het nieuws hoorde ik hoe de Taliban meer en meer aan invloed won door mensen af te dreigen...een geintervieuwde handelaar van een muziekshop werd afgedreigd als hij zijn winkel niet sluit ! tenslotte is elk pleziertje de Islaaaaamers niet gegund bovendien Allah houdt niet van muziek,vermoedelijk omdat hij een dove is !! Haarkappers mogen geen baarden meer scheren...De Taliban is in mijn ogen een stelletje middeleeuws Islaaaaam krapuul ze zijn nergens en overal...ook bij ons, daar zijn reeds enkele voorbeelden van, dat incident aan de Roma te Borgerhout waar enkele vieze verwarde baarden de toegang wilde ontzeggen met geweld !....Islaam restauranthouders die geen bier meer mogen schenken op de Turnhoutsebaan ..De fanatieke "smeerlappen" die de donkere zijde van de Koran belichamen ,liggen volgens mij ook, aan de basis van het "kopvoddenprobleem" vrouwelijke sukkels die blijkbaar WILLEN onderdrukt worden, spelen angstvallig het spelletje mee ,deels uit angst,deels uit "lompigheid" tenslotte is de "kopvod" de vervanger geworden van de "swastika".........

Wat onze moslimbroeders vroeger nog een beetje op de achtergrond hielden ,komen.. ze er nu openlijk mee tevoorschijn...NL en ook Belgie zal een Moslimstaat worden ,tenminste dat is hun doel...onlangs las ik nog op het web van Kif Kif " we zullen ons niet aanpassen" we zullen tonen wie we zijn !!! en ze voegen daad bij woord.
Zou dat rood groen partijtje het nog altijd niet snappen ,ik denk het niet ,het zijn de hevigste tegenstanders om wat F-16 naar Afghanistan te sturen waar heel die gedachtentroep vandaan komt...Ze geloven in diplomatiek overleg met de gematigde Nazi's ...lees Islam ...Zijn die Talibanisten niet de echte mestkevers die moeten verdelgd worden met alle middelen.
Maar de rood groenen blijven geloven in de verdraagzaamheid en menslievendheid-"de sukkels"-ze vergeten blijkbaar dat de echte menslievende Islamiet ook het slachtoffer wordt evenzeer als wij van een stelletje zogezegde religieus fanatiek "krapuul"...
Zou donkerrood ...onze spreekbuis en vertegenwoordiger van de typische dorpsidioot mentaliteit nogal niet beseffen dat die basis van onderdrukkers moet bestreden worden ,wanneer gaan eindelijk de ogen open ?? Ik moet nog steeds terugdenken aan dat Algerijns Moslimmeisje in het boek en docu van Jan Leyers,zij speelde zo graag toneel, haar broer vond dat niet kunnen ,goot benzine over haar met als toetje een lucifer .... dat zijn verschrikkelijke fanatieke Islaampractijken ,zoals eremoord... en weet ik veel wat...maar voor donkerrood is dat "Cultuur" en wij moeten daar respect voor opbrengen...Het woord dat ik voor zulke mensen en die toestanden heb moet nog worden uitgevonden.....

Gepost door: Rene | 15-02-08

@Rene: "dank zij de aziatische zender bvn kan ik hier in Thailand promamma's bekijken van NL en de Belgische TV..."

Rene kom terug naar België! Het land heeft u nodig! Ge moogt gans uwen jeugdige harem meebrengen en zelfs laten legaliseren, maar aub, help ons! :)))))

Gepost door: donkerrood | 15-02-08

Beste donkere ik ben geen Islamiet met veel geld dus heb ik geen harem met minderjarige of jonge vrouwen ... allee... doet eens een poging om een normale repliek te geven op mijn posting...vooruit "donkere" alles geven !!!

Gepost door: Rene | 15-02-08

Zeg eens, donkerrood, in plaats van andere mensen hier verdacht te maken: kan je ons eens vertellen wat je vindt van moslims die van de Westeuropese landen moslimstaten willen maken? Zou jij het leuk vinden wanneer hier de sharia zou heersen? Kan je gewoon met "ja" of "neen" antwoorden zonder rond de pot te draaien?

Gepost door: Willem | 15-02-08

goede maar nutteloze poging Willem Willem dat zijn ambetante vragen voor rood-groen gezinde exemplaren...ze weten het antwoord wel ,zijn zich heel goed bewust van het Islaamgevaar maar een voor ons positief antwoord dat kan natuurlijk niet anders valt hun masker af...maar donkerrood denkt zelfs zo ver niet na...hij laat zich charmeren door zijn vriendelijke allochtone buurman en die vriendelijkheid is voor hem de verpersoonlijking van de Islaaaaaaam in het algemeen.Inderdaad ik zou die vriendelijke Islamiet ook geen kwaad toewensen ... het is die verrachterlijke minderheid van extremisten die moet bestreden worden maar dat zien rood en groen momenteel niet zitten...

Gepost door: Rene | 15-02-08

Helemaal nutteloos vind ik mijn poging niet,Rene. Als Donkerrood niet antwoord, bewijst dat eens te meer dat links geen argumenten heeft en liever de man dan de bal speelt. Maar ok, we wisten al langer dan vandaag dat links niet van een open debat houdt. Op dat vlak is er dus niks nieuws onder de zon.

Gepost door: Willem | 15-02-08

Het zou mij ook verbazen Willem moest je een antwoord op je vraag krijgen .

Gepost door: wim | 15-02-08

Nee Willem (Rene, Wim, Jos, wellicht allemaal dezelfde persoon), in ons land is scheiding van Kerk & Staat in de grondwet ingeschreven. Ik wens de sharia van de RKK waar ikzelf in mijn kinderjaren nog werd door onderdrukt, niet vervangen door een andere sharia van gelijke welke origine of religie. Die tijd wil ik nooit meer terug, ook niet onder een ander etiket. Maar net zomin als ik moslims wil discrimineren en stigmatiseren, wens ik dat ook niet te doen met christenen, protestanten, boedhisten, Joden, Jehova's, vrijmetselaars, vrijzinnigen enz. Hun vrijheid gaat net zover tot het ogenblik dat ze de mijne willen beperken. Snapje 'm?

Gepost door: donkerrood | 15-02-08

Snapje'm ? inderdaad wij snappen het...en jij schijnt het ook te snappen, waarom wij bepaalde doelstellingen van de Islaam willen bestrijden....niet die beminnelijke Marokkaan die naast je deur woont,maar de fanatieke extremisten die onze , maar ook "uw" vrijheid aan banden willen leggen.Discrimineren wij katholieken, protestanten,Joden enz enz ??? waarom zouden we ,ieder zijn geloof "godsdienstvrijheid!!!" .....discrimineren wij de Islaaaaaam ,stigmatiseren wij zijn aanhangers ?? ...wij hebben daartoe geen reden ! Waar wij """"WEL"""" tegen vechten zijn de ""politieke doelstellingen""" van de Islaaaaaaan Zij plaatsen hunne Allah achter hun aanslagen wereldwijd en eisen totale onderwerping , hun greep op de politiek wordt steeds maar groter..er is er al eentje in England die pleit voor bepaalde aspecten van de Sharia in te voeren in hun bestaande wetgeving.....hun fanatieke aanhangers ,zoals te lezen in Kif Kif... zullen hun niet aanpassen maar tonen wie ze zijn...en dat is een trend die met alle middelen dient gestopt!! omwille van "onze" vrijheid in denken en handelen.

Scheiding van kerk en staat ? net zomin als bv Justitie gescheiden is van de andere machten...ge moet dat intervieuwke eens lezen bij Bart over die rechter die zich Walter De Smedt noemt...het is een kluwen geworden ene pot nat, democratie bestaat nog alleen op papier...waarom zou een VB-er geen rechter kunnen worden ? waarom hebben zij geen deelname aan de regering en eftelingpartijtjes zoals groen wel ? omdat godsdienst al serieus verweven zit bij de "machten" de nooit geziene bepampering van een gemeenschap en bescherming als ze "kattekwaad" uithalen ...hunne hoofddoek, het steeds maar bijbouwen van moskeeen, broeihaarden van fanatisme,daar iets negatiefs over zeggen = racisme=onverdraagzaamheid=vreemdelingenhaat=stigmatisering= enz enz allemaal dikke kinderpraat , maar het helpt de correcten ,om VB in den hoek te schuiven ,want zij zouden een gevaar betekenen ,ik vraag me af ,welk gevaar !!! Belgie splitsen bv gaan we daarvan dood ?? neen hoor integendeel ,maar wij moeten de Walen onderhouden ze hebben ons "nodig" ,de Eurootjes !! voor de rest kunnen wij verrekken....bewijs.... ze doen er alles aan om Vlaanderen te behouden ,waarom ??? omdat ze ons """ O! toch zo graag zien ???"""

Je antwoord beste donkere toont aan dat ge inderdaad toch wat VB genen in uw lijf hebt rondtoeren...wij ook.... """""wensen niet te stigmatiseren ,maar hun vrijheid gaat net zover tot op het ogenenblik dat ze de mijne willen beperken....""""
Zeer juist beste donkere ..welkom in onze middens !!!

Gepost door: Rene | 16-02-08

Langzaam maar zeker begint het zelfs tot de benevelde westerse breinen door te dringen dat wij niet gekomen zijn om te integreren, maar om te bekeren. En dat gaat 100% zeker lukken, want drievierde van de bevolking is mét ons, alsmede de democratische partijen, de vakbonden, de instellingen (Koning Boudewijn Stichting...)en verenigingen (scouts, chiro, kwb...), het koningshuis, en vooral, de Kerk. Jullie gaan ons geen strobreed in de weg leggen. En het gaat ook tot JULLIE voordeel zijn: de man terug baas in huis, misdadigers worden écht gestraft, de homo's kruipen terug in hun kast, jullie stammen ineens niet meer van de apen af, er blijkt wel degelijk een verschil tussen een zwarte en een blanke te zijn, enz enz, te veel om op e noemen. Jullie worden nog enthousiast. Miljarden zijn jullie voorgegaan, slechts uitzonderingen keren terug.

Gepost door: Ibn Saud | 16-02-08

een moppentapper beter dan den Hoste.. Ibn jij bent een echte grapjas ... Indertijd was er ook zo een kluchtzanger "een volk ,een rijk een furher...maar je posting is erg waardevol voor mensen zoals donkerrood ,die hopelijk eens gaan beseffen waar het bij jullie allemaal om gaat...Ik in ieder geval en zoveeeeelen met mij DENK ER NOG NIET aan om heel jullie achterlijke idioterie voor waarheid aan te nemen en onze vrijheid te zien beknotten door wat middeleeuwse oorspronkelijke grot of lemen huttenbewoners...daar hebben mijn voorouders te hard voor gestreden om ons te laten leven in alle vrijheid van denken en handelen... een verschil tussen zwarten en blanken ? er is geen verschil ..enkel alleen bestaan er "domme en verstandige mensen" en jij maakt deel uit van de eerste soort... sukkel ! maar goed het zal zo niet bedoeld zijn enkel om wat reacties los te weken tenslotte geloof ik er geen fluit van dat jij een echte Islamiet zou zijn..die zijn meer geslepen, moesten die zijn zoals gij je voordoet dan zouden er geen donkerrode meningen bestaan

Gepost door: Rene | 16-02-08

VB verbiedt BOON "VB wil verbod op Boons Fenomenale Feminatheek in Gentse Vooruit"

Ah ja, onze moraalridders van VL zullen ons HUN normen en waarden maar wat graag door de strot rammen... zielig

En Janice, wat vind je van dat soort censuur? Probeer dat ook maar eens te verdedigen... :/

Gepost door: donkerrood | 17-02-08

moppentapper ibn saud het enige waar ik blij en gelukkigzal zijn dat gij met gans u fanatieke bende terug gaat van waar gij komt voor de rest ik me gewe"ldig gelachen met u onnozel gekakel

Gepost door: methusalem | 17-02-08

lang leve den blote och donkere dat verbod zou je moeten verheugen..het is volledig in de kaart spelen van uwe Islaaaaaamvrienden ...die hun vrouwen, mogen hun blote tenen nog niet laten zien,want dan vrezen ze al voor wilde fantasieen en verkrachting...Maar heel uwe middeleeuwse vriendenkring "moet er nog niet aan denken" hunne Islaaaaaaam door onze strot te duwen "die" pogingen zijn echt zielig te noemen....niet die paar voor mij ook ,zielige, VB ers die de schoonheid van een naakt vrouwenlichaam willen verbieden...zijn we tenslotte niet allemaal in onze blote geboren...zelfs Islaaaamers !! wat is daar in godsnaam, mis mee... met " naakt "

Mijne "blote" is niet meer zo aantrekkelijk,die heeft zijn tijd gehad ,de uwe dat weet ik niet ! en van de profeet zijne blote zal niet veel meer overschieten...alles heeft zijn tijd ...ook de Islaamdrang om de wereld te veroveren..

Gepost door: Rene | 17-02-08

den beerschot nu zullen er nog maar een klein aantal bussen mogen komen, om de hinder voor de omwonenden tegen te gaan,
maar ze zijn wel de voetpaden aan t uitbreiden , wat met zich meebrengt , méér van onze donkere buren tot s'morgens op de vergrote hoeken, dus extra hinder, wat doet de stad daar aan?? ik ben géén voetbalsuporter, maar verzet graag mijn auto om de 2 weken , maar slapen is hier een echt probleem, maar ja wat kan dat den Ayatola Jansens schelen

Gepost door: carolus | 17-02-08

Stomme Hugo Hugo, het blijft fantastisch om te zien hoe jij stukken overneemt zonder de context erbij te plaatsen.

Dat je eigen nonsens en halve leugens jezelf in een slecht daglicht plaatsen en daardoor ook je website blijf je maar vergeten.

Wat is de waarheid,

1) Een andere provincie heeft NET hetzelfde gevraagd (geen VB)

2) Verschillende foto's vallen onder de noemer porno, ik weet niet of je de wet kent maar eigenlijk niet toegelaten in Belgie

3) Dit is een gesubsidieerde instelling, er wordt niet enkel gevraagd om het te verbieden wegens de porno, maar indien dat niet kan op zijn minst een leeftijdsgrens in te voeren.

"Op de Oost-Vlaamse provincieraad van 20 februari zal het Vlaams Belang een motie voorleggen waarin het de provincieraad voorstelt om de raad van bestuur van Vooruit te verzoeken af te zien van de tentoonstelling, of ze minstens ontoegankelijk te maken voor minderjarigen en in ieder geval de naaktfoto's van minderjarigen te verbieden."

Een beetje fatsoen kan idd geen kwaad. Als het trouwens over censuur gaat kan ik u verwijzen naar andere evenementen die onder druk van de moslims gewoonweg werden afgevoerd, zonder dat er enige wettelijke or morele (westerse) reden voor was.

Een paar voorbeelden
1) "Op advies van de Duitse politie heeft de Berlijnse opera de voorstelling van Mozarts Idomeneo geschrapt. De politie vreesde negatieve reacties uit islamitische hoek, omdat de profeet Mohammed erin voorkomt. "

2) Aïsja mag niet zingen
"Acteurs werden bedreigd, omdat de inhoud van het stuk beledigend zou zijn voor moslims. "
http://scholieren.nrc.nl/weekkrant/2001/05/

3) Een bekende vlaamse actrice-performer die haar affiches beklad zag in het brusselse omdat ze niet halal waren...

Gepost door: Den Amerikaan | 17-02-08

@Rene: "niet die paar voor mij ook, zielige VB ers"

Allez, we zijn het voor één keer nog eens over iets eens. Een mirakel is geschied. :O)

Ps: hoe is't met uwen jeugdigen harem in Thaïland?

Gepost door: donkerrood | 17-02-08

de rooie @Ps: hoe is't met uwen jeugdigen harem in Thaïland?

donkerrood

Hetzelfde als met de door u geimporteedrede sletten uit Georgié zekers? hebben ze nog steeds TBC ?

Gepost door: lowieke staal | 18-02-08

Donkerrood, je zegt dat de vrijheid van de moslims zover gaat tot ze de jouwe willen beperken. Maar je wil klaarblijkelijk niet in zien dat ze al goed onderweg zijn. Kerstversiering die niet mag gehangen worden, de Sint die wordt aangevallen, hallal-voedsel op school, kruisbeelden die provoceren, een Engelse bisschop die de sharia wil invoeren, gescheiden zwemlessen... De lijst wordt ellenlang. Als we niet opletten is het binnen enkele jaren gedaan met onze vrijheid. Ik ben geen kerkganger, maar tegen de Kerk ageren zal je je kop niet gekost hebben. Wat als de islam hier baas wordt en de sharia gaat heersen: ga je dan ook ageren zoals je (waarschijnlijk) tegen de Kerk geageerd hebt?

Gepost door: Willem | 18-02-08

Toegeven ..."ze weten het antwoord wel ,zijn zich heel goed bewust van het Islaamgevaar maar een voor ons positief antwoord dat kan natuurlijk niet anders valt hun masker af"...

Zoals die burgemeester van Amsterdam: Vrouw hand geven hoeft niet. De moslim geeft geen hand uit respect voor de vrouw, aldus Cohen.

Superstruisvogel Cohen, slechtste en naïeve burgemeester van Nederland

Gepost door: Rudy | 19-02-08

Euromed+ De islamisering van europa is gisteren weer een stapje dichterbij gekomen. Merkel heeft Sarkozy ervan kunnen overtuigen om de 'Middellandse Zee Unie' die hij van plan was te stichten met alle landen die aan de MZ grenzen, uit te breiden tot ALLE landen van de EU. Een opwaardering van Euromed dus, het Barcelona proces dat in 1995 in gang werd gezet. Merkel voelt de hete adem van de socialisten en communisten in de nek, en moet stappen zetten in de richting van meer islamisering van duitsland om haar hachje te redden. Er staan trouwens enorme moskeeën aan te komen in vele grote steden, tot groot jolijt van het grootste deel van de bevolking. De islam zit in europa gebeiteld voor de volgende eeuwen, net zoals bij de eerste invasie.

Gepost door: Procureur Generaal | 04-03-08

De commentaren zijn gesloten.