17-02-08

‘Berufsverbot’ voor Frank Thevissen?

Goed ingelichte bronnen melden dat de bekende politicoloog Frank Thevissen, tevens professor Communicatiewetenschappen met als specialisatie “Politieke Communicatie en Marketing” aan de VUB, op 1 maart ontslagen wordt. Frank Thevissen lag al lang onder vuur en in politieke kringen werd onverdroten gezocht naar een aanleiding en een manier om Thevissen te liquideren. De professor was de motor achter de grote politieke internetpeiling “De Stemmenkampioen”. Die peilingen voorspelden zwaar verlies voor VLD en SP.A en in de hoofdkwartieren van die partijen konden ze daar niet om lachen.

Maar er is meer, zoals Eric Rosseel – gepensioneerd docent van de VUB – schrijft (politics.be): “Thevissen spreekt met in het gelid lopende politici maar ook met ‘extremisten’ van allerlei slag, en dat is natuurlijk een eigenzinnigheid te ver. Hij durft het zelfs aan eens te lunchen met een krapuul als Jean-Marie Dedecker. Ook dat is natuurlijk een eigenzinnigheid te ver, veel te ver. Of te telefoneren, niet alleen met PvdA’ers, maar ook met een N-VA’er, of zelfs met een Vlaams Belanger: veel te eigenzinnig uiteraard! Zijn collega’s hebben geen vat op hem en Frank Thevissen is ook geen lid van loges en andere elkaar bedruipende en beschermende clubjes. Kortom, een eigenzinnig figuur waar de VUB eigenlijk fier op zou moeten zijn…”

Dat Thevissen op geregelde tijdstippen de paarse regeringspartijen, hun kopstukken en hun lakeien zoals De Morgen tegen de schenen schopt in rake opiniestukken, helpt ook niet echt. Thevissen is na de verkiezingen van 10 juni aangeschoten wild, uitgeroepen tot publieke schietschijf. In ware Stasi-stijl worden verdachtmakingen rondgestrooid die zijn professionele reputatie onderuit moeten halen. “Ongetwijfeld zal Frank Thevissen wel eens een professionele fout hebben gemaakt, wie heeft dat niet gedaan”, schrijft collega Eric Rosseel. “Is het echt de VUB die katholieker moet zijn dan de paus?”

Barbertje moet hangen. Eric Rosseel: “Naar aanleiding van een polemiek in de kranten met collega’s professoren van de Katholieke Universiteit Leuven omtrent de onderwijspolitiek van Frank Vandenbroucke en meer bepaald de wijze waarop de gelijke kansen voor allochtonen in het universitair onderwijs kunnen worden gevrijwaard, zonder een algemene nivellering en daling van het niveau, is Frank Thevissen door de Tuchtcommissie van de VUB voor de maand februari 2008 geschorst wegens ‘beschadiging van het imago van de VUB’.”

“Dat de heren van de KUL Frank Thevissen ‘racisme’ in de schoenen mochten schuiven, kreeg blijkbaar bijval op het rectoraat van de VUB, waar men natuurlijk hoopt door minister Vandenbroucke (SP.A) te vleien een paar extra centjes naar zich toe te kunnen trekken”…Volgens Eric Rosseel getuigt het ontslag van Thevissen van een erg kwalijke tendens in de maatschappij, waar eigenzinnigheid en afwijkende standpunten meer en meer worden gecriminaliseerd of gepsychiatriseerd, “net zoals kinderen die wat raar uit de hoek durven komen en wat ‘ambetant en lastig’ doen een dosis Rilatine in de mond krijgen gestopt…”

De ‘ambetante’ professor is koelbloedig ‘kalt gestellt’, uit de weg geruimd. De partijbonzen, links en het Belgische establishment kunnen weer opgelucht ademhalen. Wat leven wij toch in een leuk, ‘verdraagzaam’ en o zo ‘democratisch’ landje, toch?


LEES OOK/ DE VLD INTIMIDATIE GAAT TE VER

13:39 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

de zich (onze vertegenwoordigers )klaplopers verdragen géén eerlijke mensen
voorang aan t krapuul is nu in den belgiek in de mode, katoliek???????????hahahahaha

klein zéér klein, maar dat zijn we nu stilaan gewoon??leve Thevissen

Gepost door: carolus | 17-02-08

R.I.P. Thevissen. Who cares? Ik al zeker niet. Mijn advies: maak 'm vici-voorzitter van het VB. Sinds negationist Roeland Raes van dat vet betaald postje werd weggepromoveerd, is het op de 2de plaats bij het VB nogal wreed stillekes geworden...

Gepost door: donkerrood | 17-02-08

Met alle respect Met alle respect, maar ik geloof toch dat er nog andere redenen in het spel zijn. Zo is het mij nooit duidelijk geweest hoe men uit het stemgedrag van politiek geinteresseerde vrijwilligers een stemuitslag kon voorspellen in een land waar IEDEREEN verplicht is te gaan stemmen. Zoals men met eigen ogen kan vaststellen, is het met bv de deelname van vrouwen aan fora en blogs bedroevend gesteld, ze zullen waarschijnlijk eveneens zeer spaarzaam deelgenomen hebben aan Thevissen's 'Stemmenlampioen'. Toch zijn al deze dames verplicht moeten gaan stemmen, indien hun stemgedrag afwijkt van dat van de mannen, en die kans zit er dik in, zit er dus al een grote inherente fout is het systeem. Ik heb er ook aan meegedaan. Toen echter de uitslag in Antwerpen totaal buiten de voorspellingen lag, ben ik ermee gestopt. Een maand later stortte het hele kaartenhuisje in mekaar. Ik zou toch graag die man zijn diploma eens zien.

Gepost door: Procureur Generaal | 17-02-08

Met bijna 17 uur geklopt.... beste rooie, mijn reactie op het ontslag staat al bij "Angeltjes" sedert 16-2 om 00:49 !!! Daarin schrijf ik dat het misschien eens te overwegen zou zijn om die persoon eens te polsen voor het VB. Indien men dit zou nalaten dan zal JM DD het wel zélf proberen. Met het nakend aantreden van een nieuwe voorzitter kan de partij,mogelijks, salonfa¨hig worden. Frank was, door zijn felle strijd voor Vlaanderen en tegen de "baardmannetjes" ietwat in sommige ogen "verbrand". Maar steeds,(zélfs onder een andere voorman) blijven we hem eren als de man die een gouden stambeeld verdient. Bedankt, beste Frank.

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 17-02-08

@Viktor: "mijn reactie staat al bij "Angeltjes" sedert 16-2"

Beste V., alles wat ik probeer te posten, zelfs het vriendelijkste stukje, wordt gedeleet op jouw o zo democratische 'angeltjes'. De draak schrijft het zelf: "Wij vormen een blog van en voor de vrienden en géén discussieforum" Ga je ellende daar verder uitzoeken. Doei!

Gepost door: donkerrood | 17-02-08

meloen! wij van 'angeltjes' zijn zéér democratisch maar we lopen er niet, zoals jullie, mee te koop en doen er al zeker niet zo hypocriet over. soms amuseren we ons kostelijk met reacties als de uwe. is het echter teveel gevraagd om ze op links gerichte blogs te plaatsen. we zullen ze daar graag komen lezen want als amusement zijn ze SOMS niet te evenaren. echter, hoe democratisch jullie wel zijn mocht professor Thevissen ondervinden.

Gepost door: jos | 17-02-08

Misschien dat de erbarmelijke academische output van porf thevissen er iets mee te maken heeft? Ik slaag er maar niet in ook maar enige recente wetenschappelijke publicatie van hem te vinden. Hoeft ook niet van mij, maar dan moet je niet verlangen dat je betaald wordt door een universiteit. Mooie zaak zou ik zeggen. En ik ken het universitaire wereldje goed genoeg om niet te geloven in al die complottheorieen.

En overigens, die steun door Dhr Rosseel zal Thevissen wellicht meer schade berokkenen dan voordeel opleveren!

Gepost door: peter verschelde | 17-02-08

Volgens mij hebben we met peter verschelde te maken met een verklede donkerrode.
Hij schijnt toch niet zo goed prof Thevissen en het universitaire wereldje te kennen. Ik verduidelijk:
prof T is voltijds verbonden aan de vakgroep "communicatiewetenschappen en directeur van het onderzoekcentrum Maco (marketing en communicatieonderzoek) sinds 2001 ook directeur "reputation institute belgium" een internationaal netwerk van academici en bedrijven dat onderzoek verricht op internationale schaal. binnen de vakgroep is prof T verantwoordelijk voor het gebied "toegepaste communicatie"
doceert:
inleiding tot de reclamestrategie
campagne-ontwikkeling
strategische bedrijfs- en organisatiecommunicatie
en marketing
politieke marketing en communicatie
bedrijfscommunicatie en marketing: grondige vraagstukken

zoals u merkt meneer verschelde, is prof T een redelijk bezige bij. want bij deze opsomming hebben we het nog niet eens gehad over zijn talrijke lezingen doorheen vlaanderen en daar buiten. ik ken professoren die er veel minder van bakken en rustig op hun plaats kunnen blijven zitten zolang ze maar poco blijven.

Gepost door: jos | 17-02-08

Ik had het over academische output. Overigens, wat u daar opsomt is een doodgewone onderwijsbelasting. Geef me eens een lijst van zijn publicaties. Die op de VUB website stopt in 2004, en ik slaag er niet in om veel te vinden daarne. Scholar google geeft welgeteld 1 artikel weer. Tegenwoordig heb je tenminste 3 internationale publicaties nodig om zelfs maar een postdoc te krijgen.

Hij lijkt zich vooral bezig te houden met taken die weinig met zijn academische opdracht te maken hebben, zoals het uitvoeren van betaalde onderzoeksjes voor een reeks bedrijven en instellingen. Niets mis mee mocht dit naast zijn academisch werk gebeuren, maar blijkbaar gebeurt dit ten koste ervan. En ja, er zijn er nog die weinig uitvreten. Vandaar dat dit ontslag een duidelijk signaal geeft - laat ons hopen dat er nog wat meer negatieve evaluaties komen.

Ik ben een academicus (nogal conservatief overigens...), en bij een vacature als ZAP waar ik merk zou hij met zijn CV niet eens door de eerste schifting raken.

Gepost door: Peter verschelde | 17-02-08

Overigens, zijn enige internationale academische publicatie is in een tijdschrift verbonden aan het instituut waar hij in belgie voorziter van is. Maar ik gun hem het voordeel van de twijfel en veronderstel dat het wel peer-reviewed is. 'k vind er trouwens niet direct een SSCI impact factor van, en het staat helemaal in de onderste categorie van de kwaliteitsrankings. Dus nee, Jos, je kan me niet overtuigen dat hij een serieus academicus is

Gepost door: Peter Verschelde | 17-02-08

donkerrode verschelde vergist zich terdege wanneer hij denkt dat ik hem wil overtuigen. trouwens: "wat baten kaars en bril...!"
ik wou alleen aantonen dat er nogal wat professoren op de universiteiten rondlopen die VEEEEEEL minder presteren en zich zeer goed laten betalen maar daarvoor op geregelde en goed getimede tijdstippen (op tv of radio, kranten ...) eens poco uit de hoek komen.

Gepost door: jos | 17-02-08

Allee, sans rancune... Ik wil het wel goedmaken hoor, ge moet daarom niet donkerrood van jaloersheid worden; mijn reactie over het bewuste artikel was enkel een vorm van snelle gevatheid. Best mogelijk dat, de volgende keer, jij vlugger bij de pinken zijt. Wat betreft dat stambeeld: een persoon die regelmatig een modderfiguur slaat kan toch niet verlangen er een in goud te krijgen nietwaar?

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 17-02-08

nuttige tips Ik denk niet, dat ge met de huidige politieke sfeer, door de machthebbers een serieuse academicus kunt genoemd worden als ge bepaalde symphatieen toont voor "dingetjes" die indruisen tegen "het correcte" !!! .... Ik denk ook niet dat ge een serieuse rechtspraak kunt verwachten als ge lid bent van VB bv...(ben niet zeker ! ik zal het nog eens aan DeBie vragen)....

Ik geloof dat het stillekensaan tijd wordt om te zorgen voor de persoonlijke veiligheid ,werkzekerheid enz ....een foto bv van Vandenbroecke of een ander groot correct politiek kopstuk in de woonkamer hangen kan helpen ,is feitelijk een "must"...zonder uiteraard de koning niet te vergeten.... samen met een paar ingekaderde Koranverzen... dat alles zou moeten bewijzen dat je de juiste, verdraagzame, correcte,rechtvaardige en menslievende volgzame burger bent , een MAN met ""moraliteit"" ...een "heldere" van geest !!! ... Zoiets kan nuttig zijn ,zeker voor de toekomst ,bij een huiszoeking bv, als ge verdacht wordt van uitspraken of handelingen die een vorm van symphatie tonen voor het VB ...het uitschot... dat moet worden bestreden !!

Voor nog meer nuttige wenken ivm hielenlikkerij,slaafsheid en tips om onze " Correcten " terwille te zijn, kan zich wenden tot de ""Heer Donkerrood !""
Vergeet zeker niet ....af en toe een beleefdheidsbezoekje te brengen aan de plaatselijke imam...je weet maar nooit !!

Gepost door: Rene | 17-02-08

@ verschelde @En ik ken het universitaire wereldje goed genoeg om niet te geloven in al die complottheorieen...............

Allee gij,wie regeert er dit apenland?diegenen die men heeft afgedankt,wie zit er in de europese commissie ? diegenen die in eigen land de wacht zijn aangezegd , zij zitten ook in het comploterende clubje van het Grootoosten met de Gucht als opperbroeder , geen complotten in belgikske? overal in de gerechtshoven en op cruciale postjes zitten mislukte advokaten met de juiste partijkaart ,en niet te vergeten hun lidmaatschap van bovenvermeld lubje "illuminati" door de Engelese Lodge vergeleken met de 'siciliaanse maffia' zij bepalen wie, wat ,waar , en hoe, als "academicus" onwetend over deze materie ?? ik ben maar een simpele maar leef niet in een ivoren toren,iedereen die zich afzet tegen deze bende nepotisten zal het geweten hebben, jammer voor de prof,de rest zal wel zwijgen,

Gepost door: lowieke staal | 18-02-08

Typisch Belgisch! Dat is nu 'echt' Belgisch gedrag.
Wie niet in het plaatje (rood links plaatje) past wordt gewoon, zonder daar verder over te praten, afgemaakt.
Toch blijft nog menige Vlaming dit walgelijk gedrocht B steunen????
Niet te geloven maar, helaas, wel waar!
Wie schittert in wanbeleid, sjoemelen, graaien, liegen, bedriegen én profiteren, wordt gepromoveerd op diverse mandaten en krijgt een vetbetaalde post in het parlement, als ze maar de deksel dicht houden, dat is de enige wet die telt.
Hoelang nog??? Zou 23 maart 2008 dan toch nog een zéér speciale feestdag mogen worden????

Gepost door: Jean | 18-02-08

mooi recent voorbeeld is dat Fientje Moerman...
Een prof politicoloog zoals "Frank" die over die bepaalde materie toch iets meer weet dan een "donkerrood met de pet" en de zoveel gelauwerde zogezegde politiekers...... wordt "ontslagen" omdat hij het lef had "gehoor en begrip" te hebben voor "andersdenkenden" Het is zoals Lowieke en Jean schrijft..Het is overduidelijk dat we leven in een corrupt land...De top-leden van de verschillende "machten" beschermen elkaar... wordt het toch wat te gortig komen ze voor de rechter... maar mits een paar vetbetaalde advocaten ,die graag een graantje meepikken hen toegeworpen door het systeem .. wordt er zolang "getantefeert,aan den baard gesnokt" tot de zaak verjaart..zoals bij onze "top gangster" Noel Slangen...ge moogt je dan nog vinden in een bepaalde ideologie..dat gesjoemel ,vriendjespolitiek ,gangsterpraktijken onder de dekmantel van "correcte politiek" stijgt uit boven alle fatsoen...dan durven ze VB de naam geven van "mestkevers,kakkerlakken" Ieder rechtschapen mens die erover nadenkt kan niet anders dat "kotsen" en enkel medelijden tonen met mensen zoals een donkerrood,het spijtige is dat deze simpelen van geest heel die smeerlapperij mede in stand houden,ze zelfs verdedigen...triestige en zielige figuren in onze maatschappij....Ik hoop maar dat ze nooit de sharia zullen steunen of invoeren ,want dan loopt heel de "Wetstraat" binnen de kortste zonder handen !!

Gepost door: Rene | 19-02-08

Rene: "Het is overduidelijk dat we leven in een corrupt land..."

Heeft u het hier over uw Thaïland van waaruit u al deze dingen post, of over België dat uw verblijf in Thaïland, via een vervangingsinkomen dat wij betalen, mogelijk maakt?

Gepost door: donkerrood | 19-02-08

@Jean: "Toch blijft nog menige Vlaming dit walgelijk gedrocht B steunen????"

Jazeker, een meerderheid van de Vlamingen is voor het behoud van de Belgische federale staat. In het parlement zal je nooit een meerderheid bij mekaar krijgen die de onafhankelijkheid van VL zal uitroepen. En zoals Karel De Gucht het gisteren op Canvas nog eens herhaalde: "Er is bovendien nog steeds geen WERKBAAR voorstel gedaan omtrent wat er Brussel moet gebeuren."

Gepost door: donkerrood | 19-02-08

och donkere toch ..toen ik schreef,we leven in een corrupt land heb ik daar ook enkele bewijzen van naar voren geschoven...probeer jij dat met argumenten te ontkennen..oa dat Fientje en de Slangen...en vervangingsinkomen ???? ik heb dat niet !! wel een "pensioen" Ik heb in mijn tijd ongeveer 42 jaar gewerkt en het "vervangingsinkomen" mee betaald voor diegenen die in mijn actieve periode op rust gingen....en ik veronderstel dat ik nog altijd met mijn "vervangingsinkomen doe wat "Ik Wil"
probeer in het vervolg eens tot de kern van de zaak door te dringen in plaats van rond te pot te liggen lullen, zoals je correcte partijen...
zwakke posting donkere ... zeer zwak !!!!

Gepost door: Rene | 19-02-08

Een 'vervangingsinkomen' is een inkomen ter vervanging van 'niet geleverde arbeid', daar valt pensioen ook onder. Regelmatig lees ik dingen van je waar je uithaalt naar allochtonen die geld sturen naar hun verarmde landen van oorigine. Wat is het verschil met een Belg die zijn 'vervangingsinkomen uitgeeft in het buitenland? Bovendien is algemeen geweten dat Thaïland één van de corruptste regimes is van heel Azië. Is het misschien daarom dat jij liever daar woont dan in het minder corrupte België? België waar je nog altijd corruptie aan de kaak mag stellen zonder bang te zijn dat de doodstraf er op volgt of je de rest van je ganse leven in de gevangenis kan slijten? Probeer jij in Thaïland maar eens te zeggen of te schrijven dat hun eerste minister een corrupte boef is. Hoelang zal je daarna nog in leven blijven denk je?

Gepost door: donkerrood | 19-02-08

probeer ook eens in b ervoor uit te komen dat je een VB'er bent ! hoelang zal je nog in de vakbond zitten denk je, of uw kandidatuur voor een openbaar ambt te stellen! hoeveel kans denk je te maken rooien. enz..
of iets te organiseren wat de poco's niet zint! vraagt het eens aan o.a. Thevissen.
die linksen zijn niet alleen broodrovers, het zijn nog dikke schijnheiligen op de koop toe.

Gepost door: jos | 19-02-08

Hugo Hugo, je moet toegeven dat je hier op mijn blog nogal veel krediet krijgt alhoewel ik het soms echt kotsbeu wordt. Je valt iedereen aan, laat duideljk blijken dat je van niet veel op de hoogte bent en probeert dat dan te weerleggen door smakeloze en onzinnnige en vaak persoonlijke uitvallen naar iedereen die een andere mening heeft of beter op de hoogte is dan jij. Je etaleert gewoon je onkunde en domheid en eerlijk gezegd had ik gehoopt dat je het zelf zou merken, maar helaas...

Je wordt bovendien vaak heel erg persoonlijk en dit op een zeer laag niveau. Vooral tegenover Rene, omdat hij met een Thaise dame is getrouwd en daar ook woont. Ik denk trouwens dat jij een heel verkeerd beeld in je hoofd hebt over Thailand, misschien moet je maar eens het vliegtuig nemen en er een kijkje gaan nemen. Vooral waar Rene woont. Ik ken die streek daar en je moet het niet vergelijken met Bangkok, (bij ons heb je trouwens ook rosse buurten en de roze balletten vonden plaats in België en niet in Thailand). Die mensen leven en werken er op hun manier net als wij, ik denk zelfs dat Rene daar meer al weldoener wordt beschouwt dan als indringer of profiteur. Je insinuaties als zou hij een soort pedofiel zijn bewijzen niets over hem, maar wel veel over jou.

Maar zoals ik al zei, ik liet je hier doen omdat het reacties uitlokt, maar vooral ook omdat ik meer van jou had verwacht. De laatste tijd bewijs je echter met elke reactie opnieuw dat je het verstand hebt van een veertienjarige puber..en die, beste Hugo, kan ik hier in het debat echt wel missen als kiespijn.

Gepost door: Janice | 19-02-08

twee keer gebuisd laten we niet vergeten dat de man twee keer een visitatie over de vloer heeft gehad en onvoldoende scoorde

het wordt tijd dat daden bij woorden worden geplaatst en die dure visitaties eindelijk iets opleveren

als oud gediende van dezelfde alma mater heb ik vaak mogen ondervinden dat "ingezapten" het lof der luiheid als levenslied zongen

ben het verder volkomen eens met Jos : de "bijdrage" van Eric Rosseel zal Thevissen alleen maar schaden, tenzij Van Camp zou zwichten uit vrees voor nog meer paranoia en die kans lijkt mij nihil

Gepost door: pierre | 19-02-08

Maar donkere toch ,je leert niet bij ,waarom Thailand er weer bijsleuren , je weet trouwens "de ballen" niet over Thailand ,niks nog niet "bijna" probeer eens met "degelijke" argumenten onze kritiek te weerleggen...
Ik zal proberen je een beetje op weg te helpen... Fientje Moerman is de eerlijkheid zelve zij werd onterecht gedwongen tot ontslagname omdat ...... of .... Noel Slangen is een man van "eer" en recht door zee .. de feiten waarvoor hij moest terechtstaan en normaliter, iedere andere burger ,zwaar zou moeten voor opdraaien ,werden teniet gedaan door "verjaring" omdat ......
allee donkere ,overtuig ons van het NIET corrupte fatherland....overtuig ons van de correcte Belgische politiek en zijn politiekers

Gepost door: Rene | 19-02-08

en donkere ...terloops gezegd...jij schijnt er een probleem mee te hebben dat ik een vervangingsinkomen heb en tot overmaat van ramp uitgaven doe in Thailand...Ik heb 42 jaar gewerkt en zodoende mijn bijdrage betaald voor de toenmalige "vervanginginkomengenieters" Ik ben er 63 en vermoedelijk geen 42 jaar meer leven zodus de Belgische staat "doet een zaak" en .... zou jij niet willen leven "als oude zak" in een villake en genieten onder de schaduw van een palmboom...terwijl ze in Belgie momenteel uit hun vel bibberen van de koude en bovendien gevaar lopen als het "kacheltje" niet goed meer functioneerd ??

Gepost door: Rene | 19-02-08

vrij-sprekenden(Free Speech)en dus in eerste instantie vrij-denkenden passen niet in ons beweerdelijk "vrijdenkers" milieu. Daarom werd
in B. aan PoCo-alchemische manipulatie gedaan en zelfs de Grondwet veranderd om een light versie van "vrijheid van meningsuiting" te brouwen die perken stelt aan dissidente meningen over ethnische, historische etc...feitelijkheden want de Almacht der rijke lobbies dient te primeren
en de "duiding" die de media daarin geven maakt deel uit der nodige hersenspoeling daartoe nuttig

Gepost door: PoCo-Loge Pipo, Censor | 20-02-08

Door welke kapitaalkrachtige, zeer invloedrijke
ethnische-culturele-religieuze sponsor gesteund
zou rode Hugo Verzet, hier aanwezig, zijn versie
der waarheid hier kunnen komen uitkotsen ?

Gepost door: Zwart-rode Hugo | 20-02-08

Door welke kapitaalkrachtige ethnisch-religieus-culturele lobby zou rode Hugo Verzet gesteund worden om zijn visie op de historische waarheid
in de verf te zetten ?

Gepost door: Rood-zwarte Hugo | 20-02-08

Voor u doe ik dat gratis :)

Gepost door: donkergroen | 20-02-08

Waar zit mijne... donkerrode-licht-groen-gekleurde vriend...geen spoor meer van hem in de verste verte....ik maak me erg ongerust !!!...ik mag er niet aan denken !! zou er weer iets misgelopen zijn met zijn kacheltje ??

Gepost door: Rene | 22-02-08

De commentaren zijn gesloten.