23-02-08

Flirten verboden in Saoedi-Arabië

De Engelstalige Saoedische krant Saudi Gazette, meldde dat de religieuze politie in Saoedi-Arabië 57 jongemannen heeft opgepakt die met meisjes zouden geflirt hebben in winkelcentra in heilige stad Mekka.

Ze worden eveneens beschuldigd van het ‘dragen van ongepaste kleding, dansen en spelen van luide muziek’ om de aandacht van de andere sekse te trekken. Dit staat in een PV opgemaakt door de machtige Commissie ter Bevordering van Deugd en ter Voorkoming van Onzedelijkheid.

De Muttawa (religieuze politie), controleert of de ultraconservatieve shariawetgeving in het land correct wordt nageleefd. Enkele maanden geleden werden koppeltjes die elkaar ontmoetten op internetcafés en telefoonwinkels opgespoord, met zweepslagen bestraft en opgesloten. Een van de shariabeginselen is een strikte scheiding van mannen en vrouwen in het openbare leven.

De saoedische prinsen vliegen daarentegen met hun privéjets naar het buitenland om hun orgieën te houden.


Islam is snelst groeiende religie

VIRGINIA BEACH - De islam groeit van alle wereldgodsdiensten het snelst. Met een groei van jaarlijks 2,1 procent hebben de 1,2 miljard moslims bijna 1 procent voorsprong op de groei van de wereldbevolking, die 1,2 procent bedraagt.

Het aantal moslims zal volgens de nieuwe berekeningen van de in de VS werkzame godsdienststatistici David B. Barrett en Todd M. Johnson tot het jaar 2025 tot 1,8 miljard mensen groeien. Hun aandeel in de wereldbevolking zal in dat jaar tussen de 20 en 23 procent bedragen.

De ongeveer 2 miljard christenen blijven verreweg de grootste religie vormen. Hun aantal neemt jaarlijks echter nauwelijks meer toe dan de wereldbevolking. Hun aandeel blijft met ongeveer een derde van de 6,2 miljard mensen nagenoeg gelijk. De groei van christenen is vooral te vinden in Afrika en Azië (respectievelijk een plus van 2,6 en 2,1 procent), met Europa als hekkensluiter (plus 0,1 procent). Het aantal hindoes (836,5 miljoen) groeit jaarlijks met 1,5 procent, het aantal boeddhisten (367,5 miljoen) met een procent en het aantal Joden met 0,8 procent.

Het atheïsme wordt steeds meer een randverschijnsel. De toename van godloochenaars van 0,2 procent per jaar blijft ruim een procent achter bij de groei van de wereldbevolking. Hetzelfde geldt voor de ”niet-godsdienstige” mensen (plus 0,8 procent). Beide groepen tellen samen 931,4 miljoen mensen, ongeveer 15 procent van de wereldbevolking.

Ik behoor dus tot een minderheidsgroep, mag ik nu ook wat meer?

20:30 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Onze Turkse Marokkaantjes ,onze nieuwe Belgen broeders ...die Allah zo terwille zijn (als het hun past) en de invoering van hunne Sharia eisen , zouden zij gelukkig zijn met een Vlaamse Muttawa (misschien iets voor Janssens)...stel je voor ,ze willen een discotheek binnengaan ,een oord van verderf ,vol met westerse hoeren en haram muziek...hoeveel zweepslagen ??? en dan te bedenken dat ,als een portier hen de toegang weigert.. om ze te beschermen tegen slechte invloeden,die noemen ze een racist !! en kan het gaan uitleggen bij dat Witt-centrum
Ik zou nog begrip kunnen tonen als hun supperrijke heersers het voorbeeld zouden geven in een totale onderwerping aan de Koranregeltjes...maar nee hoor , een paleis vol naakt "neukmateriaal" ze kunnen zelfs hun poten niet huishouden van aziatische dienstmeisjes...en in hun "bar"

alleen maar "muntthe" ??? vergeet het !! voor sommigen "af en toe" een mooie jongen !! moet kunnen...de hypocrisie ten top !!
Hoeveel korannen bestaan er feitelijk ?? want er zijn wel Moslims waar ik alle respect voor heb ,te oordelen naar het boek "de weg naar Mekka" maar die ""mensen"" hebben ook te lijden onder die achterlijke fanatieke troep ,hun vrouwen zijn vrij ,mogen bv toneel spelen,dragen geen kopvodden ,hebben het recht zelf de man van hun dromen te zoeken die hebben geen Muttawa nodig want die mogen "LEVEN"...spijtig dat ze in Vlaanderen geen verschil zien !

(ik denk dat ik als Vlaamse Muttawa mijn taak plichtbewust en vol overgave zou vervullen om mijn Islaaaaambroeders te behoeden voor duivelse mentaliteit)

Gepost door: Rene | 23-02-08

In Nederland is het weer eens rel met de ruftallochtonen...

Fortis bant 'onrein' varkentje (bron: De Telegraaf)

AMSTERDAM - Fortis-klanten die voor hun kinderen een zogenoemde EuroKids-rekening openen, krijgen daarbij niet langer het speciale spaarvarkentje Knorbert cadeau. Als verklaring voert Fortis aan dat "Knorbert niet voldoet aan de eisen die de multiculturele samenleving aan ons stelt".

Varkens worden door joden en moslims als onreine dieren beschouwd. Ook de internetspelletjes en cartoons met de jaren terug al bedachte Knorbertje in de hoofdrol zijn door Fortis beëindigd. Volgens een woordvoerster is er "een aantal reacties geweest op het varken" en wordt er gewerkt aan een nieuw presentje dat "leuk is voor kinderen van welke signatuur dan ook". Als tussenoplossing biedt de bank nu een kinderencyclopedie aan.

Ja ja, maar een halal-rekening kan wel. Vuile collaborateurs van Fortis!!!

Gepost door: Antichrist | 24-02-08

Oplossing Wij moslims, OOK DE VROUWEN, vinden nu eenmaal dat mannen en vrouwen beter gescheiden leven, wat is daar mis mee? Bij jullie was het onderwijs toch ook altijd gescheiden? En zelfs in de kerk gingen de vrouwen links zitten. Ooit een bedrijfskantine bezocht? Veel kans dat de vrouwen apart aan een tafel zitten. Niemand verplicht hen ertoe, zij vinden het gewoon beter zo. En de aparte wagons en bussen 'alleen voor vrouwen', nu al in Japan en Zuid-Korea, zullen nog veel navolging vinden.

Bijlange niet alle vrouwen zijn gecharmeerd door opdringerige mannen, daarvoor dragen steeds meer jonge moslima's de hoofddoek, met veel enthousiasme. Sommigen zouden hem nog omdoen zelfs als ze iedere avond een pak slaag kregen van hun ouders.

En nu in Antwerpen zelfs een hoofddoekverbod in de stedelijke scholen dreigt, gaan jullie nog eens iets beleven. Zogezegd om de vrijheid van de vrouw te garanderen, jullie snappen er werkelijk niets van. Spijtig, want de islam is de oplossing, zeker voor europa, zie de cijfers hierboven.

Gepost door: Ibn Saud | 25-02-08

Ibn,

Wat jullie moslims denken or hoe het hier 300 jaar geleden was of hoe men in Japan problemen heeft maakt geen zak uit, pardon my french.

"Bijlange niet alle vrouwen zijn gecharmeerd door opdringerige mannen, " Dat klopt wel gedeeltelijk vooral omdat meestal die mannen moslims zijn die ongesluierde vrouwen hoeren noemen. (ongeacht religie of kleur vd vrouw)

Hier leef je in het westen waar mannen en vrouwen gelijk zijn en bepaalde normen en fatsoen gelden, deal with it !

Ik voel me persoonlijk beledigd door jouw bijdrage, als man heb IK geen enkel probleem met vrouwelijk naakt, noch op het strand, noch in de sauna, noch in de media.

Het is niet omdat sommige moslims geen fatsoen tov van vrouwen hebben dat we de apartheid moeten invoeren, want dat het nu tussen blank of zwart, man of vrouw is, maakt niets uit.

Leer je kinderen degelijk op en dat heb je dit soort toestanden niet nodig.

Laat me ook maar eens zien waar in de koran gezegd wordt waar de hoofddoek een deel is van de godsdienst en is dat trouwens geen impliciete veroordeling van diegenen die GEEN dragen.

Dat KAN je niet omdat het er niet in staat, enkel sexueel gefrustreerden vinden dit abnormaal.

Ten laatste, democratie, ken je dat ? Of is dat alleen van kracht als de regels de Islam volgen. Als men hier een wet maakt dat hoofddoeken verboden zijn zoals in Turkije en Frankrijk dan is het gewoon zo. Daar is niets racistisch aan.

Staat democratie je niet aan, verhuis dan naar Iran.

Gepost door: Den Amerikaan | 25-02-08

Als jullie zo erg tevreden zijn met de islamitische wetten, waarom komen jullie dan zo massaal naar westerse landen?

Bovendien vind ik het toch maar raar dat moslims elke vrouw bespringen waarvan een lokje haar te zien is....vreemde gasten zijn jullie.

Gepost door: Janice | 25-02-08

@ Ibn: wat mij (en velen met mij) betreft: hoe ruimer een verbod op hoofddoeken hoe beter. En als je je daar niet bij kan neerleggen, dán zal je pas nog eens wat zien. Het staat U natuurlijk altijd vrij om dictatorke te gaan spelen in een meer "democratisch" land als Iran of Saoedi-Arabië.

Gepost door: Antichrist | 25-02-08

Antwoord Vraag: "Als jullie zo erg tevreden zijn met de islamitische wetten, waarom komen jullie dan zo massaal naar westerse landen? "

Antwoord: Omdat wij zo erg tevreden zijn met de islamitische wetten, komen wij zo massaal naar westerse landen. Wij willen jullie namelijk laten meeprofiteren van het enige Ware Geloof. Ik heb het nog gezegd: het is als door een zure schil bijten om de sappige zoete vrucht te kunnen smaken. Of als een operatie ondergaan om voor altijd van de pijn verlost te zijn. Geen godsdienst of ideologie sluit beter aan bij de natuur van de mens. Geef die nutteloze weerstand toch op! Allahu Akbar!


Gepost door: Ibn Saud | 25-02-08

Ibn Saud, nuts Ibn Saud,

Gelieve uw iditote praat ergens anders te posten zodat we onzee tijd niet verliezen.

Ik zeg hier maar 1 zaak op NUTS

Gepost door: Den Amerikaan | 25-02-08

bye bye Ibn Het is raar en ongeloofwaardig dat mensen met achterlijke ideeen zoals een Ibn Saud,kunnen lezen en schrijven. Ik denk niet dat hij zichzelf ernstig neemt ,hij probeert ons gewoon een beetje bezig te houden.
In ieder geval "ik" ben geen achterlijke spast de Islaaaaam ,Koran met alles erop en eraan ,kan voor mij de bomen in ...ik wil verder ,in vrijheid leven en denken ,ik heb gene Allah noch Mohamed nodig ,die in mijn plaats denken. Ik kan onderscheid maken tussen goed en kwaad..meer moet dan niet zijn !!
Dag Ibn Saud...ik wens je een goede reis naar een ander blog..en de wind vanachter !!
get. Rene
(een niet achterlijke)

Gepost door: Rene | 26-02-08

Ibn Saud: met uitspraken zoals de uwe illustreert U perfect waarom een kankerideologie als de Islam met wortel en al moet worden uitgerukt en al haar volgelingen het land uit moeten worden geflikkerd. Bravo!

Gepost door: Antichrist | 26-02-08

Medisch personeel
Een religie staat of valt naarmate ze haar beginselen trouw blijft. Mee-evolueren met de tijd is nefast voor de geloofwaardigheid. Denk maar aan de christelijke leiders die al openlijk beginnen twijfelen aan de goddelijke schepping van de mens. Of aan de anglicaanse kerk die de homocultuur vrije baan geeft tot in hun hoogste middens.

Zo gaat dat in de islam helemaal niet. Een voorbeeld is de plicht van moslima's om zich helemaal te bedekken, behalve aangezicht, handen en voeten. In Engeland is een controverse ontstaan nav de 'superbug' die opduikt in ziekenhuizen, de ziekenhuisbacterie, te wijten aan onvoldoende hygiene, zegt men. Ter bestrijding wil men nu ook islamitische verpleegsters en stagiaires VERPLICHTEN de hemdsmouwen op te rollen tot aan de elleboog, om naast handen ook de onderarmen te kunnen desinfecteren. Dit is tegen onze godsdienst, en zal niet getolereerd worden! Moslima's worden gediscrimineerd, en zijn verplicht hun job vaarwel te zeggen!

Ziehier wat het hoogste medisch orgaan van de moslimgemeenschap in Engeland hierover te zeggen heeft:

"No practising Muslim woman - doctor, medical student, nurse or patient - should be forced to bare her arms below the elbow."

Gepost door: Ibn Saud | 26-02-08

En zijn we onder de indruk van een "onafhankelijke" medische opinie die het moslimschap in het vaandel draagt, en ondanks hun middelleeuwse overtuiging en het totaal gebrek aan wetenschappelijke methodiek toch nog een poging tot geneeskunde tracht te plegen?NEEEEUHHH!
Laat jij je maar verzorgen door je islam-gebedsgenezers of waar jij je lekker bij voelt, maar (1) vraag niet dat wij dat financieren, en (2) laat ons, die niet van de islamitische heilsleer doordringen zijn de mogelijlkheid krijgen om te opteren voor geneesheren die wél de praktische regels volgen, en die al jaren daarmee positieve resultaten boeken.

Gepost door: Antichrist | 27-02-08

Ibn Saud, ik heb zo'n beetje het gevoel dat je ons hier voor de gek houdt. Misschien maar goed, want als atheïste sta ik ook op mijn recht niet te geloven in al die bovenaardse onzin en ermee gerust gelaten te worden.

Gepost door: Janice | 27-02-08

Voor de gek houden? Muslim medics refuse to roll up their sleeves in hygiene crackdown - because it's against their religion
Last updated at 17:52pm on 26th February 2008

Comments (25)


Health officials are having crisis talks with Muslim medical staff who have objected to hospital hygiene rules because of religious beliefs.

Medics in hospitals in at least three major English cities have refused to follow the regulations aimed at helping tackle superbugs because of their faith, it has been revealed.

Women medical students at Alder Hey children's hospital in Liverpool objected to rolling up their sleeves when washing their hands and removing arm coverings in theatre, claiming it is regarded as immodest.

Similar concerns were raised at Leicester University and Sheffield University reported a case of a Muslim medic refusing to "scrub" because it left her forearms exposed.

Some students have said that they would prefer to quit the course rather than expose their arms, but hygiene experts said no exceptions should be made on religious grounds.

A Royal Liverpool hospital spokesman said they had experienced issues of Muslim staff not sanitising their forearms with alcohol gel although this had now been addressed.

Dr Steve Ryan, medical director at Alder Hey said that while the "bare below the elbows" dress code is a matter of patient safety, the trust would work with Muslim students to find a solution.

He said: "We specify bare below elbows, no wrist watches, nail varnish or false nails in clinical areas.

"Good hand hygiene is one of the most important and simplest actions we can take to prevent healthcare associated infections.

"A number of female Muslim students had approached the University of Liverpool to ask if we would provide facilities for them to change their outerwear and Hijab for theatre scrubs.


'Sharia law will undermine British society,' warns Cameron in attack on multiculturalism

"We were pleased to accommodate this request and these facilities have now been incorporated."


Muslim medics at Alder Hey Hospital have claimed the guidelines contradict their religion


Dr Charles Tannock, a Conservative MEP and former hospital consultant, said: "These students are being trained using taxpayers' money and they have a duty of care to their patients not to put their health at risk.

"Perhaps these women should not be choosing medicine as a career if they feel unable to abide by the guidelines everyone else has to follow."

But the Islamic Medical Association insisted that covering all the body in public, except the face and hands, was a basic tenet of Islam.

It said: "No practising Muslim woman - doctor, medical student, nurse or patient - should be forced to bare her arms below the elbow."

The new Department of Health guidance was introduced this month in a bid to restrict the spread of potentially fatal infections such as MRSA and Clostridium difficle.

The code of practice helps NHS bodies to plan and implement how they can prevent and control healthcare- associated infections.

It sets out criteria by which managers of NHS organisations are to ensure that patients are cared for in a clean environment and the risk of infections is kept as low as possible.

Gepost door: Ibn Saud | 27-02-08

onze Moslimbroeders en zusters schuwen alles wat het ongelovig westen met hun vrijheid van denken en handelen hebben voortgebracht ,behalve GSM-ekens ..TV 's, satellietontvangers enz enz dat heeft Mohamed voorlopig in de koelkast gestopt.....en niet te vergeten onze sociale verworvenheden ,waar ze in hun thuisland het bestaan niet eens van kennen.....ziekenkas ,den dop ,OCMW steun...daar zijn ze echt niet vies van ! voor de rest is het allemaal harem of hallal of weet ik veel wat !

inderdaad die Ibn zegt het zelf, ze leven nog in den tijd van Mohamed meer dan 1000 jaar geleden en geloof of geloof me niet .... de voorouders van de Moslims en ook die van ons waren " apen" die in groepen leefden ,bepaalde apenstammen zijn zelfstandig beginnen nadenken met als gevolg.... de space shuttle.....voor de andere groep was dat verboden ! er werd nagedacht voor hun... alles netjes in een boekje geschreven "de Koran"

Gepost door: Rene | 27-02-08

De commentaren zijn gesloten.