27-02-08

Barack Hussein Obama

Barack Hussein Obama: Once a Muslim, Always A Muslim

In de run naar het Witte Huis wordt de onderlinge strijd heviger. Op internet circuleert een foto van Barack Obama in moslimkledij en werd deze nu ook in alle kranten gepubliceerd. Obama beschuldigt zijn tegenstander Hillary Clinton ervan de foto openbaar te hebben gemaakt en weerlegt dit al 'laster', zoals hij al eerder deed toen gezegd werd dat hij zijn eed had afgelegd met de hand op de koran.

Indien de foto niet had bestaan, dan had die ook niet tegen hem kunnen gebruikt worden natuurlijk. Ik denk dat dit nogal gevoelig ligt in de VS en hem een serieuze slag kan toebrengen. Aangezien ik steeds aan zijn oprechtheid heb getwijfeld ben ik daar uiteraard niet treurig om. Met hem komt de 'vrede in het huis van Allah' steeds dichterbij.
"


moslimobama300

nyc

01:08 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Hebben de VS de Universele Rechten van de Mens niet ondertekend dan? Staat daar niet in dat discriminatie volgens godsdienst verboden is? Wat is dan het probleem? Erger als Bush kan het nooit worden!

Geef de islam de kans te bewijzen wat ze waard is in een westerse maatschappij!

Gepost door: Ibn Saud | 27-02-08

Islaaam hebben die ooit gehoord van Universele rechten van de mens (Moslima's) och daar hebt ge die flauwe plezante Ibn Saud weer...waar waren de rechten van de mens toen uw moslimbroeders the Twin Towers met de grond gelijk maakten ,onder het goedkeurend gemompel van Allah de meest vredelievende.......
godsdienstvrijheid ???? bende moordenaars !!!!
uwe Islam heeft al genoeg bewezen wat ze waard is in onze westerse maatschappij...aanslag in Spanje ,London ,de moord op Van Gogh,ambras omwille van een paar cartoons ,geweldadige hangjongeren....houdt uwe ganse troep maar buiten....

trouwens met al uwe Koran-zever probeer eens voor "een" keer eerlijk te zijn !!

wat geniet jouw voorkeur ...
een blote tetten strand
of een bourkine strand....en zeg nu niet een bourkini strand want dan ben je bovendien nog de grootste hypocriet aller tijden !!

en wat die Obama betreft ,dat karnaval kostuum kost gewoon zijne kop !!!

Gepost door: Rene | 27-02-08

Ibn, de islam houdt op waar het westen begint.

De westerse tolerantie wordt onze ondergang, maar velen begrijpen het nog niet goed. In hun drang naar macht verkwanselen ze onze cultuur en onze vrijheid.

Gepost door: Janice | 27-02-08

Ik hoop thans dat Obama wint. Hillary Clinton moet ik niet zo. Ten tijde van haar man zal ze wel al op het een en het ander gewogen hebben. Sinds dat ze haar geforceerde huilbui openbaar liet zien, moet ik niets meer hebben van haar. De republikeinen, daar moet ik niets van weten.

Maar ach, ook al verkiest men een kind van 3 tot president, àlles is beter dan Bush

Gepost door: Patrick | 27-02-08

"Geef de islam de kans te bewijzen wat ze waard is in een westerse maatschappij!"

Dat weten we helaas al: NIKS!

Gepost door: Antichrist | 27-02-08

en de rest ? Zet de foto's van Bill Clinton, Jimmy Carter en Bush sr. in traditionele moslim-klederdracht er dan ook maar bij. In de geest van Janice is het gevaarlijker om uit beleefdheid plaatselijke kledij te passen dan oorlog te voeren en folteren zoals haar grote vriend Bush doet. Al durven Janice en haar VB nog wel eens terugkrabbelen als het over Bush gaat, zeker sinds de publieke opinie nogal sterk tegen Bush gekant is. Je had ze moeten horen bij het uitbreken van de tweede golfoorlog, ze stonden als één 'blok' achter Bush, van zodra de oorlog bleef duren en de publieke opinie zich keerde, draaiden ze bij het VB ook lichtjes hun kont. Principes zijn allemaal goed en wel, maar het mag niet ten koste gaan van de populariteit. De grote slalom van Garmisch-Partenkirchen is er niks bij vergeleken.

Gepost door: D.V. | 27-02-08

Onze vrijheid voor olie. DV, Ik draai mijn kont helemaal niet. De inval in Irak was verantwoord. Saddam moest gestopt worden. Natuurlijk begrijp ik dat links de meest gevreesde dictator van deze tijd liever nog wat verder had laten moorden... het zit in het bloed natuurlijk. De enige fout die ze gemaakt hebben is om te proberen de mensen een verhaaltje op de mouw te spelden over de massavernietigingswapens, die waren namelijk al in de eerste Golfoorlog vernietigd en dan vooral door de Israëli's.
Ik vind het zelfs bijzonder laf van Europa dat ze de anderen de kastanjes uit het vuur laten halen. En zelfs indien het alleen maar om olie gaat, wat dan nog? Tenslotte verbruiken we hier ook massaal olie.

Dacht je dat Frannkrijk (en haar aanhangsel België) tegen de oorlog in Irak waren om die arme mensjes daar? Natuurlijk niet, ze waren net met Saddam onderhandelingen begonnen over een belangrijk oliecontract, en dat werd in de war gestuurd door Bush omdat Amerika de alleenheerschappij wil hebben wanneer het op olie op aan komt.
Duitsland had eveneens een contract voor belangrijke bouwwerken in Irak en dat zagen ze door de oorlog eveneens aan hun neus voorbij gaan.

In Amerika zou ik uiteraard voor de republikeinen stemmen, daarom niet meteen voor Bush, want hij wil ons met Turkije opzadelen.
Maar kan je het hem kwalijk nemen dat hij zorgt voor het 'eigen volk eerst'??

Wie houdt Europa tegen om hetzelfde te doen en ook eens eerst voor het 'eigen volk' te kiezen?

Nee, dat doen ze niet. Ze tekenen liever een contract met de Arabieren waardoor Eurabia binnenkort een feit wordt.

Ja, sorry, dan toch liever Bush!!

Gepost door: Janice | 27-02-08

Misschien toch even lezen.

Wie tijd heeft (en dat heb ik momenteel niet) kan nog wat verder zoeken.


Gepost door: Janice | 27-02-08

De Godsdienstoorlog van Janice De inval in Irak kwam er zogezegd omdat er massavernietigingswapens lagen en als tegenreactie op 9/11. Vreemd, want er werd niet één massavernietigingswapen gevonden en 90% van de kapers kwamen uit Saudi Arabië. Laten we dan even de theorie volgen 'Saddam was een dictator'. Jazeker dat was hij, maar kim yung il (of iets in die aard), dictator van Noord Korea, is 1000x erger voor z'n volk, er is 1000x minder vrijheid en hij dreigde al 20 jaar lang om een atoombom op de VS te werpen. Hier geen oorlog of inval van de VS, en mocht het voornaamste exportproduct van Irak witloof of andijvie zijn ipv aardolie, dan was Bush er nooit binnen gevallen. En ja, het is geweten dat Bush voor 'ons' Janice niet ver genoeg gaat in zijn waanzinnige rooftocht. Daarom zou ze haar stem zo geven aan godsdienstfanaat Huckabee. Janice haar dagelijkse uitval naar de Islam is volledig toe te schrijven aan dat godsdienst fanatisme van haar. Joden die zich veel minder integreren als pakweg Turken of Marokkanen, worden gerust gelaten en kunnen niks misdoen. Ander vreemd volk kan niet genoeg geassimileerd zijn (integreren is bijlange niet voldoende). Keppeltjes zijn OK, Hoofddoeken niet. Snap je 'm ?
Een godsdienstoorlog tegen de Islam aan de kapstok van het VB, ,net als Colen.
Met kwezel Alexandra Colen is het waarschijnlijk zelfs leuk praten over God's woord (en zijn vele verboden), in het engels wel te verstaan. Die Ierse v/h VB vertikt het immers om te integreren (praat engels thuis en weigert haar kinderen naar een Vlaamse school te sturen). Maar kom, als de verkiezingen wat tegenvallen kunnen jullie beiden het altijd nog eens proberen bij de Nederlandse Christenunie.

Gepost door: D.V. | 27-02-08

enne Janice, Bush stuurt zijn 'eigen volk' naar het front (en voor velen de dood in) voor de centen, niks vaderlandsliefde. anders zou je de verkiezingen niet saboteren en doorlopend veto's gebruiken tegen de wil van het volk in. Grote multinationals waaraan de Republikeinen schatplichtig zijn, hebben in enkele jarten tijd Duizenden miljarden Dollars verdiend aan de oorlog in Irak. De helft van de VS-begroting verdwijnt in dat 'zwarte-gat' die Irak geworden is. En de Irakees ? Die vraagt al jaren aan de VS om op te hoepelen. Zoveel zit de VS met die mensen in.

Gepost door: D.V. | 27-02-08

Het is de VS vooral te doen om machtsuitbreiding van andere landen te voorkomen. Daarom streden zij aan de zijde van de zuidkoreanen tegen het communisme in noordkorea, van de zuidvietnamezen tegen het communisme in noordvietnam, van de moslims in Kosovo tegen de invloed van Rusland via Servie, van de Koeweiti's tegen de gebiedsuitbreiding van Irak.

En daarom steunen ze de toetreding van Turkije en Kosovo tot de EU, want ze weten dat de eu daaardoor verdeeld geraakt en dus verzwakt. Geen tegenhanger van de Nato in Europa!

Gepost door: Procureur Generaal | 27-02-08

kwestie van keuze maken he D onker V ood.Oorlog en Politiek zijn nu eenmaal een smerig spel en heeft maar een doel... geld en macht ,de bevolking meekrijgen is niet moeilijk...Bush maakte zijn mensen iets wijs over vernietigingswapens , meer dan 100 jaar terug liet zijn voorganger een boek schrijven "de hut van oom Tom" om de bevolking warm te maken voor een oorlog tegen het zuiden ...en wat denk je van onze geprezen vorst Leopold 2 met zijn nobel doel..de negers "beschaven" en tot het christendom bekeren. Het zit in de genen van de mensen jongen,niks aan te doen, de Islaaaaaam probeert ook de wereld te "verlossen" (lees onderwerpen) dat probeert Janssens ook in zijn "A" het VB uit te roken en te vernietigen...niks aan de hand mijn beste ,welke partij je ook kiest ze zijn allemaal even verwerpelijk en ze hebben reeds bewezen niet te deugen !!...VB heeft nog geen kansen gehad om zich te bewijzen en das een goede reden om daarvoor partij te kiezen !
en das een "goede raad van tante Kaat" DV en niet alleen van mij

Gepost door: Rene | 27-02-08

Best domme Ibn Saud Wat ben ik toch steeds blij mensen zoals u te pakken op hun eigen argumenten. U doet alsof u als moslim de universele rechten van de mens ondertekend als moslim, terwijl de meeste moslimlanden dat NIET doen.


Hierbij een extract uit de geschiedenis :

.nl/wereldnieuws_artikel/4183

In haar autobiografie schreef Eleanor Roosevelt over de laatste onderhandelingen rond de Universele Verklaring: 'Bij de slotstemming van het comité dat het ontwerp van de verklaring naar de Algemene Vergadering moest brengen, onthielden de vertegenwoordigers van vier moslimlanden zich van stemming; ze legden uit dat ze geloofden dat het artikel over vrijheid van godsdienst in strijd was met de Koran. We raadpleegden de minister van Buitenlandse Zaken van Pakistan, de grootste moslimnatie. Hij zei: "Naar mijn mening heeft onze Pakistaanse vertegenwoordiger de Koran verkeerd geïnterpreteerd. Ik lees in de Koran dat 'hij die kan geloven zal geloven, hij die niet kan geloven niet zal geloven; de enige onvergeeflijke zonde is hypocriet te zijn'. Ik zal stemmen voor de Universele Verklaring." Uiteindelijk werd er in de Algemene Vergadering van de VN geen stem uitgebracht tégen de Universele Verklaring, maar er waren een paar teleurstellende onthoudingen. De Sovjetunie en haar satellietstaten onthielden zich, omdat de Russische delegatie ons voorhield dat de verklaring de nadruk legde op 'achttiende-eeuwse rechten' en niet voldoende op economische, sociale en culturele rechten. De gedelegeerde van Saoedi-Arabië onthield zich, zeggende dat hij er heel zeker van was dat de koning niet zou instemmen met de interpretatie van de Koran


Heeft u dat laatste goed begrepen !!!!

'Bij de slotstemming van het comité dat het ontwerp van de verklaring naar de Algemene Vergadering moest brengen, onthielden de vertegenwoordigers van vier moslimlanden zich van stemming; ze legden uit dat ze geloofden dat het artikel over vrijheid van godsdienst in strijd was met de Koran.

MAW de Koran zelf is tegen de Universele rechten van de mens.

Gepost door: Den Amerikaan | 28-02-08

die foto stond al in de gazet voor 2008 zelfs in 2006 dook hij op

Gepost door: geert | 28-02-08

de machtigen der aarde onderwie Rumsfeld, Busch, Verafstoot,de Wael ,Onkelincks en de hele santekraam in vele landen die nu (en voor altijd) de macht hebben kan men terug vinden op deze site in het selecte clubje "illuminati" oftewel het nieuwe wereldfaschisme via de orde van de passer, over alle parijen heen, de maffia der vrijmetselaars

http://www.freemasonrywatch.org/tracingboard.html

Gepost door: lowieke staal | 28-02-08

Ik heb mij alleen afgevraagd of de VS de UVRM niet ondertekend hebben. Als zij dat gedaan hebben, kunnen zij niets inbrengen tegen een moslim als president.

Wij moslims hebben onze eigen Universele Rechten van de Mens, opgesteld in Cairo in 1990, uit onvrede met de westerse UVRM, die niet in overeenstemming zijn met de sharia, voor steeds meer mensen de enige bron van rechtspraak.

Gepost door: Ibn Saud | 28-02-08

Ibn Saud (van Saoudi Arabie? , wordt dan wel anders geschreven , of van Egypte of gewoon van Belgie ?)

Jullie , als moslims hebben jullie natuurlijk alle recht om een "eigen" univ. Rechten van de Mens ,op te stellen uit "onvrede" met de westerse . Ik zelf en mijn familie zijn ook wel zinnens een eigen Humans Rights op te richten , enerzijds omdat we niet helemaal akkoord gaan met enkele punten van de westerse . Mijn buurman is eveneens zinnens nog een andere op te stellen .Eveneens uit onvrede met de westerse , met de mijne en met die opgesteld in Cairo.
Alleen gaan we niet zover te stellen , dat de onze de énige is of de beste .

Als nu nog de arabische olie-miljardairs de fabelachtige sommen westers oliegeld weigeren uit "onvrede" met het westen , a la bonheur.
Hier op inpikkend zou het misschien niet nuttig zijn dat die olie-potentaten het geld zouden besteden om de noden van hun bevolking te lenigen ipv hier in het Westen hotels, banken , bedrijven en holdings op te kopen en moskeeen te bouwen .

Gepost door: Frank Junkers | 28-02-08

Het geld dat wij besteden in Europa is goed besteed, in acht genomen dat wij moslims ooit de meerderheid zullen vormen op dit continent. Tevens zullen uw taalproblemen, zowel in Belgie als in Europa, opgelost zijn, want de eerste taal wordt het Arabisch. Gedaan met de waals-vlaamse tegenstellingen en de geldverslindende EU-vertaalindustrie in Brussel (kosten: 322 miljoen in 2007)

En, voor wie nog moest twijfelen wat wij hier komen doen:


De 'Raad der godsdienstgeleerden' van de Al-Azhar universiteit in Kairo heeft beslist dat iedere moslim, die als economische vluchteling bij de illegale reis naar Europa het leven laat, de status krijgt van 'Martelaar voor de uitbreiding van het Islamitische Wereldrijk'. De Raad van Wijzen in Cairo is het hoogste gezagsorgaan in de moslimwereld.

Gepost door: Ibn Saud | 28-02-08

Jij schijnt het echt niet te willen begrijpen he Saud? Wij moeten je kankerislam niet! Ga toch fietsen man, moet jij niet ergens een eremoord gaan plegen of zo?

Gepost door: Antichrist | 28-02-08

Ibn,

Prachtig ! Dan is er geen probleem ,het arabisch samen met een tweetal afgeleide dialecten ben ik al meester .
Alleen heb ik een beetje problemen met het martelaarschap!
Ik heb nog altijd liever dat er op mijn grafsteen niet staat "gestorven als martelaar " maar gestorven tegen zijn goesting .Grtjs

Gepost door: Frank Junkers | 28-02-08

Allee Ibn waarom geef je mij nooit antwoord bij reeds eerder gestelde vragen ... geloof jij echt in de 72 maagden ?? en wat verkies je een strand vol bourkini's of bl...t....stranden ...ik wacht vol spanning op uw antwoord ...en universele rechten van de mens ?? hoe zit dat met de "homo's" hebben die ook rechten ,worden die door de Islaaaaaam ook aanzien als "mens" ????
bij voorbaat dank voor uw eerlijke antwoorden !!

Gepost door: Rene | 28-02-08

DV pauvre con DV, ik ben hier de godsdienstoorlog niet begonnen, hé! Maar wel je geliefde moslims. Ik vond trouwens de eerste uitspraak van Bush, toen hij het had over de 'kruisvaarders' niet eens zo slecht gevonden.
Jammer dat hij onder internationale druk zijn woorden terugtrok.
Ik vraag mij trouwens af of de VS zwaar zal lijden door het dollarverslindend oorlogvoeren. Ik ben ervan overtuigd dat ze een zwaardere klap hebben gekregen door goedkope kredieten te verstrekken aan niet solvabele leners dan aan de oorlogen die ze voeren.
De militairen in de VS worden vooral getraind om oorlog te voeren. Ze worden nu eenmaal niet opgeleid om bejaarden de straat over te helpen.
Het land leeft ervan en bovendien willen ze hun leidinggevende functie die ze menen te moeten vervullen in de wereld niet opgeven. En of nu de democraten of de republikeinen aan de macht komen, daar zal niets aan veranderen.
De dollar zakt, en de euro stijgt. 1,5 euro voor één dollar. Welk land zal er in tijden recessie het snelst herstellen? Zij die goedkoop kunnen uitvoeren of zij die duur moeten invoeren...

Bovendien, DV, (of Hugo) moet je toch eens serieus een cursus begrijpend lezen volgen. Want ik heb nergens geschreven dat Bush iets met de Irakezen inzit.

Voor het overige schrijf je nog zo'n hoop onzin. Inderdaad heb ik geen problemen met joden omdat die ook niet voor onrust of criminaliteit zorgen, ze hebben bovendien geen bekeringsdrang zoals de moslims wel hebben - ze laten ons gewoon met rust, dus waarom zouden wij hen ook niet met rust laten? Ik heb trouwens tegen geen enkel volk iets, vooral niet wanneer ze een meerwaarde vormen voor onze gemeenschap. Ik heb alleen iets tegen een religie die voor mij gelijk staat met nazisme of tegen culturen die vrouwen onderdrukken, verminken en vermoorden. Je kunt een keppel dus niet vergelijken met een hoofddoek, want dat straalt helemaal iets anders van uit.

Gepost door: Janice | 29-02-08

Ibn de racist "Wij moslims hebben onze eigen Universele Rechten van de Mens, opgesteld in Cairo in 1990, uit onvrede met de westerse UVRM, die niet in overeenstemming zijn met de sharia, voor steeds meer mensen de enige bron van rechtspraak."

Wat meteen voldoende onderstreept dat Moslims de universele rechten van de mens NIET aanvaarden en dat zij zich als beter en anderen beschouwen als ons.

Dat is nu WEL de definitie van racisme, dus Ibn u bent de racist hier en u bewijst dat voldoende in uw postings over zweepslagen, vrouwen onderdrukking, het enige 'geloof' etc..

Wat een onzin...

Gepost door: Den Amerikaan | 29-02-08

Correctie "De dollar zakt, en de euro stijgt. 1,5 euro voor één dollar"

Moet zijn: 1,5 dollar voor één euro.

Maar geen nood, gisteren stond dezelfde fout in een echte krant.

Gepost door: Rekenhof | 29-02-08

Ibn toon mij het licht naar Allah ! Ibn ,alvorens mij tot de Islaaaam te bekeren toch graag wat uitleg..wat denk jij van de uitspraak ,Egyptische minister van binnenlandse zaken..een moslim die uit zijn religie stapt moet worden gedood ! is dat verdraagzaamheid ?? ...of welke koran moet ik kiezen die van Afghanistan ,de Saoudi's, of wat ? Staat er in uwe heilige boek niet, dat moslims elkander niet mogen doden ! wat gebeurd er in Irak ,dagelijks ,al die zelfontploffers die hun mede moslims de dood in sleuren ... een vrouw die eens ondeugend is met een andere man ,moet die volgens jou gestenigd ? staat dat niet in de sharia ? of zijn er verschillende sharia's ... klopt dat ook, dat er in de Arabische landen geen "janetten" rondlopen en als ze er ene vangen wat doen ze daarmee ? Mogen Islaaamers 4 vrouwen hebben ? hoe zit het dan met de schoonmoeders...ik heb er ooit "een" gehad !! "amaai!" moet een moslim 5 keer per dag bidden ,moet dat echt? wat bv als een moslimpompier brandalarm krijgt op het ogenblik van de gebedstonde ? of een treinmacinist, trambestuurder enz...dient die Koran niet een beetje aangepast...in den tijd van de grote profeet reden er geen trams of waren er geen pompiers..vindt je dat ook normaal ,zoals je kunt zien op dat You tubeke waar de Islaaaam versie van bugs Bunny kinderen aanzet tot geweld ,doden van cartonisten ?...jullie zeggen dat de koran een antwoord kan geven op alle vragen,probeer het eens ,haal desnoods uwe imam erbij...er zijn maar een paar mogelijkheden ...
ofwel kun je gewoon geen antwoord geven !
ofwel moet je toegeven dat heel dat sprookjesboek niet meer hoort in deze tijd en dringend dient te worden aangepast
ofwel zijn er verschillende korannen ,bestaat er een moderne versie ?
Ik maak het je niet gemakkelijk he beste Ibn , je zult niet antwoorden ! maar bedenk,uwe Allah kan dan wel ne straffe zijn en "groot" , maar met zijn denkwereld is hij er toch niet in geslaagd, space shutlle's in de ruimte te sturen of GSMekkens te ontwikkelen...probeer me eens te overtuigen beste Ibn ,probeer me te bekeren want dat doen jullie graag ...wie weet wordt ik wel moslim , in afwachting op uw mogelijk bevredigend antwoord zal ik al beginnen mij niet meer te scheren !!

Gepost door: Rene | 29-02-08

ib'n onnozel Deze provocateur met zijn valse nick,mag zichzelf gerust opblazen,liefs in Borgerhout op de turnhoutsebaan of de diepestraat,liefst op een vrijdagvoormiddag,succes verzekerd!!dan pas is hij een goede moslim,maar de laffe immams en hun vazzalen gebruiken hier veel liever onschuldige kinderen voor,of erger nog mentaal gehandicapte vrouwen, van laffaards gesproken !! niks gemener als moslims die -liefst in groep-alleen zijn ze te laf- kinderen ,oudjes,en eenzame vrouwen aanranden en verminken,ik wacht al jaren met ongeduld tot ik er eens eentje(mogen er ook meerdere zijn) in mijn huis betrap ,de linkse stasi van de Witte zal hen niet kunnen helpen vrees ik,de maden in mijn beerput zullen er misschien nog wat aan hebben.

Gepost door: lowieke staal | 29-02-08

Hallo, Ibn Saoud, ben je er nog ? Zojuist las ik op nu.nl dat de NL-overheid zéér bezorgd is over het lot van de NL-UNO soldaten in Afghanistan. Die gasten worden door de TALIBAN bedreigd met een grote aanval vanwege het "Wildersfilmpje" Waarom die mentaalgehandicapten zulk misbaar maken over zoiets is onbegrijplijk. Immers, wie ter wereld heeft 9/11, Bali, Londen en Madrid niet gezien op tv? Wie ziet niet de (bijna)dagelijkse (zelf-)moordaanslagen op de beeldbuis ? En wie heeft, vanuit z'n luie zetel niet die stenigingen van vrouwen, dat neerschieten van twee (in burka geklede) vrouwen, het ophangen van mensen via een kraanwagen of het medogeloos kelen van een gijzelaar door een snotneus gezien ?
En dàt allemaal ter ere en glorie van een vieze oude vent die pederasme pleegde met een 9jarig wicht.
Gelukkig leven WIJ al in het jaar 2008, op gebied van communicatie zien wij dus (tot vervelens toe) dagelijks de "zegeningen" van een vredevol geloof en Geertje Wilders zal straf uit de kast moeten komen om nog "iets nieuws" te tonen.

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 29-02-08

Rekenhof Klopt, sorry! Eén euro is anderhalve dollar waard. 't Is 't moment om nog eens naar ginder te trekken.

Gepost door: Janice | 29-02-08

doe normaal pfft... wat een stelletje bigloosers zitten hier weer bij mekaar, ook allemaal Blokstemmers vermoed ik? VB = Verloren Boecht :))))

Gepost door: ingenieur | 29-02-08

wees origineel Ingenieur, als uw uitvindingen even origineel zijn als uw woordspelingen, heeft de wereld veel geluk gehad dat het warm water al uitgevonden is me dunkt.
Of wat dacht je van deze: SP-A = Smos Patat Achteruit! Ook origineel hè?

Gepost door: souteneur | 29-02-08

ingenieur is echt wel grappig !! en "origineel"

Gepost door: Rene | 29-02-08

Hugo ? De paranoia heeft u blijkbaar goed te pakken.

Gepost door: D.V. | 01-03-08

ingenieur - hahaha inderdaad - blok stemmers - wat kom jij hier dan doen eigenlijk ? gefrustreerde sos waarschijnlijk ?
blijf gerust weg ik ga je niet missen !

Gepost door: Ali Baba | 03-03-08

Ik vraag me feitelijk af wat Hugo den ingenieur en dergelijke zo'n haat koesteren tegenover een Vlaams democratisch verkozen partij zoals het VB.Ik kan begrijpen dat ze bv geen spitsing willen of andere bepaalde punten op puur politiek niveau ...maar het feit alleen dat we tegen de Islamisering zijn ,het fundamentalisme is toch een punt dat ons allemaal aanbelangt..wie wil nu een Allah in huis of wie kan zich nu akkoord verklaren met de sharia ,de vrije meningsuiting ...Wildert werd ter dood veroordeeld door Al Quada Van Goch werd reeds vermoord ,wie in godsnaam kan daar een goedkeuring aan geven..Ik veronderstel dat iedere geboren Belg of europeaan dat verwerpt ,wat kunnen wij met die opdringerige arabieren doen ,waarom die appartheid ,boerkini's en dergelijke die een schaduw werpen op onze manier van leven ,iedereen ,boven alle politieke grenzen heen, kan toch niet anders dan toegeven dat de integratie van Moslim de grootste flop geworden is ,die men zich maar kan inbeelden.Ik kan met de beste wil van de wereld maar niet begrijpen waarom het VB die zich tegen bepaalde punten hevig verzet zo """gestigmatiseerd"" wordt..
ofwel willen de rode groene enz inderdaad de Islaaaam als nieuwe toekomstige orde..
ofwel zijn ze zo blind of zo dom als het achtereind van een v... ( niet voluit geschreven om een bepaalde bevolkingsgroep niet te ontstemmen)
Er is al een anglikaanse hooggeplaatste kerkelijke bleter die pleit voor de Sharia en een andere maar dan in NL wil de naam God vervangen door Allah ...welke toekomst gaan we feitelijk tegemoet ?? en dat allemaal voor een stelletje middeleeuwers die als enig onderricht de Koran te slikken krijgen ...wie gaat in de toekomst mijn waterkraantje repareren als dat lekt of staat dat ook in de Koran hoe ge dat moet herstellen ??

In ieder geval wil ik niet in de schoenen staan van een bv donkerrode als hij ooit tegen zijn vrouw zal zeggen "schat" vanaf nu ga je niet meer buiten zonder hoofddoek of verboden nog smink aan je gezicht te smeren of afgelopen met naar de kapper te gaan...ik denk dat "donkerrood met zeep aan zijne buik , met hoge snelheid naar de voordeur zal schuiven ...

Gepost door: Rene | 04-03-08

Volgens mij is meneer(of mevrouw) Ibn Saoud helemaal geen marokaan of een muslim of laat staan een arabier, want beste mensen laten we niet vergeten dat er ook joodse en christelijke arabieren bestaan. Terug eventjes naar meneer Ibn Saoud, hij is in zijn postings zo onconsequent dat ik denk dat dit gewoon een kunstmatige katalysator is die af en toe de discussies op dit forum lekker verhit moet houden. Hij komt ook een beetje te studentikoos over, dus neen..mij heeft ie er nie mee. Eventjes terug naar Obama, die geen muslim is btw. Toevallig is zijn vader een muslim, daar heeft hij zelf niet voor gekozen en dat is helemaal niet aan de orde. Hebben jullie mensen nog nooit gehoord van DESINFORMATIEcampagnes? Dit is een amerikaanse specialiteit en een zeer efficient wapen om politieke tegenstanders uit te schakelen. Gelukkig zijn WIJ belgen geen 'domme' amerikanen en kunnnen wij wel voor onszelf nadenken. De vraag die wij ons moeten stellen is niet, is obama een muslim maar is Obama's politieke pogramma relevant en interessant en zijn we het ermee eens of niet. Al de rest is lullen over pietluttigheden.

Gepost door: Anneke | 06-03-08

Dat zijn vader inderdaad een moslim is, wist ik nog niet. Het maakt het voor mij in ieder geval verdacht, want moslim ben je van bij je geboorte, zoals homo zijn ook. Het zit in de genen, je kunt er niets aan doen. Denk aan Laurette Onkelinx en haar moslimma.

Gepost door: Procureur Generaal | 06-03-08

"moslim ben je van bij je geboorte" Wat ongelooflijke zever lees je hier toch allemaal... Sinds dat kinderen onder de tien jaar ook op het net mogen krijg je dit natuurlijk. :/

Gepost door: Homo | 06-03-08

De commentaren zijn gesloten.