09-03-08

Ik ben een Marokkaan en pikken is mijn baan

Ja, als ze het zelf zeggen....

Clipje 'gepikt' bij Bart Debie.

22:13 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Altijd dat zelfde gezaag hier. Lees eens een gazet, maar met de twee ogen open ipv met één scheel oog en het andere toe. Enkele openingstitels van vandaag (10.03.2008) in (rechtse) 'De Tijd':

- Socialisten winnen Spaanse verkiezingen

- Rechts verliest in Frankrijk

- Buitenlanders makkelijker aan de slag in België

- Louis Michel pleit voor normalisering relaties met Cuba

Veel leesgenot!

Gepost door: gazetteman | 10-03-08

de echte liedjestekst !!! Ik ken de ouderdom van die koorknaap niet maar volgens Ibn zijn posting van 8/3 te 10u15.50 worden de Marokanen rond hun 25-stigste "normaal" dus nog even geduld.......
Intussen heb ik zijn liedjes-tekst wat aangepast aan de realiteit

hoempa hoempa hoempa hoempa.........
Ik ben een luie-schoolhatende niet al te snuggere Marokkaan,daardoor krijg ik nergens een baan ..."pikken" is het enigste dat ik goe kan ,het is mijn inkomen ,de reden van mijn bestaan, omdat ik benne een kansarme Marokkaan ....""hoempa hoempa hoempa"""...maar ondanks alles blijf ik de lieveling van de groene en de rode vaan.....
die geven mij nooit "straffe" wanneer ik iets heb misdaan....en met de zegen en de steun van het racistencentrum..hoempa hoempa.... kan ik gerust verder mijn gangen gaan ,dus blijf ik liever een gestigmatiseerde kansarme onderdaan .....hoempa hoempa hoempa......stop !

Gepost door: Rene | 10-03-08

gazettenzeveraar Altijd dat zelfde gezaag hier. Lees eens een gazet, maar met de twee ogen open ipv met één scheel oog en het andere toe. Enkele openingstitels van vandaag (10.03.2008) in (rechtse) 'De Tijd':

@- Socialisten winnen Spaanse verkiezingen
Door eerst een van hun te laten kapotschieten en
alzo meer stemmen te kunnen behalen de daders ? de extreem linkse ETA
@ rechts verliest in Frankrijk
niet moeilijk met een hoereloper als president
@ Buitenlanders makkelijker aan de slag in
België
Goedkoop goedkoper goedkoopst!! de rest van ons mag verekken
@- Louis Michel pleit voor normalisering relaties met Cuba
Een logebroeder die miljarden van olie voor voedsel heeft gejat, afmaken dat sujet

Veel leesgenot!

van't zelfde


gazetteman

Gepost door: lowieke staal | 10-03-08

gazetteman staat bol van nieuws om van het gezaag van gazetteman af te raken ben ik ijverig de gazet gaan lezen, in mijn geval krantenkoppen op de PC met beide ogen open en zonder schellen....onmiddellijk viel het mij op... een Nederlander die in Den Haag een restaurant binnenstapte en een buitenkomer ,die hij niet kende ,vriendelijk groette pakte zijn mes en gaf de vriendelijk man een reeks messteken.....
Zouden de roden samen met de groenen niet overwegen een brochure een soort handleiding of bijsluiter op te stellen, hoe we onze houding moeten bepalen wanneer we een allochtoon kruisen ??? als ge onverschillig doet... worden ze kwaad want dan doet je zo precies ,of we hebben met hen geen affaire...zijn we vriendelijk dan worden ze levensgevaarlijk want dan denken ze ,dat we hun uitlachen ....wat moeten we in godsnaam doen om ze vooral niet tegen het hoofd te stoten??? dat durf ik nog niet denken !!! stel je voor even voor ...je komt ter hoogte van een bruine broeder... en... er ontsnapt per ongeluk "gas" uit je darmen...wat zijn dan mijn overlevingskansen ????

een ander artikeltje dat de verrijking van de allochtonen broeders benadrukt gaat over een moeder die haar 16 jarige dochter van school haalde omdat deze het aandurfde de dader aan te wijzen van haar GSM diefstal...de moeder werd uitgescholden voor "hoer" echt cultureel zijn ze wel ... deze feiten speelden zich af te Rotterdam !!

Gepost door: Rene | 10-03-08

Gazetteventje - ik lees NOOIT de gazet ! Bol van leugens - linkse vooral !! Zeg ventje, en als je hier niet gelukkig bent ... blijf dan weg hé ?

Gepost door: Ali Baba | 10-03-08

Hij kan wel zingen, moet ik toegeven. Dus zelfs als ze kwaliteiten of talenten hebben, proberen ze nog liever te leven van criminaliteit. En zo is het ook, ze hebben een hoofd, twee handen en twee voeten gekregen zoals iedereen, dus waarom zou de werkloosheid in bv de franse voorsteden hoger liggen dan bij de autochtonen? Gewoon door gebrek aan ondernemingszin en werklust. En hun hang naar criminaliteit, het snelle geld verdiend op de rug van een volk dat zij als minderwaardig beschouwen, want geen moslims. Hier helpt alleen de marokkaanse aanpak: erop kloppen tot er geen vel meer aanhangt, en een gevangenisregime om schrik van te krijgen. Geen beter middel om hen voor te bereiden op hun 'terugkeeer in de maatschappij', het linkse stokpaardje bij uitstek.
Zoals nu ook de uiterst linkse Job Cohen moet vaststellen: van alle probleemjeugd vervalt de helft gewoon terug in criminaliteit na het doorlopen van een van de talrijke peperdure begeleidingsprojecten. Waarbij moet opgemerkt worden dat de Antillianen en de Surinamers even crimineel zijn als de Marokkanen, en veel crimineler als de Turken. Het ligt dus niet aan de islam.

Gepost door: Procureur Generaal | 10-03-08

Als de gazetteman het al gelezen heeft in de gazet, dan vraag ik mij af waarom ik het hier nog eens zou moeten herhalen.

Gepost door: Janice | 10-03-08

behalve Hugo de gazettenman en dan nog volledig naast de kwestie, is er weinig te bespeuren van rode commentaar....maar alle hoe zoudt ge zelf zijn als uw lievelingen op de korrel genomen worden....

Gepost door: Rene | 11-03-08

De commentaren zijn gesloten.