13-03-08

Sharia in Boom

Een Staatsveiligheid die geïnfiltreerd wordt door terroristen? Dat kan inderdaad, om het met de woorden van Verhofstadts Belgische imagocampagne te zeggen, 'only in Belgium'. Alleen in België. Maar dat is niet alles. Ook "de integratiesector is geïnfiltreerd door moslimfundamentalisten". Dat zegt Peter Calluy, ex-straathoekwerker uit Boom in een onthutsend artikel in Knack ( 12.03.2008 ) en overgenomen door Gazet van Antwerpen van vandaag 12/3.

Boom, 16.000 inwoners groot, een grote migrantenpopulatie - vooral Marokkanen - en oplopende spanningen tussen autochtonen en allochtonen. Overlast, vandalisme, criminaliteit. Het mag dan ook geen verbazing wekken dat het Vlaams Belang er 30 procent van de stemmen haalt...

Ook de gesubsidieerde integratiesector floreert er welig. Maar het is nog maar de vraag of de integratie van allochtonen op hun agenda staat. Peter Calluy die als straathoekwerker bruggen wou bouwen tussen autochtonen en allochtonen, moslims en andersdenkenden, doet vandaag een boekje open over zijn 'belevenissen' in Boom. Hij heeft gezien hoe allochtone 'jeugdwerkers' tieners "hersenspoelen met fundamentalistische en antidemocratische waarden".

Gewezen SP.A-gemeenteraadslid Saïd Touhafi startte het jongerenproject El Islaah, dat toegang kreeg tot het jeugdhuis 'Den Dijk'. Voorzitter van El Islaah werd een zekere Fouad Belkacem. Er doken al snel negatieve berichten op over Fouad, "maar in de integratiedector stelt men liefst niet te veel vervelende vragen", weet Peter Calluy.

Met de komst van El Islaah beginnen de problemen in jeugdhuis 'Den Dijk'. Calluy: "Ik ving steeds vaker uitspraken op als 'alle homo's tegen de muur'. De leiding van El Islaah zei: 'Jullie, Belgen, beschermen de homo's, zodat onze jongeren ook het risico lopen homo's te worden'. SP.a-raadslid Touhafi stond te grinniken..." Andere jeugdverenigingen werden getreiterd, bedreigd, weggepest. De holebivereniging 'Eksit' hield het voor bekeken en zocht andere oorden op. Exit 'eksit'...

Ondanks de aanhoudende negatieve berichten stemden SP.A en CD&V in met de verhuur van het jeugdhuis aan El Islaah. Intussen worden de aanslagen in Madrid of het stenigen van vrouwen in Nigeria toegejuicht. "Het is een kwestie van tijd, ooit zal hier de sharia ingevoerd worden", zei Saïd Touhafi. Peter Calluy wist niet wat hij hoorde en donderde haast van zijn stoel. "Een SP.A-gemeenteraadslid dat meehielp om de kop van die jonge gasten zot te maken! Ik kaartte het aan, maar ze vonden dat ik spoken zag." Calluy trok aan de alarmbel bij politici en zelfs de premier. Maar, "er kwam geen reactie"...

De rode alarmlichtjes gaan pas flikkeren als schepen van Financiën Anita Ceulemans er een kijkje ging nemen. Ze werd in het jeugdhuis voor 'vuile hoer' uitgescholden. Het jeugdhuis werd gesloten omdat men de huur niet meer kon betalen. De in opspraak gekomen Saïd Touhafi stapte op en zocht zijn toevlucht bij de 'Democratische Moslim Partij' van Dyab Abou Jahjah. Bij de gemeente viel wat later een verzoek in de bus om een nieuw jeugdhuis op te richten met de naam Islaah.

Knack: "Het dossier was ingediend door jeugdhuis Rzoezie uit Mechelen en was al goedgekeurd door het kabinet van voormalig minister van Welzijn Inge Vervotte (CD&V). In het dossier werd vermeld dat er in Brussel een subsidie van 70.000 euro klaarlag indien de gemeente haar goedkeuring zou geven." Het Mechelse jeugdhuis Rzoezie heeft een bedenkelijke reputatie. Het kwam in het verleden zelf ook al herhaaldelijk in opspraak wegens financieel gesjoemel en de gure fundamentalistische wind die er waait. Inge Vervotte, die toch zelf in Mechelen woont zou dus moeten weten welk vlees ze in de kuip heeft.

Minister Marino Keulen (VLD) heeft intussen geschrokken gereageerd op het verhaal en kondigt maatregelen aan. Zo zouden alle gesubsidieerde integratiewerkers binnenkort een cursus inburgering moeten volgen. Die cursus zou een antwoord moeten bieden op vragen als 'welke gemeenschappelijke waarden hebben we in een open, pluralistische samenleving nodig?'

Leuk, zegt Peter Calluy, maar "die waarden kennen ze beter dan wij. De essentie is dat ze er zich mee akkoord moeten verklaren". Er is nog werk aan de multiculturele winkel daar in Boom. En elders. Want wellicht is dit maar het topje van de ijsberg. Onder de vlag van de 'integratie' worden in dit landen fanatieke fundamentalisten gesubsidieerd...

Boom: Ooit voeren ze hier de Sharia in Het artikel in Knack over Peter Calluy, ex-straathoekwerker uit Boom werd overgenomen door Gazet van Antwerpen. Hierin neemt Peter het lokale integratiebeleid en de fundamentalistische tendensen van de Boomse allochtone gemeenschap op de korrel. Hieronder enkele treffende citaten.
Islam en democratie
"Ik heb totaal geen probleem met de islam, maar wel met mensen die vanuit dat geloof de fundamenten van de democratische rechtsstaat ter discussie stellen. En zeker als ze dat doen bij jongeren. Daarmee bemoeilijken ze hun integratie in België in plaats van ze te bevorderen."

Integratiesector stelt liever geen vervelende vragen
"Die ervaring had Calluy al eerder opgedaan bij het Provinciaal Integratiecentrum voor culturele Minderheden Antwerpen (Prisma): "Ik voelde daar een vreemde sfeer, waarbij men zich uitput in tegemoetkomingen om de nieuwkomers vooral niet voor het hoofd te stoten."

De democratische plicht van integratiewerkers
"Ik vind dat integratiewerkers de plicht hebben om ons democratische bestel uit te leggen aan nieuwkomers, zodat ze zich kunnen inpassen. Maar dat gebeurt niet. Integendeel."

General Motors, Prisma en de ramadan
"Een anekdote. De scheiding van Kerk en Staat en de vrijheid van godsdienst zijn voor ons essentieel. Zeg dan ook dat het niet normaal is dat bedrijven als General Motors meedoen aan de ramadan. Maar bij Prisma kwam het er wel op neer dat ik tijdens de ramadan in een kamertje apart mijn boterhammen moest gaan opeten…"

'Respect' (het stopwoord van relschoppende allochtonen)
"Ik kan na gesprekken met enkele mensen bevestigen dat er een totaal gebrek aan respect is en dat er een onwil tot integratie heerst. Stenen gooien, deuren barricaderen en vandalisme werden regelmaat."

De aanslagen in Madrid? "Goed gelukt"…
"Ik herinner me zware discussies ten tijde van de aanslag in Madrid - die vonden ze "goed gelukt" - en de dood van (Hamasleider) sjeik Yassin. De jongeren gingen demonstreren met de Arabisch-Europese Liga (AEL)."

De steniging van vrouwen? "Barmhartig"…
"Intussen merkte Calluy de lokroep op van de vzw 'Jongeren voor Islam' in Berchem. "Ik was aanwezig op een zaalvoetbaltornooi, en daar waren ook drie leden van die vzw. Het was in die tijd dat er veel te doen was rond de steniging van vrouwen in (het islamitische) Nigeria. De drie heren verklaarden dat die steniging barmhartig was, want dan konden die vrouwen niet meer zondigen. Dàt vertellen ze dus aan jonge gasten! Ik was razend."

Gesubsidieerde integratiewerkers zeggen dat integratie niet wenselijk is
"Ik herinner me haarscherp hoe voorzitter Belkacem tegen een jongen van 13 jaar zegt: "Uw vader is een geïntegreerde. Die betekent niets voor zijn geloof, zijn volk en zijn land."

Fundamentalistische hersenspoeling
"Ik zal het maar eens scherp stellen. Ik zie dat veel van die zogenaamde leidinggevende 'integratiewerkers' Arabieren zijn en geen Berbers. En dat zij geïnfiltreerd zijn in de integratiesector om allochtonen een bepaalde boodschap mee te geven."

"Als het er al zo aan toegaat in Boom, hoe is het dan gesteld in gemeenten als Sint-Jans-Molenbeek? Hoe wil je in godsnaam dat jonge allochtonen hier kansen grijpen als ze bevestigd worden in hun slachtofferrol en gehersenspoeld worden met fundamentalistische prietpraat?"


Gewezen straathoekwerker (en lid van Sp.a) Peter Calluy in Knack, 12.03.08

15:02 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Maar Janice toch ,dat is allemaal overdreven vraag dat maar aan Ibn en volgens mij en DV had die Calluy bij dat intervieuw " een neut" te veel op...en wat die janetten betreft ,hebben ze geen gelijk,wie houdt er nu van janetten behalve de janetten zelf...nog een beetje geduld en ze zijn allemeel verdwenen ,beweren kwatongen..Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Gepost door: Rene | 14-03-08

een zatte hoer ?? Het is toch raar, dat vrijwel iedereen die rechtstreeks contact krijgt met die culturele "verrijkers" andere ideeen krijgt ,zoals Anita Ceulemans die eens een "kijkje"ging nemen en werd uitgescholden voor "hoer" ,of had zij ook een neut teveel op? en gedroeg ze zich als een hoer ,dat zou een mogelijke verklaring kunnen zijn in het rode smartlappen brein van Hugo en zijn 1001 nicks...

Het is toch rampzalig dat hoge politici die enkel maar een "bruine" hebben gezien in een museum ,blijven maar geloven in de goedwill van Allah's fanatieke volgelingen ...Marino Keulen kreeg zelfs het deksel op zijn neus omdat hij onze bruine broeders een paar woordjes nederlands wilde bijbrengen ...zoals "dank U mijnheere ,kindervergoeding ,dopgeld ,OCMW steun" allemaal heel belangrijke nederlandse woordjes" maar zelfs dat mag niet, want dan krijg je slechte punten op europees niveau....zij weten dat de meeste intellectueel te dom zijn om wat nederlands(of iets anders) te leren..dus wat is het alternatief ?... dat wij hun taal leren om hen beter te helpen integreren.Ik ben er van overtuigd dat Hugo 1001 al aardig wat berbers en arabisch spreekt....trouwens zo moeilijk is die taal nu ook weer niet....met een hete aardappel in je mond ,spreek je al een aardig mondje arabisch...
Ge zou op den duur racist gaan worden !!!! Je krijgt in feite door onze correcten maar de keuze tussen twee mogelijkheden... of je wordt Moslim of je wordt racist...vermits ik geen arabier, ben vermits Allah voor mij den boom in kan.. samen met heel zijne nest ,vermits zij mijn vrijheid ondergraven enz enz is de keuze voor mij "helemaal" niet moeilijk !!

Gepost door: Rene | 14-03-08

de lafheid van onze leiders?? kent géén grenzen
blijven pamperen jongens en zeker niet verbaasd zijn als het op een dag(in de zéér nabije toekomst)jullie beurt is,

Gepost door: carolus | 14-03-08

De krant is veel interessanter vandaag. Uit de GvA:

- 14/03 Negationismeproces Roeland Raes uitgesteld naar 13 juni (Raes doet juridsch vertragingsmanoeuver)

- 14/03 Uitspraak over Hitlergroet VB-gemeenteraadslid op 18 april
(Maria Lichtert-De Berlanger ontkent en zegt dat - geloof het of niet - ze enkel wou vermijden dat haar afgezakte cape haar hele arm zou blootleggen)

Die VB'rs toch.... onverbeterlijk!

Gepost door: Gazetteman | 14-03-08

Gazettezever allemaal dikke zever gazetteman,als die Maria terwijl ze de zogezegde hitlergroet zou brengen en nog zou bijroepen " heil Hiltler" dan zou dit ongepast zijn en voor kritiek vatbaar...jullie hebben voor alles een loupe... groter dan jullie kop ,om toch maar iets te vinden voor kritiek te kunnen leveren...en misschien wist je het niet maar Hitler is alang dood !!! die is inmiddels vervangen door Allahther,de groet is ook ongeveer dezelfde...bekijk de footoootjes van Janice.
Moest je twijfelen aan Hitlers dood ...laat je informeren door Infoverzet van "den Hugo" die voert nog altijd strijd tegen ???

Gepost door: Rene | 14-03-08

Gazetteman, lees uw gazet ! Gazetteman, het feit alleen al dat u individuele problemen erger noemt dat de daden en extremismen van een hele gemeenschap (en ik bedoel dus vele moslim allochtonen-autochtonen) zegt al genoeg zeker.

Hoeveel aanslagen heeft extreem rechts reeds gepleegd in Europa de laatste 50 jaar ? Zal veel zoekwerk vragen....

Hoeveel van extreem links of van Moslim fundi's.. gewoon de krant openslaan, je zal het wel elke dag vinden.

Ongeacht vind ik sommige uitspraken van Raes erover, maar dat men iemand moet vervolgen wegens zijn denken maar niet kan vervolgen wegens het plannen van aanslagen of bendevorming (DHKCP) lijkt me nogal ziekelijk... tenzij u daar een andere mening op nahoudt.


Wat betreft die hitlergroet, ALS dat zo zou zijn moet men deze mensen ontslaan uit hun functie. Maar wat is hier het probleem en de reden van de vele uitstel. De burgemeester heeft het verslag getekend van de eedaflegging als volwaardig.
Dat is rechtsgeldig, die heeft trouwens ook toegegeven dat er volgens hem niets verkeerd is gebeurt.
Ofwel loog hij en is er fraude gepleegd, want het document is zoals een proces verbaal, ofwel loog hij niet en dan is het zielig om onze belastingcenten op te doen aan nutteloze gerechtzaken. Dat zeker terwijl heel het KBC affaire dreigt te verzanden in verjaring.

En als afsluiter, wij komen op tegen onrecht, ook als de daders andere belgen of geloofsgenoten zijn. Fout is fout, hoeveel moslims heb je al op straat zien komen tegen besnijdenis van vrouwen, stenigen van vrouwen, ophangen van homo's en kinderen, het slachten van niet moslims, etc..

Moet ik verder gaan ?

Gepost door: Den Amerikaan | 14-03-08

HOHOHO! GAZETTEMAN! Tof dat je reageerde!
Zoek jij ook eens op hoeveel die mooordenaar kreeg als beloning voor het doodstampen van Guido De Moor
hoeveel die gast kreeg voor het (moedwillig) doodrijden van die Chinese vrouw aan het Astridplein
hoeveel die toffe kerel kreeg voor het (moedwillig) doodrijden van die Belgische vrouw aan de Weerstandlaan in Hoboken ???
Als ze alleen maar naar een voetbalwedstrijd moesten gaan kijken, is het niet nodig te zeggen tussen welke clubs die wedstrijd ging!

Neen! Er werden heen armen geheven om een Hitlergroet te brengen door die gasten!
Zij hebben alleen maar iemand vermoord!


Wat zijn wij toch een arm land, overgelaten door onze politiekers aan al wat hier binnenstroomt!

Gepost door: Frankie Van B. | 14-03-08

Ach Rene,

Indien DAT hun meest extreme feiten zijn om te bewijzen hoe gevaarlijk rechts wel niet is, is toch lachwekkend.

(hetgeen door de burgemeester toen al is ontkend trwouwens)

Let wel, ik vind het hitlergroeten NIET kunnen en beledigend en onsmakelijk. Ik vind het kelen van mensen echter nog een paat erger.....

Gepost door: Den Amerikaan | 14-03-08

Leysen Gisteren naar het 'Forum André Leysen' over 'Europa en Islam' geweest in Leuven. 400 man in de poepchique promotiezaal van de KUL. Spreker was de 'goede' moslim Achmed Aboutaleb, staatssecretaris van werk en nog wat In Holland. Zeer interessante man, die al doodsbedreigingen heeft gekregen van zijn geloofsbroeders wegens 'verraad', wat betekent dat hij de schuld voor hun achterstand niet alleen bij de autochtonen zoekt. Als tegengif was Mohammed Redouani, schepen van integratie in Leuven en SP-A-Spiritist (wat is dat een lelijk marokkaantje), uitgenodigd. Die beweerde glashard dat het allemaal de schuld was van de autochtonen.

Maar toen kwam het beste: het 'forum' met deelname vanuit het publiek dus. Er werden draadloze microfoons doorgegeven waarvan iedereen gebruik mocht maken om een vraag te stellen aan beide heren. Maar wat bleek? Niemand had een kans, er waren een 6-tal personen op voorhand uitgekozen die een lesje hadden vanbuitengeleerd, soms met een hoop papierern erbij. En, alhoewel de grote meerderheid der aanwezigen autochtonen waren, waaren de 6 uitverkorenen als bij toeval allemaal buitenlanders, op een stokoude belg na die in Congo had gewoond, en die de ontmoeting met de BAntoe-cultuut zo veriijkend had gevonden, dat hij nu hetzelfde hoopte van de ontmoeting met de islam. En zo bleef dat linkse geleuter maar doorgaan: een turk, een Guinese moslim, een arabier, een kopvod, noem maar op, allemaal uit het linkse pamperkamp. Een mooi staaltje van linkse indoctrinatie was dat. Maar ja, wat anders te verwachten van een katholieke, dus linkse instelling in een uiterst linkse stad als Leuven, en onder leiding van professor Fobelets, een zeer linkse tante zo bleek.

Ook André Leysen himself, gekend van het zieltogend bedrijf Agfa Gevaert, stelde een vraag, het is te zeggen, hij probeerde het, want de man is sterk dementerend. Hij wou niet dat hoogopgeleide migranten hun eigen land in de steek lieten. Ook al een linkse zak dus, hij wil alleen armoezaaiers hierheen halen.

Enfin, de reeks duurt nog tot 20 mei, iedere donderdagavond. Sprekers zijn allemmaal buitenlanders.

Gepost door: Procureur Generaal | 14-03-08

Enkele kanttekeningen ter verduidelijking... Aboutaleb is de omhooggevallen PVDA-er die koning éénoog van Nederland is.
Die kerel heeft al meer wapenfeiten op zijn palmares staan, zoals wij hier zeggen: een afgelakte.
Dat hij al doodsbedreigingen heeft gekregen zal wel terecht zijn, natuurlijk niet van Hollanders want die durven niets te zeggen omdat zij geloven dat deze man Nederland zal redden. Zij kennen alleen het verschil niet tussen redden en verkopen, gewoonlijk zijn zij er vlug bij als er te verkopen valt maar ze hebben het nog niet door dat zij zelf verkocht worden en nog wel tegen een zacht prijsje.

Wat de heer André Leysen betreft: zijn familie weet heel wat te vertellen over het fascistische gedrag van al degenen die voor VB stemmen en natuurlijk ook van die partij!
Ze spreken met kennis van zaken want André trok zelf aan het hoofd van een flinke groep door de straten van Antwerpen in de oorlogsjaren en merkwaardig: hij was toen nog niet dementerend maar best bewust van wat hij deed!
Het moet daar een interessante bijeenkomst geweest zijn!

Gepost door: Francis | 14-03-08

Francis ben Mohamed He! die "Francis" lijkt mij een.... echt ambetant ,fanatiek ,venijnig ventje...een onbezoldigde medewerker van de Islaaaaaaaaam een nietszeggend hulpje dat mee helpt de weg voor "de nieuwe orde " vrij te maken , hij voelt zichzelf vermoedelijk een "bevrijder"

beste ...ga elke dag een uurtje onder de zonnebank , dat kan helpen !

""dat hij doodsbedreigingen heeft gekregen zal wel terecht zijn"""......( je moet het maar durven schrijven,vermoedelijk was de dood van Van Goch , voor Francis een reden om te "vieren").... de rode en groene slaafse smartlappen beginnen meer en meer onder "invloed" te geraken niet van hun leiders ,want dat zijn maar "nietszeggende tussenpersonen,marionetten van de Islaaaaaaaam....maar van Allah himself...ze zijn serieus aan het radicaliseren onze nieuwe collaborateurs

Gepost door: Rene | 14-03-08

@rene denkelijk heb jij de tekst van Francis niet goed gelezen en/of begrepen. lees hem nog eens opnieuw.

Francis lijkt me helemaal geen islam helper. zijn verhaal omtrent Leysen is (indien waar) best interessant.

Gepost door: fee | 16-03-08

@rene Er bestaat een mogelijkheid om te leren lezen: maak daar eens gebruik van!
Je leert niet lezen door de Koran van buiten te leren (zoals jij blijkbaar hebt gedaan)
leren lezen doe je door eerst het abc te leren, dan door aandachtig woordjes proberen te begrijpen en pas later mag je hele zinnetjes verwerken.
De dood van de Nederlandse filmmaker vond ik een dramatisch hoogtepunt na de moord op Pim Fortuyn. Ik hoop dat Nederland niet een derde keer ten schande wordt gezet als er iets gebeurt met Wilders... Nu zijn bijna alle Nederlandse politiekers bezig Wilders te demoniseren: een regelrechte schande!
In ons land waren er ook genoeg die die moorden in Nederland hebben toegejuicht (onderandere Chris Dusochoit die we regelmatig met andere dieren op onze rode tv kunnen zien).
rene,
't Is eigenlijk jammer dat wij niet kunnen samenspannen: ik verwijt u eigenlijk niets, want als u niet kan lezen kan u daar misschien niks aan doen. U hebt het misschien vroeger niet gemakkelijk gehad. Toch wil ik u iets vragen: herlees mijn bijdrage waarop u reageerde nog eens, laat u misschien bijstaan door iemand en alles komt in orde!
Met vriendelijke groeten

Gepost door: Francis | 16-03-08

Inderdaad Francis ik heb je onrecht aangedaan met mijn tekst,daarvoor mijn verontschuldigingen

Gepost door: Rene | 16-03-08

Onze steden Met de millenniumwissel begint niet alleen een nieuw tijdperk, maar ook een nieuwe tijdsgeest. Nieuwe gemeenschappen ontstaan, oude raken in crisis. Dit leidt tot angst. Maak van de angst een uitdaging. Onze steden zijn geen verloren gebieden, maar springplanken naar de toekomst. In een globaliserende wereld vervaagt de natuurlijke verbondenheid op basis van taal en cultuur. Veelkleurigheid en veeltaligheid nemen de vrijgekomen ruimte in. We moeten onze steden helpen deze sprong naar de toekomst te maken, door onze diversiteit als een kans te grijpen en ernaar te handelen.

Gepost door: Mieke | 17-03-08

Ik wil graag iedereen de raad geven om, alvorens te fulmineren, eerst goed de teksten te lezen. Ik vind persoonlihjk Francis een zeer waardevol lid in onze debatten hier.

Anderzijds ben ik blij dat Rene zich niet te beroerd voelt om zijn fout toe te geven.

Gepost door: Janice | 17-03-08

Mieke, ik weet niet waar jij die 'diversiteit' ziet. Ik zie enkel Afrikanen. En dan vooral Noord-Afrikanen die geen enkele toegevoegde waarde vormen voor onze economie.

Dit zal Europa op de lange duur zeer zuur opbreken, geloof het maar...

Gepost door: Janice | 17-03-08

Dat "Mieke"-stukje is gewoon wat copy and paste van het gifgroene gedachtengoed van de allahneukers bij uitstek, Groen!, de grootste islamcollaborateurs die er rondlopen.

Gepost door: Antichrist | 17-03-08

Dag Rene! Alles is ok hoor! Ik heb nog nieuws voor u!
De dame die Aboutaleb heeft vervangen in de gemeenteraad Amsterdam heeft haar ontslag gegeven!
Zij had een tekst bezorgd voor de scholen in verband met Wilders, maar die was slecht gevallen!
Dan beweerde ze eerst dat die tekst niet van haar kwam, maar nu heeft ze toegegeven: per direct heeft ze ontslag genomen!

Er is nog ander nieuws!
Een Joodse groep beweert dat als Wilders hetzelfde zou zeggen over de Joden hij zeker zou beschuldigd worden van antisemitisme!
Zij verdedigen hun islambroeders waarschijnlijk uit respect voor al degenen die regelmatig raketten afschieten op Israël (dan kunnen zij er weer eens met de vuile voeten doorgaan).Die bombardenmenten zijn dan weer eens gelegitimeerd!
Met beste groeten!

Gepost door: Francis | 17-03-08

Wie is Mieke eigenlijk? Een vraag voor de slimste mens!
Vermits ze refereert naar groen, vermoed ik dat het Maria Volvogels is,
een dame die hoewel groen zijnde, reclame maakte voor Volvo.
Mie Vogels in haar jongere jaren, ijverige bestierster van de groenen.
Noemt ze zich nu Miee?
Tijd brengt raad!

Gepost door: Francis | 17-03-08

Sorry! ik maakte een foutje! Ze noemt zich Mieke
i.p.v.Miee.
Zo is dat ook rechtgezet.

Janice, dank voor uw vriendelijke woorden aan mijn adres. Ik probeer inderdaad te reageren op wat ik lees, met wat ik weet en meemaak. En elke dag gebeurt er wel iets.
En het is niet altijd zo positief: kloppartij bij een "vriendenclub", vechtpartij met gekwetsen op een tram...

Gepost door: Francis | 17-03-08

ik hoorde.."Groen"...en mijn water brak !! Mieke als ik iets lees of hoor over groen krijg ik medelijden en woede-aanvallen tegelijk...als het ooit zover komt dat jullie aan de macht komen (wat gelukkig onmogelijk is) zitten wij binnen de kortste keren terug in het stenen tijdperk...ieder huis zijn "windmoleke" genoeg elektriciteit om een nachtlampeke te doen branden...luchthaven volledig gesloten omwille van een paar rijke brusselaars die aan hun prive zwembad niet willen gestoort worden ,precies of ze wisten niet dat in de nabijheid van de grond ,die ze kochten een vlieghaven lag...allemaal te voet of ne fiets,geen auto's meer,geen luchtvervuilers misschien met uitzondering van Volvo het favoriete merk van Vogels,geen strijd meer voor de handhaving van de beschaving tegen de Taliban ,maar dialoog met de "gematigde Taliban" wie of wat dat ook moge zijn...volledige straffeloosheid voor jeugdige boefjes... maar heropvoeding.Alles wat illigaal ons land binnen binnensukelt "automatisch" papieren en een uitkering..laat ze maar komen...laat ze maar komen.... naar het land van "groene Mie"....jullie zijn inderdaad nog groen achter de oren ...een stel brave menschen van het kajotserstype te onozel om dood te kloppen......

Nieuwe tijdsgeest ,nieuwe gemeenschappen...springplank naar de afgrond....waarom moesten dat absoluut Islaamers zijn...waarom geen Europeanen ? wat moeten wij met die Islaaamers aanvangen..sedert dat die hun kanker in Europa en de wereld verspreiden ,niks dan overlast en miserie...Europa voor de europeanen ..Afrika voor de Afrikanen enz ieder doet in "zijn" huis wat hij wil .Niemand moet ons komen zeggen hoe wij moeten leven en als zij door een onweerstaanbare drang zich toch willen nestelen in onze maatschappij ...moeten "ZIJ" luisteren naar ons en niet "WIJ" maar "ZIJ" moeten zich aanpassen...Het enigste wat jullie doen is jezelf "vernederen" om in de gunst te komen van de Islaaaaaaaam...terwijl uw partij zo sterk opkomt voor gelijke rechten tussen man en vrouw, draagt uw weldoorvoede voorzitser een kopvod bij gelegenheid ,het tegengesteld symbool...kruipers en gatlakkers van het ergste soort de grootste bende kwezels die "Allah" ooit geschapen heeft....Nog liever 10 Open-SPa-ers dan ene groene

Gepost door: Rene | 18-03-08

OPGELET! Gebruik de woorden niet verkeerd! Volgens Mieke zijn onze steden een
springplank.
Dat schrijft ze.
Maar ze bedoelt waarschijnlijk
EEN SCHUIFAF!
Naar beneden, en zonder moeite!
Ja,
zo zijn de groentjes!
Weten jullie nog vroeger, toen waren er ook groentjes, ze werden ook wel eens PIKKERKES genoemd.
Goed bij verkoudheid.
Nu zijn het geen pikkerkes meer,
HET ZIJN LELIJKE STEKELVARKENS!
Zouden onze allochtone vrienden dat weten?

Gepost door: Erwin | 06-06-08

De commentaren zijn gesloten.