14-03-08

De omstreden 'pastor' van Obama aan het woord23:46 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Deze stand up comedian wil alleen zijn zwart publiek boeien en geld verdienen geloof ik. Het verband tussen Obama en de Romeinen zie ik toch niet zo goed zitten...

In ieder geval, die amerikaanse verkiezingen hangen mij al een jaar lang de strot uit, en we hebben nog 8 maanden te gaan aub.

Gepost door: Procureur Generaal | 15-03-08

Nog 600,000 kiezers Rechts Vlaanderen en zijn linkse supporter liggen kompleet stil na de mokerslag in de vrt-peiling me dunkt. Van de 1 miljoen vb-ers schieten er nog welgeteld 600 duizend over.

Obama heeft intussen zijn raadgever na 20 jaar de bons gegeven. Deze laatste is trouwens een bewonderaar van de rassistische en antisemietische sekteleider en islamist Louis Farrakhan. Exit Obama?

Gepost door: Procureur Generaal | 15-03-08

Veel interessante nieuws:

Vlaams Belang casht:
De extreemrechtse partij verliest 4,2 procent in vergelijking met juni 2007 en zou nog slechts 15,1 procent van de Vlamingen kunnen bekoren. Dat is de laagste score die de partij ooit haalde in de peilingen van de VRT en De Standaard.

Dat wordt bang afwachten voor het VB bij de aanstaande verkiezingen (Vlaams Parlement) in 2008

Gepost door: Gazetteman | 16-03-08

De Vlaamse socialisten blijken niet echt te profiteren van hun oppositiekuur. In vergelijking met 10 juni 2007 verliest de SP.A zelfs nog 1,4 procent.

Gepost door: Vrt vrouw | 16-03-08

eens zien .... hoeveel van de 800.000 voorkeurders van den Yves er nog zullen overblijven. zij die blijven hebben in elk geval een vijsje los want Leterme heeft ondertussen al bewezen niks waard te zijn.

het grootste gevaar voor VB komt van éénmanspartij LDD. want alhoewel maar bestaande enkel uit brulkikker DeDecker stemmen velen niet VB vanwege de niet aflatende haatcampagne in TV en gazet. zelfs 600.000 stemmen zou in dat opzicht (de anti-campagne 's in pers en media) meer dan behoorlijk zijn.
maar peilingen zijn wat ze zijn:onbetrouwbaar, en indien gemaakt door of in opdracht van de VRT kompleet waardeloos.
en van een mokerslag weten wij niks: VB-ers kijken niet naar de linkse manipulatie machine van het regime, genaamd VRT.
we zullen wel zien waar het VB uitkomt, zelf ben ik er nogal gerust in.
Open VLD en de Sossen daarentegen zouden wel eens onder de kiesdrempel kunnen vallen, samen met de groene idioten des lands.

Gepost door: fee | 16-03-08

Als ik wil weten wat voor weer het is kijk ik gewoon buiten!
Ik moet niet wachten op wat mijn gazet schrijft of op wat v, vtm of atv zeggen.
En als gazetteman iets zegt, weet ik alleen dat hij weer goed in de wind is.
Het enige GROTE NUT van die peilingen is
degene die ze maakt en degene die ze laat uitvoeren
VERDIENEN ER GROOT GELD MEE!
Wie dat betaalt? KIJK UWE PORTEMONNEE MAAR EENS NA!
Wie nog sympathiseert met JMDD van LDD, zou beter elke zondagmorgen eens naar de politieke programma's op RTBF en RTL-TVI kijken! Daar treedt hij telkens op: in vergelijking met deze brulkikker zijn Geert Hoste en Raf Coppens onnozelaars.

En eigenlijk betreur ik het ook dat onze geitenboer niet meer haar op zijn tanden heeft om ze daar eens allemaal op hun plaats te zetten, zijn tegenstanders én ook degenen die eigenlijk zijn medestanders zijn (zogezegd).
De enige tegen wie hij durft op te komen zijn die stouteriken van het VB! een schande (die vroeg of laat op zijn eigen kop terechtkomt).

En ik kijk even buiten: het regent! Komt niet zeggen dat het droog is buiten (ook als je het via een peiling vernomen hebt!)

Gepost door: Francis | 16-03-08

Merkwaardige kandidaten Het blijft merkwaardig dat een land van enkele honderden miljoenen inwoners er slechts in slaagt een presidentskandidaat voort te brengen wiens enige troef het is zwart te zijn, en dus veel stemmen bij blanke vrouwen zal halen, een andere wiens enige troef het is dat ze de vrouw is van, en een stokoude knar.

En dat circus houdt de ganse wereld meer dan een jaar in beweging, terwijl de verkiezing van andere belangrijke wereldleiders, zoals die van Rusland, China of India, in enkele korte nieuwsflashes wordt afgedaan. Begrijpe wie kan.

Gepost door: Poetin | 16-03-08

Lees eens de column bij
http://www.gerolfannemans.org
"kameraad jean marie
en wat de peiling van vrt / le standaerd betreft:
zoveel tegenstrijdigheden in 10 lijnen plaatsen is een kunst op zich!
wie gelooft die mensen nog ?

Gepost door: jos | 16-03-08

De peilingen van de VRT en de Standaard zijn wat ze zijn, ongeloofwaardig net als de rest van hun berichtgeving.


De stemmenkampioen,was objectief, en werd daarom afgevoerd.
Waarom? Omdat de verkiezingsuitslag bijna identiek was aan de voorspellingen en de politiek correcten nu beweren dat dit de kiezer heeft beïnvloed. Daarom proberen ze nu hetzelfde. Geef een slechte score aan het VB en de mensen zullen het wel geloven.

Ik denk toch wel dat de doorsnee VB'er iets slimmer is dan dat.

LDD is voornamelijk gaan lopen met liberale stemmen, wij hebben stemmen verloren aan CD&V- NV-A, maar die komen nu wel terug!

Gepost door: Janice | 17-03-08

Nieuwe peiling In de franstalige pers komt het VB vandaag uit op 19%. Nog altijd een oplawaai van jewelste als je de laatste keer 25% haalde me dunkt, en zeker als je gewoon bent van te winnen.

Bij de gemeenteraadsverkiezingen had ik al door dat er iets niet pluis was: in gemeenten waar ze voor de 1e keer opkwamen, haalden ze soms niet eens 10%, toch uiterst belabberd als je 25% gewoon bent als gemiddelde.

Bovendien moet ik tot mijn ergernis bij meerdere familieleden en kennissen nog steeds een dieplinkse houding vaststellen. En er valt niet mee te dicussieren, want 'moslims zijn toch ook mensen Procureur?' Jazeker, en kankercellen zijn ook cellen.

Gepost door: Procureur Generaal | 17-03-08

de procureur neemt de peiling blijkbaar al voor uitslag. nog even wachten tot de kiezing meneer de generaal! en die dieplinkse (tjeven) houding komt in de beste families al generaties lang voor (ook in de mijne) en heeft toch de opgang van het VB niet kunnen beletten niewaar meneer de procureur? mij stelt hun houding niet teleur, integendeel er is dus uitzicht op groei voor het VB ! bekijk het zo eens generaal !

Gepost door: jos | 17-03-08

Ondanks de hetze die nu al jaren gevoerd wordt tegen het Vlaams Belang zijn we over het algemeen stabiel gebleven. Het is waar dat we op lokaal gebied, en dan vooral in Antwerpen het minder goed hebben gedaan dan voordien. Maar hoe komt dat? Vooral door het migrantenstemrecht, de vervolgingen en veroordelingen door politiek correcte magistraten - geplaatst en benoemd door de al even politiek correcte partijen van links en links liberale signatuur hebben ons uiteraard ook geen goed gedaan.
Verder doet links er al het mogelijke aan ons in het extreme kamp te plaatsen en ons uit te schelden voor nazi's en fascisten zonder te beseffen welke nadelen ze daardoor Vlaanderen in het algemeen bezorgen. Kijk maar naar de VN en hun oordeel over de taalcode voor sociale woningen. Nu doen ze alsof dat de schuld is van het VB, terwijl het gewoon hun eigen schuld is door de aanhoudende hetze en het taalgebruik tegen ons. Ze vergeten dat het buitenland ook kan lezen. En ze lezen het meest in de Franstalige pers.
Bovendien moet je maar eens op onderstaande link klikken om te zien wie er zoal in de VN zitten.
Misschien moeten we zelf maar eens wat meer in het Engels gaan schrijven, zoals Paul Belien doet. Enkel op die manier kunnen we de waarheid bekend maken. (Maar op veel VN-leden zal dit weinig indruk maken...)

Gepost door: Janice | 17-03-08

VB boekt weer winst !! waarom houden ze geen peilingen.... bv op het congres van de VLD, wedden dat de VLD dan ongeloofelijke winst boekt in de vooruitzichten...of in het rood groen verzetclubje van Hugo de Gazetteman....dan bestaat VB niet meer ,...nooit zijn peilingen een garantie, dat het ook ,zo zal zijn (nog niet "bijna").Wat ik wel denk ,te kunnen voorspellen...LDD en zijn vriendenkring zal aardig wat van zijn pluimen verliezen , hofnar ..Jurgen Streep heeft op de "wakkere zondag" waarvan ik een fragment kon bekijken op mijn PC de "moed" gehad (en dat siert hem) om kritiek te leveren op de Islaaaaaaaam...tot groot en zichtbaar ongenoegen van de aanwezige Imam en nog drie van hetzelfde soort,het was 4 tegen "een"... gebruikelijk bij dergelijke onderwerp ,bovendien werd Jurgen volop in zijn betoog onderbroken door de moderator....dat is den doodsteek voor LDD ,volgende stap zal zijn een XXL cordonneke want JMDD is nu niet van de magerste.

Wie het durft kritiek te leveren op de Islaaaaaam en zijn atributen is een racist en wordt vogelvrij in de politiek...

VB zal groeien jaar na jaar,zoals rechts in de hele wereld ,iedere dag komen er leden en symphatisanten bij...Verleden zondag vermoedelijk, weer een nieuw lid ,een voetbalscheidsrechter die ineen werd geslagen en uitgescholden voor racist omdat hij het "aandurfde"...een bruine voetballer voor een overtreding te bestraffen met "EEN GELE KAART" untermenschen mogen geen ubermenschen terechtwijzen en zeker geen Islaaaaaaaaaaamers.

Gepost door: Rene | 17-03-08

De commentaren zijn gesloten.