18-03-08

Affiches op Montgomerypleintje in Borgerhout

Het linkse verlangen naar permanente zelfkastijding en de diepgewortelde afkeer van de eigen kleur neemt soms hilarische vormen aan. Het zelfracisme, of autoracisme, is tenslotte ook een vorm van racisme omdat ze evenzeer vernietigend is voor diegenen die ermee te maken krijgen.
Dat mochten we gisteren weer eens ervaren op de districtsraad, toen iemand van onze fractie een vraag stelde over het pas, overigens heel mooi, aangelegde Montgomerypleintje.
Omdat links, en dan vooral Groen! steeds weer de mond vol heeft over ‘diversiteit’ vonden we dat we een vraag mochten stellen over de affiches die rond het pleintje werden geplaatst met niets anders dan allochtone mannen op de nieuwe bankjes.

We vroegen dus waarom de titel in het Engels was en waarom er geen foto werd gemaakt met een ‘divers’ publiek en waarom er alleen maar allochtone mannen te zien waren op de affiches. Oudere inwoners van Borgerhout hadden zich daar aan geërgerd en vroegen of die nieuwe pleintjes weer alleen maar voor nieuwe burgers waren.
Wouter Van Besien begon een hoop onzin uit te kramen dat er in de verste verte niets mee te maken had, om te eindigen in een scheldpartij waarbij het woord ‘racisten’ natuurlijk niet mocht ontbreken. De affiches werden door iemand bespoten of vernietigd, en ook dat probeerde men ons aan te smeren.
Respect en beleefdheid in de raadszaal is bij Groen! ver te zoeken, ofwel weigeren ze te antwoorden op vragen over ongeoorloofde uitgaven ofwel beginnen ze te schelden.

15:30 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Dus op het pleintje met bankjes worden affiches opgehangen met daarop het pleintje met bankjes? Erg origineel. Groene mensen zijn gestoord, ze lijken wel gehersenspoeld. Ik ken er een paar van zeer nabij, niemand is onverdraagzamer dan zij. Bij wet verbieden die partij zou ik zeggen, net zoals de AKP in Turkije.

Gepost door: Procureur Generaal | 18-03-08

DAT ZIJN DE REACTIONAIRE GROENEN, TEN VOETEN UIT! Zo zijn ze nu eenmaal en ze zullen NOOIT veranderen!
Eigenzinnig, dictatoriaal en met een diepgewortelde afkeer voor hun eigen volk: de PARTEI voor alles! (en de eigen portemonnee, o ja!)
En anderen schelden voor racisten: waar hebben we dat nog gehoord?
Maar ze glunderen als de Luikse politie betogers in elkaar slaat (zoals ze het leuk vinden als er Tibetanen worden afgeslacht door hun geestesgenoten in Tibet en China),
ze vinden het prachtig als iemand die naar zijn werk gaat (Guido)
of iemand die van zijn werk komt (Patrick)
wordt afgeslacht door "jongeren" die zij niet alleen in bescherming nemen maar ook aanvuren!
Dat zijn de groenen: en al wie daar voor stemt of ze duldt in alle mogelijke instellingen
IS MEDE SCHULDIG AAN AL WAT ZIJ AANRICHTEN!

Moeten er nog enkele "vrienden matchen" zijn?

Gepost door: Francis | 18-03-08

In Westvlaanderen is het ook "van dattum" Volgens aanklacht van Duplo richt een lager schooltje in Waregem OP WITTE DONDERDAG, een mar****dag in. Nog maar pas hebben ze een mosselkeet en nu ook al een speciale dag, volledig gewijd aan martikoos.
"Dhimmitude au pluriel"!!!

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 18-03-08

Proc Gen....het verbieden van een partij zoals "groen" vind ik geen goed idee...met het aantal stemmen dat die halen heeft men een perfect overzicht hoeveel hypocriete kwezels Vlaanderen telt....idem voor de socialisten ,hun gekende aanhang is een buitegewone barometer om het Vlaams idiotisme in kaart te brengen en eventueel te bestuderen...Bij de laatste verkiezingen is het idiotisme bij de bevolking sterk afgenomen ,spijtig genoeg kan dat niet gezegd worden voor hypocriete kwezel-otisme....en aanhangers van Mie Katoen en haar Vogelkesdans

Is er al een ondergrondse verzetsbeweging in het bezet gebied "Borgerhout" Janice....das in feite goed nieuws...het overspuiten van die eenzijdige (multi)culturele bordjes is hoopgevend !!

er is werk aan de winkel voor "den Hugo" en zijn "verzetsbeweging" om de leiding te nemen en het recruteren van partizanen...om te strijden tegen vreemde indringers om onze cultuur en beschaving te vrijwaren.....

Gepost door: Rene | 19-03-08

Molotov Een originelere affiche zou zijn eentje met moslims die molotov cocktails naar een lijnbus gooien, omdat ze beboet werden voor zwartrijden. De chauffeur kan toch een digitale camera meenemen? Want zoeken doet de politie toch niet, die durven niet, en flitsen is veel plezanter. Daarvoor hebben ze nooit mankracht te kort. "Only in Belgium".

Gepost door: Procureur Generaal | 19-03-08

Bescheiden De bescheidenheid ligt in ons politieke handelen. We zijn geen betweters, we kicken niet op kritiek en afkeer van mensen die op een andere manier naar de wereld kijken. We zoeken bondgenoten, houden rekening met andere meningen en zoeken naar manieren en grond om samen te werken.Gepost door: Wouter Van B. | 19-03-08

Bij groen zijn het geen betweters EN ze houden rekening met de mening van anderen? Nou moe!

Dan wellicht alleen maar als de andere ook dezelfde mening als zijzelf hebben, anders worden ze al snel giftig(groen).

Gepost door: D. | 19-03-08

""""Wouter van B.begon een hoop onzin uit te kramen om te eindigen in een scheldpartij"""" en ik geloof Janice op haar woord ,wat dat is typisch voor groene kikkers....bescheidenheid ???? geen betweters??? kicken niet op kritiek , houden rekening met andere meningen !!??? vooral dat laatste is een meestermop !! ze beschouwen VB-ers niet als mensen maar als "ongedierte"......Groenen zijn politiek totaal onbekwaam omwille van hun onrealistische ideeen,droombeelden ...Ze hebben het mogen bewijzen !.... efkes mee mogen regeren...het enigste en grootste wapenfeit ,het "enigste" dat ze als "wet" erdoor haalden,vermoedelijk voorafgegaan met verschillende bijeenkomsten van het partijbestuur , studies enz enz was.......
dat de staart van het "brabands" paard niet meer mocht geknipt worden...een beetje daarna ,lagen ze met hun klikken en hun klakken buiten met de stempel totaal overbodig , onbekwaam..."monster zonder waarde"...dank zij hun "volksveraad" en Islaam-gatlakkerij, houden zij hun politieke kop nog wat boven water...maar er zitten kapers op de kust...Spirit loert ook op de gunsten van de Islaaaaaaaam ... Bert den bleter wil een verwilderde baard laten groeien en als tegenzet zou Mie Katoen van Groen gaan rondlopen in een Bourka.

Gepost door: Rene | 19-03-08

Groen! is superreligieus, conservatief en intolerant tegenover nieuwe ideeën en andersdenkenden, vooral wanneer het gaat over de multiculturele samenleving. Groen! zou men in feite orthodox links kunnen noemen. Als je ziet hoe ze omspringen met opvattingen en meningen die niet in hun kraam passen, kun je je alleen maar de vraag stellen hoezo ze durven pretenderen progressief en vrijzinnig te zijn.
Vooral in Borgerhout zit het vol van die kwezels. Daar behaalde groen! 6 zetels, deels bij de allochtone kiezer, maar ook bij die dromers die het gevaar van hun ver doorgedreven bepampering van moslims, en dan vooral de 'kansloze' jongeren, niet eens inzien.
Er zijn mensen van allochtone origine die ik persoonlijk heb horen zeggen dat ze de de behandeling als 'schoothondje' grondig beu zijn.
En daar heb ik alle begrip voor.

Gepost door: Janice | 20-03-08

'van horen zeggen' Janice met haar 'van-horen-zeggen-allochtonen'. De ene keer is het een lifter, een andere keer zit ze gezellig mee aan de theetafel. En telkens lezen we weer hetzelfde verhaal:' de allochtonen in kwestie zijn het met Janice over de hele lijn eens. Echt !

Gepost door: D.V. | 20-03-08

DV sukkel!!!! natuurlijk DV zijn bepaalde allochtonen het eens met Janice...Jullie kunnen nog geen onderscheid maken tussen "de Allochtonen" en het krapuul,het is de laatste categorie die dient bestreden want de Allochtonen die van hun leven het beste willen maken zijn zelf het slachtoffer van het bruin krapuul...zij zorgen ervoor dat ze over een en dezelfde kam geschoren worden..wanneer gaat jullie pietlullig verstand dat eens "vatten"
het mooiste voorbeeld uit mijn ervaring als ass wachtoff te Borgerhout .. de tolk Berbers Arabisch met wie ik veel samenwerkte..een echte Tof -O-Toon werd door zijn eigen ras bedreigd omdat hij voor de politie werkte !!...en zo ken ik er verschillende ...ben jij en die troep groene kwezels echt zo "dom" als het achtereind van een V....(niet voluit geschreven om jullie vrienden niet voor het hoofd te stoten) blijven jullie nu echt achterlijke spasten. Gelezen in de krant beste DV ?...dat stuk Osama dreigd met het vermoorden van kinderen en vrouwen in Europa omwille van een paar cartoons. hebben jullie daar begrip voor ? vinden jullie dat OK ...hebben jullie al een tegenreactie gehoord van onze Moslimbroeders die dat allemaal maar niks zouden vinden....is dat het soort waarvoor jullie het opnemen .... Ik heb meer respect voor uitwerpselen door een hond achtergelaten dan voor jullie zielig en dom soort....

Gepost door: Rene | 20-03-08

Moslims onder mekaar Yusuf Islam, alias de zanger Cat Stevens, is al decennia geleden toegetreden tot de sekte vd dood. En niets wijst erop dat hij ooit nog gaat terugkeren naar het Rijk der Levenden. Of toch? Hij heeft zopas een optreden in Algerije afgelast wegens ... doodsbedreigingen van Al Qaida! En dat kan onmogelijk zijn vanwege zijn westerse songs, want hij zingt nog uitsluitend het soort gejank dat muezzin voortbrengen vanuit hun naast de moskees gestationeerde raketten. Islam, de religie vd wrede.

Gepost door: Procureur Generaal | 20-03-08

Juist, Deeveeke, omdat het nu net DIE allochtonen zijn die ik steun en respecteer. En ik zat er niet mee aan de theetafel, 't was op café en ik zal je ook zeggen welk café. Het cafeetje rechtover het districtshuis.

Zij zijn het trouwens niet eens met mij, maar ik met hen, want ik luister vooral. (Iets wat jij ook eens moet proberen...)

Het is waar wat Rene zegt, zij voelen zich het slachtoffer van het krapuul dat ertussen zit. Krapuul dat gesteund en gepamperd wordt door idioten zoals jij. We zullen zien hoever jullie ermee geraken. De verloren generatie van vandaag maakt waarschijnlijk het beleid uit van morgen. Veel succes ermee...

Gepost door: Janice | 20-03-08

Wouter Van Besien wou ons blijkbaar voor zijn, en gaf zijn versie ten beste in GvA.

Een recht op antwoord van Walter Wegge werd niet toegestaan. Democratie op z'n Belgisch.

Gepost door: Janice | 20-03-08

begin maar te rekenen The following analysis of how Islam progresses within a culture came to us via email over the weekend. While we have not yet read Peter Hammond’s new book, Slavery, Terrorism and Islam, the following is reportedly adapted from his book.

Irrespective of the source of this analysis, its conclusions are historically and empirically supported. As George Santayana wrote: “Those who do not learn from history are doomed to repeat it.” Regarding Islam, we don’t have to look back hundreds of years to learn from history. All we need do is look at what has happened in Great Britain over the past three decades.


--------------------------------------------------------------------------------

Islam is not a religion nor is it a cult. It is a complete system.

Islam has religious, legal, political, economic and military components. The religious component is a beard for all the other components.

Islamization occurs when there are sufficient Muslims in a country to agitate for their so-called "religious rights."

When politically correct and culturally diverse societies agree to "the reasonable" Muslim demands for their "religious rights," they also get the other components under the table. Here's how it works (percentages source CIA: The World Fact Book (2007)).

As long as the Muslim population remains around 1% of any given country they will be regarded as a peace-loving minority and not as a threat to anyone. In fact, they may be featured in articles and films, stereotyped for their colorful uniqueness:

United States -- Muslim 1.0%
Australia -- Muslim 1.5%
Canada -- Muslim 1.9%
China -- Muslim 1%-2%
Italy -- Muslim 1.5%
Norway -- Muslim 1.8%
At 2% and 3% they begin to proselytize from other ethnic minorities and disaffected groups with major recruiting from the jails and among street gangs:

Denmark -- Muslim 2%
Germany -- Muslim 3.7%
United Kingdom -- Muslim 2.7%
Spain -- Muslim 4%
Thailand -- Muslim 4.6%
From 5% on they exercise an inordinate influence in proportion to their percentage of the population.

They will push for the introduction of halal (clean by Islamic standards) food, thereby securing food preparation jobs for Muslims. They will increase pressure on supermarket chains to feature it on their shelves -- along with threats for failure to comply. (United States).

France -- Muslim 8%
Philippines -- Muslim 5%
Sweden -- Muslim 5%
Switzerland -- Muslim 4.3%
The Netherlands -- Muslim 5.5%
Trinidad & Tobago -- Muslim 5.8%
At this point, they will work to get the ruling government to allow them to rule themselves under Sharia, the Islamic Law. The ultimate goal of Islam is not to convert the world but to establish Sharia law over the entire world.

When Muslims reach 10% of the population, they will increase lawlessness as a means of complaint about their conditions (Paris -- car-burnings). Any non-Muslim action that offends Islam will result in uprisings and threats (Amsterdam -- Mohammed cartoons).

Guyana -- Muslim 10%
India -- Muslim 13.4%
Israel -- Muslim 16%
Kenya -- Muslim 10%
Russia -- Muslim 10-15%
After reaching 20% expect hair-trigger rioting, jihad militia formations, sporadic killings and church and synagogue burning:

Ethiopia -- Muslim 32.8%
At 40% you will find widespread massacres, chronic terror attacks and ongoing militia warfare:

Bosnia -- Muslim 40%
Chad -- Muslim 53.1%
Lebanon -- Muslim 59.7%
From 60% you may expect unfettered persecution of non-believers and other religions, sporadic ethnic cleansing (genocide), use of Sharia Law as a weapon and Jizya, the tax placed on infidels:

Albania -- Muslim 70%
Malaysia -- Muslim 60.4%
Qatar -- Muslim 77.5%
Sudan -- Muslim 70%
After 80% expect State run ethnic cleansing and genocide:

Bangladesh -- Muslim 83%
Egypt -- Muslim 90%
Gaza -- Muslim 98.7%
Indonesia -- Muslim 86.1%
Iran -- Muslim 98%
Iraq -- Muslim 97%
Jordan -- Muslim 92%
Morocco -- Muslim 98.7%
Pakistan -- Muslim 97%
Palestine -- Muslim 99%
Syria -- Muslim 90%
Tajikistan -- Muslim 90%
Turkey -- Muslim 99.8%
United Arab Emirates -- Muslim 96%
100% will usher in the peace of "Dar-es-Salaam" -- the Islamic House of Peace -- there's supposed to be peace because everybody is a Muslim:

Afghanistan -- Muslim 100%
Saudi Arabia -- Muslim 100%
Somalia -- Muslim 100%
Yemen -- Muslim 99.9%
Of course, that's not the case. To satisfy their blood lust, Muslims then start killing each other for a variety of reasons.

"Before I was nine I had learned the basic canon of Arab life. It was me against my brother; me and my brother against our father; my family against my cousins and the clan; the clan against the tribe; and the tribe against the world and all of us against the infidel. -- Leon Uris, "The Haj"

It is good to remember that in many, many countries, such as France, the Muslim populations are centered around ghettos based on their ethnicity. Muslims do not integrate into the community at large. Therefore, they exercise more power than their national average would indicate.

Adapted from Dr. Peter Hammond's book: Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat..

Gepost door: stradi | 24-03-08

Abdelstraat/Abdijstraat ? Leuk :)

http://www.youtube.com/watch?v=-GbQfom6dS8

Met die allochtonen valt er tenminste nog eens te lachen. :)

Gepost door: Abdel | 27-03-08

Abdelkaderstraat De volledige naam is natuurlijk Abdelkader Bellirajstraat.

Gepost door: Abdelkader | 27-03-08

De commentaren zijn gesloten.