20-03-08

België nu ook op Youtube

12:49 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Tja, ik had mij dat reclamefilmpje van Verhofstadt wel enigszins anders voorgesteld.

Gepost door: Procureur Generaal | 20-03-08

Spijtig...... dat ze geen You tuubeke konden maken in de jaren 1880 1899 en nog een stuk in de 20e eeuw ,met fotookes van duizenden afgehakte negerhandjes,vermoorde en gefolterde negers ,heel der dorpen platgebrand...aan de nek geketende neger dragers-slaven die buitegewone zware vrachten moesten dragen tot eer en glorie van de "Belgen" en hun doorluchtige vorst ( ja ik heb iets met Leopold 2 !!) en dan zijn er nu van die partijtjes die zich opwerpen als de beschermers van de bruine invasie-troepen,waarom ?? om dezelfde reden als vroeger omdat ze denken ervan te kunnen profiteren..."stemmetjes" hoe meer hoe liever, hoe groter hun "macht" komt daarbij de angst die ze koesteren voor die Allahneukers,want in tegenstelling van die arme negers , die slagen al terug voor een "spotprentje...en dan durven die zogezegde Groot Moralisten , ons verwijten dat we "racisten" zijn...de aard van de mens is dezelfde gebleven, door de eeuwen heen, enkel de methodes zijn veranderd....Ik kan het VB vergelijken met de verdedigers voor de rechtvaardigheid van "in die goede oude tijd"...
Het kon en kan allemaal ...alleen maar in Belgie,de hypocrieten bij uitstek !!

Gepost door: Rene | 21-03-08

only in Belgie.... wordt een ritje met de bus een echt gevaarlijk avontuur ofwel slagen "jongeren" de chauffeur dood , gooien ze een ruit in... of een molotovcoctail ,vermoedelijk als wraak voor het controleren van bruine "zwartrijders"(ge moet maar het racistisch lef hebben die bruintjes te controleren)
dus ... werk aan de winkel voor het"verzet" van donkerrood, de Wiesenthal van het VB of ....volhardt hij in de boosheid en beschouwd hij die stigma "jongeren" nog steeds als een "verrijking" voor de nieuwe "(h)orde die op komst is ?

Gepost door: Rene | 21-03-08

nog steeds enkel mogelijk in Belgie... en dan verschieten ze ervan dat de mensen zich meer en meer afzetten tegen die troep kansarmen ...Jozef de Wit voor het centrum "gelijke kansen voor racisten" kan echt niet meer volgen hoe dat allemaal mogelijk is dat zijn organisatie een "kraam"kliniek geworden is van "echt" racisme terwijl groen en rood alle mogelijke moeite doen te beweren dat er niks aan de hand is,spijtig genoeg begint de bevolking "het aan den lijven te ondervinden" en minder geloof te hechten aan het correct politiek sprookjesboek...

Gepost door: Rene | 21-03-08

Alleen Ik denk dat we hier nog zo goed als alleen overblijven, Rene. Vlamingen en schrijven, het gaat niet écht goed samen, zoals de ondertitel van dit blog al aangeeft. Zeker nu Hugo Claus er niet meer is.

Gepost door: Procureur Generaal | 21-03-08

och met zijn tweetjes kan het ook gezellig zijn en ...... ben je zeker dat Hugo Claus hier ook commentaar gaf ?

Gepost door: Rene | 21-03-08

En toch zitten we vandaag aan 700.000 keer gelezen...jammer dat er niet meer gereageerd wordt.
Enkel wanneer het over moslims gaat, dan is het blijkbaar ook voor links interessant. Een soort latent racisme zeker?

Gepost door: Janice | 21-03-08

Inderdaad als het over Moslims gaat, wordt Janice haar blog een echt kippenhok van groene en rode kiekens...en maar pikken en kakelen,behalve als die Moslims "kattekwaad" uithalen dan wordt het plots heel stil ,je hoort ze in de verste verte niet,ik wacht nog altijd op "dat" grote ogenblik ,waarop ze zullen toegeven dat de hangjongeren van hun multi-kul-verrijkers ,toch niet echt, voorbeelden zijn, hoopvol voor de toekomst.
Belgie slaagde erin van miljoenen negers slaven te maken , ze vochten tegen talrijke bezetters om onze vrijheid te garanderen...maar kunnen met de beste wil van de wereld geen groepje bruin krapuul,intomen die enkel geschapen zijn om de boel op stelten te zetten ,integendeel hoe meer ze vernielen hoe meer steun en vzwkes hoe meer ze mogen tutteren aan de groene tepels van Mie Katoen...die busvernielingen zijn onmiddellijk opgelost,misschien een idee waar rood al aan gedacht heeft...laat onze bruine broeders "gratis" rijden, dat zijn ze trouwens gewoon ,dat is een verworven recht...behoudens enkele uitzonderingen heb ik NOOIT een bruine weten betalen...Jamais ! Never ! นนระพเ !

Gepost door: Rene | 22-03-08

Mei Hoelang gaat Leterme de nieuwe algemene regularisatie nog kunnen uitstellen? Ik wed op de maand mei. Vervolgens kan dan de Grote Gezinshereniging beginnen, en durven die tienduizenden ook meer op straat komen. Succes verzekerd. En dit maal niet 'Only in Belgium', maar een algemene eu-ziekte.

Gepost door: Procureur Generaal | 22-03-08

Jawel Rene, Hugo Claus (vzmh) gaf hier ook commentaar, weliswaar onder een van zijn vele pseudoniemen Hugo 'tout court', Monique, enz enz. Ik mis hem nu al.

Gepost door: Procureur Generaal | 22-03-08

Only in Belgium Jongeren vallen 18-jarig meisje aan in bus

MERKSEM - Een 18-jarige meisje uit Edegem is op bus28 van Merksem naar Antwerpen-Centrum aangevallen door vier jongeren. Het slachtoffer belandde met een gekneusde kaak in het UZA in Edegem.

De feiten dateren van zondagavond rond 17.30 uur. De jongeren stapten op de Bredabaan in Merksem op de bus en vielen de 50-jarige busbestuurster lastig. Het meisje nam het op voor de dame waarop ze in het gezicht werd gespuwd door de herrieschoppers. Toen het slachtoffer haar vriend opbelde met haar gsm stormde het groepje naar haar toe en ontving ze enkele gerichte slagen op de linkerkaak.

Een 22-jarige medepassagierster snelde het meisje te hulp en nam met haar gsm-toestel enkele foto's van de onruststokers. Met behulp van deze foto's speurt de politie momenteel naar de daders.

Tips en nuttige informatie kunnen aan de politie worden bezorgd via het nummer 03-292.86.88. (vjb)Bent u in Antwerpen al geconfronteerd met agressie op de tram of de bus? Geef uw reactie op www.nieuwsblad.be/antwerpen

Gepost door: . | 27-03-08

De commentaren zijn gesloten.