24-03-08

Vrolijk Paasfeest!

Ik wens u allen een zeer prettig Paasfeest!!!

Maar...ik heb jammer genoeg een zeer trieste mededeling!
De paashaas komt dit jaar NIET!!!1206308643_08821

00:26 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Word een jachthond niet verondersteld van het wild onbeschadigd bij zijn baasje te apporteren?

En, wat die sneeuw betreft: spijtig dat hier geen enkele linkse idioot meer meedoet, want ik ben benieuwd welke uitleg die nu zouden geven aan het verschijnsel 'opwarming vd aarde'. Oeps, grafiek verkeerd geinterpreteerd? We stevenen eigenlijk af op een nieuwe ijstijd, zoals in de jaren '70 werd voorspeld? (en wat iedereen al lang vergeten is ondertussen)

Gepost door: Procureur Generaal | 24-03-08

Is daar nog iemand !!!!!.... oeeeeehoeeeee !!! ..waar zitten jullie ??? Hallo Proc G. alles goe ? kon het niet nalaten even "gedag" te zeggen aan een gelijkgestemde ziel op mijn favoriet blog.....

Het is inderdaad stillekens geworden rond onze rode zielen,spijtig ...zij zorgden voor de vrolijke noot ,gaven ons een beetje ontspanning ,zouden zij dan toch een vleugje "schaamtegevoel" hebben.....nagedacht over hun idiote postings...of kregen zij een dreigbrief van hun ..rood groene.. "voordenkers" of vakbond, om als deelnemer aan een verwerpelijk rechts sluik-blog uit de partij te worden gezet, begrijpelijk dat ze wegblijven ...wie wil het lot delen zoals die paashaas , tussen de tanden eindigen van een rode jachthond.............
ze zijn volop bezig met de censuur , beknotting van de vrije meningsuiting ,het verder in slaap wiegen van een "dom" te houden bevolking. Van San verdween met studie en al in de prullenschuif van groot moralist Janssens.... Luc Lamine zijn ze volop aan het dumpen.....de vergeetput in ! ... Het web van Wilders uit de media..... een van de redenen zou zijn ,de talrijke klachten van "islaaaaam-broekscheiters".... het verspreiden van "haat" !!!!....maar wat met bepaalde islaaaam blogs die niks anders doen dan "haat" zaaien ...Ayman al Zawahiri (of zoiets) roept op tot aanslagen ,onder grote mediabelangstelling ...terwijl een mooie leerzame documentaire over de respectvolle godsdienst van onze woestijnbroeders blijkbaar niet mag gezien worden...enz enz ....och mijn bijdrage zal niet veel uithalen ,maar het "lucht" op ..en hoe meer ik erover nadenk hoe meer ik besef, hoe groot de mesthoop is waarop we moeten leven , hoe meer ik tot de overtuiging kom ...dat uiteindelijk rechtse ideeen de enigste garantie zijn voor de toekomst om terug wat dicipline te toveren in de maatschappij waar alles mag en moet kunnen...Ge ziet wel ... onze "autoriteiten" zijn nog niet in staat om een ploegske "bruine hang" jongeren tot de orde te roepen,begrijpelijk ,wie wil er nu "racist" zijn !

Gepost door: Rene | 24-03-08

@René
u zal tevergeefs wachten. die donkerrode dba's kunnen u alleen antwoorden als ze achter de pc van hun baasje zitten. nog een prettig paasverlof!

Gepost door: jos | 25-03-08

Voor alle duidelijkheid. Dit is niet mijn hond. Ik heb een Brack en dit is een Labrador. De foto komt van internet.

Gepost door: Janice | 29-03-08

De commentaren zijn gesloten.