28-03-08

Film Geert Wilders

Waarschijnlijk zijn er momenteel enorm veel kijkers, dus duurt het wel even vooraleer er iets komt.Of rechtstreeks via deze link proberen: http://www.liveleak.com/view?i=ll_5f2_1206641161

Update: De film werd wegens bedreigingen van het net gehaald maar is HIER nog te bekijken.

Wat eigenaardig dat diegenen die nu roepen dat dit 'de islam' niet is, alhoewel het echte beelden zijn, nu Geert Wilders met de dood bedreigen. Hij is de onverdraagzame.
Wat hij laat zien zijn inderdaad oude beelden die iedereen al heeft gezien, maar gewenning aan gruwelijkheden is veel erger dan de bevolking met de feiten op de neus te drukken via een filmpje. Nog nooit waren de zogenaamde Westerse 'gematigde' moslims opgewonden of verwierpen ze de dingen die in het filmpje te zien zijn. Nee, zij stigmatiseren, zij bekritiseren diegenen die kritiek hebben op dergelijke feiten.

Geen enkele journalist mocht gisteren in de Antwerpse moskeeën. Hoezo 'niet mogen'??? Als het filmpje niets de maken heeft met de islam, waarom mag dan niemand horen wat ze te vertellen hebben?

00:02 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Wat een belachelijk tekenfilmpje.... 16 minuten vol van zever en oude troep.

Gepost door: Monique ( ABVV ) | 28-03-08

tekenfilmpje ??? Hugo ?? die zogezegde Monique van het A-chterlijk B-oeren V-lamingen V-erstand heeft naar een "tekenfilmpje" gekeken ,vermoedelijk "Felix de Cat" uit de jaren '30 dus haar commentaar zit er volledig naast en niet voor repliek vatbaar !

Gepost door: Rene | 28-03-08

Ik heb de film reeds enkele malen gezien op het web van Bart,iedereen kent die beelden die teksten ,Wilders maakte gewoon een samenvatting,prachtig werk !!..de Islamieten kunnen het moeilijk ontkennen , ik hoop dat de meerderheid van Allah-aanbidders zich nu zal afzetten tegen al dat geweld en bewijzen dat hun godsdienst,zoals zij beweren, er een is van vrede...want wie in Godsnaam kan al dat geweld goedkeuren, zogezegd in naam van de allerhoogste..daar moet ge een echte blinde fanatieker voor zijn ,gewoon een geestesgestoorde of in het slechtste geval... een "Monique"...Alle godsdiensten ,tenminste die ik ken ,hebben maar een uitgangspunt en dat is "liefde" (niet te verwarren met sex !!) voor elkander ...ik geloof dat de ware Islaaaam daar geen uitzondering op is...al die soetraatjes die geweld predikken zijn er volgens mij.. later bijgeschreven door handige jongens om hun medemensen op een eenvoudige en legale manier te kunnen onderdrukken met de hulp van een stelletje idioten die "alles" geloven ,die zijn er steeds en overal te vinden ...zoals bij ons bv de socialisten de groenen enz.
en nu maar hopen dat er een redelijke dialoog tot stand komt en het godsdienstig fanatiek kaf van het koren kan worden gescheiden.

een van de mooiste teksten die ik ooit gelezen heb, komen van "Albert Camus". Het zou niet slecht zijn die in het Arabisch te vertalen en als bijlage in hunne Koran te plakken.....

"""Wie eenmaal de glans van geluk heeft getovert op een wezen dat hij liefheeft...weet...dat er voor een mens geen andere roeping kan bestaan, dan deze glans te toveren op de wezens die hem omringen....""""

Gepost door: Rene | 28-03-08

Een primitief gemaakt filmpje voor en door primitieven. Het enige wat er nog in mankeerde is het beeld van een groep holbewoners uit de Grotten van Vlaanderen met aan het hoofd Geert Wilders, zijn onderbroek op zijn knoesels en een knots in zijn hand: "Sla dood alle anderen die niet zijn en denken zoals ik! GrauwllLL!!"

Gepost door: Sjomcheprot | 28-03-08

inderdaad primitieven Het is duidelijk dat de rode kwakkels opgelucht ademhalen...maanden liepen ze al sch..tende rond en eindelijk ..och het was maar dat...ze zitten nu terug vol energie om hun haat te spuien , hun heldenmoed te tonen tegenover wat zij noemen "de racisten" ...Wilders is als Nederlandse politicus zowat in alle werelddelen bekend , een houvast en toonbeeld voor velen,een antwoord op de geweldadige en fanatieke fundamentele Islaaaaaaam ...ge moet het maar kunnen en durven...hoe genietbaar waren de laffe bange reacties van zijn tegenstrevers in binnen en buitenland.... moest de wereld beschikken over meer politiekers zoals Wilders...zouden die "primitieven" waar Chokkerde-pot het over heeft.... niet met onze kl... blijven spelen...wie kritiek heeft op deze docu en op die "moedige" politicus, tegen wie de "allerhoogste,bij monde van een paar idioten" een doodvonnis hebben uitgesproken...gaat akkoord met het geweld en bijhorende mensonterende miserie van deze nieuwe nazi's.Dit filmpje toont ons inderdaad de actie's van "primitieven" in onze moderne vrijheidlievende samenleving.

Gepost door: Rene | 28-03-08

Camus @Rene
Le goût de la vérité: http://grand-barnum.blogspot.com/2008/03/le-got-de-la-vrit.html

Gepost door: himself | 28-03-08

Monica De film heeft toch al een eerste effect: Monica De Coninck gaat het aantal moskees in Antwerpen verminderen van 36 naar 9. Als dat maar goed afloopt.

Gepost door: Procureur Generaal | 28-03-08

@choccoprot bij mijn weten heeft Geert Wilders nooit opgeroepen tot het doodslaan van mensen, van welk ras of religie dan ook. de feiten verdraaien daar zijn jullie altijd al goed in geweest.
en het geheel verder aanvullen met baarlijke nonsens en beledigende taal, om het eigen ongelijk en de haat te maskeren.

Wilders heeft tenminste nog een onderbroek aan, kun je van de baardmensen in hun soepjurken niet met zekerheid zeggen.

Vlamingen vergelijken met holbewoners? als er hier al ondergrondse blinde gravers rondlopen dan zijn het wel juist de leukerds van UW soort.

ook ne goeien dag gewenst.

Gepost door: fee | 28-03-08

Het ergste van..... die reactie van diene "chocopot" is nog wel dat die gast hoogstwaarschijnlijk een echte (West-)vlaming is.
Broek op de KNOEZELS (uitstuipsel van het onderbeen aan de binnenzijde; enkels aan de buitenzijde)
Sjomcheprot = natte wind of... scheet met een staart.
Dat is dus, eens temeer, hét bewijs dat er overal vriendjes zitten van de éénhersencelligen.

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 28-03-08

WILDERS DURFT! Terwijl bijna ALLE Nederlandse politiekers wedijveren met elkaar in LAFHEID
durft Wilders doen wat hij beloofde te doen, ondanks alle dreigementen van de moslimkliek (natuurlijk) maar ook van de meer dan correct denkende Nederlanders.
Ja , ze hebben heimwee naar de tijd (die zij personlijk nooit gekend hebben!)
toen men voor twee en een halve gulden een jood kon aangeven bij de bezetter.
NU VERKOPEN ZE HUN HELE BEVOLKING! Uitgezonderd natuurlijk de Herenrassen die wij hier ook mogen smaken.
Dat Fortuijn dit niet heeft mogen beleven! Hij heeft het wel voorzien, schander als hij was. Jammer genoeg overleed hij te vroeg aan die vreselijke ziekte:
HAAT van onze vrienden!
Proficiat Wilders!
Wie hebben hier wel het VB maar die durven ook niet resoluut achter u gaan staan, al onze andere politiekers zijn (bijna) even laf als die bonte bende die u daar op de meest gemene manier aanvalt!
TOCH EVEN OPPASSEN!

op de eerste bladzijde van de Gazet van Antwerpen (eigenlijk de Gazet van Jansens) staan vandaag twee uitspraken:

WILDERS: Dit is geen provocatie!
JANSSENS (PATRICK): Wat is het dan wel?

LET OP ALS GE DIE GAST TEGEN KRIJGT! Hij haalde meer stemmen dan Abou Jajah en is zeer poulair bij onze allochtonen (dus zeer machtig!)
Hij heeft ook nog een groote aanhang bij het autochtone kiesVEE.

Ik vrees dat ge eerder opgewassen bent tegen 10000
moslims dan tegen die man! Zij streven naar de heerschappij
HIJ BEZIT ZE!

Gepost door: Erwin | 28-03-08

Merkwaardig! Niettegenstaande de godsdienst van de vrede
reeds honderduizenden christeren vermoord heeft, vindt de vertegenwoordiger van de ChristenUnie nog woorden om de islam te verdedigen!
Ook CDA doet hetzelfde.
Is het leven van de christenen dan niets meer waard?
Ze zijn tegen het vloeken
maar sympathiseren met moordenaars: IS DAT GEEN VLOEK?

Of zijn de christenen die vermoord werden alleen maar uitzonderingen?
Misschien dan ook even informeren bij de vertegenwoordigers van de Joodse bevolkingsgroep: zij telden in totaal 6 miljoen slachtoffers.
Waren dat ook allemaal uitzonderingen?

Misschien toch goed om even over na te denken...

Gepost door: Thérèse | 28-03-08

Mooipraters Die westvlamingen hebben mooi praten over overdrijvingen als het over moslims gaat. Bij hun wonen 4 x minder moslims dan het vlaamse en brusselse gemiddelde. Hoe hebben ze dat klaargespeeld?

Gepost door: NIS | 28-03-08

Provocatie Wij christenen zijn de grootste verdedigers van de islam. Wij zien hen als bondgenoten tegen het atheisme. Wij veroordelen de film, omdat die maar over de helft van de moslims gaat, de andere helft is vredelievend. Het is aan het gerecht en de Veiligheid van de Staat om uit te zoeken wie bij de gevaarlijke helft behoort.

Ook de doop van ex-moslim Magdi Allam door de paus op paasdag veroordelen wij trouwens als een onnodige provocatie.

Gepost door: Godfried | 28-03-08

Wilders heeft op een sublieme manier de ganse poco wereld voor schut gezet. Dat hij niet tot haat of geweld oproept valt de linkse meute zwaar tegen. Hij heeft hen en de moslims een spiegel voor gehouden. Het is nu aan de bange blanke poco's overal in europa om hun verantwoordelijkheid niet meer verder te ontlopen. meer nog: hij heeft met zijn film aangetoond dat centra als dat van de witte die de moslims pamperen en vlamingen muilkorven, mede de oorzaak van het moslimextremisme zijn. ze kunnen nu nooit meer zeggen : "wir haben es nicht gewusst!" dank u Geert !

Gepost door: jos | 28-03-08

Ik vind het boek beter dan de film.:)

Gepost door: pino | 28-03-08

@fee lult twee zinnen: "met baarlijke nonsens en beledigende taal", dat wat hij ons verwijt en dan zijn volgende zin: "de baardmensen in hun soepjurken", maar dat vind fee dan weer niet beledigend, begrijpe wie begrijpe kan.

Gepost door: pineut | 28-03-08

Wilders de bange schurk van NL "WILDERS DURFT!" ???

Wilders provoceert, beledigt, generaliseert, stigmatiseert, is dat 'gedurfd'? Nee, dat is onbeschoft, onbeschaafd, een gewone racistische smeerlap zoals er hier ook genoeg rondlopen. Trouwens, de gemiddelde draad die Janice hier poneert, wordt door zoveel kwaadaardige replieken opgevolgd, dat het geheel ervan 100 keer erger is dan de 15min shitfilm van Wilders. Het enige wat Wilders onderscheid van een gemiddelde moslimofobe blog zoals deze, is dat Wilders het niet anoniem doet èn erin geslaagd is om zijn ding propagandistisch zo lang op te zwepen, dat iedereen er het ergste van begon te denken. Blijkt het al bij al maar lauwe kost et zijn en helemaal niet wat er van verwacht werd. Durven? Een collage maken van 9/11? Hehe :)

Gepost door: pineut | 28-03-08

als in torens vliegen, trein- en metrostellen opblazen waarin honderden doden vallen, maar "lauwe kost" is volgens deze pineut, dan hebben we nog wat te verwachten van die baardmannen. en Wilders provoceert helemaal niet, hij waarschuwt voor de soepjurkachtigen die moorden en branden ! het valt zo te zien heel erg tegen voor de pineutachtigen dat Wilders niet oproept tot moord en haat zoals in de koran. maar ja hij is dan ook geen linkie of een moslimextremist niewaar pineut maar gewoon een "rechtse", zoals wij van VB!

Gepost door: jos | 28-03-08

Alles over één kam Niet alle duitsers waren nazi's, toch krijg je die indruk als je Hugo's site bezoekt. Veralgemening? Provocatie? Haatzaaien?

Gepost door: neutteveelop | 28-03-08

Deze Westerse ongelovig varken zal boeten,bloeden
en gekeeld worden.
Heel stom zo blogs en websites maken en echte naam te gebruiken,want tot de laatste zal worden uitgeroeid en denken maar niet wij ver weg zijn, we zijn veel dichter dan je ooit zou denken.
De naschokken van 11 septemmer zijn nu pas economisch voelbaar,maar er is meer komende, de atoombommen zijn bijna klaar onder meer in Iran.
Jullie christenhonden en vuile vieze zionistische varkens : dagen zijn geteld !

Gepost door: Ahmed | 28-03-08

Hindoes De reacties zijn zoals de film: futloos. De VN, EU, RvE, Belgische en Hollandse leiders, de Kerk, ze zijn wel allemaal tegen alle kritiek op de islam, maar het had veel krachtiger gekund.

We zouden eens een test moeten doen, en een film maken over de terreur van de hindoes in India (vermoorden van christenen) en Sri Lanka (burgeroorlog tegen de boedhisten), om te zien of Balkenende ook weken op voorhand zou staan roeptoeteren dat het einde vd wereld nakende is. Want er wonen ook hindoes in Holland en in Europa. Niet genoeg uit electoraal oogpunt weliswaar, en daarom zeer interessant voor zulke test.

Gepost door: Procureur Generaal | 28-03-08

Ahmed, ontsnapt uit de film van Widers jongen? Of is het weer den Hugo zoals gewoonlijk?

Gepost door: Procureur Generaal | 28-03-08

AWEL ????? Ik wilde een reactie geven op de commentaar van pineut...
Heb iets te lang gewacht en zie nu de "bijdrage" van Ahmed.
LEES DIE en ik kan er geen woord aan toevoegen!
Zo lopen er hier ongetwijfeld DUIZENDEN rond (er zitten er ook in de gevangenis, veroordeeld om misdaden van gemeen recht)
en er zijn er VELE TIENDUIZENDEN die hen steunen.
Bovendien is er de VIJFDE COLONNE, de autochtonen die correct-denkend (gelukkig maar!) deze haatdragende boodschap TE VUUR EN TE ZWAARD WILLEN VERDEDIGEN: voorlopig alleen met het uitstrooien van vergoedingen, toelagen, prijzen, beloningen, steun allerhande...
Het gaat over MILJARDEN: er zijn immers gepensioneerden en andere djimmi genoeg die ze geld dat hen rechtens toekomt
kunnen afpakken!
LEES GOED!
HERLEES!
DE ATOOMWAPENS ZIJN BIJNA KLAAR!
Nog een BEETJE GEDULD DUS
en de VREDE VAN DE GODSDIENST VAN DE VREDE DAALT NEER OVER ONS!
WIE WIL WETEN WAT HET BETEKENT:
kijk naar de journaals, om het uur is er eentje op elke tv-post!

DENK DUS NIET DAT ZE VER WEG ZIJN,
ze zitten misschien al binnen bij u!
Wees en dankbaar dat ze u komen redden: ge hebt het immers ZELF UITGELOKT.

De collaboratie van de politieke partijen, de vakbonden, de katholieke Kerk, het vorstenhuis, justitie...: allen hebben ze hun steentje bijgedragen om de muur te bouwen die ons zal insluiten!
DANK U ACHMED!
U spreekt de waarheid
en u zet natuurlijk niet aan tot haat zoals Wilders!

Gepost door: Erwin | 28-03-08

Volgens mij zijn Erwin en Ahmed één en dezelfde persoon: rot tot op het bot en hun kop vol snot. De rest op deze blog staat al jaaaren het schuim op de lippen, niet dat daar reden toe is, integendeel al wat ze zel ooit hebben meegemaakt is zichzelf gesneden bij het scheren, de rest is gazettepraat.

Gepost door: reutepeteut | 28-03-08

Ahmed heeft gelijk verdorie... websites maken en uw echte naam gebruiken, zo een atoombom uit Iran kan inderdaad uw hele dag verknoeien, en uw site ernstig storen. Aan de taalvaardigheid te meten is Ahmed een hoge pief bij het ABVV met minstens twee of drie diplomas Nederlands voor diegenen die voor onze pensioenen gaan zorgen.

Gepost door: Jade | 28-03-08

Mekka Van die atoombommen zou ik me toch niet te veel aantrekken. De meeste aanslagen van moslims worden verijdeld, of mislukken door eigen stommiteiten. Ik zie ze van in Pakistan nog geen raket tot hier sturen, die valt waarschijnlijk op Karachi of op Mekka neer. Ik heb nog nooit iets gezien waarop stond 'Made in Pakistan'. Tenzij het enige exportproduct (naast olie door het westen opgepompt) van zo ongeveer alle islamitische landen: moslims.

Gepost door: Procureur Generaal | 28-03-08

och de zich noemende Ahmed, Reutekenteut chockerdechoc.. enz enz ....allemaal nicks waar we nog nooit van gehoord hebben , die hun postings hebben minder waarde dan "gebruikt toiletpapier"..Raar dat we donker"rode loper" niet meer zien,vermoedelijk heeft die teveel werk met zijn verzet en heeft hij zijn medewerkers opdracht gegeven hier te posten....
Ach-men-bed,wie dat ook moge zijn ,met zijn atoombom...vergeet "een" ding ....als Iran echt stout wordt drukt men enkele duizende km verder op een rood knopje en binnen enkele minuten zit heel Iran in het paradijs van Allah...en knopjes genoeg ....als er nog een paar worden ingedrukt ,bestaat de Arabische wereld niet meer...dan moeten we hier in Europa gewoon eens rondgaan met de stofzuiger om al die soepjurken en kopvodden te verwijderen....Tegenover het hoog technologisch westen staan enkel wat geiten en ezels ... wat ze bezitten hebben ze gekregen dank zij hun olie "van de beschaafde wereld" en... NIET van Allah,die kent alleen iets van geiten en kromzwaarden

Gepost door: Rene | 28-03-08

looser rene,dat hebben gezegd van Sarkozy ook dat hij grote kuis zou doen met hogedrukspuiten,
maar wat is er van gekomen van die populist.
Wereldpolitiek grondig veranderen,troepen weg uit Irak, onze man Obama President die zionistische bleekscheten haar worden van Amerika en de Russen die achter ons staan.
Zoals onze heilige strijders in Evergem, Molenbeek, Antwerpen, zitten ze overal en we gaan niet overnemen, we hebben al overgenomen,
maar jullie zo dom en nog niet beseffen.
Er is maar één weg, onthou dat goed of...

Gepost door: Ahmed | 28-03-08

Is al offline dat film.
een knopke ? hahahaha, schijters

http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/223245/2008/03/28/-Fitna-offline-na-dreigementen.dhtml

Gepost door: Ahmed | 28-03-08

Downloaden maar Voor zij die maar niet genoeg kunnen krijgen van de film:

Gepost door: Hetvrijevolk | 28-03-08

Liveleak has pulled “Fitna”, the new Geert Wilders movie after reveiving multiple death threats to their staff.

“Following threats to our staff of a very serious nature, and some ill informed reports from certain corners of the British media that could directly lead to the harm of some of our staff, Liveleak.com has been
left with no other choice but to remove Fitna from our servers.
This is a sad day for freedom of speech on the net but we have to
place the safety and well being of our staff above all else. We would
like to thank the thousands of people, from all backgrounds and
religions, who gave us their support. They realised LiveLeak.com is a
vehicle for many opinions and not just for the support of one.
Perhaps there is still hope that this situation may produce a
discussion that could benefit and educate all of us as to how we can
accept one anothers culture.
We stood for what we believe in, the ability to be heard, but in the end the price was too high.”

Gepost door: stradi | 28-03-08

@Ahmed Gebruik je echte naam, wil je? Hier lezen ook mensen mee die geen sympathie hebben voor het VB, niet iedereen is zo dom.

Gepost door: Ik | 28-03-08

maak van Achmed een braaf kinneke och "Ach-men-bed" jullie zullen eindigen als de paashaas in den bek van Janice haar jachthond...indertijd dachten de "Christenen" ook zoiets "we zullen de wereld veroveren" en al die simpele sukkels naar onze pijpen laten dansen...nu zitten ze met lege kerken....inplaats dat de pastoor een mis leest, zit hij met zijn duimen te draaien...uwe Allah en zijn profiteur ,"la meme chose"...met zeep aan den buik .... richting exit,kwestie van tijd...en van uw moskee maken we een "vroegmarkt"zo krijgt het huis van Allah ,als hij is gaan verhuizen ,toch nog enig nut
Godsdienst welke strekking ook is slechts een tijdverschijnsel tot het gezond verstand begint te beseffen wat voor een "blaas" ze in onze nek draaien...vermits het gezond verstand bij jullie momenteel nog in de tenen zit kan het inderdaad nog een tijdje duren ....
en nu maar hopen dat "Ach-men-bed" gene FatLa-Ha-Ha over mij uitspreekt !!

en beste... jullie mentaliteit zal hier nooit ingang vinden ,een paar uitzonderingen niet te na gesproken....terwijl jullie heer en meester zijn over de vrouw ,ze laat beven ,petsen geven in den hoek duwen...wel in Vlaanderen is dat het omgekeerde...als er ene zou beginnen van "schat" vanaf morgen een kopvod dragen ... gene coiffeur meer enz enz ...dan ziet ge enkele ogenblikken later ..die stoere opdrachtgever in vrije vlucht de deur uitvliegen,maak je geen illusies beste ,wij zijn geen geitemelkers noch ezeldrijvers....en kruip nu maar in je bedje...maar eerst je gebedje !!...kont omhoog...ennnn bidden maar...Lieve Allah,zoete minneke, maak van Achmetje een braaf kinneke !!

Gepost door: Rene | 28-03-08

Trouwens, Rene en Achmed hebben wel zowat dezelfde schrijfsteyl. Amper hoofdletters en ook leestekens zijn hen/hem vreemd.

Als AchmedRene een beletselteken gebruikt doen ze dat eveneens op identiek dezelfde manier. Ze doen dat zo... en niet zo ... Met een spatie tussen het laatste woord en het daaropvolgende beletselteken. Vreemd.

Ook kent Rene, een quasi analfabete moslim zijnde, toch al hoogstaande woorden, zoals 'hogedrukspuiten', 'populist' en 'bleekscheten'.

Propaganda heb je al, Rene, nu nog een vleugje realisme en je krijgt ook diegenen mee die je truukjes momenteel nog door hebben.

Gepost door: Ikke | 28-03-08

Goed gezien !

Gepost door: Hugo | 28-03-08

Rene aka ahmed Hier is er eentje door de mand gevallen. Broek op de enkels en billen bloot .

Gepost door: D.V. | 29-03-08

Ikke bedankt voor je leerrijke bijdrage.Het is nu niet direct mijn bedoeling om hoogstaande literaire werken te schrijven.Ik ben geen Hugo Claus en heb geen ambitie er een te worden .Je posting heeft echter succes je wordt onmiddellijk bijgetreden door hetzelfde soort hugo en DV zo precies of ik lig daarvan wakker...

Hoorde ik goe ? in dat progamma Paul Witteman was er sprake dat de film van mijn "Idool" Wilders wordt onderzocht door een soort NL procureur om te zien of er geen strafbare feiten te vinden zijn ??? nu lang zal de Procureur niet moeten zoeken...Volgens mijn bescheiden mening zit de film er vol van ....iemand zijn hoofd afsnijden is "een strafbaar feit" met een vliegtuig in een gebouw binnenvliegen is ook al een strafbaar feit ,tenminste dat heb ik in de politieschool geleerd !!! een driejarig kind dat amper kan spreken ,woorden in de mond leggen zoals "Joden zijn zwijnen" enz ....zijn dat geen racistische uitspraken..is dat niks voor het centrum van "gelijke kansen voor racisten"

DV...aub.. trek vlug je broek weer op ! jij met de billen bloot !!! het is echt geen zicht...zelfs de meest geile Janet op leeftijd bedankt voor de eer

Gepost door: Rene | 29-03-08

GROOT GELIJK RENE! Wat een sukkelaars!
Ik en Ikke: kan het egoïstischer!
Zij spannen samen met al wat Wilders aanklaagt in zijn film.
Zij willen ons met dat tuig de dood injagen.
Zullen we ruilen?
Beste moslims, geliefde medeburgers:
als er dan toch koppen moeten rollen
-Allah wil het volgens jullie, het zij zo-
neem dan eerst al jullie FANS!
In Antwerpen zijn er heel wat te vinden!

Groot gelijk René! Voorlopig kunnen we ons nog overeind houden
maar
de TSUNAMI komt op ons af!

En Claus is er ook al niet meer om ons te beschermen...

ALSOF HIJ DAT OOIT ZOU GEDAAN HEBBEN.
Ja, lafbekken zijn er genoeg!

Gepost door: Erwin | 29-03-08

Tijd om te lachen Even genoeg met al die ernstige overwegingen nu, hoog tijd om nog eens te lachen. De AEL heeft zijn tegenfilm al klaar, even vervelend en deja-vu als Fitna:

Gepost door: Procureur Generaal | 29-03-08

OK Proc bedankt voor de uitnodiging maar ik heb die "seik" afgezet...ik verwacht geen recente beelden over onthoofdingen,bomaanslagen en dergelijke fratsen,die voor de Islaaam van heden ten dage nog altijd up to date zijn...vraag is wat willen ze nu feitelijk bewijzen en wie is de maker van die film "Geert Mohamed"?

Gepost door: Rene | 29-03-08

Dagen werk Het is duidelijk dat aan Fitna slechts dagen gewerkt is, geen maanden, zodat we misschien nooit de oorspronkelijke versie zullen te zien krijgen. Wilders heeft dus toegegeven aan de enorme druk van zijn regering, en een flauw afkooksel geproduceerd. Benieuwd of zijn populariteit nog gaat gestegen zijn? De EU heeft intussen de economische belangen laten primeren op de principes, en de film veroordeelt als zijnde 'niet representatief voor de islam'. Niemand die iets anders had verwacht. Laat de bestellingen voor nog maar eens enkele tientallen airbussen en kerncentrales maar komen.

Gepost door: Procureur Generaal | 29-03-08

Oh ! was het dat maar? Schyzofrenie alom bij de linkse maatschappij verknoeiers. De film van Wilders ging over gruwelijke dingen die al gebeurd zijn en tot nadenken zouden moeten stemmen. Waarom krijgen wij van de linkse meute zo goed als dagelijks beelden van de tweede wereldoorlog, 60 jaar nadien als waarschuwing, terwijl even weerzinwekkende feiten van slechts enkele jaren geleden of nog minder, afgedaan worden als 'Oh was het maar dat?'

Gepost door: Jade | 29-03-08

nieuwe blog

Gepost door: pino | 29-03-08

@choccoprot... verwacht dat ik zijn hatelijk geneuzel met vriendelijkheid zal pareren. niets is minder waar, ik ben een ongelovige en de christelijke moraal van 'de andere wang' is mij onbekend. een koekje van eigen deeg, dat smaakt mij beter. hihi heter.

verder wens ik mij niet in te laten met zulke entiteiten, 'k heb wel wat zinvollers te doen, behangen van de living bv, en mijn duiven voederen.
wie het filmpje van Wilders idioot vindt ondanks al het bloed en geweld dat er in te zien is, verdient mijn respect niet. ik discrimineer zoals iedereen discrimineert: ik kies mijn vrienden zelf, en zeker, er is geen gebrek aan liefde en vriendschap in mijn leven, ik hoef niet 'verzuurd' te zijn.

de wereld is er erg aan toe als één of ander duister wansmakelijk geloof alles overheerst, zelfs zelfverklaarde 'intellectuelen' lopen er in mee met hun hoofd vol menslievende boodschappen.
beschaafde mensen snijden elkaar niet de keel over en kunnen tegen het zicht van een bloot vrouwenbeen.
ik moet die barbaren niet en daar hoef ik niet beschaamd om te zijn.
er zijn er die hun buur of zelfs hun eigen vrouw niet kunnen uitstaan, maar in naam zijn ze wel verdraagzaam.
bij ons in het dorp was het uitgerekend de koster die alle vrouwen neukte, van een klokkenluider gesproken!

en de (w)rede zij met allah !

Gepost door: fee | 30-03-08

Rondom Tien Gisteren in 'Rondom Tien' op NL het zoveelste praatprogramma over de islam en de film. Een aantal zwaar ingepakte kopvodden beheersten het beeld, verder een mix van linksen en rechtsen. Klassieker links kon niet: een autochtone inwoner van de wijk Lombok in Utrecht, blijkbaar een zeer cultuurverrijkte plaats, woonde midden de moslims en naast de moskee, maar van enige overlast, laat staan problemen, had hij nooit iets gemerkt. En de nieuw te bouwen reuzenmoskee was meer dan welkom. Het wordt afgezaagd. Het extremisme uit Fitna had niets te maken met de islam, wel met 'achterstand en sociale verhoudingen'. Niemand die antwoordde dat de terroristen in Engeland dokters waren. Ook vond de kwal dat christenen even zo goed misdaden pleegden, zie de massamoorden op moslims in Kosovo. Nu was er wel iemand die zei dat die christenen, in tegenstelling tot de moslims, dat nooit in de naam van hun geloof doen, wat de linkse rat weerlegde. Ik heb Karadzic nochtans nooit 'Jezus Christus is de grootste' horen roepen. En de Amerikanen zeggen wel steeds 'God bless America', maar dat is meer zoiets als het gebed voor het eten, niet als voorbode dat ze iemand gaan afmaken. Maar als een moslim 'Allahu Akhbar' brult, is het bukken geblazen.

Verder was er nog een moderne Marokkaanse moslima, buurtwerkster van beroep, die de kopvodden een sneer gaf door te stellen dat de islam IN het hoofd zit, niet errond. Het mens was oprecht razend dat haar religie met extremisten in verband werd gebracht, want 'zo is de ware islam niet'. Maar hoe is de ware islam dan wel? Saudi Arabie, Iran, en Afghanistan zijn echte islamitische landen, is dat dan het ideaal?

Gepost door: Procureur Generaal | 30-03-08

hoe kunt ge nu 72 maagden ,voorthelpen als ge gene..p...meer hebt ?? dat is een beetje ons geluk "Proc" de Islam kent verschillende strekkingen,zoals de kerk trouwens,protestanten ,Jehova's en andere afkooksels...wat die bijbel betreft, die ze lieten zien in hun "tegen" filmpje zit inderdaad ook vol met wrede uitspraken ,verschil is ,wij leven niet volgens die bijbel de Islaam wel... wat wil zeggen dat ze eeuwenoude ideeen klakkeloos en zonder kritiek voor waarheid aannemen m.a.w. onze westerse beschaving en ons denken is helemaal niet te vergelijken met die "primaten" waar we spijtig genoeg de socialisten ,groenen en anderen moeten bijrekenen...want ze steunen "de middeleeuwen" de onwetendheid en het fanatisme...alhoewel ???? zou "Adam" en "Eva" nu echt bestaan hebben ,droeg zij al een kopvod,kreeg ze soms wat petsen van hare Adam ?? liepen zij naakt rond in het paradijs of met burka,was die slang,met dat venijnig "smoeleke" die haar in verzoeking bracht geen socialist,Janssens bv.. of ne groene (Mie Katoen)...en die 72 maagden ??? hoe kunt ge nu neuken als ge geen lichaam meer hebt of een lichaam dat mede ontploft is zodat uwe "piet" tussen uw oren hangt...toch allemaal serieuse vragen die om een antwoord schreeuwen ...welke Islaamdeskundige of professor in kerkelijk recht zou mij kunnen helpen ???

Gepost door: Rene | 30-03-08

*** Voor mijn part mogen ze alle moskeên sluiten en terugsturen naar eigen land .Dat ze daar maar herrie gaan schoppen....
Fijne zondag

Gepost door: marc | 30-03-08

@ Marc

Hoe gaan we die moskeën vervoeren? Per boot of per vliegtuig?

Gepost door: Ikke | 30-03-08

Voor de minaretten is't in elk geval simpel:

Gepost door: nu gij weer | 30-03-08

Bekeerling En wat te denken van dat andere aspect vd islam, het overdreven sekteachtige gedoe? Niet gevaarlijk an sich, maar wel vervelend. Neem nu de buschauffeur in Engeland (waar anders?), die op het gebedstijdstip zijn bus stopte, zijn passagiers verzocht om de bus te verlaten, zijn moslimmat uitrolde en begon te bidden. Het was 'a white man with a bushy beard and a london accent'. Na een paar minuten mochten de verbauwereerde klanten terug opstappen, maar omdat iemand zijn rugzak in 't oog kreeg, wou niemand meer in de bus en wachtten ze 20 min op de volgende. Zie het filmpje op:

Gepost door: Procureur Generaal | 30-03-08

"Mocht het tot een boycot van Nederlandse goederen door Arabische landen komen, dan gaat werkgeversorganisatie VNO-NCW onderzoeken of Geert Wilders aansprakelijk kan worden gesteld voor de schade", schrijft AD.NL

Economische belangen zijn duidelijk de belangrijkste redenen om kritiek op de islam in de kiem te smoren. Dat is ook wat Balkenende liet verstaan, al was het met minder woorden, maar 'economische belangen' kwam er steeds in voor.

Gepost door: Janice | 31-03-08

Nationaal socialistische Nederlanders protesteren tegen Wilders en noemen hem een vieze zionist.
Zo zie je maar weer aan welke kant nationaal socialisten (nog altijd) staan.

Gepost door: Janice | 31-03-08

@Monique

U noemt de inhoud van de film zever en oude troep, het plegen van geweld en vermoorden van mensen vindt u dus maar wat "zever en oude troep"

Knap, als ik van het ABVV was zou ik mij diepschamen, dit is een sterk staaltje van ontkenning of negationisme....

Wilders heeft die beelden niet gemaakt, hij heeft ze enkel in een bepaalde contaxt geplaatst. Is er 1 stukje film bij over geweld dat niet door moslims is gemaakt of in naam van de moslims ?

@andere progressieven
U mist duidelijk de essentie van deze hele zaak en kijkt enkel naar het filmpje, vergeet alle dreigementen en geweld tegenover de aankondiging van de film zelf, het verbod van menig TV kanaal om hem uit te zenden en de bedreigingen aan het adres van liveleak medewerkers.

Dat alles wordt met de mantel der liefde bedekt.

Stel nu eens dat men een filmpje maakt over extreem rechts of neo nazi's. Men kondigt dit aan en neo nazi's over de hele wereld dreigen met moorden en geweld als de film, zelfs al hebben ze hem niet gezien, wordt verboden.

Dan stond U, beste progressief, op de bariicaden om op te komen voor de vrije mening en duidelijk te maken dat dit niet kan...

Vandaag collaboreert, en ik wik mijn woorden, u met de geweldadige moslims. Nooit komen zij op straat om te betogen tegen de extremistische moslims die hun profeet en god misbruiken. Neen, enkel als er een tekening wordt gemaakt over hun god, komen ze op straat.

DAT is de essentie van de hele geschiedenis over deze film. Je moet een echte asshole zijn om dat niet in te zien.

PS: er bestaan reeds gelijkaardige films over extreem rechts en zelfs over het geweld van de amerikanen (moore), zijn die mensen ooit bedreigd met de dood......

Gepost door: Den Amerikaan | 31-03-08

achmed en co zijn de lucht niet waard die ze inademen, er is niet veel moed nodig om met een vijftal gasten een oudje van 80 jaar in elkaar te slaan, met minder DURVEN ze niet, man tegen man zijn het broekschijters,evenals de "progressieve "stonede
"Jeugd" parasiterend op hun ouders omdat ze te stoned en te lam zijn om te werken,het ABVV bekend om zijn fraude met zwarte lonen voor het kader, kan beter zwijgen over ethiek !!de ware macht komt uit de loop van een mauser, en niet uit de vuile bek van een criminele "jongere" ik vraag mij ook af welke "economische" belangen hier meespelen buiten olie,het is ook een feit dat bij de deals -olie voor voedsel- er veel is plijven plakken aan de poten van leden van de VN onderandere aan die van Louis Michel, het rapport hierover wordt al jaren geboycot door de corrupte VN mandatarissen vaarvan de meeste leden zijn van de loge die andere corrupte maffiabende

Gepost door: lowieke staal | 31-03-08

@ Lowieke Staal

Ik eis dat je je belediging tegenover Rene per direct terugneemt.

Gepost door: Ikke | 31-03-08

In his film Fitna, Dutch MP Geert Wilders is more a messenger than an opinionated editorialist.

The film is overwhelmingly devoted to the presentation of textual verses from the Koran; to actual pictures of terror events and other violent episodes conducted in the name of Islam; to inciteful speeches made by Muslim officials and by some of the highest clerical authorities; and to relevant news headlines printed in Dutch newspapers.

So, when Ban Ki-moon, the Secretary General of the United Nations, stated that “there is no justification for hate speech or incitement to violence”, he is certainly right. But he shouldn’t have pointed his outrage at the messenger.

Gepost door: Salomon | 02-04-08

De UN zijn een club van voornamelijk arme en ook veel islamitische landen, en zijn dus allesbehalve representatief voor 'de wereld', daar Zanzibar zowel als de US één stem hebben, in de algemene vergadering althans. Zij ijveren vooral in de interest van deze groep landen, bv door massa-immigratie naar het westen aan te moedigen. Eigenlijk is het een wonder dat ze nog niet geeist hebben dat iedere arme bewoner van deze planeet alle 5 jaar een nieuwe auto en tv moet krijgen van een rijke westerling. Misschien een idee?

Gepost door: Procureur Generaal | 02-04-08

De commentaren zijn gesloten.